Keystone logo
GEA College

GEA College

GEA College

Εισαγωγή

Το GEA College είναι ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης και ένας οδηγός για την επιχειρηματική αριστεία.

Το GEA College αποτελεί συνώνυμο της επιχειρηματικής εκπαίδευσης με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση από την ίδρυσή της το 1990. Τα προγράμματα σπουδών μας έχουν σχεδιαστεί για να ακολουθήσουν τις παγκόσμιες τάσεις, τα διεθνή πρότυπα στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης και κυρίως τη ζήτηση γνώσεων και δεξιοτήτων , τα οποία οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες διαχειρίζονται στην αγορά και η αυξανόμενη πολυπλοκότητα της επιχειρηματικής διαδικασίας.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να εξοπλίσουμε τους επιχειρηματίες με νέες επιχειρηματικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα των επιχειρήσεων, ώστε να είναι ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές τους και έτσι να επιδιώξουν μια επιτυχημένη καριέρα στις σύγχρονες οικονομίες της αγοράς. Εξετάζουμε και αναπτύσσουμε νέες γνώσεις, μεταφέρουμε τις υπάρχουσες γνώσεις και παρέχουμε εκπαίδευση και κατάρτιση σε φιλόδοξους ανθρώπους.

Οραμα

Το GEA College στοχεύει να γίνει το καλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα για την εκπαίδευση και την κατάρτιση δυναμικών επιχειρηματιών στη μεσαία και ανατολική Ευρώπη. Στο μέλλον, θα γίνει κέντρο για την ανάπτυξη εξαιρετικών έργων στην επιχειρηματική εκπαίδευση και τις συνεργασίες. Τα καινοτόμα επιχειρηματικά προγράμματα θα είναι στο επίκεντρο. Το GEA College πρέπει να γίνει ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα, το οποίο είναι γνωστό για την επιχειρηματικότητά του με κάθε έννοια. Η καινοτομία και η επιχειρηματική πραγματικότητα είναι οι βασικές αξίες του συστήματος.

Στρατηγικές αξίες

Ο στόχος του GEA College είναι να γίνει το καλύτερο ίδρυμα σε αυτό το τμήμα της Ευρώπης τα επόμενα χρόνια.

 • Θα αναπτύξουμε και θα εισαγάγουμε ένα αναγνωρίσιμο και αναγνωρισμένο κύρος εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας
 • Θα δημιουργήσουμε ένα σύστημα δραστηριοτήτων, το οποίο θα συνδέεται με τους τομείς ανάπτυξης και έρευνας
 • Θα συνδεθούμε στρατηγικά με εκπροσώπους κορυφαίων οικονομικών δραστηριοτήτων στην περιοχή
 • Θα ενώσουμε διεθνώς αναγνωρίσιμους επαγγελματίες, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως στοιχειώδεις κινητήριες δυνάμεις για τη λειτουργία και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων του GEA College
 • Θα διατηρήσουμε το σύστημα της διεθνούς οργάνωσης και του οργανισμού GEA College
 • Θα διατηρήσουμε ένα περιφερειακό δίκτυο στρατηγικά συνδεδεμένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Τοποθεσίες

 • Ljubljana

  Dunajska 156, 1000, Ljubljana

Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις