Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Gratz College

Gratz College

Gratz College

Εισαγωγή

Σε απευθείας σύνδεση και σε πρόσωπο

Με έμφαση στην καινοτομία και την ευελιξία, το Gratz College προσφέρει on-line πτυχία και πιστοποιητικά προγράμματα. Κερδίστε το πτυχίο σας με μαθήματα που θα τονώσουν τη σκέψη σας, θα προωθήσουν την καριέρα σας και θα υποστηρίξουν τις αξίες σας. Το Summer Institute σας προσκαλεί να ζήσετε επιταχυνόμενα μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη και στην τάξη.

Το Gratz College σας παρέχει μια μοναδική εμπειρία εκμάθησης προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Απολαύστε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών, ευέλικτες επιλογές μάθησης και μια υποστηρικτική, αφοσιωμένη κοινότητα μαθητευόμενων.

Το Gratz College προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν ηγέτες στα επαγγέλματα και στις κοινότητες τους για περισσότερο από έναν αιώνα. Ο Gratz απασχολεί φημισμένη σχολή από όλο τον κόσμο για να προσελκύσει τους φοιτητές σε αυστηρή μελέτη που προκαλεί σκέψη.

GRATZ - Adina1 από το SNPictures στο Vimeo.

Ιστορία και Αποστολή

Το Κολλέγιο Gratz φέρει το όνομα μιας ιστορικού εβραϊκής οικογένειας, της οποίας η πλούσια ιστορία είναι συνυφασμένη με εκείνη της Φιλαδέλφειας και, μάλιστα, ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η σημασία του ονόματος Gratz εκτείνεται πέρα ​​από τα τείχη του κολλεγίου, πίσω στην εποχή της Αμερικανικής Επανάστασης. Η οικογενειακή ιστορία του Gratz είναι ένας πατριωτισμός, οικονομική επιτυχία, φιλανθρωπία και υποστήριξη της εβραϊκής εκπαίδευσης.

Η Rebecca Gratz (1781 - 1869) ήταν ίσως το πιο σημαντικό και εμπνευσμένο μέλος της οικογένειας. Το 1838, η Ρεβέκκα δημιούργησε την Εβραϊκή Κυριακάτικη Σχολική Εταιρεία στη Φιλαδέλφεια, η οποία έγινε η αφετηρία για όλη την εβραϊκή εκκλησιαστική εκπαίδευση στη Βόρεια Αμερική. Ασχολήθηκε επίσης βαθιά με τα κοινωνικά ζητήματα της εποχής της. Η Rebecca συνέβαλε στη δημιουργία της γυναικείας εβραϊκής φιλανθρωπικής κοινότητας, ενός εβραϊκού οικοτροφείου, της εταιρείας καυσίμων, της εταιρείας ραπτικής και πολλά άλλα. Με τόσες επιτυχίες στο όνομά της, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί η Ρεβέκκα Γκράτς φημολογείται ότι ήταν το μοντέλο της Ρεβέκκα, η ηρωίδα στον Ivanhoe του Sir Walter Scott.

Αναμφισβήτητα εμπνευσμένη από τη Ρεβέκκα, ο αδελφός της Hyman εντάχθηκε με την Εβραϊκή Εκπαιδευτική Εταιρεία της Φιλαδέλφειας για να χρηματοδοτήσει ένα σχολείο καθηγητών της εβραϊκής εκπαίδευσης. Το 1896 ιδρύθηκε επίσημα ως το πρώτο ανεξάρτητο κολέγιο εβραϊκών σπουδών στη Βόρεια Αμερική, το Gratz College συνεχίζει την αποστολή της οικογένειας Gratz σήμερα, με δέσμευση για ποιοτική εκπαίδευση και εβραϊκή κοινότητα.

Δήλωση αποστολής

Το Gratz College παρέχει μια πλουραλιστική εκπαίδευση και δεσμεύει τους σπουδαστές στην ενεργό μελέτη για την επαγγελματική ανάπτυξη και τον προσωπικό εμπλουτισμό. Το Gratz προσφέρει πτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και πιστοποιητικά, καθώς και ευκαιρίες μάθησης για ενήλικες και εφήβους. Μέσω παραγωγικών συνεργασιών, το Κολλέγιο επιδιώκει επίσης να διατηρήσει και να επεκτείνει τις θεσμικές και ακαδημαϊκές του σχέσεις στη Φιλαδέλφεια, στη Βόρεια Αμερική και παγκοσμίως.

Πολλά από τα προγράμματα του Gratz αντικατοπτρίζουν την ιστορική εστίαση της Σχολής στις εβραϊκές σπουδές και την εκπαίδευση. Με ευρεία δέσμευση για την πνευματική και επαγγελματική ανάπτυξη διαφόρων εκλογικών περιφερειών, το Κολέγιο δημιουργεί πρόσβαση σε όλους τους σπουδαστές ώστε να γίνουν ηγέτες στα επαγγέλματα και τις κοινότητές τους.

Δήλωση Όραμα

Το Gratz College αναγνωρίζεται διεθνώς ως ηγέτης στην ανάπτυξη αποτελεσματικών εκπαιδευτικών, επαγγελματιών, ηγετών και μελετητών, τόσο εντός όσο και εκτός της εβραϊκής κοινότητας. εμπνέοντας τους δια βίου εκπαιδευόμενους. και συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενημερωμένων και ισχυρών κοινοτήτων μέσω της εκπαίδευσης που βασίζεται σε εβραϊκές αξίες.

Βασικές αξίες

1. Η διαιώνιση και ανάπτυξη εκπαιδευτικών και άλλων επαγγελματικών πόρων για την εβραϊκή κοινότητα

2. Προώθηση της δια βίου μάθησης και αγάπη για τη γνώση

3. Εμπνευσμένη μελέτη και ακαδημαϊκή αριστεία

4. Εκτροφή κριτικής σκέψης

5. Υποστηρίζοντας την ακεραιότητα και την ηθική ως βάση για τη συμπεριφορά του ιδρύματος, του προσωπικού του και της εκπαιδευτικής διαδικασίας

6. Προώθηση της επαγγελματικής ανάπτυξης και της υποτροφίας

7. Προώθηση της διαφορετικότητας και του σεβασμού του ατόμου

8. Οικοδόμηση κοινοτήτων μαθητών μέσω της συνεργασίας

9. Συμβολή μιας εβραϊκής προοπτικής στην αγορά ιδεών.

Τοποθεσίες

  • Philadelphia

    7605 Old York Rd. Melrose Park, 19027, Philadelphia

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις