Keystone logo
ESPI

ESPI

ESPI

Εισαγωγή

Ο Όμιλος ESPI : 50 χρόνια ιστορίας, τεχνογνωσίας και τεχνογνωσίας στο real estate!

Ο Όμιλος ESPI , που δημιουργήθηκε το 1972 από σημαντικούς παράγοντες του real estate, – που ιδρύθηκε υπό καθεστώς συνεταιρισμού (Νόμος του 1901) – είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του οποίου τα προσόντα αναγνωρίζονται από το κρατικό επίπεδο 6 (Bac+ 3) και το επίπεδο 7 (Bac+ 5), ή σχολικά διπλώματα, και εγγεγραμμένα στον Εθνικό Κατάλογο Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων (RNCP), με κύκλο Bachelor και κύκλο Professional Master (6 ειδικότητες). 50 χρόνια ύπαρξης επέτρεψαν στον Όμιλο να εδραιωθεί σε όλες τις κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις. Σήμερα, οι μαθητές μας είναι απλωμένοι στις πανεπιστημιουπόλεις του Παρισιού, της Νάντης, της Μασσαλίας, του Μπορντό, της Λυών και του Μονπελιέ.

Από τη δημιουργία της, η Ομάδα ESPI έδειξε τη διαφορά της: οι ενδιαφερόμενοι φορείς της – επαγγελματίες ή εκπαιδευτικοί-ερευνητές – όλοι οι ειδικοί στον τομέα τους, και η συνάφεια και η συνέπεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, είναι τα κλειδιά για την ποιοτική και επαγγελματική εκπαίδευση. Το ισχυρό της δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται: περισσότεροι από 9.000 πρώην φοιτητές κατέχουν θέσεις ευθύνης, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου αριθμού διευθυντών. Οι 600 συνεργάτες, εταιρείες και επαγγελματικά σωματεία και οι 250 ομιλητές του κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν τους μαθητές στα επαγγέλματα για τα οποία προορίζονται. Το ποσοστό τοποθέτησης είναι η καλύτερη απεικόνιση της ακαδημαϊκής ποιότητας και του επαγγελματισμού του σχολείου: το 97% των μαθητών εργάζονται στο τέλος της εκπαίδευσής τους.

Εκπαιδευτική αποστολή

Εκπαιδεύστε μέσω της ακαδημαϊκής μας αριστείας λειτουργικούς, υπεύθυνους και καινοτόμους επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους ακινήτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Μια αποστολή καινοτομίας και έρευνας

Συμμετέχετε μέσω των επιστημονικών μας παραγωγών και της τεχνογνωσίας μας, στους μετασχηματισμούς και τις καινοτομίες του εθνικού και διεθνούς κτηματομεσιτικού οικοσυστήματος.

Στατιστική

 • Από το 1972
 • 8 Πανεπιστημιουπόλεις
 • 250 Διδακτικό Προσωπικό
 • 3900 Μαθητές
 • 11 800 Διπλώματα
 • 30 Διεθνείς Συνεργάτες

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Παρίσι

  Τώρα εγκατεστημένη σε ένα σύγχρονο κτήριο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Levallois-Perret, στις πύλες του Παρισιού, αυτή η νέα πανεπιστημιούπολη είναι εξοπλισμένη με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες με δωμάτια εξοπλισμένα με διαδραστικούς πίνακες και εργαστήρια εκμάθησης σε 5 ορόφους. Ένα σαλόνι εκμάθησης καλωσορίζει μαθητές και επισκέπτες για ένα διάλειμμα για καφέ.

  Αυτές οι νέες εγκαταστάσεις καθιστούν δυνατή τη διοργάνωση ακόμη περισσότερων επαγγελματικών εκδηλώσεων και εργαστηρίων, σε συνεργασία με εταιρείες του κλάδου των ακινήτων.

  Αυτή η νέα τοποθεσία αποτελεί σημείο καμπής για το σχολείο προσφέροντάς του ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό περιβάλλον και καινοτόμο εκπαιδευτικό εξοπλισμό που επιτρέπει στην πανεπιστημιούπολη να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά του Παρισιού.

  Ναντ

  Η Νάντη, που κατατάσσεται τακτικά ως η πιο ελκυστική πόλη της Γαλλίας και μεταξύ των πιο καινοτόμων στην Ευρώπη, έχει πράγματι πολλά πλεονεκτήματα.

