Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Harding University

Harding University

Harding University

Εισαγωγή

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Είμαστε μια κοινότητα που επιδιώκει να υποστηρίξει και να προκαλέσει τους μαθητές μας να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια ποιοτική εκπαίδευση που θα οδηγήσει σε κατανόηση και φιλοσοφία της ζωής σύμφωνα με τα χριστιανικά ιδανικά.

Ιστορία

Ο Harding ξεκίνησε ως ανώτερο κολέγιο το 1924, όταν δύο κολέγια, το Arkansas Christian College και το Harper College, συγχώνευσαν τις εγκαταστάσεις και τα περιουσιακά τους στοιχεία, υιοθέτησαν το νέο όνομα του Harding College και βρίσκονταν στην πανεπιστημιούπολη του Arkansas Christian στο Morrilton, Ark. ιδρύθηκε το 1915 στο Harper, Kan., και το Arkansas Christian είχε ναυλωθεί το 1919.

Με την ολοκλήρωση μιας μελέτης που ξεκίνησε τον Μάιο του 1978, το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την προτεινόμενη αλλαγή της μελέτης από το Harding σε πανεπιστημιακό καθεστώς και στις 27 Αυγούστου 1979, το όνομα του ιδρύματος έγινε επίσημα Harding University .

Το κολέγιο ονομάστηκε στη μνήμη του James A. Harding, συνιδρυτή και πρώτου προέδρου του Nashville Bible School (νυν David Lipscomb University) στο Nashville, Tenn. Ένας ιεροκήρυκας, δάσκαλος και Χριστιανός εκπαιδευτικός, James A. Harding ενέπνευσε τους συναδέλφους του και συνεργάζεται με ενθουσιασμό για τη χριστιανική εκπαίδευση που παραμένει μια σημαντική παράδοση στο Harding University .

Με τη συγχώνευση ο JN Armstrong, ο οποίος είχε υπηρετήσει πέντε χρόνια ως πρόεδρος του Harper, έγινε πρόεδρος του Harding College και ο AS Croom, πρόεδρος του Arkansas Christian για δύο χρόνια, έγινε αντιπρόεδρος για επιχειρηματικές υποθέσεις. Το 1934 ο Harding μεταφέρθηκε στον σημερινό του χώρο στο Searcy, Ark., Στην πανεπιστημιούπολη ενός πρώην γυναικείου ιδρύματος, Galloway College.

Ένας από τους πρώτους αποφοίτους του Χάρντινγκ, ο Τζορτζ Σ. Μπένσον, επέστρεψε από την αποστολή στην Κίνα το 1936 για να αναλάβει την προεδρία του alma mater του. Ο δυναμικός εκπαιδευτικός κατευθύνθηκε γρήγορα το Κολέγιο από το βαθύ χρέος και το ξεκίνησε σε ένα ταξίδι στην οικονομική σταθερότητα, την εθνική αναγνώριση και την ακαδημαϊκή διαπίστευση. Όταν ο Dr. Benson αποσύρθηκε το 1965, τα 29 χρόνια ακούραστης υπηρεσίας του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή σε μια πανεπιστημιούπολη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, σε περιφερειακή διαπίστευση, σε μια ισχυρή σχολή και σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο φοιτητικό σώμα. Ο Δρ. Benson πέθανε τον Δεκέμβριο του 1991 και είναι θαμμένος στο Searcy.

Ο Δρ Clifton L. Ganus Jr., απόφοιτος του 1943, υπηρέτησε ως πρόεδρος από το 1965 έως το 1987. Ένας πρώην πρόεδρος του τμήματος ιστορίας και αντιπρόεδρος του Κολλεγίου, ο Δρ. Ganus συνέχισε να ζει στην προσπάθειά του για την αριστεία του προκατόχου του, οδηγώντας ένα σχέδιο βελτίωσης των πανεπιστημίων και επέκταση. Κατά τη διάρκεια της διοίκησής του, η εγγραφή αυξήθηκε από 1.472 το φθινόπωρο του 1965 σε 2.767 το φθινόπωρο του 1986. Κατασκευάστηκαν επτά μεγάλα ακαδημαϊκά κτίρια, τέσσερις μεγάλες αίθουσες διαμονής και αρκετά διαμερίσματα παντρεμένων μαθητών. Μια προσθήκη 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο Science Building ολοκληρώθηκε το 1984. Επίσης, έξι ακαδημαϊκά κτίρια ανακαινίστηκαν και / ή διευρύνθηκαν. Το πρόγραμμα νοσηλευτικής, το πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας, το πρόγραμμα Mission Prepare, η Σχολή Βιβλικών Σπουδών (με προγράμματα στο Searcy και στο Nassau, τις Μπαχάμες) και το πρόγραμμα Harding University στη Φλωρεντία (Ιταλία) αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της διοίκησής του. Στο Μέμφις, Tenn., Η Μεταπτυχιακή Σχολή Θρησκείας σημείωσε σημαντική ανάπτυξη, έλαβε πιστοποίηση από την Southern Association και πρόσθεσε το πτυχίο του Doctor of Ministry στο πρόγραμμά της. Μετά τη συνταξιοδότησή του, ο Δρ. Γκάνους έγινε ο πρώτος καγκελάριος του Χάρντινγκ, και προς τιμήν του, το διοικητικό συμβούλιο ονόμασε το συγκρότημα φυσικής αγωγής το αθλητικό κέντρο Clifton L. Ganus Jr.

