Keystone logo
ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

ESPM – Brasil

Εισαγωγή

Σχετικά με το Wiki

Το ασυνήθιστο σε συνεχή κίνηση

Με περισσότερα από 65 χρόνια ιστορίας, το ESPM είναι μια βραζιλιάνικη αναφορά στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με το DNA της καινοτομίας και της τεχνολογίας να υπάρχει σε όλες τις μαθησιακές διαδικασίες, επαγγελματίες κατάρτισης προετοιμασμένοι για το μέλλον.

Η δέσμευση της ESPM στην αριστεία και τη μακροζωία είναι να διατηρήσουμε την ποιότητα και τη φήμη μας σταθερή, είτε δέκα, είκοσι, πενήντα χρόνια από τώρα. Τιμούμε το δίπλωμα και την εμπιστοσύνη καθενός από τους μαθητές μας.

Η ιστορία μας

Το ESPM δημιουργήθηκε το 1951, μια εποχή που η διαφήμιση αναπτύχθηκε ως επιχειρηματικός τομέας σε μεγάλο μέρος του κόσμου και έγινε επάγγελμα. Μια ομάδα διαφημιστών και επιχειρηματιών των μέσων ενημέρωσης είχε το όραμα ότι μόνο με ένα σχολείο αριστείας θα είχαμε μια ισχυρή και ανεπτυγμένη βιομηχανία επικοινωνίας στη Βραζιλία. Έτσι, γεννήθηκε το ESPM.

Σήμερα, το σχολείο στο οποίο «Διδάσκει όσους το κάνουν» είχε πάντα περίπου 15.000 μαθητές και 600 εκπαιδευτικούς που εργάζονται στην αγορά, πανεπιστημιουπόλεις στις πόλεις του Σάο Πάολο, του Ρίο ντε Τζανέιρο και του Πόρτο Αλέγκρε. Διεθνείς συνεργασίες με γνωστά πανεπιστήμια σε περισσότερες από 10 χώρες.

Με σκοπό να προσφέρουμε την αριστεία και τη μονιμότητα μας στον τομέα και να εκπαιδεύσουμε πολυεπιστημονικούς επαγγελματίες, επί του παρόντος προσφέρονται 8 προπτυχιακά μαθήματα: Διοίκηση, Κοινωνικές και Επιστήμες Καταναλωτών, Κινηματογράφος και Οπτικοακουστικός, Σχεδιασμός, Δημοσιογραφία, Διαφήμιση, Διεθνείς Σχέσεις και TECH.

Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει επίσης Μεταπτυχιακά, Μεταπτυχιακά, Διδακτορικά και δωρεάν μαθήματα μικρής και μεσαίας διάρκειας.

 • Η αποστολή μας: Να εκπαιδεύσουμε ηγέτες ικανούς να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις και να αναπτύξουν τη χώρα.
 • Ο σκοπός μας: Να δημιουργήσουμε παγκόσμια κέντρα αριστείας στη Βραζιλία στους τομείς λειτουργίας μας.
 • Οι αξίες μας: Ακαδημαϊκή αριστεία. Ηθική και αλήθεια; Δωρεάν πρωτοβουλία και ελευθερία έκφρασης. Ανθρώπινη και κοινωνική ανάληψη; Ποικιλία.

ESPM LifeLab

Μια πρωτοφανής πρωτοβουλία στο ακαδημαϊκό περιβάλλον της Βραζιλίας

Με τις αλλαγές στην αγορά εργασίας που προκαλούνται από κοινωνικές και τεχνολογικές εξελίξεις, είναι δύσκολο να προβλεφθεί το μέλλον των επαγγελμάτων, γεγονός που αυξάνει τις επαγγελματικές αβεβαιότητες και ανασφάλειες. Επομένως, ανακαλύψαμε τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Σε όλα τα μαθήματα, ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να αναπτύξουν όχι μόνο δεξιότητες συμβατικές με τη σταδιοδρομία που επιλέγουν, αλλά και αυτές που προάγουν την κοινωνική ευημερία, ικανές να σχηματίσουν περισσότερα ανθρώπινα και ασυνήθιστα όντα. Αυτές οι ικανότητες σχετίζονται με τρεις κύριους πυλώνες:

 • Μεταγνωστική (αυτο-μάθηση): Σημεία αναφοράς και εργαλεία για την προετοιμασία για μια ζωή αναζητώντας μάθηση.
 • Techquant (ψηφιακή ευχέρεια): Ευχέρεια αριθμών και τεχνολογικές καινοτομίες. Η ενασχόληση με τον ψηφιακό κόσμο είναι απαραίτητη για την κατανόηση του κόσμου και, κατά συνέπεια, των σχέσεών μας.
 • Κοινωνικο-συναισθηματική (αυτογνωσία): Ανάπτυξη των λεγόμενων μαλακών δεξιοτήτων, όπως η αυτογνωσία και η ηγεσία. Βελτιωμένες δεξιότητες επικοινωνίας και διαπροσωπικές σχέσεις.

