Keystone logo
Grenoble IAE

Grenoble IAE

Grenoble IAE

Εισαγωγή

Ως Graduate School of Management στο Université Grenoble Alpes (UGA), η αποστολή του Grenoble IAE είναι να εκπαιδεύει και να αναπτύσσει τόσο εξειδικευμένους διευθυντές όσο και διευθυντές διπλής ικανότητας. Για να εκπληρώσει την αποστολή του, Grenoble IAE αντλεί από πρακτική εξειδίκευση και παγκοσμίου επιπέδου ερευνητές διαχείρισης.

Grenoble IAE αναπτύσσει ταλέντο:

 • Σε προπτυχιακό (3ο έτος) και μεταπτυχιακό (Μ1 & Μ2) επίπεδα.
 • Σε προγράμματα σπουδών πλήρους απασχόλησης, σε προγράμματα εργασίας + σπουδών και σε προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών.
 • Στο Μάρκετινγκ, τη Διοίκηση, τα Οικονομικά, τη Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων, τη Διαχείριση Καινοτομίας και την Τεχνολογία.

Η καινοτομία και η πρόοδος στις πρακτικές διαχείρισης στο επίκεντρο του οράματος της Grenoble IAE

Grenoble IAEΗ προσέγγιση της βασίζεται σε συνεχή εφαρμοσμένη έρευνα, σε συνδυασμό με την αδυσώπητη επιθυμία δικτύωσης με τον επιχειρηματικό κόσμο. Η άφθονη ενέργεια των ερευνητών της στις επιστήμες διαχείρισης, οι ισχυρές συνεργασίες που διατηρεί με σχολές μηχανικών, οι πρακτικές πρωτοβουλίες που χορηγεί για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και (ας μην ξεχνάμε) οι υψηλά καταρτισμένοι πτυχιούχοι που παράγει χρόνο με το χρόνο—όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν για ενισχυμένη καινοτομία για όλους τους παίκτες του οικοσυστήματος. Είτε από οικονομικής άποψης είτε από την άποψη της οικονομίας, της κοινωνικής ευημερίας και της καινοτομίας, Grenoble IAE είχε ήδη σημαντικό αντίκτυπο στο οικοσύστημά του διαδίδοντας τη διεθνή αναγνώριση. Στην καρδιά ενός παγκοσμίου φήμης οικοσυστήματος, το όραμα της IAE είναι να κατέχει ηγετική θέση στην καινοτομία και να φέρει το πρότυπο της προόδου στις πρακτικές διαχείρισης.

60 χρόνια επιτυχίας

Βρίσκεται εκεί όπου η επιστημονική έρευνα διασταυρώνει την επιχειρηματική καινοτομία, Grenoble IAE κατέχει μια μοναδική θέση στο δίκτυο των σχολών επιχειρήσεων στη Γαλλία. Από αυτή την προνομιακή θέση, το σχολείο έχει χτίσει τη φήμη του στα προγράμματα σπουδών του, όπως το Master in Management of Strategic Purchasing (DESMA), το Master of Quantitative Marketing (le Quanti) και το Master in Finance, Accounting and Auditing (CCA). ).

128370_caisse_savon_alternantsdeGrenobleIAECPIERREJAYET151.jpg

Στατιστική

Γιατί να επιλέξετε Grenoble IAE ;

Επιλέξτε να σπουδάσετε στο Grenoble IAE και θα επωφεληθείτε από όλες τις δυνατότητες μιας σχολής διαχείρισης ποιότητας, όπως άνετες εγκαταστάσεις, εξατομικευμένη υποστήριξη και επαγγελματική δικτύωση. Ταυτόχρονα, θα έχετε πρόσβαση στις πολλές υπηρεσίες ενός μεγάλου δημόσιου πανεπιστημίου σε μια εξαιρετική πανεπιστημιούπολη. Παίρνετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους!

Μια πρακτική παιδαγωγική προσέγγιση σε συνάρτηση με τις επιχειρήσεις

Grenoble IAE ευθυγραμμίζει τα προγράμματά της με τις ανάγκες των επιχειρήσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμοσμένη μάθηση. Χάρη στις επιχειρηματικές του συνδέσεις, τη μεγάλη ομάδα συνεργαζόμενων καθηγητών και το δίκτυο αποφοίτων του, Grenoble IAE διατηρεί συνεχείς σχέσεις με κορυφαίες επιχειρήσεις μέσω ερευνητικών ομάδων, επιτροπών βελτίωσης, εδρών πανεπιστημίου-επιχειρήσεων, εργαστηρίων βιομηχανίας (για παράδειγμα, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, την επιχειρηματικότητα, ή αγορές), φόρουμ πρακτικής άσκησης και συνέδρια: υπάρχει ενθαρρυντική δραστηριότητα όλο το χρόνο στο Grenoble IAE !

Μια εξατομικευμένη προσέγγιση στη μελέτη

Με την απασχολησιμότητα στον πυρήνα της αποστολής της, Grenoble IAE προσφέρει εξατομικευμένη επαγγελματική υποστήριξη. Η συμβουλή και ο προσανατολισμός των μαθητών για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων ενός μαθητή είναι μια από τις κύριες ενασχολήσεις της παιδαγωγικής ομάδας του σχολείου. Χάρη στη διεπιστημονική του προσέγγιση και στη σύνδεσή του με τον επαγγελματικό κόσμο, Grenoble IAE συνδυάζει μια σειρά από ικανότητες, ενθαρρύνοντας την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Ισχυρή διεθνής εστίαση

Grenoble IAE έχει μια μακρά παράδοση συνεργασίας με σχολές επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. κυρίως στη Βραζιλία, την Κίνα, την Ινδονησία και τη Ρωσία. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 500 μαθητές από 70 διαφορετικές χώρες εγγράφονται στο Grenoble IAE . Επιπλέον, οι φοιτητές Grenoble IAE μπορούν να επωφεληθούν από ένα από τα πολλά διεθνή προγράμματα ανταλλαγών για να περάσουν ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο σπουδάζοντας ή ολοκληρώνοντας πρακτική άσκηση εκτός Γαλλίας. Ή επιλέξτε να γίνετε πιο διεθνώς εστιασμένοι εδώ στη Γκρενόμπλ εγγραφείτε σε ένα από τα πέντε προγράμματα M2 που προσφέρονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

Φιλόξενο περιβάλλον και φανταστικές εγκαταστάσεις

Grenoble IAE σας καλωσορίζει με σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα κτίρια, τόσο στη Γκρενόμπλ όσο και στη Βαλένς. Η εξαιρετική φοιτητική ζωή στην πανεπιστημιούπολη, σε ένα διατηρημένο φυσικό περιβάλλον, επιτρέπει στους μαθητές να εξασκούν μια ποικιλία αθλημάτων — και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και σε επίπεδο παγκόσμιας κλάσης. Υπάρχουν πολλές φοιτητικές λέσχες στο Grenoble IAE για να ζωντανέψουν και να εμπλουτίσουν την καθημερινή φοιτητική ζωή. Αυτά περιλαμβάνουν την AIESEC, την Junior Enterprise και συλλόγους που προωθούν ανθρωπιστικά έργα.

Η μάρκα IAE - Ένα σημαντικό δίκτυο!

Grenoble IAE ανήκει στο δίκτυο IAE FRANCE, University Schools of Management. Αυτό το δίκτυο των 35 σχολείων περιλαμβάνει περισσότερα από 30 πτυχία, μεταπτυχιακά και Ph.D. προγράμματα στη Διοίκηση και ενώνει 49.500 φοιτητές. Η IAE France είναι ένα σημαντικό δίκτυο επαγγελματιών και δείγμα ποιότητας.

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Κάντε μια εικονική περιήγηση στις πανεπιστημιουπόλεις μας

   Τοποθεσίες

   • Grenoble

    Grenoble, Γαλλία

   • Valence

    51 rue Barthélémy de Laffemas, 26901, Valence

   Ερωτήσεις