Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Εισαγωγή

Το Frankfurt School of Finance & Management είναι μια σχολή επιχειρήσεων διαπιστευμένη από την AACSB, EQUIS και AMBA, η οποία ηγείται της έρευνας, που καλύπτει κάθε πτυχή της επιχείρησης, της διαχείρισης, των τραπεζών και των οικονομικών. Ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών – που κυμαίνονται από προγράμματα σπουδών έως προγράμματα Εκπαίδευσης στελεχών, από ερευνητικά έργα έως παροχή συμβουλών – σημαίνει ότι η Frankfurt School λειτουργεί ως σύμβουλος, καταλύτης και εκπαιδευτικός συνεργάτης σε εταιρείες και οργανισμούς, σε άτομα που ξεκινούν νέες σταδιοδρομίες και σε έμπειρα στελέχη . Ως κέντρο πνευματικής και πρακτικής δραστηριότητας, η σχολή επιχειρήσεων διαμορφώνει λύσεις προνοητικής σκέψης για τον κόσμο των επιχειρήσεων, των οικονομικών και της διαχείρισης, όπου οι ατζέντες και τα θέματα αλλάζουν συνεχώς.

Προσφέρουμε κορυφαία προγράμματα σπουδών και επιλογές συνεχούς εκπαίδευσης σε επτά διαφορετικά τμήματα προγραμμάτων. Διατηρούμε τέσσερα εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα και εκτελούμε πολυάριθμα διεθνή συμβουλευτικά έργα. Όλες οι εκπαιδευτικές, ερευνητικές και συμβουλευτικές δραστηριότητες επικεντρώνονται στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση. Με τον όρο χρηματοοικονομικά, εννοούμε διαλειτουργικές χρηματοοικονομικές δραστηριότητες σε όλες τις εταιρείες που ασχολούνται με τη χρηματοοικονομική διαχείριση. Και με τον όρο διοίκηση, εννοούμε την κλασική εταιρική ηγεσία, όπου οι διευθυντές αναπτύσσουν υπαλλήλους και πόρους με τέτοιο τρόπο ώστε οι στόχοι της εταιρείας να επιτυγχάνονται όσο το δυνατόν πιο οικονομικά.

Το Frankfurt School της Finance & Management ξεκίνησε από τον χρηματοοικονομικό τομέα, αλλά σήμερα οι υπηρεσίες μας απολαμβάνουν αυξανόμενης εκτίμησης και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την εθνική και διεθνή δικτύωσή μας με την επιχειρηματική κοινότητα.

Διεθνή Προγράμματα

Τα σημερινά στελέχη αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις σε εξαιρετικά διαφοροποιημένες και δυναμικές αγορές, τον αυξανόμενο παγκόσμιο ανταγωνισμό και τους ολοένα και πιο αυτοδύναμους πελάτες και προμηθευτές.

Σε ένα τόσο περίπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι οργανισμοί που επιβιώνουν είναι αυτοί που έχουν καλά ανεπτυγμένες στρατηγικές και υψηλά καταρτισμένους διευθυντές. Τα προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών μπορούν να βοηθήσουν τα στελέχη να βελτιώσουν τις ηγετικές και διοικητικές τους δεξιότητες, να τους δώσουν την ευκαιρία να μάθουν από τις βέλτιστες πρακτικές και να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ομοτίμων με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους ηγέτες και εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Το Frankfurt School of Finance & Management έχει 50 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση στελεχών και εργαζομένων. Προσφέρουμε πολυάριθμα προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών και άλλη εξατομικευμένη εκπαίδευση, σχεδιασμένα να διασφαλίζουν ότι τα στελέχη είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σημερινής απαιτητικής αγοράς.

Το χαρτοφυλάκιό μας

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν διδασκαλία στην τάξη με υψηλά προσόντα και έμπειρη σχολή, αυτοδιδασκαλία, διαδικτυακή κατάρτιση και διδασκαλία, καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις και πιστοποιήσεις.

Το Frankfurt School προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεματικών τομέων στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, τη γενική διαχείριση και την ηγεσία. Οι πελάτες επωφελούνται από την τεχνογνωσία και τη διδακτική εμπειρία των σχεδόν 3.000 επικουρικών καθηγητών και ειδικών μας, οι οποίοι παραδίδουν διαλέξεις και εκπαιδευτικό υλικό στα γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ρωσικά.

Παρέχουμε εκπαίδευση στελεχών σε όλα τα επίπεδα, από κατώτερα έως ανώτερα στελέχη, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης στελεχών σε επίπεδο διοικητικών συμβουλίων, σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών ή ιδρυμάτων από τον οικονομικό και άλλους κλάδους.

Ιδιαίτερα στον τομέα των εξατομικευμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης στελεχών, το Frankfurt School προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών:

 • ανάλυση των εκπαιδευτικών αναγκών
 • εξατομικευμένο σχεδιασμό εκπαιδευτικού προγράμματος
 • εξατομικευμένη παραγωγή υλικού σεμιναρίων και βιβλίων μελέτης
 • πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης και διαχείριση προγραμμάτων κατάρτισης μέσω διαδικτύου για λογαριασμό των πελατών μας

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Όταν έχετε βάλει τις βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα με πτυχίο Bachelor, το επόμενο βήμα είναι να αναπτύξετε τις γνώσεις σας και να χτίσετε τις δεξιότητές σας. Στο Frankfurt School of Finance & Management, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε οποιοδήποτε από τα επτά εξειδικευμένα τμήματα – το καθένα σας προσφέρει ενδελεχή προετοιμασία για έναν μελλοντικό ηγετικό ρόλο. Κάθε ένα σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε συστηματικά αυτό το ζωτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Τα περισσότερα από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα διδάσκονται στα αγγλικά, συμβάλλοντας στο να ανοίξει η πόρτα σε μια διεθνή καριέρα.

Οι απαιτητικοί και εντατικοί φοιτητές με υψηλά κίνητρα που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις βασικές πτυχές των χρηματοοικονομικών και τραπεζικών εργασιών σε μια συνοπτική χρονική περίοδο θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση.

Καλύτερες στιγμές

 • Διαλέξεις και σεμινάρια με επικεφαλής ειδικούς του κλάδου
 • Μικρές ομάδες συζήτησης
 • Επισκέψεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα
 • Αλληλεπίδραση μεταξύ μαθητών από όλο τον κόσμο
 • Ομαδική, κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες
 • Πολιτιστική εκδρομή στη Χαϊδελβέργη (συμπεριλαμβανομένης επίσκεψης στο διάσημο κάστρο της)
 • Εξερεύνηση γερμανικών τροφίμων, ποτών και κουλτούρας (συμπεριλαμβανομένης ξενάγησης στην πόλη)

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Τοποθεσίες

 • Frankfurt

  Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Düsseldorf

  Düsseldorf, Γερμανία

  Ερωτήσεις