Keystone logo
Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Εισαγωγή

FHSU είναι ο μεγαλύτερος προνοητική, επιχειρηματικό πανεπιστήμιο της Midwest. Έχουμε μια εγγραφή πάνω από 13.000 φοιτητές και προσφέρουν εκατοντάδες προγράμματα πιστοποιητικό και το βαθμό στον συνεργάτη του, πτυχίο και μεταπτυχιακό επίπεδο μέσω 28 ακαδημαϊκά τμήματα. Έχουμε προσελκύσει στόχος-προσανατολισμένη φοιτητές που θέλουν πρεμιέρα ευκαιρίες μάθησης τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας σε συνδυασμό με την εξαιρετική one-to-one προσοχή και υποστήριξη.


Καθηγητές μας είναι εξαιρετική καθηγητές που παρέχουν κίνητρα στους φοιτητές να αναπτύξουν μοναδικά ταλέντα τους. Ως αποτέλεσμα, οι μαθητές μας απόφοιτος με μια βαθιά εκτίμηση της γνώσης, καθώς και επαγγελματικές δεξιότητες και την εμπιστοσύνη που τους δίνουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, τώρα και για μια ζωή.


Βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ Denver και Κάνσας Σίτι, FHSU είναι μια φιλόξενη κοινότητα στην καρδιά της ιστορικής Hays, μια κοινότητα που γιορτάζει σύνορα ρίζες του και σύγχρονη ευαισθησία του - καφενεία, το ένα του-ένα είδος εστιατόρια, καταστήματα, και μια ζωντανή τέχνες σκηνή.


Fort Hays State University είχε από καιρό μια πολιτική καθιστά τις πληροφορίες εύκολα διαθέσιμες και διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τους ομοσπονδιακούς ΗΕΑ και HEOA νομοθεσία.

Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

Είτε είστε ένας μαθητής λυκείου στη δυτική Κάνσας ψάχνουν να αρχίσει τη σταδιοδρομία κολλεγίων σας, ένα μέλος της στρατιωτικής επιδιώκει να ολοκληρώσει το βαθμό σας, ή μια επαγγελματική αναζητούν τη συνεχή εκπαίδευση, Fort Hays State University προσφέρει εκατοντάδες πτυχίο, πιστοποιητικό και επιλογές βέβαια την προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Fort Hays State University επιδιώκει να παρέχει όλα τα άτομα με καινοτόμες, προσβάσιμες και οικονομικά προσιτές εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με την σε βάθος εκπαίδευση, πρακτική hands-on εμπειρία και διεθνείς προοπτικές απαραίτητες για να είναι επιτυχής, ασχολούνται με τα μέλη του προσωπικού του 21ου αιώνα.

  • Ευκαιρίες μάθησης με εξαιρετικό βάθος
  • Εξαιρετική ΔΕΠ που προσφέρουν εξαιρετική προσοχή και υποστήριξη
  • Προσδοκία της κοινωνικής, πολιτικής, και η επαγγελματική δέσμευση
  • Ανάπτυξη συνεργασιών που φέρνουν μαζί τους πολιτισμούς, τις προοπτικές και τη σκέψη
  • Η καινοτομία που οδηγεί λύσεις

Μελλοντικές Διεθνείς Φοιτητές

Υπάρχουν τρεις τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε για να παρακολουθήσουν το Fort Hays State University ως διεθνής φοιτητής: ως Μεταπτυχιακός Φοιτητής, ως προπτυχιακός φοιτητής, ως Αγγλικής ως Δεύτερη Γλώσσα Φοιτητών.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε 22 μεταπτυχιακά προγράμματα που διατίθενται για διεθνείς φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, της επιστήμης, και τα προγράμματα σπουδών πληροφορικής. Υπάρχουν πάνω από 60 αναγνωρισμένα προγράμματα για να επιλέξουν σε μεγάλες σε ως ένα προπτυχιακό φοιτητή. Αγγλικά κατάρτιση είναι διαθέσιμη από την αρχή μέσω προχωρημένα επίπεδα γνώσης της αγγλικής.

Πανεπιστημιούπολη


Fort Hays State University είναι ένα ασφαλές, όμορφο και φιλικό πανεπιστημιούπολη με περίπου 4.300 μαθητές να παίρνει μαθήματα στις πανεπιστημιουπόλεις, συμπεριλαμβανομένων περίπου 270 από 24 διαφορετικές χώρες. Καθηγητές και το προσωπικό μας είναι γνωστή για την εξαιρετική προσωπική τους φροντίδα και την υποστήριξη που παρέχεται στους φοιτητές, και βοήθεια για τους ξένους φοιτητές είναι επίσης σε θέση, όπως το αγγλικό και το πρόγραμμα Δεύτερη Γλώσσα, και το προσωπικό αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας για τους ξένους φοιτητές στις Διεθνείς Υπηρεσίες Φοιτητών Γραφείο.

FHSU βρίσκεται σε Hays, Κάνσας, στα μισά του δρόμου μεταξύ Denver και Κάνσας Σίτι με τέσσερις φορές την ημέρα παροχής αεροπορικών υπηρεσιών προς και από το Ντένβερ, Κολοράντο. Οι μαθητές απολαμβάνουν τα οφέλη των μικρών ζωή της πόλης στο ευρύ πολιτιστικό πλαίσιο ενός πανεπιστημίου με πρόσβαση σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών.Τοποθεσίες

  • Wichita

    600 Park Street

    Ερωτήσεις