Ο Δρ David B. Burks έγινε ο τέταρτος πρόεδρος του Harding τον Μάιο του 1987. Απόφοιτος του 1965, είναι μέλος της σχολής από το 1967 και στο παρελθόν διετέλεσε πρύτανης της Σχολής Επιχειρήσεων. Ως καθηγητής επιχειρήσεων και διευθυντής του προγράμματος Αμερικανικών Σπουδών, ο Δρ Burks έλαβε το Βραβείο Διακεκριμένου Δασκάλου το 1974 και το 1986. Με CPA, συνταξιούχο, Τέξας και σύμβουλο, έχει γράψει το The Christian Alternative for Business and Strategic Management Simulation. Ίδρυσε το μάθημα στην Christian Business Ethics, προϋπόθεση για όλες τις μεγάλες εταιρείες. Κατέχει διδακτορικό στη διοίκηση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Florida State University. Υπό την ηγεσία του, το Πανεπιστήμιο γνώρισε αύξηση ρεκόρ στην εγγραφή και την παροχή και, το πιο σημαντικό, συνεχίζει να δίνει σημαντική έμφαση στη χριστιανική εξυπηρέτηση.

Ο Δρ Burks αποσύρθηκε από την προεδρία τον Μάιο του 2013. Μετά τη συνταξιοδότησή του, έγινε ο καγκελάριος του Harding και ο Dr. Ganus έγινε ο πρώτος καγκελάριος-ομότιμος. Ο Δρ Burks εξακολουθεί να έχει γραφείο στην πανεπιστημιούπολη και δραστηριοποιείται στην κοινότητα του Harding. Αφού υπηρετούσε 73 χρόνια στο προσωπικό του Harding University , ο Καγκελάριος Ομότιτλος Clifton Loyd Ganus, Jr. πέθανε στις 9 Σεπτεμβρίου 2019, σε ηλικία 97 ετών.

Ο Δρ Bruce D. McLarty έγινε επίσημα ο πέμπτος πρόεδρος του Harding την 1η Ιουνίου 2013. Προτού διοριστεί πρόεδρος, ο Dr. McLarty ήταν αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου για την πνευματική ζωή για οκτώ χρόνια. Πριν από τη δουλειά του στο Harding, διετέλεσε υπουργός άμβωνας στο College Church of Christ in Searcy από το 1991-2005. Πριν έρθει στο Searcy, κήρυξε στο Cookeville, Tenn. Μέμφις, Τέν .; Marks, Δεσποινίς; Και ο Williford, Ark. Αυτός και η σύζυγός του, Ann, πέρασαν επίσης χρόνο στο Meru της Κένυας, ως ιεραπόστολοι.

Ο Δρ McLarty αποφοίτησε το 1978 με πτυχίο στη Βίβλο από τότε το Harding College. Το 1982, έλαβε το M.Th. από το Harding School of Theology. Έλαβε το D.Min του. από το Ashland (Ohio) Theological Seminary το 2010. Ο Δρ McLarty έλαβε το βραβείο Outstanding Alumnus από το College of Bible and Ministry στο Harding το 1999. Έχει γράψει άρθρα για το 21ο αιώνα Christian Magazine, Upreach Magazine, Image Magazine, The Gospel Advocate, και το περιοδικό της Εκκλησίας και της οικογένειας του Harding. Εκτός από τη συγγραφή άρθρων, έγραψε επίσης ένα βιβλίο, Journey of Faith: Walking With Jesus Through the Gospel of John, το οποίο δημοσιεύθηκε το 1997.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του στις 20 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δρ McLarty επινόησε τη φράση «Μια κοινότητα αποστολής» ως ορισμό για το τι ήταν ο Harding, είναι και στοχεύει να γίνει. Ελπίζει να συνεχίσει να φέρνει το φοιτητικό σώμα, τη σχολή και το προσωπικό μαζί ως κοινότητα καθώς όλοι εργάζονται καθημερινά για να υπηρετούν τον Θεό και τον άλλον.

Τοποθεσίες

  • Searcy

    East Market Avenue,915, 72149, Searcy

    Ερωτήσεις