Keystone logo
© TESS
ESSCA School of Management

ESSCA School of Management

ESSCA School of Management

Μην χάσετε την πρόωρη απαλλαγή από τα δίδακτρα, ξεκινήστε την αίτησή σας πριν από τις 15 Φεβρουαρίου για να επωφεληθείτε από έκπτωση 15% στα δίδακτρα σας!

Εισαγωγή

ESSCA Institute of Advanced Pedagogy

Η σχολή, το προσωπικό και οι φοιτητές στο ESSCA συμμετέχουν σε μια σειρά έργων που στοχεύουν στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών μάθησης και διδασκαλίας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας που εδρεύει στο Ινστιτούτο Προηγμένης Παιδαγωγικής εργάζεται για να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους μαθητές στις πανεπιστημιουπόλειές μας σε όλο τον κόσμο ένα εμπνευσμένο μέρος για να σπουδάσετε για να διασφαλίσουμε ότι θα αναπτύξετε πλήρως το ταλέντο και τις δυνατότητές σας!

Ζήστε ένα πλούσιο μαθησιακό περιβάλλον

Χάρη στη διεθνή εμπειρογνωμοσύνη τους, το εμπνευσμένο προσωπικό μας φέρνει προοπτικές στην τάξη από όλο τον κόσμο, δίνοντάς σας μια πανοραμική εικόνα των τρεχόντων ζητημάτων στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση. Οι εξειδικευμένοι ακαδημαϊκοί μας είναι επίσης παθιασμένοι με τα θέματα τους και θα σας εμπνεύσουν να πετύχετε στη δική σας επιλεγμένη καριέρα.

Αναπτύξτε την απασχολησιμότητά σας

Τα μαθήματά μας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε πνευματικές και προσωπικές δεξιότητες που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες, διασφαλίζοντας ότι ξεχωρίζετε ως εξαιρετικός υποψήφιος στην παγκόσμια αγορά. Η ισχυρή υποτροφία της ESSCA, το διεθνές προφίλ και οι ισχυροί δεσμοί με τις επιχειρήσεις σημαίνουν ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους αποφοίτους μας ασυναγώνιστες ευκαιρίες να γίνουν ηγέτες στους τομείς τους και να συνεισφέρουν πολύτιμα στην κοινωνία. Επιπλέον, θα συμμετέχετε σε ένα δυναμικό και υποστηρικτικό δίκτυο αποφοίτων που εργάζεται σε επιχειρηματικούς οργανισμούς παγκοσμίως και διαθέτει περισσότερα από 16.000 μέλη από τη δημιουργία του ESSCA το 1909.

Εισαγωγές

- Για το πτυχίο μας στη Διεθνή Διοίκηση (BIM) και το Πρόγραμμα Grande Ecole (GEP) απαιτούμε τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, A-Levels, Δίπλωμα Λυκείου , IB ή οποιοδήποτε ισοδύναμο με το γαλλικό απολυτήριο

- Για το ou Master in Management (MIM), χρειαζόμαστε πτυχίο τριών ετών

- Για το Master of Science (MSc), χρειαζόμαστε τετραετές πτυχίο

Στην ηλεκτρονική σας αίτηση θα σας ζητήσουμε να ανεβάσετε:

 • Απολυτήριο Λυκείου εάν έχετε ήδη αποκτήσει + το τελευταίο σας απολυτήριο και τις μετεγγραφές σας
 • Απόδειξη αγγλικών επιπέδου B2 (Ex IELTS 6, TOEFL IBT 85, Duolingo 105) εκτός από τη μητρική
 • βιογραφικό
 • Συνοδευτική επιστολή

Προαιρετικά : Συστατικές επιστολές από ακαδημαϊκό ή επαγγελματία

Στατιστικά Αποφοίτων

Κατάταξη

Διεθνώς αναγνωρισμένη

Είμαστε μια κορυφαία γαλλική Grande Ecole, και μεταξύ του 1% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο που διαθέτουν διαπίστευση AACSB, AMBA και EQUIS, πράγμα που σημαίνει ότι ένα πτυχίο από την ESSCA αναγνωρίζεται και γίνεται σεβαστό παγκοσμίως.

World Top 100: κατατάσσεται 56η στον κόσμο για τις Διοικητικές Μελέτες (Financial Times Masters in Management Rankings 2020).

Στην αιχμή της υπεύθυνης εκπαίδευσης στη διοίκηση: κατέλαβε την 8η θέση στον κόσμο για τον αριθμό των ερευνητικών δημοσιεύσεων που ευθυγραμμίστηκαν με τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (Financial Times, Δεκέμβριος 2020).

Top 20 στη Γαλλία: κατέλαβε την 15η θέση στη Γαλλία για Σπουδές Επιχειρήσεων και Διοίκησης (Le Figaro Business School Rankings 2020) και 1η για Επιχειρηματική Δέσμευση (L'Etudiant Magazine, 2020).

Βραβευμένες καινοτομίες διδασκαλίας: έχουμε λάβει πολυάριθμα βραβεία από ειδικούς της βιομηχανίας και της εκπαίδευσης για την ποιότητα των διαδικτυακών πρωτοβουλιών διδασκαλίας μας.

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Paris

  55 Quai Alphonse le Gallo, 92100 Boulogne-Billancourt, , Paris

 • Angers

  1 Rue Joseph Lakanal, 49000 Angers, , Angers

  • Lyon

   4 Pont Pasteur 69007 Lyon, , Lyon

   • Budapest

    ESSCA Magyarország Alapítvány Czuczor utca 6 – 1093 BUDAPEST, , Budapest

    • Shanghai

     7Floor, Administration building, No.390 East Ti Yu Hui Road 200081 Shanghai, , Shanghai

     • Aix-en-Provence

      The Le Corsy Building 34-36-38 route de Galice CS 90421 13097 Aix en Provence CEDEX 2, , Aix-en-Provence

      • Bordeaux

       Bassins à Flot Dock G8 83 rue Lucien Faure CS11030 33081 – BORDEAUX CEDEX, , Bordeaux

       • Strasbourg

        Strasbourg, Γαλλία

        • Málaga

         Calle Marqués de Valdecañas, 4, Málaga, Spain., 29008, Málaga

         • Luxembourg City

          38, route d’Esch, Luxembourg, L-1470, Luxembourg City

          Ερωτήσεις