Keystone logo
© ©Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia
Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia

Εισαγωγή

Παρέχουμε στους μαθητές μας ποιοτική εκπαίδευση, αναπτύσσουμε τις δεξιότητές τους και τους δείχνουμε πιθανούς τρόπους προόδου, ώστε να μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο γύρω τους.

Το Alma Mater χιλιάδων επιτυχημένων μαθητών

Η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών είναι μια από τις παλαιότερες σχολές του Πίλσεν και έχει αποδείξει την απαραίτητη θέση της σε αυτήν τη βιομηχανική πόλη για πάνω από 70 χρόνια. Η μακρά παράδοση των φυτών Skoda στο Pilsen έθεσε ένα εξαιρετικό θεμέλιο για την τεχνική εκπαίδευση, η οποία μαζί με τις τελευταίες τεχνολογίες και γνώσεις άνοιξαν το δρόμο για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, ανοικτού εκπαιδευτικού ιδρύματος που αναγνωρίζεται ευρέως στην επιστήμη και την έρευνα και αναζητείται από κορυφαίες εταιρείες για συνεργασία.

Η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών εκπαιδεύει επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης σε διαπιστευμένα προγράμματα σπουδών που έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Έχουμε έμπνευση για το περιεχόμενο των τομέων σπουδών μας κυρίως από τη συνεργασία με τη βιομηχανική πρακτική και τη συνεργασία με πανεπιστήμια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η Σχολή έχει δεκάδες επαφές με πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Πολλές από αυτές τις επαφές και τα έργα επιτρέπουν στους καθηγητές και τους φοιτητές μας να εργαστούν ή να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε πανεπιστήμια και εταιρείες, φέρνοντας νέες γνώσεις και εμπειρία μαζί τους στο ακαδημαϊκό μας περιβάλλον.

Η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών έχει αναγνωρίσει ερευνητικά προγράμματα και προγράμματα διδακτορικών σπουδών. Διεξάγει επίσης διαδικασίες κατοίκησης και καθηγητής.

Γιατί να σπουδάσετε μαζί μας;

Απλώς και μόνο επειδή είναι σε θέση να μελετήσει την τεχνολογία είναι απολύτως υπέροχο! Θα σας δώσει μια υπέροχη αρχή για μια επιτυχημένη καριέρα, θα σας βοηθήσει να βρείτε ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη απασχόληση, και ίσως η δουλειά σας θα γίνει ακόμη και το χόμπι σας. Η μελέτη της τεχνολογίας θα βελτιώσει τις δεξιότητές σας, όχι μόνο τις γνώσεις σας. Ο προγραμματισμός υπολογιστών θα αυξήσει τη δουλειά σας ένα βήμα ψηλότερα και θα μπορείτε να σχεδιάζετε και να μαθαίνετε να σκέφτεστε σαν μηχανικός όταν επιλύετε προβλήματα. Πιστεύουμε ότι η ηγεσία μας θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να εφεύρετε και να παράγετε εκπληκτικά πράγματα μόνοι σας.

Και τι άλλο?

Αν σας ενδιαφέρει η μοντελοποίηση υπολογιστών, η εικονική πραγματικότητα, οι προσομοιώσεις υπολογιστών, ο βιομηχανικός σχεδιασμός, η ιατρική και η αυτοκινητοβιομηχανία, τα τρένα και τα τραμ, τα προηγμένα υλικά ή οι τεχνικές διαχείρισης, τότε έχετε βρει το σωστό μέρος! Και για εσάς που δεν είστε ακόμα σίγουροι τι θα θέλατε να μελετήσετε, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε και να προσφέρουμε κατάλληλες εξειδικεύσεις σπουδών. Θα κάνετε νέους φίλους στο Πανεπιστήμιο και ίσως ακόμη και να φτιάξετε ένα νέο μοντέλο αγωνιστικού αυτοκινήτου, ή μπορείτε να εμπλουτίσετε την εκπαίδευσή σας με μια πρακτική άσκηση σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μας σε όλο τον κόσμο.

Και η καριέρα μου;

Υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για φοιτητές εφαρμοσμένης μηχανικής και αν προσθέσετε μια παγκόσμια γλώσσα στις δεξιότητές σας, μπορείτε να επιλέξετε από καλώς αμειβόμενες προσφορές εργασίας σε όλο τον κόσμο.

Σχολή Ζωής

Η Σχολή διοργανώνει ετήσιες εκδηλώσεις για τους φοιτητές της, μερικές για ολόκληρο το Πανεπιστήμιο και μερικές μόνο για φοιτητές της Σχολής. Στην αρχή του εξαμήνου, διοργανώνονται εισαγωγικές εκδηλώσεις για νέους στην πανεπιστημιούπολη της Σχολής. Οι μαθητές μπορούν να συναντηθούν σε ένα φιλικό, ανεπίσημο περιβάλλον με τους μεγαλύτερους συμμαθητές τους, καθώς και με τον Πρύτανη της Σχολής σε μια συναυλία φοιτητικών συγκροτημάτων.

Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, διοργανώνουμε εκδρομές και διαγωνισμούς με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, το Πανεπιστήμιο διοργανώνει καλοκαιρινά σχολεία και τα προάστια του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τα οποία μπορείτε να βοηθήσετε να τρέξετε.

Στατιστική

 • Περισσότερα από 70 χρόνια παράδοσης
 • 6 τμήματα
 • 950 + μαθητές
 • 10.000 + πτυχιούχοι
 • Το σχολείο που προτείνουν οι εργοδότες 2018, 2019 (3η θέση)
 • Σύγχρονη πανεπιστημιούπολη
 • Περιφερειακό Τεχνολογικό Ινστιτούτο (ΠΠΕ)
 • Κέντρο Ενεργειακών Ερευνών
 • Στενές σχέσεις με τη βιομηχανία

  Τοποθεσίες

  • Pilsen

   Univerzitní,8, 301 00, Pilsen

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις