Keystone logo
Gaia University

Gaia University

Gaia University

Εισαγωγή

Gaia University είναι ένα πανεπιστήμιο χωρίς τείχη, ένα πανεπιστήμιο πέρα από τα σύνορα, ένα μη θεσμικό όργανο που προτίθεται να προωθήσει μια έντονη, σκόπιμη, παγκόσμια κοινότητα στοχαστικών μαθητών και αδημοσίευτων που επικεντρώνονται στην οικολογική αναγέννηση και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ξεκινάμε από την προοπτική ότι είναι η ζωή σας, τα πάθη σας, τα έργα σας, το όραμά σας - και τα γρήγορα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα στα οποία αναδύονται - που δημιουργούν καλύτερα αυτό που πρέπει να μάθετε και πώς πρέπει να το μάθετε.

Gaia University προσφέρει ένα μοναδικό και ευέλικτο μοντέλο για μάθηση και απομάκρυνση από αυτοκατευθυνόμενα Pathways βασίζονται σε έργα. Με τα ελάχιστα απαιτούμενα μαθήματα που ορίσαμε από εμάς, αφιερώνετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την τεκμηρίωση των πραγματικών έργων. Παρέχουμε έναν πολυδιάστατο ιστό υποστήριξης συμβούλων και συμβούλων που σας βοηθούν στην πρακτική ανάπτυξη των έργων σας και σας ενθαρρύνουμε να αναπτύξετε την ικανότητά σας να σκέφτεστε κριτικά την εργασία και τις εσωτερικές σας διαδικασίες.

Η προσέγγισή μας δίνει έμφαση σε μια ισορροπημένη ροή δράσης και θεωρίας - μάθηση κάνοντας συγχώνευση με μάθηση μέσω σκέψης (πράξη). Απαιτούμε να συμμετάσχετε σε διάφορα διαδικτυακά μαθήματα κατά το πρώτο έτος του προγράμματός σας, αλλά η πλειοψηφία της εργασιακής σας μελέτης θα ξεδιπλωθεί πέρα από την τάξη.

Θα εξελιχθείτε ως ένας ευέλικτος, εαυτός και παγκόσμιος μετασχηματιστής δράσης, γίνοντας όλο και πιο ικανοί στη λήψη κατάλληλης δράσης - μια ενέργεια που εξυπηρετεί τόσο τις δικές σας ιδέες όσο και τις ανάγκες της κοινότητάς σας. Ταυτόχρονα, θα απαλλαγείτε από δυσλειτουργικά πρότυπα σκέψης που σας εμποδίζουν να κάνετε την καλύτερη δουλειά σας. Θα γίνετε επίσης ενεργό μέλος της προοδευτικής αμοιβαίας κοινότητας μάθησης και διδασκαλίας, η οποία σας ενθαρρύνει να είστε συνδεδεμένοι και συνεργατικοί κατά τη διάρκεια και πέρα από τη διάρκεια του προγράμματος.

Καθώς σας προσκαλούμε με ανοιχτές αγκάλες, σας συμβουλεύουμε επίσης να προσεγγίσετε το Gaia University με πραγματική σαφήνεια προθέσεων. Η συνεργασία με εμάς συνεπάγεται ανάληψη κινδύνων και προθυμία να βρεθείτε στο περιθώριο. Η πορεία προς αποτελεσματική λειτουργία με απελευθερωμένη νοημοσύνη περιλαμβάνει επεισόδια βαθιάς και απαιτητικής μετάβασης. Για αυτό, θα πρέπει να αλληλεπιδράτε ενεργά με τον ιστότοπο υποστήριξης που παρέχουμε και επίσης να επενδύσετε τον δικό σας χρόνο και ενέργεια στο μεγαλύτερο δίκτυο εργασίας μαθαίνοντας πώς να είστε αληθινός σύμμαχος με άλλους. Θα χρειαστείτε το θάρρος για να δείτε πώς η δύναμη και τα προνόμια διαμορφώνουν τη ζωή σας και τον κόσμο γύρω σας, και την αντοχή για την αποδόμηση δομών πεποιθήσεων, συχνά αόρατων, που περιορίζουν τη δημιουργικότητα και τη δύναμή σας.

Δεν είμαστε σχολείο που σας καλλωπίζει για δουλειές στην εταιρική αγορά. Συμμετέχετε σε εμάς επειδή περιμένετε να ζήσετε τα προς το ζην με έργα που γνωρίζετε ότι χρειάζονται στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ως Gaia University , θα μάθετε πώς να προσδιορίζετε σημεία μόχλευσης για αποτελεσματική ηγεσία και δράση και να αναπτύσσετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων-ευελιξίας στο σχεδιασμό και τη διαχείριση έργων. Αυτές είναι πολλές περιζήτητες ικανότητες στην αγορά εργασίας σήμερα και οι αποδείξεις ότι έχετε αναπτύξει αυτές τις δεξιότητες σε υψηλό βαθμό θα είναι ορατές στην αναλυτική τεκμηρίωση των έργων σας που αποτελεί το ηλεκτρονικό Gaia University . Όπως και οι απόφοιτοι που έχουν προηγηθεί, θα βγείτε από το πρόγραμμά σας με σαφείς ιδέες για τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνεισφέρετε στο ποικίλο και εμπνευσμένο παγκόσμιο wordnet καινοτόμων μη κερδοσκοπικών, μικροεπιχειρήσεων και κοινοτικών προγραμμάτων ανάπτυξης που εστιάζονται σε θετικά οικολογικά και κοινωνικά αλλαγή.

Έχουμε χαρούμενος να δούμε ότι δεν πρέπει να εκτοξεύσουμε τις ελπίδες μας στα τρέχοντα, γενικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αυτά γενικά δεν έχουν την ευελιξία να ανταποκριθούν στις οικολογικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα με κάτι σαν την ταχύτητα και τη δημιουργικότητα που απαιτείται. Για αυτόν τον λόγο, έχουμε δημιουργήσει σκόπιμα το Gaia University με ταχεία ανάπτυξη, έναν μυκηλιακό οργανωτικό σχεδιασμό με σκοπό την αύξηση της στρατηγικής συνοχής στο μεταβατικό άκρο. Αυτό το εύφορο, ζουμερό άκρο είναι όπου είμαστε έτοιμοι να σας γνωρίσουμε. Ελα μαζί μας.

Τοποθεσίες

  • Minneapolis

    University Avenue Southeast,1219, 55414, Minneapolis

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις