Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Εισαγωγή

Graceland University είναι μια κοινότητα αφιερωμένη στην εξαιρετική τριτοβάθμια εκπαίδευση

Είμαστε στηριγμένοι στις φιλελεύθερες τέχνες και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή των προοδευτικών ακαδημαϊκών αναγκών του μαθητή του 21ου αιώνα.

Το Graceland University , που ιδρύθηκε το 1895 και χρηματοδοτείται από την Κοινότητα του Χριστού, είναι κάτι περισσότερο από ένα σχολείο. Είναι μια κοινότητα παθιασμένων, περιποιημένων και αφοσιωμένων ατόμων που βάζουν πρώτα τις σχέσεις τους με τους μαθητές. Το ενεργό δίκτυο αποφοίτων της Graceland ξεπερνά τον χρόνο ενός φοιτητή στην πανεπιστημιούπολη.

Τοποθεσίες

Lamoni Campus: η κύρια, οικιστική πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Lamoni, Iowa περίπου μια ώρα νότια του Des Moines. Είναι μια όμορφη, φιλόξενη πανεπιστημιούπολη που εκτείνεται σε 170 στρέμματα στους κυλιόμενους λόφους της νότιας Αϊόβα. Το αθλητικό μας συγκρότημα διαθέτει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με τεχνητό χλοοτάπητα, έναν υπαίθριο στίβο ποιότητας Ολυμπιακών Αγώνων και ένα συγκρότημα ποδοσφαίρου με το καλύτερο στις συνεδριάσεις. Το Helene Centre for the Visual Arts ζηλεύουν άλλα σχολεία και το Resch Science and Technology Hall προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό βιομηχανικών προτύπων. Ο περιφερειακός μας κόμβος παραστατικών τεχνών, το Shaw Center, διαθέτει αμφιθέατρο 500 θέσεων, αίθουσα ρεσιτάλ 100 θέσεων, ένα πλήρως προσαρμόσιμο θέατρο μαύρου κουτιού, ένα όμορφο νέο λόμπι και αίθριο και ένα εκπληκτικό υπαίθριο αμφιθέατρο. Σαράντα οκτώ φοιτητικά διαμερίσματα άνοιξαν το φθινόπωρο του 2011 στην άκρη της πανεπιστημιούπολης και το πρόσφατα ανακαινισμένο και διευρυμένο Newcom Student Union διαθέτει μια ειδική αίθουσα παιχνιδιών, εργαστήριο υπολογιστών και εκτεταμένο χώρο συναντήσεων φοιτητών.

Πανεπιστημιούπολη Independence: Η Πανεπιστημιούπολη μας στο Independence βρίσκεται στο Independence του Μιζούρι και φιλοξενεί τη Σχολή Νοσηλευτικής του Graceland και το Σεμινάριο της Κοινότητας του Χριστού. Τα διαδικτυακά προγράμματα της Graceland λειτουργούν στο IC, το οποίο άνοιξε το 1969. Η φιλική προς τους φοιτητές, 55.000 τετραγωνικών ποδιών εγκατάσταση είναι εξοπλισμένη με εργαλεία και πόρους εκμάθησης αιχμής, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκληρωμένου ασύρματου δικτύου, εργαστηρίου νοσηλευτικών δεξιοτήτων εξοπλισμένο με κάμερες για εγγραφή και επιδείξεις αναπαραγωγής, και μια βραβευμένη βιβλιοθήκη νοσηλευτικής. Το IC προσφέρει επίσης εκπαίδευση εκπαιδευτικών και επιχειρηματικά προγράμματα.

Διαδικτυακά Προγράμματα: Η Graceland υπήρξε πρωτοπόρος στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση με δεκαετίες εμπειρίας παρέχοντας εξαιρετική εκπαίδευση στην άνεση του σπιτιού των μαθητών. Το 2000, η Graceland μετακόμισε σε μια αμιγώς διαδικτυακή μέθοδο παράδοσης για πολλά προγράμματα: Master of Science στη Νοσηλευτική, RN στο BSN, RN στο MSN 'bridge', Bachelor of Arts in Health Care Management και Doctor of Nursing Practice .

Professor lecturing at the front of a class

Όραμα, αποστολή, αξίες

Graceland University εκπαιδεύει φοιτητές για προχωρημένες σπουδές, παραγωγική σταδιοδρομία και πλούσια ζωή. Το μαθητικό σώμα του είναι μια στοχευμένη, αλλά η ποικιλόμορφη ομάδα που περιλαμβάνει άτομα διαφορετικών ηλικιών, προελεύσεων και εθνικών καταβολών που μοιράζονται τη δέσμευση για μάθηση. Το πρόγραμμα σπουδών του, που έχει τις ρίζες του στην παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών και ενισχύεται από πρακτικές εμπειρίες προσανατολισμένες στην καριέρα, επιβεβαιώνει διαφορετικά στυλ μάθησης και προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν ικανοί επαγγελματίες. Η σχολή με υψηλή ειδίκευση διαπρέπει στη διδασκαλία και τη συμμετοχή σε ακαδημαϊκές, δημιουργικές και επαγγελματικές δραστηριότητες. Μαζί με τη διοίκηση και το προσωπικό, νοιάζονται βαθιά για τους μαθητές.

Η Graceland προσφέρει ένα περιβάλλον μάθησης για τους φοιτητές που φοιτούν σε κατοικίες καθώς και για μη φοιτητές που τροφοδοτούν την προσωπική ανάπτυξη. Το προκλητικό ακαδημαϊκό του πρόγραμμα τονίζει τη χαρά της δια βίου μάθησης, την αυστηρότητα της πνευματικής πειθαρχίας και τη σχέση και των δύο με μια ικανοποιητική επαγγελματική και προσωπική ζωή. Το μέγεθός του ενθαρρύνει το γνήσιο ενδιαφέρον για το άτομο, ενώ παρέχει συντροφικότητα και αίσθηση του ανήκειν. Για τον φοιτητή, το πλούσιο συμμαθητικό του πρόγραμμα ομάδων συμφερόντων, αθλητισμού, φοιτητικής κυβέρνησης, οικιστικής ζωής και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων παρέχει την ευκαιρία να αναπτύξει διαπροσωπικές δεξιότητες, σχέσεις, δημιουργικότητα και ηγεσία.

Με βάση τις χριστιανικές αξίες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του αμοιβαίου σεβασμού και της κοινωνικής ευθύνης, η Graceland καλωσορίζει άτομα όλων των θρησκειών. Υποστηρίζει ενεργά τη συμβουλή της χορηγούμενης ονομασίας της, την κοινότητα του Χριστού, να «αναζητήσει μάθηση ακόμη και με τη μελέτη, και επίσης με πίστη» και προσφέρει πράγματι μια απτή έκφραση της δέσμευσης της εκκλησίας στην ανοιχτή και ελεύθερη αναζήτηση γνώσης μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Graceland προωθεί την ευκαιρία, τη δικαιοσύνη και την παγκόσμια ειρήνη μέσω πρακτικής και οραματιστικής δράσης

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Οραμα

Graceland University θα γίνει ένας αναγνωρισμένος εκπαιδευτικός ηγέτης, εμπνέοντας και ενδυναμώνοντας άτομα για μετασχηματιστικές υπηρεσίες και ηγεσία.

Αποστολή

Η Graceland δημιουργεί κοινότητες μάθησης όπου οι μαθητές αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους για ουσιαστική και παραγωγική ζωή.

Αξίες

Η Graceland εκτιμά τη μάθηση, την ολότητα και την κοινότητα. Η Graceland ενθαρρύνει την ανάπτυξη αυτών των αξιών για τον εμπλουτισμό των ζωών και τη βελτίωση του κόσμου.

Μάθηση

Πιστεύουμε στη δια βίου διαδικασία της ανοιχτής και ελεύθερης αναζήτησης της αλήθειας.

Ολότητα

Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη των πνευματικών, σωματικών, κοινωνικών και πνευματικών διαστάσεων όλων των ανθρώπων είναι απαραίτητη για μια υγιή και ικανοποιητική ζωή.

Κοινότητα

Εκτιμούμε και χαιρετίζουμε την ποικιλομορφία και, ως θεσμός που χρηματοδοτείται από την Κοινότητα του Χριστού, πιστεύουμε στην εγγενή αξία όλων των προσώπων που εκφράζονται μέσω σχέσεων που στηρίζονται στη βάση της άνευ όρων αγάπης και αποδοχής.

Στατιστική

 • Διεθνείς φοιτητές:

  12%

 • 0
 • Αναλογία σπουδαστών προς καθηγητές:

  13 σε 1

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

 • Μέγεθος πανεπιστημιούπολης:

  170

 • Ξεχωρίστε αρχιτεκτονική:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Αριθμός κτιρίων:

  24

 • Κατάλυμα:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Εισαγωγές

Graceland University είναι μια ιδιωτική, φιλελεύθερη σχολή τεχνών στην καρδιά της Αμερικής. Είναι στη μέση του παντού. Η θέση της Graceland τόσο στους ακαδημαϊκούς όσο και στη γεωγραφία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε διεθνείς φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε πανεπιστημιακό περιβάλλον απολαμβάνοντας τα καλύτερα της αμερικανικής καρδιάς.

Η αίτηση σε ένα πανεπιστήμιο στο εξωτερικό μπορεί να είναι αποθαρρυντική. Το να μετακομίσεις σε άλλη χώρα, είτε για ένα εξάμηνο είτε για τέσσερα χρόνια, δεν είναι εύκολο. Στη Graceland, έχουμε έναν αφοσιωμένο σύμβουλο διεθνούς εισδοχής και έμπειρο προσωπικό υποστήριξης για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Οι ερωτήσεις σας μπορούν να απαντηθούν μέσω email, κειμένου, τηλεφώνου, Zoom, Facebook ή άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχετε στη διάθεσή σας. Το τμήμα εισδοχής Graceland θέλει να βεβαιωθεί ότι λαμβάνετε τις πληροφορίες σας και ότι θα απαντηθούν γρήγορα οι ερωτήσεις σας.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Προκειμένου να απλοποιήσει τη διαδικασία οικονομικής βοήθειας, η Graceland απονέμει μια ενιαία κύρια θεσμική υποτροφία που λαμβάνει υπόψη τις οικονομικές σας ανάγκες, τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, την αθλητική επιτυχία και τη συμμετοχή σας σε εξωσχολικές δραστηριότητες όπως η τέχνη, η μουσική, το θέατρο, οι επικοινωνίες, οι κοινωνικές αλλαγές και βιωσιμότητα. Η υποτροφία σας Graceland θα προσαρμοστεί στις δυνάμεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Τοποθεσίες

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Ερωτήσεις