Keystone logo
© Penn State Great Valley
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Εισαγωγή

Το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Νιου Τζέρσεϊ, το FDU είναι ένα μη κερδοσκοπικό, μη θρησκευτικό ίδρυμα με πολλές πανεπιστημιουπόλεις. Ιδρύθηκε το 1942, το FDU πέτυχε τετραετές καθεστώς το 1948 και έγκριση ως πανεπιστήμιο το 1956.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 100 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων διδακτορικών προγραμμάτων στη φαρμακευτική, τη νοσηλευτική πρακτική, την κλινική ψυχολογία και τη σχολική ψυχολογία. και μια σχολή επιχειρήσεων διαπιστευμένη από το AACSB. Τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται σε δύο πανεπιστημιουπόλεις του Νιου Τζέρσεϋ και σε δύο τοποθεσίες FDU εκτός των ΗΠΑ: το Wroxton College, στο Oxfordshire στην Αγγλία και το Vancouver Campus, στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά.

Οι 12.000+ φοιτητές πλήρους και μερικής φοίτησης του FDU παρακολουθούν ποιοτικά προγράμματα προσανατολισμένα στην καριέρα σε χρονοδιαγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους — ημέρες, βράδια και Σαββατοκύριακα.

Το πρόγραμμα σπουδών αντικατοπτρίζει μια αποστολή της παγκόσμιας εκπαίδευσης και ένα θεμέλιο ενός εθνικού Πυρήνα.

Αποστολή

Το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson είναι ένα κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας αφιερωμένο στην προετοιμασία των πολιτών του κόσμου μέσω της παγκόσμιας εκπαίδευσης. Το Πανεπιστήμιο προσπαθεί να παρέχει στους φοιτητές τις διεπιστημονικές, διαπολιτισμικές και ηθικές κατανοήσεις που είναι απαραίτητες για τη συμμετοχή, την ηγεσία και την ευημερία στην παγκόσμια αγορά ιδεών, εμπορίου και πολιτισμού.

Δέσμευση

Δήλωση δέσμευσης για τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη του Πανεπιστημίου Fairleigh Dickinson

Θεμελιώδης για την αποστολή, το όραμα και τις βασικές του αξίες, το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson (FDU) έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει και να καλλιεργήσει ένα ποικιλόμορφο, δίκαιο και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον πανεπιστημιούπολης που προάγει τον αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση μεταξύ των φοιτητών, του διδακτικού προσωπικού, του προσωπικού, της διοίκησης και των αποφοίτων.

Η FDU αγκαλιάζει μια κουλτούρα ανοιχτής σκέψης, ποικιλομορφίας σκέψης και πολιτισμικής έκφρασης. Το Πανεπιστήμιο ενθαρρύνει πολλαπλές προοπτικές για να εμπλουτίσει την εκπαιδευτική εμπειρία για την πανεπιστημιακή κοινότητα. Η FDU δίνει έμφαση στην κατανόηση πολιτιστικών εμπειριών και προοπτικών καλλιεργώντας επικοινωνία με σεβασμό μεταξύ των μελών της κοινότητας της FDU.

Το Πανεπιστήμιο επικεντρώνεται στη διασφάλιση ότι οι φοιτητές, οι καθηγητές, το προσωπικό, η διοίκηση και οι απόφοιτοι ευδοκιμούν προσωπικά και επαγγελματικά σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον, προκειμένου να αμφισβητήσουν και να απορρίψουν τη φυλετική διαίρεση, τις προκαταλήψεις, τα συστημικά προνόμια και την καταπίεση. Για το σκοπό αυτό, η FDU δεν ανέχεται διακρίσεις ή μεροληψίες με βάση τη φυλή, τη θρησκεία, την ταυτότητα/έκφραση φύλου, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το φύλο, την κατάσταση ικανότητας, την ηλικία, την εθνικότητα και την κοινωνικοοικονομική τάξη.

Ιστορία

Το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson ιδρύθηκε το 1942 από τον Δρ. Peter Sammartino και τη σύζυγό του, Sylvia (Sally), και έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο New Jersey. Σήμερα, περισσότεροι από 11.500 φοιτητές από 32 πολιτείες και 72 χώρες είναι εγγεγραμμένοι στις δύο πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου στο βόρειο Νιου Τζέρσεϋ και στις διεθνείς πανεπιστημιουπόλεις του στο Wroxton της Αγγλίας και στο Βανκούβερ του Καναδά. Ξεκινώντας ως ένα διετές κολλέγιο, ο Fairleigh Dickinson επεκτάθηκε σε ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών το 1948 για να καλύψει την ανάγκη για τριτοβάθμια εκπαίδευση στο βόρειο Νιου Τζέρσεϊ. Το 1954, προσφέρθηκε το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων, και το Bergen Junior College αγοράστηκε ως δεύτερη πανεπιστημιούπολη, τώρα Metropolitan Campus. Το 1956, ο Fairleigh Dickinson κέρδισε το καθεστώς του Πανεπιστημίου και, ένα χρόνο αργότερα, το κτήμα Vanderbilt-Twombly έκτασης 178 στρεμμάτων αποκτήθηκε στο Μάντισον για να χρησιμεύσει ως τρίτη πανεπιστημιούπολη, τώρα το Florham Campus.

