Keystone logo
Global College Malta

Global College Malta

Global College Malta

Εισαγωγή

Ένα θερμό καλωσόρισμα στο Global College Malta. Καλως ΗΡΘΑΤΕ!

Global College Malta είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και προνοητικά ιδιωτικά ιδρύματα της περιοχής της Μεσογείου, με έδρα τη Μάλτα. Είμαστε γνωστοί για την προσφορά εξαιρετικών, υψηλής ποιότητας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων. Τα ολιστικά, παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευσης και τα διεπιστημονικά προγράμματα σπουδών μας, στοχεύουν στην προετοιμασία των μαθητών μας να έχουν μια ικανοποιητική και άκρως ανταποδοτική σταδιοδρομία.

Όλα τα μαθήματά μας είναι σχετικά και σχετίζονται με τη βιομηχανία και ενθαρρύνουν ενεργά τη δημιουργικότητα, την επίλυση προβλημάτων, την κριτική σκέψη και τη θετική αντανάκλαση των τελευταίων τάσεων και τεχνολογιών που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών των μεταβαλλόμενων παγκόσμιων περιβαλλόντων και αγορών.

Στο Global College Malta τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την απασχολησιμότητα και προσφέρουμε περήφανα ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα υψηλής ποιότητας σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση. Η μοναδική δύναμη του ιδρύματός μας καθοδηγείται από την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία και τις δεξιότητες διδασκαλίας των έγκριτων ακαδημαϊκών μας από όλο τον κόσμο, φέρνοντας έναν πλούτο εκτεταμένης και κορυφαίας εμπειρίας διδασκαλίας, επιχειρήσεων και βιομηχανίας. Είμαστε πολύ περήφανοι που σας καλωσορίζουμε, ως η επόμενη γενιά ηγετών του κλάδου μας, να συνεργαστείτε μαζί μας μέσω μιας μοναδικής μαθησιακής εμπειρίας και να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το επιτυχημένο μέλλον σας. Στόχος μας είναι να σας εξοπλίσουμε με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε ένα παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Όποιο μάθημα κι αν επιλέξετε, σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μια εξαιρετικά ευχάριστη και ικανοποιητική μαθησιακή εμπειρία.

Σχετικά με το Study World Global College Malta

Το Study World Global College Malta είναι μέρος ενός επιτυχημένου διεθνούς παρόχου περαιτέρω και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που διαθέτει ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, συμμετέχετε σε ένα πολύ επιτυχημένο παγκόσμιο δίκτυο μάθησης. Global College Malta έχει δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες με μια σειρά από διάσημα βρετανικά πανεπιστήμια και αυτή η εμπειρία και η γνώση θα τροφοδοτήσουν τα μαθήματα σπουδών σας. Αυτές οι διεθνείς διασυνδέσεις επιτρέπουν στους σπουδαστές μας και επωφελούνται από την ευκαιρία να σπουδάσουν στη Μάλτα, ενώ παράλληλα αποκτούν πτυχία που απονέμονται από παγκοσμίου φήμης βρετανικά πανεπιστήμια.

Με έδρα τη Μάλτα

Με σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας στη Μάλτα, Global College Malta έχει αποκτήσει επάξια φήμη για την υψηλή ποιότητα και έχει ισχυρούς και στενούς δεσμούς με την τοπική βιομηχανία. Πολλοί από τους μαθητές μας έχουν προχωρήσει στην ανάπτυξη πολύ επιτυχημένης σταδιοδρομίας σε μαλτέζικες και διεθνείς οργανισμούς, μαρτυρία της υψηλής ποιότητας και των δυνατοτήτων ανάπτυξης δεξιοτήτων όλων των μαθημάτων μας. Την τελευταία δεκαετία, το Κολλέγιο έχει αποφοιτήσει από μεγάλο αριθμό φοιτητών που κατέχουν τις περιζήτητες ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται τώρα στο εργασιακό περιβάλλον του 21ου αιώνα. Οι μαθητές μας έχουν αναγνωρισμένες δεξιότητες στους τομείς της ηγεσίας, της διαχείρισης καινοτομίας, της δημιουργικής σκέψης και της επικοινωνίας. Το φοιτητικό μας σώμα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από επαγγελματίες που επιδιώκουν είτε να ενισχύσουν την επαγγελματική τους εμπειρία με διαπιστευμένο ακαδημαϊκό προσόν είτε να αναπτυχθούν επαγγελματικά με περαιτέρω σπουδές. Οι ποικίλες εμπειρίες των μαθητών και των διδασκόντων μας βοηθούν στη δημιουργία ενός πολύ πλούσιου, ζωντανού και διεγερτικού μαθησιακού περιβάλλοντος στο οποίο οι άνθρωποι ενθαρρύνονται ενεργά να μοιραστούν τις απόψεις και τις γνώσεις τους για να βοηθήσουν στην ωφέλεια της τάξης στο σύνολό της. Η φοίτηση στο Κολλέγιο είναι πάντα συναρπαστική και καινοτόμος!

