Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Εισαγωγή

Ποιοι είμαστε

Στο Κολλεγιακό Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών του GW , η έρευνα ευδοκιμεί, η κριτική σκέψη είναι ενδημική, η συνεργασία είναι συνεχής και η εκπαίδευση σε πραγματικό κόσμο συμβαδίζει με τη μάθηση. Λόγω της αξιοζήλευτης τοποθεσίας του κολλεγίου στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους, η ενεργός συμμετοχή ξεκινά στην τάξη και συνεχίζεται μέσα στις αίθουσες κυβέρνησης, στις γκαλερί των μουσείων, στα εργαστήρια του NIH, της NASA και του DOE, στις πρεσβείες των διεθνών διπλωματών τα backrooms του Smithsonian και άλλα σεβάσμια ιδρύματα.

Το κολλέγιο είναι η πνευματική και δημιουργική ραχοκοκαλιά του πανεπιστημίου, ένας τόπος όπου οι τέχνες, οι ανθρωπιστικές επιστήμες, οι κοινωνικές επιστήμες και οι φυσικές επιστήμες συναντώνται για να σχηματίσουν ένα σύνδεσμο ιδεών και ευκαιριών. Ως ηγέτης μεταξύ των ιδρυμάτων φιλελεύθερων τεχνών του έθνους λόγω ενός καινοτόμου προγράμματος σπουδών που δίνει έμφαση στις προοπτικές, τις αναλύσεις και την επικοινωνία, οι προπτυχιακοί φοιτητές είναι εξοπλισμένοι με τις ικανότητες που απαιτούνται για να είναι αποτελεσματικοί και υπεύθυνοι πολίτες του 21ου αιώνα. Στο μεταπτυχιακό και στο διδακτορικό επίπεδο, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές συνεργάζονται με ακαδημαϊκούς που περιλαμβάνουν παραλήπτες του Fulbright, βραβευμένους χορογράφους, δημοσιευμένους ερευνητές και αναγνωρισμένους συγγραφείς για να προωθήσουν ένα φάσμα ερευνών σε θέματα που κυμαίνονται από τον έλεγχο των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου μέχρι το αυτισμό αιτίες, επικράτηση και θεραπεία.

Καλώς ήλθατε στο Columbian College Graduate Studies

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Columbian College of Arts and Science της GW αποτελούν μαγνήτη για κορυφαίους μελετητές και καταλύτη για μάθηση και ανακάλυψη σε ένα ευρύ φάσμα τεχνών, ανθρωπιστικών επιστημών και κοινωνικών και σκληρών επιστημών. Τα πτυχία και τα πιστοποιητικά μας ενσωματώνουν το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης, από τα παγκοσμίου φήμης προγράμματα μας σε θέματα όπως η Ιστορία, η Πολιτική Επιστήμη και η Δημόσια Πολιτική, έως το πρωτοποριακό έργο μας στη Θεραπεία Τέχνης, τις Ιατροδικαστικές Επιστήμες και την Πολιτική και Πρακτική Υγείας LGBT Ένα προχωρημένο πτυχίο από ένα από τα 82 Προγράμματα Τεχνών και Επιστημών της GW είναι διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη πτυχιακή σχολική εμπειρία.

Όχι μόνο βγαίνουμε από τα πιο ισχυρά ιδρύματα στην Ουάσινγκτον, αλλά και τα δίκτυα καθηγητών και αποφοίτων μας περιλαμβάνουν μια εξαιρετική ποικιλία διεθνώς αναγνωρισμένων ηγετών. Στο Columbian College, θα σας δοθούν τα εργαλεία για να αναπτυχθείτε τόσο πνευματικά όσο και επαγγελματικά.

Στατιστική

Ανταγωνιστικός. Συνδεδεμένος. Περιεκτικός.

 • 2.800 μεταπτυχιακοί φοιτητές
 • 49 Μεταπτυχιακά
 • 24 διδακτορικά πτυχία
 • 15 Πιστοποιητικά Μεταπτυχιακών Σπουδών
 • 534 Σχολή πλήρους απασχόλησης
 • 80.000+ απόφοιτοι Columbian College (Ζουν και στις 50 πολιτείες και στις 120+ χώρες)

  Εισαγωγές

  Τα διδακτορικά, μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Columbian College προσφέρουν μια μετασχηματιστική εμπειρία, συνδέοντας τους μαθητές με μερικούς από τους πιο σημαντικούς ηγέτες και ιδρύματα ενώ συνεργάζονται με δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς στην πρωτεύουσα του έθνους και σε όλο τον κόσμο.

  Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μας είναι προετοιμασμένοι για ακαδημαϊκή και επαγγελματική πρόοδο μέσω μιας εκπαίδευσης γεμάτης αυστηρές υποτροφίες και πρακτική εφαρμογή.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Γνωρίζουμε ότι η παρακολούθηση μεταπτυχιακών σχολείων μπορεί να είναι μια μεγάλη απόφαση, ειδικά όταν πρόκειται για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσής σας. Το Columbian College προσφέρει μια ποικιλία ευκαιριών χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων υποτροφιών σε επίπεδο προγράμματος και βραβείων βάσει αξιών. Αρκετά γραφεία στο GW είναι επίσης αφιερωμένα στην παροχή βοήθειας με οικονομική βοήθεια, υποτροφίες και επιχορηγήσεις.

  Τα δίδακτρα και τα τέλη στο GW είναι συγκρίσιμα με τον εθνικό μέσο όρο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αυτά τα έξοδα, που καθορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο της GW, γενικά αυξάνονται από έτος σε έτος και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα και τον τόπο.

  Υποτροφία Global Leaders

  Η GW εκτιμά τη διαφορετικότητα και το θεμέλιο που παρέχει για μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης. Στην ολοένα και πιο παγκόσμια κοινωνία μας, η πολυπολιτισμική ευχέρεια και εμπειρία είναι απαραίτητα για την κάλυψη των απαιτήσεων του 21ου αιώνα. Όταν άνθρωποι διαφορετικών θρησκειών, πολιτισμών και ιστοριών μελετούν και μαθαίνουν μαζί, αποκτούμε μια ευρύτερη προοπτική του κόσμου γύρω μας.

  Οι μαθητές μπορούν να λάβουν δίδακτρα έως $ 10.000 ανά ακαδημαϊκό έτος. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα.

  Τύποι χρηματοδότησης

  Δίδακτρα

  Τα βραβεία διδάκτρων είναι βραβεία που καλύπτουν μόνο τα δίδακτρα και εφαρμόζονται απευθείας στο λογαριασμό των φοιτητών σας. Τα βραβεία διδάκτρων ποικίλλουν σε μέγεθος από περίπου 1 πίστωση διδάκτρων έως πλήρη δίδακτρα για διδακτορικούς φοιτητές. Τα βραβεία διδάκτρων δεν θεωρούνται φορολογητέο εισόδημα

  Μισθός

  Ένα επίδομα είναι ένα επίδομα διαβίωσης, που καταβάλλεται στους φοιτητές για να υποστηρίξουν τη μελέτη τους. Οι υποτροφίες δεν απαιτούν άλλη εργασία εκτός από την ακαδημαϊκή εργασία του ίδιου του μαθητή. Οι υποτροφίες είναι φορολογητέο εισόδημα και αναφέρονται στο IRS. Ωστόσο, οι υποτροφίες δεν είναι εισοδήματα, οπότε η GW δεν παρακρατεί φόρο εισοδήματος από πληρωμές επιδομάτων. Οι πληρωμές επιδομάτων εκδίδονται σε μηνιαία βάση στις αρχές του μήνα.

  Μισθός (βοηθός)

  Ο μισθός είναι μια μηνιαία πληρωμή που πραγματοποιείται για υπηρεσίες που παρέχονται, όπως μεταπτυχιακή βοηθός ή μεταπτυχιακή ερευνητική βοηθός. Διαφέρουν σε μέγεθος και βασίζονται στις ώρες εργασίας. Αυτό φορολογείται, κερδίζει εισόδημα στον φοιτητή, υπόκειται σε ομοσπονδιακή, κρατική και παρακράτηση φόρου από τη FICA, όπως συμβαίνει με κάθε αμειβόμενη εργασία. Οι νέοι διεθνείς φοιτητές των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά πρέπει να έχουν βαθμολογία TOEFL 100 (IELTS 7.0) για να είναι επιλέξιμοι για να είναι GA.

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Κατάταξη

  USA Today Rankings College

  • 7ο καλύτερο κολέγιο πολιτικών επιστημών στις Ηνωμένες Πολιτείες

  2018 Ακαδημαϊκή Κατάταξη Παγκόσμιων Πανεπιστημίων

  • Κορυφαίες 76-100 σχολές κοινωνικών επιστημών στον κόσμο

  US News & World Report

  • Ιστορία, 59η καλύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες
  • Οικονομικά, 63η καλύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες
  • Αγγλικά, 67η καλύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες

  Ερωτήσεις