Keystone logo
Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Georgia State University - J. Mack Robinson College of Business

Εισαγωγή

Επίλυση προβλημάτων που έχουν σημασία

Το Robinson College of Business είναι μια κοινότητα σπουδαστών, εκπαιδευτικών και επαγγελματιών που ειδικεύονται στην ανακάλυψη γνώσεων που οδηγούν πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Με μια πλούσια ιστορία στην πόλη, το Robinson College βρίσκεται στο κέντρο της Ατλάντα, είναι ηγέτης με τοπικούς και παγκόσμιους επιχειρηματικούς εταίρους και υποστηρίζει ένα δίκτυο αποφοίτων άνω των 60.000 ατόμων που προσεγγίζει πολύ μακριά - από μικρές επιχειρήσεις έως παγκόσμιες εταιρείες. Έχουμε ισχυρές συνδέσεις σε όλο τον κόσμο - και φροντίζουμε και οι μαθητές μας.

Τα προγράμματά μας δημιουργήθηκαν για να ωθήσουν τους σπουδαστές πέρα από την τάξη και να προσφέρουν εμπειρίες που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ της επιχειρηματικής εκπαίδευσης και του επιχειρηματικού κόσμου. Η διεθνώς αναγνωρισμένη μας σχολή δεν είναι μόνο εμπειρογνώμονες στους τομείς της, αλλά και παραγωγικοί συγγραφείς, διακεκριμένοι ερευνητές και βραβευμένοι ηγέτες.

Οι σπουδαστές Robinson ξεχωρίζουν

Θα βρείτε τους μαθητές μας να χρησιμεύουν ως σύμβουλοι για τοπικές επιχειρήσεις και να παρέχουν επιχειρηματικά σχέδια, έρευνα αγοράς και αξιολογήσεις προϊόντων. Δουλεύουν δίπλα-δίπλα με επιχειρηματικούς συνεργάτες για την επίλυση πραγματικών μεγάλων προβλημάτων δεδομένων και προσφέρουν υγιείς λύσεις. Οι μαθητές μας ταξιδεύουν στον κόσμο μαθαίνοντας για επιχειρήσεις που λειτουργούν παγκοσμίως. Ανταγωνίζονται για κορυφαίες βαθμολογίες σε περίπτωση διαγωνισμών, hackathons και επιχειρηματικών προκλήσεων. Οι απόφοιτοί μας καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις, κερδίζουν αυξήσεις και κάνουν ένα όνομα για τον εαυτό τους και το Robinson College.

Πάρτε πιο κοντά στην επιχείρηση

 • Συμπόσια οικονομικής ηγεσίας.
  Το εξαμηνιαίο Συμπόσιο Οικονομικής Ηγεσίας αποτελείται από πάνελ στελεχών C-suite, επιχειρηματιών και επαγγελματιών χρηματοοικονομικών που εκθέτουν τους μαθητές σε βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, αναδυόμενες τάσεις και το μέλλον της επιχείρησης . Με εποπτεία από το Executive μας στο Residence, ένα στέλεχος C-suite σε δύο εταιρείες Fortune 500 και σε μια ανάκαμψη ιδιωτικών μετοχών, τα προηγούμενα θέματα του Συμποσίου περιλαμβάνουν M&A, το μέλλον των τραπεζών, των ιδιωτικών μετοχών, της FinTech, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων / πλούτου και χρηματοδότηση. Μετά τη συζήτηση της επιτροπής, οι μαθητές αλληλεπιδρούν με τους καλεσμένους μας σε μια δεξίωση δικτύου.
 • Πρόγραμμα μέντορα.
  Οι μαθητές μπορούν να λάβουν έναν εκτελεστικό μέντορα για να παρέχουν συμβουλές σταδιοδρομίας και επιχειρηματικές σχέσεις. Οι μέντορες περιλαμβάνουν στελέχη C-suite σε εταιρείες όπως το Georgia Pacific , το Turner Broadcasting , το BlueLynx , το Churches Chicken , το Printpack και το Oglethorpe Power .
 • Δίκτυο οικονομικής ηγεσίας.
  Το Δίκτυο Financial Leadership (FLN), συνδεδεμένο με το Υπουργείο Οικονομικών, παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε κορυφαίες εταιρείες στην Ατλάντα, όπως Equifax, Mohawk Industries , Intercontinental Hotel Group , Georgia Pacific , Westrock , Mueller Water Products , PrimeRevenue και Alvarez & Marsal . Το FLN είναι ένας αγωγός για την κοινότητα χρηματοδότησης και πηγή συμβούλων, συνδέσεων και επαγγελματικών ευκαιριών.
 • Βραβεία Financial Leader of the Year (FLY).
  Το Υπουργείο Οικονομικών χρηματοδοτεί τα Βραβεία FLY , μια ετήσια εκδήλωση που αναγνωρίζει εξαιρετικούς ηγέτες στην κοινότητα των οικονομικών και βοηθά στη σύνδεση των μαθητών με «μετακινούμενους και δονητές» στη χρηματοδότηση της Ατλάντα.
 • Μάθημα Οικονομικής Ηγεσίας.
  Με επικεφαλής το Executive in Residence, το μάθημα Financial Leadership επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της σταδιοδρομίας και του ανθρώπινου κεφαλαίου μέσω καθοδήγησης, δοκιμών αξιολόγησης σταδιοδρομίας και αλληλεπίδρασης με εκτελεστικούς ομιλητές.

