Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
George Washington University - College of Professional Studies

George Washington University - College of Professional Studies

George Washington University - College of Professional Studies

Εισαγωγή

Χρησιμοποιήστε αυτό που μαθαίνετε στην τάξη σήμερα στην εργασία αύριο

Σχετικά με το Κολλέγιο

Στο Κολέγιο Επαγγελματικών Σπουδών του Πανεπιστημίου George Washington, προσφέρουμε κάτι περισσότερο από τα διαπιστευτήρια που θα βοηθήσουν τους εργαζόμενους επαγγελματίες να προχωρήσουν. σας προετοιμάζουμε να είστε ηγέτης στον τομέα σας.

Είτε σπουδάζουν στις τοποθεσίες μας στη Βιρτζίνια είτε στο DC ή παρακολουθούν διαδικτυακά μαθήματα, οι μαθητές μας ενισχύουν τις δεξιότητες και τις ηγετικές τους ικανότητες με ιδέες από πρώτο χέρι από μερικούς από τους πιο σημαντικούς μυημένους της Ουάσιγκτον. Τα μέλη ΔΕΠ του Κολλεγίου όχι μόνο φέρνουν ακαδημαϊκή αυστηρότητα στην τάξη, αλλά διδάσκουν και μαθήματα σε πραγματικό χρόνο, που δεν μπορούν πάντα να βρεθούν στα σχολικά βιβλία. Με τη σχολή που προέρχεται από τα κορυφαία επίπεδα του κυβερνητικού, εταιρικού και μη κερδοσκοπικού τομέα, ως φοιτητής του Κολλεγίου Επαγγελματικών Σπουδών μπορείτε να εφαρμόσετε τη γνώση που έχετε αποκτήσει αμέσως και είστε έτοιμοι να επιτύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

Προγράμματα

Πέρα από την επέκταση της βάσης των γνώσεών σας, όλα τα καινοτόμα προγράμματα του Κολλεγίου μοιράζονται ένα άλλο κοινό θέμα: να σας παρέχουν μεγαλύτερη ικανότητα να ηγείτε και να προχωράτε στην καριέρα σας.

Η έντονη εστίαση των προγραμμάτων μας στην πρακτική εμπειρία που διδάσκονται από ειδικούς εκπαιδευτές σας δίνουν την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας σε πραγματικό χρόνο σε δυναμικές ρυθμίσεις της τάξης ή στην τρέχουσα θέση σας.

Το Κολέγιο προσπαθεί συνεχώς να ανταποκρίνεται στις ραγδαία αναπτυσσόμενες και μεταβαλλόμενες βιομηχανίες που έχουν γίνει όλο και πιο κρίσιμες για τον κόσμο μας. Τα καινοτόμα προγράμματα της GW διασφαλίζουν ότι οι μαθητές όπως εσείς θα είναι αυτοί που θα το οδηγήσουν.

Στο GW, δεν είσαι ο μόνος

Υπηρεσίες Καριέρας

Το Κολέγιο Επαγγελματικών Σπουδών της GW είναι υπερήφανο που προσφέρει ένα γραφείο υπηρεσιών καριέρας σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες φοιτητές. Σύντομα θα ανακαλύψετε πώς η εξατομικευμένη προσοχή και οι εστιασμένοι πόροι σας δίνουν ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων.

Το γραφείο μας παρέχει ατομική εκπαίδευση, προγραμματισμό και πόρους για να βοηθήσει τους μαθητές και τους αποφοίτους να διερευνήσουν ευκαιρίες, να αναπτύξουν στρατηγικές αναζήτησης εργασίας και να διατηρήσουν τη δια βίου επαγγελματική επιτυχία.

Υπηρεσίες για φοιτητές & αποφοίτους

Καθοδήγηση σταδιοδρομίας

 • Αναπτύξτε Σχέδιο Σταδιοδρομίας
 • Αξιολογήσεις σταδιοδρομίας
 • Στρατηγικές αναζήτησης εργασίας
 • Βιογραφικό/Συνοδευτικό γράμμα

Πύλη καριέρας

 • Χειραψία
 • Αναζήτηση εργασιών
 • Ροή συνέντευξης
 • Εικονική ανασκόπηση βιογραφικού

Δικτύωση

 • Ομάδες LinkedIn
 • GW Career Connect
 • Εικονική δικτύωση

Εκδηλώσεις

 • Εκδηλώσεις αποφοίτων
 • Σταδιοδρομίες
 • Επισκέψεις εργοδοτών

Στατιστική

GW Alumni σε όλο τον κόσμο

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Είτε παρακολουθείτε μαθήματα στην Ουάσιγκτον, DC, είτε σε μία από τις τρεις τοποθεσίες μας στη Βιρτζίνια, είτε αποκτάτε το πτυχίο σας μέσω Διαδικτύου, τα προγράμματα του Κολλεγίου σας παρέχουν την ευελιξία και την ευκολία που χρειάζεστε για να επιδιώξετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

  Ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τη μορφή, θα εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη της εκμάθησης από πρώτο χέρι από τους καλύτερους ειδικούς της Ουάσιγκτον.

