Keystone logo
Harrisburg University - Panama Campus

Harrisburg University - Panama Campus

Harrisburg University - Panama Campus

Εισαγωγή

Τοποθεσία του Παναμά

Με το άνοιγμα της τοποθεσίας του Πανεπιστημίου του Χάρισμπουργκ στον Παναμά, οι μαθητές μπορούν να προωθήσουν την εκπαίδευσή τους χωρίς να φύγουν από τη Λατινική Αμερική. Αυτή είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή τους, καθώς και την οικονομία της περιοχής τους και τη ζωή των ντόπιων.

Αρχικά, η HULATAM θα προσφέρει πτυχίο Master of Science στο Analytics, το οποίο θα παραδοθεί σε ένα υβριδικό μάθημα διαδικτυακών και πανεπιστημιουπόλεων που διδάσκονται από εκπαιδευτές από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Χάρισμπουργκ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τοποθεσία HU-Panama θα προσφέρει επίσης πρωτοποριακά σεμινάρια και μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς και ευκαιρίες ερευνητικής συνεργασίας με πανεπιστήμια και άλλους καινοτόμους φορείς στην περιοχή.

Η τοποθεσία του HU Panama βρίσκεται στην Πόλη της Γνώσης, στον Παναμά, ένα κέντρο εκπαίδευσης, έρευνας και ανάπτυξης. Δείτε τον παρακάτω χάρτη της πανεπιστημιούπολης. Ο ιστότοπος θα προσφέρει στους φοιτητές την ίδια τεχνολογία αιχμής και τους διαθέσιμους πόρους στην πανεπιστημιακή πανεπιστημιούπολη Harrisburg στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ.

Μείνετε στη Λατινική Αμερική

Μία από τις καλύτερες πτυχές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Χάρισμπουργκ στον Παναμά είναι ότι δεν χρειάζεται να έρθετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θα κερδίσετε ένα πλήρως διαπιστευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα στις ΗΠΑ. Η είσοδος σε άλλη χώρα μπορεί να είναι ταλαιπωρία και χρονοβόρα. Δεδομένου ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Harrisburg στον Παναμά συναντάται μόνο ένα Σάββατο το μήνα επιτόπου στην Πόλη της Γνώσης του Παναμά, μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε το πρόγραμμα στη ζωή σας.

Επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας συνδέσεις

Μέσω του μεταπτυχιακού προγράμματος Harrisburg στον Παναμά, θα πραγματοποιήσετε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών επαφών. Αυτές είναι συνδέσεις που θα μπορούσαν να γίνουν αληθινά περιουσιακά στοιχεία για το μέλλον σας. Θα σπουδάσετε μαζί με επιχειρηματίες, επιστήμονες, ηγέτες της κοινότητας, καθώς και εμπειρογνώμονες από την κυβέρνηση, ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς. Δημιουργώντας το επαγγελματικό σας δίκτυο κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών σας, δημιουργείτε έναν πολύτιμο πόρο στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλη τη σταδιοδρομία σας.

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα με μεγάλες ανταμοιβές σε οικονομικά προσιτά δίδακτρα

Το Πανεπιστήμιο Harrisburg δεν έχει αυξήσει τα δίδακτρα εδώ και επτά χρόνια. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα Analytics εκτιμάται ιδιαίτερα από τους οργανισμούς αξιολόγησης: κατατάσσουμε το #1 για ακαδημαϊκούς και οικονομικά προσιτή. Παίρνετε επίσης μια εξαιρετική απόδοση στην επένδυσή σας. Το πρόγραμμα σας εξοπλίζει να κατέχετε με επιτυχία διευθυντικές θέσεις στον τομέα υψηλής επιστήμης της Επιστήμης των Δεδομένων. Εάν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή αν είστε ήδη στον τομέα και θέλετε να προχωρήσετε, τα μεταπτυχιακά προγράμματα HU στον Παναμά είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η Πόλη της Γνώσης Τοποθεσία

Όταν συναντηθείτε με την τάξη σας ένα Σάββατο το μήνα, θα έρθετε στην Πόλη της Γνώσης, που βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης του Παναμά και απέναντι από το κανάλι του Παναμά. Η πανεπιστημιούπολη έκτασης 120 εκταρίων περιλαμβάνει περισσότερα από 200 κτίρια που κάποτε ήταν μέρος της στρατιωτικής βάσης Clayton. Ήταν το 1993 που μια ομάδα επιχειρηματιών από τον Παναμά οραματίστηκε την πανεπιστημιούπολη που σήμερα προσφέρει σε φοιτητές και οργανισμούς μέλη όλα όσα χρειάζονται για να αναπτύξουν επιχειρηματικές επαφές, να πραγματοποιήσουν εκπαίδευση, να διεξάγουν έρευνα και να καθοδηγήσουν τους φοιτητές.

Το συνεργατικό μαθησιακό περιβάλλον του City of Knowledge προσφέρει όμορφους χώρους πρασίνου, καθώς και πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εγκαταστάσεις που εμπλουτίζουν τη ζωή στην πανεπιστημιούπολη. Ως πρόσθετη ευκολία, το τερματικό μεταφοράς του City of Knowledge παρέχει εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο λεωφορείων του μετρό.*

*Το Πανεπιστήμιο Harrisburg ενδέχεται να αλλάξει τοποθεσία στην τοποθεσία του στον Παναμά για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους φοιτητές που εγγράφει.

  English Language Requirements

  Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

  Τοποθεσίες

  • Panama City

   City of Knowledge, Panamá., , Panama City

   • Harrisburg

    Market Street,326, 17101, Harrisburg

    Ερωτήσεις