Προώθηση του Vision 2020

Η προώθηση του Vision 2020 είναι το πενταετές στρατηγικό σχέδιο του Robinson που απαιτεί επενδύσεις σε προσλήψεις διδασκόντων, αυξάνοντας τον αριθμό των εμβληματικών και βιωματικών ευκαιριών μάθησης για τους σπουδαστές, δημιουργώντας βαθύτερες συνεργασίες μεταξύ του κολλεγίου και των εταιρικών εταίρων, αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και τεχνολογία, των υφιστάμενων πόρων και των νέων εσόδων. Το σχέδιο εγκρίθηκε στη συνάντηση του Πανεπιστημίου Robinson Fall του 2015 στις 18 Νοεμβρίου 2015.

Οραμα

Κανείς δεν φτάνει πιο κοντά στην επιχείρηση από τον Robinson.

Στην καρδιά της Ατλάντα, που περιβάλλεται από εταιρίες Fortune 500 και επιχειρηματικές νεοσύστατες επιχειρήσεις, το Κολλέγιο Επιχειρήσεων Robinson ενθαρρύνει βαθιές και διαρκείς επιχειρηματικές σχέσεις που περνούν τις ερευνητικές, διδακτικές και υπηρεσιακές αποστολές μας για να διευκολύνουν την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς ηγετών . Αναπτύσσουμε το ταλέντο του μέλλοντος μέσω προγραμμάτων σπουδών ενώ συνεχώς συνδέουμε τους μαθητές με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία και υποστηρίζουμε τους σημερινούς ηγέτες μέσω της εκτελεστικής εκπαίδευσης, καθώς και των συνεργατικών σχέσεων και της χορηγίας. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο κοντά στις επιχειρήσεις, να κατανοήσουμε καλύτερα τις προκλήσεις της αγοράς και να συνεργαστούμε πιο αποτελεσματικά και να εφαρμόσουμε λύσεις με την επιχείρηση.

Τρεις στόχοι είναι απαραίτητοι για την επίτευξη αυτού του οράματος μέχρι το 2020:

 1. Ενθάρρυνση των σπουδαστών να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες της τεχνολογικής επανάστασης
 2. Προωθήστε το ερευνητικό περιβάλλον που είναι απαραίτητο για την παραγωγή διορατικών επιχειρηματικών ηγετών
 3. Οδηγεί μια σκόπιμη κοινότητα

Αποστολή

Εξασφαλίστε ότι ένα διαφορετικό φοιτητικό όργανο αναδύεται έτοιμο να προσφέρει αξία σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Αυτό το επιτυγχάνουμε με την προσέλκυση μελετητών και επαγγελματιών που αυξάνουν την κατανόησή μας για το πώς τα άτομα, οι οργανισμοί και οι αγορές ενισχύουν αποτελεσματικότερα την κοινωνική ευημερία. Μοιραζόμαστε αυτήν τη γνώση με τους συνομηλίκους μας και τους σημερινούς και μελλοντικούς επιχειρηματικούς ηγέτες για να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητές του να επηρεάσει άτομα, οικογένειες, κοινότητες και παγκόσμια κοινωνία.

Βασικές αξίες

Τέσσερις αξίες μας καθορίζουν και καθοδηγούν τα αποτελέσματά μας.

115806_Openness.jpg

115807_Rigor.jpg

115808_Collaboration.jpg

115809_PowerofMarkets.jpg

Ειλικρίνεια

Πρακτική και Συνάφεια.

Συνεργασία.

Η δύναμη των αγορών.

Είμαστε ανοιχτά δεσμευμένοι να αναζητήσουμε δημιουργικές ιδέες και τρόπους να επιτύχουμε αυτό που άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι δυνατόν. Υποστηρίζουμε τους σημερινούς και μελλοντικούς ηγέτες από όλα τα υπόβαθρα.

Παράγουμε αυστηρή και σχετική έρευνα που διεγείρει τον ακαδημαϊκό κόσμο και μας επιτρέπει να παρέχουμε εκπαιδευτικές εμπειρίες που εμπνέουν τους σημερινούς και μελλοντικούς επιχειρηματικούς ηγέτες να προωθήσουν, να καινοτομήσουν και να μεταμορφώσουν τις επιχειρηματικές πρακτικές.

Δημιουργούμε και αξιοποιούμε συνεργατικές σχέσεις που μας επιτρέπουν να μεταφράσουμε τις ακαδημαϊκές γνώσεις, τις τεχνικές και τις μεθόδους σε καλύτερη επιχειρηματική πρακτική. Επιχειρηματικά προβλήματα που δεν έχουν αποδεδειγμένες προσεγγίσεις δημιουργούν παράγωγη ζήτηση για νέα ακαδημαϊκή έρευνα και ευκαιρίες για συμπαραγωγή αξίας. Η καλλιέργεια συνεργατικών σχέσεων είναι το κλειδί για τη δημιουργία αυτού του ενάρετου κύκλου.

Πιστεύουμε ότι ένα σύστημα προσανατολισμένο στην αγορά προάγει και στηρίζει καλύτερα την ανάπτυξη της ατομικής αξιοπρέπειας, της ελευθερίας και της προσωπικής ευθύνης και είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να εμπλουτίσει τη ζωή των ανθρώπων. Εκτιμούμε ότι οι σημερινοί και οι μελλοντικοί ηγέτες της οργάνωσης δεσμεύονται, με δεοντολογικό και υπεύθυνο τρόπο, τόσο στην αγορά όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται, για να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη αξία.

Τοποθεσίες

 • Atlanta

  33 Gilmer Street SE, 30303, Atlanta

Προγράμματα

Ερωτήσεις