Ζωντανή EAD

Εκτός από τα πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα, έχουμε μια πλήρη πλατφόρμα δωρεάν και διαδικτυακών μεταπτυχιακών μαθημάτων, που διδάσκονται σε πρωτοποριακή μορφή στη Βραζιλία. 100% ζωντανές τάξεις, αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ δασκάλου και μαθητή, με απεριόριστη πρόσβαση σε καταγεγραμμένα μαθήματα.

138648_pexels-photo-3769021.jpeg

Ακαδημαϊκό Master Plan

Η διαφορά των ενεργών μεθοδολογιών διδασκαλίας

Από το 2013 έχουμε ένα Ακαδημαϊκό Master Plan, το οποίο παρουσιάζει μοναδικές και διαφοροποιημένες προτάσεις για την καθοδήγηση των πρωτοβουλιών των μαθητών μας. Συγκεντρώνουμε την εμπειρία μας σε ένα ενιαίο μοντέλο διδασκαλίας, το οποίο είναι όλο και πιο ανταγωνιστικό.

Δίνουμε προτεραιότητα στη χρήση ενεργών μεθοδολογιών, που χρησιμοποιούνται στα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο και μπορούμε να κινητοποιήσουμε τη μάθηση των μαθητών και να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς των παραδοσιακών τάξεων. Μειώσαμε τις διαλέξεις και προωθήσαμε πιο πρακτική δυναμική σε συγκεκριμένους χώρους, σε αρκετές αίθουσες μελέτης περιπτώσεων και εργαστήρια πολλαπλών μορφών.

Προγράμματα ανταλλαγής

Αναγνωρίζουμε τη σημασία των διεθνών εμπειριών στην εκπαίδευση των μαθητών μας, γι 'αυτό έχουμε μια συμφωνία με διάφορα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, σε χώρες όπως η Αργεντινή, ο Καναδάς, η Χιλή, η Κολομβία, η Ισπανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ιταλία, το Μεξικό και η Πορτογαλία.

Κάθε φοιτητής ESPM μπορεί να λάβει μέρος στις σπουδές του στο εξωτερικό, επιλέγοντας μεταξύ βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων μαθημάτων.

Δωρεάν εκπαιδευτική ασφάλιση

Εγγυημένη μονιμότητα στο μάθημα

Εδώ, όλοι οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους πιο εύκολα. Το ESPM προσφέρει μια δωρεάν εκπαιδευτική ασφάλιση, η οποία εγγυάται τη συνέχεια του μαθήματος, σε περίπτωση απρόβλεπτων γεγονότων που καθιστούν αδύνατη την πληρωμή των διδάκτρων, εκτός από την προσφορά 24ωρης βοήθειας για ατυχήματα.

138649_pexels-photo-3777727.jpeg

Στατιστική

Σήμερα, το σχολείο στο οποίο ήταν πάντα το «Teaches who does», έχει περίπου 15.000 μαθητές και 600 δασκάλους που εργάζονται στην αγορά, πανεπιστημιουπόλεις στις πόλεις του Σάο Πάολο, του Ρίο ντε Τζανέιρο και του Πόρτο Αλέγκρε. Διεθνείς συνεργασίες με γνωστά πανεπιστήμια σε περισσότερες από 10 χώρες.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Δωρεάν εκπαιδευτική ασφάλιση

  Εγγύηση μονιμότητας μαθημάτων

  Εδώ, όλοι οι φοιτητές μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους με περισσότερη ηρεμία. Η ESPM προσφέρει Δωρεάν Εκπαιδευτική Ασφάλιση, η οποία εγγυάται τη συνέχεια του μαθήματος, σε περίπτωση απρόβλεπτου συμβάντος που καθιστά αδύνατη την πληρωμή των μηνιαίων διδάκτρων, εκτός από την παροχή 24ωρης βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος.

  Τοποθεσίες

  • São Paulo

   Rua Dr. Álvaro Alvim, 123 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

   • São Paulo

    Rua Joaquim Távora, 1240 Vila Mariana - São Paulo, , São Paulo

    • São Paulo

     Av. Dr. Chucri Zaidan, n° 920 - 6º andar, no Market Place Tower I Chácara Santo Antonio - São Paulo, , São Paulo

     • Rio de Janeiro

      Rua do Rosário, 90 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

      • Rio de Janeiro

       Rua do Rosário, 111 Centro - Rio de Janeiro, , Rio de Janeiro

       • Porto Alegre

        Rua Guilherme Schell, 350 Santo Antônio - Porto Alegre, , Porto Alegre

        • Florianópolis

         Rodovia José Carlos Daux, 2945, Saco Grande Florianópolis - Santa Catarina, , Florianópolis

         Ερωτήσεις