Διαπιστευμένα Μαθήματα

Ηγεσία και διαχείριση, μάρκετινγκ, ανθρώπινοι πόροι, στρατηγική σκέψη και χρηματοοικονομικά είναι μερικοί από τους τομείς στους οποίους μπορούν να ειδικευτούν οι μαθητές μας κατά την εγγραφή τους σε ένα από τα μαθήματα που προσφέρονται στο Global College Malta. Όλα τα μαθήματά μας είναι επίσημα επικυρωμένα και διαπιστευμένα από την Αρχή Περαιτέρω και Ανώτατης Εκπαίδευσης της Μάλτας και μπορούν να μελετηθούν σε διάφορα ακαδημαϊκά επίπεδα στο πλαίσιο προσόντων της Μάλτας.

Το διδακτικό προσωπικό που διορίστηκε στο Global College Malta διαθέτει πραγματικά εξαιρετικές δεξιότητες και εμπειρία σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις σύγχρονες επιχειρήσεις και τη διαχείριση, παρέχοντας στους φοιτητές μας μια φανταστική πρακτική βάση σε όλους τους κλάδους που διδάσκουμε.

Global College Malta ανταποκρίνεται πάντα στο σύνθημά του – ανάπτυξη των ανθρώπων με τις πραγματικές τους δυνατότητες – παρέχοντας συνεχώς ακαδημαϊκή αριστεία και παρέχοντας υποστήριξη και βοήθεια υψηλής ποιότητας σε όλους τους μαθητές μας.

Μαθήματα για εργαζόμενους επαγγελματίες

Global College Malta ανταποκρίνεται ενεργά στις ανάγκες του πολυάσχολου επαγγελματία – είτε αυτός είναι ο εργαζόμενος γονέας, ο Διευθύνων Σύμβουλος ενός πολυάσχολου οργανισμού, ο υπάλληλος που αναζητά προαγωγή ή το άτομο που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του αποκτώντας ακαδημαϊκό προσόν κ. επί. Φροντίζουμε αυτούς τους πολυάσχολους ανθρώπους με πολλούς διαφορετικούς, υποστηρικτικούς και συναρπαστικούς τρόπους:

 • Τα ωράρια μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξυπηρετούν εκείνους τους ανθρώπους που έχουν απασχολημένη πλήρη απασχόληση. Η διδασκαλία σε όλα τα μαθήματά μας πραγματοποιείται συνήθως το βράδυ δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.
 • Τα έμπειρα στελέχη υποστήριξης σπουδαστών μας. Κάθε πρόγραμμα σπουδών μας έχει έναν αφοσιωμένο υπάλληλο του οποίου η δουλειά είναι απλώς να διασφαλίσει ότι υπάρχει μια απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ του Κολλεγίου, των διδασκόντων μας και όλων των φοιτητών μας, παρέχοντας χρήσιμη υποστήριξη σε όλο το ακαδημαϊκό ταξίδι των φοιτητών μας.
 • Προσφέρουμε σπονδυλωτά μαθήματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για πολυάσχολους επαγγελματίες που μπορεί να χρειαστεί να εργάζονται ακανόνιστες ώρες και που μπορεί να μην έχουν σταθερό πρόγραμμα εργασίας. Έχοντας μια αρθρωτή δομή, μπορείτε εύκολα να "πηδήξετε και να εξαφανίσετε" τη μάθησή σας όπως υπαγορεύουν οι ατομικές σας περιστάσεις.
 • Απευθυνόμαστε ειδικά σε όσους μπορεί να μην έχουν σπουδάσει για αρκετό καιρό ή που μπορεί να μην έχουν αυτοπεποίθηση, παρέχοντας υποστηρικτικές συνεδρίες που τους φέρνουν γρήγορα στην ταχύτητα, ώστε να μπορούν πραγματικά να απολαύσουν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία την πορεία τους.

Καλωσορίζουμε ενεργά φοιτητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι η μαθησιακή τους εμπειρία με το Κολλέγιο είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και ικανοποιητική. Είμαστε πάντα εκεί για να παρέχουμε υποστήριξη και βοήθεια και προσπαθούμε να γνωρίσουμε κάθε έναν από τους μαθητές μας, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς να τους βοηθήσουμε να φτάσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Είμαστε πολύ περήφανοι που τα σχόλια των μαθητών μας είναι πραγματικά καλά!

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Τοποθεσίες

  • Il-Kalkara

   Global College Malta, Smart City Malta SCM 01, Ricasoli, SCM 1001, Il-Kalkara

  • Buona Vista area

   SmartCity Malta SCM01, , Buona Vista area

  Ερωτήσεις