  • Κέντρο Εκπαίδευσης Αλεξάνδρειας

  Με ένα συμβουλευτικό κέντρο κοινότητας, 11 αίθουσες διδασκαλίας, γκαλερί τέχνης και χώρο στούντιο, αυτό το κέντρο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία τέσσερα τετράγωνα μακριά από το σταθμό King Street του μετρό, προσβάσιμο από τις μπλε και κίτρινες γραμμές.

  Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο κέντρο από μεγάλους δρόμους όπως ο I-395 και το George Washington Parkway. Διατίθεται στάθμευση με μετρητή στο δρόμο ή μπορείτε να σταθμεύσετε στο γκαράζ του κτηρίου. Ο χώρος στάθμευσης είναι 5 $ ανά ώρα. 10 $ την ημέρα. 5 $ ανά βράδυ (μετά τις 5 μ.μ.) 130 $ το μήνα και θα βρείτε την είσοδο του γκαράζ στη λεωφόρο 1925 Ballenger, Alexandria, VA 22314.

  • Κέντρο Εκπαίδευσης Άρλινγκτον

  Το κέντρο διαθέτει χώρο μάθησης 24.000 τετραγωνικών ποδιών με εργαστήρια υπολογιστών, εργαστήριο εργασιών για το σπίτι, σαλόνια φοιτητών και καθηγητών και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συσκέψεων και αίθουσες διδασκαλίας. Εύκολα προσβάσιμο από το σταθμό Ballston του μετρό (που εξυπηρετείται από τις γραμμές πορτοκαλί και ασημί), μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο κέντρο από μεγάλους δρόμους όπως οι US 50, I-66 και I-395. Το Atlantic Parking Garage που βρίσκεται κάτω από το κτήριο είναι το πιο κοντινό οικόπεδο και χρεώνει $8 για την πρώτη ώρα. 15 $ για 2 ώρες. 17 $ για το ημερήσιο μέγιστο. 4 $ για στάθμευση μετά τις 3 μ.μ. με επικύρωση σφραγίδας GW. ή 117 $ το μήνα. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης κοντά στο Ballston Mall και πάρκινγκ με μετρητή οδό.

  • Πανεπιστημιούπολη Επιστήμης και Τεχνολογίας της Βιρτζίνια (VSTC)

  Βρίσκεται στον τεχνολογικό διάδρομο της Βιρτζίνια σε 120 στρέμματα στο Ashburn, το VSTC φιλοξενεί μια ποικιλία προγραμμάτων και ευκαιριών για την προώθηση των συνόρων της γνώσης. Η πανεπιστημιούπολη είναι προσβάσιμη μέσω σημαντικών δρόμων όπως ο I-66 και η διαδρομή 7. Μπορείτε επίσης να πάρετε το λεωφορείο VSTC από το Foggy Bottom Campus ή το Wiehle Express από τον σταθμό Wiehle-Reston East του μετρό.

  Υπάρχουν τρία κτίρια στην πανεπιστημιούπολη που στεγάζουν τα προγράμματά μας:

  • Αίθουσα εξερεύνησης

  20101 Academic Way

  Ashburn, VA 20147

  • Αίθουσα Καινοτομίας

  45085 University Drive

  Ashburn, VA 20147

  • Enterprise Hall

  44983 Πλατεία Knoll

  Ashburn, VA 20147

   Εισαγωγές

   Το Κολλέγιο Επαγγελματικών Σπουδών του GW σας προετοιμάζει να προχωρήσετε στην επόμενη φάση της καριέρας σας. Είτε ολοκληρώνετε ένα πτυχίο, είτε εργάζεστε για το μεταπτυχιακό σας είτε ξεκινάτε το ταξίδι σας σε έναν νέο τομέα μέσω ενός πιστοποιητικού, τα προγράμματα CPS θα σας βοηθήσουν να φτάσετε αμέσως στο επόμενο επίπεδο. Οι έμπειροι καθηγητές μας, οι φοιτητές με κίνητρα και τα δεσμευμένα δίκτυά μας θα σας προσφέρουν ευκαιρίες, συνδέσεις και δεξιότητες για να επιτύχετε τους στόχους σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε περισσότερο.

   Τα ποικίλα και ευέλικτα προγράμματά μας απαιτούν διαφορετικά κριτήρια για τους αιτούντες. Ανατρέξτε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει για να βρείτε ποιες είναι αυτές οι απαιτήσεις. Δεσμευόμαστε να κάνουμε τη διαδικασία υποβολής αίτησης όσο το δυνατόν πιο βελτιωμένη.

   Τοποθεσίες

   • Washington

    21st Street Northwest,805, 20052, Washington

    • Alexandria

     413 John Carlyle Street, Suite 250, 22314, Alexandria

     • Ashburn

      Academic Way,20101, 20147, Ashburn

      • Arlington

       950 N. Glebe Road, 22203, Arlington

       Ερωτήσεις