Το FDU έγινε το πρώτο αμερικανικό πανεπιστήμιο που κατείχε πανεπιστημιούπολη στην Αγγλία όταν απέκτησε το Wroxton College από το Trinity College του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Το Wroxton College, το οποίο άνοιξε το 1965, προσφέρει σε Αμερικανούς φοιτητές μεταπτυχιακά και προπτυχιακά μαθήματα, καθώς και μια εμπλουτισμένη πολιτιστική εμπειρία. Πρώην αβαείο του 13ου αιώνα, το Wroxton College είναι τώρα ένα όμορφα ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο αρχοντικό Jacobean. Το 2007, η FDU ξεκίνησε μαθήματα σε εγκαταστάσεις στο Βανκούβερ, Βρετανική Κολομβία, Καναδάς.

Η FDU έχει διατηρήσει τη δέσμευσή της να διευρύνει τους παγκόσμιους ορίζοντες και να ενθαρρύνει μεγαλύτερη διεθνή κατανόηση. Το 2000, το Διοικητικό Συμβούλιο υιοθέτησε μια εστιασμένη αποστολή για την FDU: να προετοιμάσει τους μαθητές για την παγκόσμια ιθαγένεια μέσω της παγκόσμιας εκπαίδευσης.

Κάθε πανεπιστημιούπολη έχει μοναδικό χαρακτήρα και ζωντάνια. Οι φοιτητές επωφελούνται από τις σπουδές σε ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων και μαθημάτων, αλλά απολαμβάνουν επίσης μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και προσωπικής προσοχής που συνήθως συναντάται σε πολύ μικρότερα ιδρύματα.

Σήμερα, η FDU προσφέρει πάνω από 100 προγράμματα σπουδών σε επίπεδο συνεργατών, απολυτηρίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού. Το ευρύ φάσμα των προσφορών του, σε συνδυασμό με το βάθος και την τεχνογνωσία του διδακτικού προσωπικού του, έχει το Πανεπιστήμιο Fairleigh Dickinson έτοιμο να εξυπηρετήσει τους πολίτες του Νιου Τζέρσεϊ και όχι μόνο.

Οι Πυλώνες της FDU

Η Pillar Society of Fairleigh Dickinson University ιδρύθηκε το 2001 από τον Πρόεδρο Michael Adams, για να αναγνωρίσει εκείνα τα εξαιρετικά άτομα που, με την πάροδο του χρόνου, έχουν κάνει εξαιρετική συνεισφορά στον χαρακτήρα και την ποιότητα του Πανεπιστημίου, της κοινότητας και του πολιτισμού του.

Βραβείο

Παρουσίαση μιας επιταγής $1000 που παρουσιάζεται στη Σύγκληση κάθε φθινόπωρο. Οι παραλήπτες του Βανκούβερ θα λάβουν το βραβείο τους κατά τη διάρκεια του δείπνου πριν την έναρξη του Βανκούβερ. Το όνομα του παραλήπτη πρέπει να αναγράφεται σε ατομική πινακίδα — παρουσιάζεται στον παραλήπτη. Μια καρφίτσα FDU απονέμεται σε κάθε παραλήπτη. Επιπλέον, οι αποδέκτες του Pillar καλούνται να συμμετάσχουν στην τελετή έναρξης για τις αντίστοιχες πανεπιστημιουπόλεις τους.

Κριτήρια

 • Άτομο που υπηρετεί στη FDU σε ρόλο εκτός σχολής για τουλάχιστον δέκα χρόνια και κάτω από το βαθμό του Βοηθού Αντιπροέδρου, του Αναπληρωτή Αντιπροέδρου ή του Αντιπροέδρου.
 • Το άτομο δείχνει μια έντονη κατανόηση της αποστολής και της ιστορίας της FDU.
 • Το άτομο προωθεί την ευγένεια στην πανεπιστημιούπολη.
 • Το άτομο λειτουργεί ως πρότυπο για άλλους υπαλλήλους και φοιτητές της FDU.
 • Το άτομο δείχνει υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος για τους φοιτητές και άλλα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.
 • Το άτομο θα πρέπει να συμμετέχει ενεργά στην κοινότητα της FDU πάνω και πέρα από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εργασίας του/της.

Επεξεργάζομαι, διαδικασία

Την άνοιξη κάθε ακαδημαϊκού έτους, το Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού προετοιμάζει μια επιστολή προς την κοινότητα της FDU, αναφέροντας τα κριτήρια για το βραβείο, ζητώντας υποψηφιότητες και ορίζοντας μια δημοσιευμένη προθεσμία.

Φοιτητές και μεταπτυχιακοί βοηθοί δεν επιτρέπεται να υποβάλουν υποψηφιότητα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να απασχολούνται με FDU τουλάχιστον τρία χρόνια.

Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβάλλονται μεμονωμένα με σύσταση. Οι υποψηφιότητες για ομαδικές αναφορές δεν θα γίνονται δεκτές.

Ενθαρρύνεται η εκ νέου υποψηφιότητα προηγούμενων υποψηφίων, που δεν έχουν επιλεγεί προηγουμένως, αλλά εξακολουθούν να είναι επιλέξιμοι.

Εάν δεν υπάρχει επαρκής ομάδα υποψηφίων, η επιτροπή μπορεί να έχει πρόσβαση στην προηγούμενη ομάδα υποψηφίων από τα δύο τελευταία χρόνια.

Τα τρέχοντα πιστοποιημένα μέλη της Pillar Society θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν μία υποψηφιότητα. Όλοι οι υφιστάμενοι αποδέκτες του Πυλώνα, μετά την προαγωγή τους στη βαθμίδα του Βοηθού Αντιπροέδρου, του Αναπληρωτή Αντιπροέδρου ή του Αντιπροέδρου, θα διατηρήσουν τη θέση τους ως Πυλώνας, αλλά αφαιρούνται από τη διαδικασία υποψηφιοτήτων και εκλογών.

Οι υποψηφιότητες θα προωθηθούν στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και θα ελεγχθούν για τη συμμόρφωση με τα κριτήρια επιλεξιμότητας που αναφέρονται παραπάνω.

Το Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού θα παρέχει στα ενεργά μέλη της Pillar Society αντίγραφο όλων των επιλέξιμων εντύπων υποψηφιοτήτων και θα περιλαμβάνει ένα έντυπο ψηφοδελτίου. Τα μέλη θα λάβουν οδηγίες να ταχυδρομήσουν τα ψηφοδέλτια πίσω στο Ανθρώπινο Δυναμικό.

Το Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού θα καθορίσει τα αποτελέσματα, επιλέγοντας όχι περισσότερους από έναν παραλήπτες από κάθε μεγάλη πανεπιστημιούπολη του Νιου Τζέρσεϋ και την Πανεπιστημιούπολη του Βανκούβερ, και θα επικοινωνήσει αναλόγως με το Γραφείο του Προέδρου, τις Λειτουργίες του Πανεπιστημίου και τις Επικοινωνίες.

Ανακοινώσεις και Απονομή Βραβείων Pillar

Σε κάθε βραβευθέντα θα αποσταλεί επιστολή υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου. Τα ονόματα προωθούνται στον Ανώτερο Αντιπρόεδρο για τις Επιχειρήσεις για συμπερίληψη στο πρόγραμμα και τα σενάρια της Σύγκλησης και στο Στέλεχος της Πανεπιστημιούπολης του Βανκούβερ για συμπερίληψη στο πρόγραμμα του δείπνου πριν από την έναρξη. Τα ονόματα προωθούνται, μαζί με τις υποψηφιότητες, στο Γραφείο Επικοινωνιών για την ανάπτυξη μιας παραπομπής 100-200 λέξεων που θα διαβαστεί στη σύγκληση του Νιου Τζέρσεϋ ή στο δείπνο πριν από την έναρξη του Βανκούβερ. Αντίγραφα όλων των υποψηφιοτήτων θα διαβιβαστούν στο Γραφείο του Προέδρου για να φυλάσσονται στο αρχείο, με εμπιστευτικό τρόπο, για δύο χρόνια. Οι αναφορές πρέπει να ελεγχθούν από τον βραβευθέντα πριν από την παρουσίαση. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων διαβάζει την αναφορά. Ο Πρόεδρος απονέμει το βραβείο. Οι παραλήπτες ενθαρρύνονται να κάνουν μια σύντομη (50 λέξεις) δήλωση αποδοχής. Το Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάζει περιοδικά τις διαδικασίες και να υποβάλλει συστάσεις στο Γραφείο του Προέδρου.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Madison

  285 Madison Avenue, 07940, Madison

  • Teaneck

   1000 River Rd, Teaneck, 07666, Teaneck

   • Vancouver

    842 Cambie St, Vancouver,, BC V6B 2P6, Vancouver

    • Wroxton

     Church St, Wroxton, Banbury, OX15 6QF, Wroxton

     • New York

      New York, Ηνωμένες Πολιτείες

      Ερωτήσεις