  Μια δημιουργική μητρόπολη που αναδεικνύει προσεγγίσεις καινοτομίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης, η πόλη ξέρει πώς να προωθήσει μια πλούσια δεξαμενή δεξιοτήτων από τα πολλά εκπαιδευτικά κέντρα που υπάρχουν στην επικράτειά της.

  Φυσικά, ο τομέας των ακινήτων έχει επίσης να παίξει το ρόλο του στη μητρόπολη του Ατλαντικού. Τα πολλά έργα αστικής ανάπλασης που δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν τον οικονομικό δυναμισμό της μητροπολιτικής περιοχής της Νάντης αποτελούν πράγματι μεγάλες ευκαιρίες για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

  Με σκοπό να συμμετάσχει σε αυτήν την εξέλιξη, ο Όμιλος ESPI άνοιξε τη δεύτερη πανεπιστημιούπολη του στη Νάντη το 2003 στη οδό Louis de Broglie 285, στο επιχειρηματικό πάρκο Rivière.

  Μασσαλία

  Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, η Μασσαλία βρίσκεται επί του παρόντος σε έναν κύκλο οικονομικής ανάπτυξης που βασίζεται σε διαφοροποιημένους τομείς, ισχυρή βιομηχανία και κέντρα αριστείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα. Στο επίκεντρο αυτής της οικονομικής ανάπτυξης βρίσκεται το έργο Euroméditerranée. Αυτή η επιχείρηση αστικής αναδιάρθρωσης, η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, στοχεύει να προσφέρει διεθνή εμβέλεια στη μητρόπολη της Προβηγκίας.

  Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη ενσωματώνει όλα τα προφίλ των επαγγελματιών στον κλάδο των ακινήτων. Ο όμιλος ESPI άνοιξε την Πανεπιστημιούπολη Marseillais το 2012, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές του να ενσωματώσουν αυτή τη δυναμική ανάπτυξης. κέντρο της Μασσαλίας που βρίσκεται βόρεια του Παλιού Λιμανιού, στην καρδιά του έργου αστικής αναδιάρθρωσης.

  Μπορντό

  Αναμφισβήτητα μια από τις πιο ελκυστικές πόλεις της χώρας, το Μπορντό είναι πάνω από όλα μια μητρόπολη σε ανθρώπινη κλίμακα. Το δυναμικό τοπικό του οικοσύστημα και ο μεγάλος αριθμός καινοτόμων εταιρειών που αναπτύσσονται εκεί το καθιστούν μια πολύ ελκυστική περιοχή για όλα τα προφίλ. Ο τομέας των ακινήτων δεν αποτελεί εξαίρεση και όλοι οι κύριοι παράγοντες του επαγγέλματος δραστηριοποιούνται σε αυτό το έδαφος.

  Παρούσα στην πόλη του Μπορντό από το 2019, η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην καρδιά της συνοικίας Bastide, στο κέντρο της πόλης, απέναντι από το σταθμό του τραμ "Jardin Botanique" στη λεωφόρο 73 Thiers. Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει κατοικίες, καταστήματα, χώρους πολιτισμού και χώρους πρασίνου, η πανεπιστημιούπολη μας προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τους 140 φοιτητές της.

  Λυών

  Η περιοχή Auvergne-Rhône-Alpes είναι μια από τις πιο δυναμικές στη Γαλλία. Ο κλάδος των ακινήτων δεν αποτελεί εξαίρεση και όλοι οι σημαντικότεροι παράγοντες του επαγγέλματος δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας. ESPI εδρεύει στη Λυών από το 2017 και μετακόμισε στις νέες εγκαταστάσεις της στις αρχές του ακαδημαϊκού έτους 2018. Οι νέες εγκαταστάσεις 950m2 προσφέρουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με οθόνη αφής. Η υποομάδα "θάλαμοι εργασίας" επιτρέπει τη μάθηση βάσει έργου για πολλά μαθήματα. Οι χώροι και οι καφετέριες επιτρέπουν στους μαθητές να απολαμβάνουν τις σπουδές τους στο έπακρο. Τα πάντα στην πανεπιστημιούπολη έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε οι φοιτητές και οι επαγγελματίες του real estate να μπορούν να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ιδέες στις βέλτιστες συνθήκες.

  Montpellier

  Από την αρχή του ακαδημαϊκού έτους 2018, η πανεπιστημιούπολη του Μονπελιέ καλωσορίζει φοιτητές για να τους εκπαιδεύσει σε επαγγέλματα ακινήτων, έναν τομέα του οποίου ο δυναμισμός και οι δυνατότητες έχουν παρατηρηθεί εδώ και πολύ καιρό και του οποίου το μέλλον φαίνεται αδιαμφισβήτητο.

  Η πανεπιστημιούπολη του Μονπελιέ εγγυάται συνθήκες εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας και κλείνει την ανθρώπινη υποστήριξη, συνδυάζοντας υψηλά πρότυπα και ευγένεια.

  Λιλ

  Η πανεπιστημιούπολη σας καλωσορίζει στη στρατηγική συνοικία της «Πόλης» της Λιλ, κοντά στο Euralille και στους σιδηροδρομικούς σταθμούς. Πλούσιο σε εξαιρετική αρχιτεκτονική κληρονομιά και κοντά στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ, τις Βρυξέλλες και το Παρίσι, εξοπλισμένο με την 1η θερμοκοιτίδα και επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων στη Γαλλία χάρη στην Euratechnologies, η ελκυστικότητα της Λιλ δεν αποδεικνύεται πλέον!

  Ανάμεσα σε μια γαστρονομία που ανακαλύφθηκε ξανά και μια ακμάζουσα πολιτιστική προσφορά, η πόλη προσφέρει όλα τα συστατικά για να ζήσετε μια αξέχαστη φοιτητική εμπειρία.

  Η εκπαιδευτική προσφορά της πανεπιστημιούπολης της Λιλ ανταποκρίνεται τέλεια στο δυναμισμό της αγοράς ακινήτων και προσφέρει στους συνεργάτες της, σημαντικούς παίκτες του κλάδου, μια ταλαντούχα γενιά εργαζομένων του σήμερα και του αύριο.

  Μόντρεαλ

  Το Μόντρεαλ είναι μια εξαιρετική πόλη από πολλές απόψεις. Πρώτον, αν και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γαλλόφωνη πόλη στον κόσμο, είναι εύκολο να εξασκήσετε τα αγγλικά σας στις πολλές τοπικές αγγλόφωνες κοινότητες ή ταξιδεύοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες, των οποίων τα σύνορα απέχουν περίπου 45 λεπτά.

  Η ποιότητα ζωής εδώ είναι εξαιρετική, με πολλές δημόσιες υπηρεσίες, υψηλό επίπεδο ασφάλειας και χαμηλότερο κόστος ζωής από τις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Όλοι αυτοί οι παράγοντες, και πολλοί άλλοι, το καθιστούν έναν πανεπιστημιακό προορισμό επιλογής. Το Μόντρεαλ ευδοκιμεί η καινοτομία, γεμίζει με ευκαιρίες και δίνει σε όλους την ευκαιρία να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

  Σε αυτό το πνεύμα απόδοσης και φροντίδας, χαρακτηριστικό του Κεμπέκ, η πανεπιστημιούπολη του Μόντρεαλ ανοίγει τις πόρτες της σε εσάς. Εκτός από όλα τα οφέλη όσον αφορά τα προσόντα και την επαγγελματική δικτύωση, είναι μια εμπλουτισμένη ανθρώπινη εμπειρία που περιμένει τους φοιτητές. Η επιλογή διεθνούς κινητικότητας σημαίνει να μάθετε να βγαίνετε από τη ζώνη άνεσής σας, να αναπτύσσετε διαπροσωπικές δεξιότητες και να ανοίγεστε σε διαφορετικές πολιτιστικές πρακτικές. Αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα σε έναν κόσμο όπου τα σύνορα γίνονται όλο και πιο θολά.

   Τοποθεσίες

   • Paris

    12 rue Belgrand LEVALLOIS-PERRET, 92300, Paris

    • Montreal

     507 Place d'Armes #260,, H2Y 2W8, Montreal

     • Nantes

      Nantes, Γαλλία

      • Marseille

       Marseille, Γαλλία

       • Bordeaux

        Bordeaux, Γαλλία

        • Lyon

         Lyon, Γαλλία

         • Montpellier

          Montpellier, Γαλλία

          • Lille

           Lille, Γαλλία

           Ερωτήσεις