Keystone logo
Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University

Εισαγωγή

Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

151235_826x387-hpu-image-3

Στην HPU πιστεύουμε ότι είναι δική μας ευθύνη να επιστρέψουμε στην κοινότητα και να σεβαστούμε τη γη που ζούμε. Οι μαθητές, οι καθηγητές, το προσωπικό και η ευρύτερη πανεπιστημιακή κοινότητα ενθαρρύνονται να βρουν βιωματικές ευκαιρίες μάθησης με αντίκτυπο στην κοινότητα που διαιωνίζει τις αξίες της Χαβάης μας pono, kuleana και aloha.

Αποστολή, Όραμα, Αξίες

Αποστολή

Το Hawai'i Pacific University είναι μια διεθνής κοινότητα μάθησης που βρίσκεται στο πλούσιο πολιτιστικό πλαίσιο της Χαβάης. Μαθητές από όλο τον κόσμο συμμετέχουν για μια αμερικανική εκπαίδευση που βασίζεται σε ένα φιλελεύθερο ίδρυμα τεχνών. Τα καινοτόμα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα προβλέπουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινότητας και προετοιμάζουν τους αποφοίτους μας να ζήσουν, να εργαστούν και να μάθουν ως ενεργά μέλη μιας παγκόσμιας κοινωνίας.

Οραμα

Το Hawai'i Pacific θα κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των 10 κορυφαίων δυτικών, ανεξάρτητων, περιεκτικών πανεπιστημίων των Ηνωμένων Πολιτειών, αξιοποιώντας τη γεωγραφική του θέση μεταξύ των δυτικών και ανατολικών ημισφαιρίων και των σχέσεών του γύρω από το Pacific Rim για να προσφέρει μια εκπαιδευτική εμπειρία που διακρίνεται μεταξύ των αμερικανικών πανεπιστημιουπόλεων. .

Αξίες

Η σχολή, το προσωπικό, οι φοιτητές και η συνολική πανεπιστημιακή κοινότητα του Χαβάη Ειρηνικού αγκαλιάζουν τις ακόλουθες αξίες ως αντιπροσωπευτικές των πνευματικών, ηθικών και φιλοσοφικών αρχών που υποστηρίζουν την κοινότητά μας, καθώς και των φιλοδοξικών ιδεών στα οποία συλλογικά φιλοδοξούμε.

  • Pono, που σημαίνει δίκαιος, ειλικρινής και ηθικός και ενέργεια αναγκαιότητας.
  • Kuleana, που σημαίνει ευθύνη και δικαιώματα και ανησυχία για όλα τα συμφέροντα, την περιουσία και τους ανθρώπους.
  • Aloha, που σημαίνει γεια, αντίο, αγάπη, καλοσύνη και χάρη, ενότητα, ταπεινότητα, υπομονή και αναμονή για τη σωστή στιγμή.

Πληροφορίες

Πιστοποιήσεις και συμμετοχές

Το Hawai'i Pacific University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης για Ανώτερα Κολέγια της Δυτικής Ένωσης Σχολών και Κολλεγίων (WASC) και έχει μια σειρά από πρόσθετες πιστοποιήσεις και συνδρομές από εθνικά αναγνωρισμένες ομάδες.

Πανεπιστημιουπόλεις και εγκαταστάσεις

Με τον ενθουσιασμό μιας αστικής πανεπιστημιούπολης στο κέντρο της πόλης, την ηρεμία των βουνών Ko'olau και ένα Ωκεάνιο Ινστιτούτο που συνορεύει με τον ωκεανό, οι πανεπιστημιουπόλεις της HPU είναι τόσο διαφορετικές όσο οι μαθητές της.

Ιστορία

Ανακαλύψτε περισσότερα για την πλούσια ιστορία της HPU και πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στην εξυπηρέτηση Hawai'i.

HPU από τους αριθμούς

Με φοιτητές και από τις 50 πολιτείες και τις 65 χώρες, η HPU είναι ένα από τα πιο πολιτιστικά διαφορετικά πανεπιστήμια στον κόσμο.

Κατάταξη και επιτεύγματα

Το πανεπιστήμιο Hawai'i Pacific (HPU) έχει λάβει πολλές διακρίσεις για την ακαδημαϊκή αριστεία, τη διεθνή ποικιλομορφία και την προσιτή τιμή της ιδιωτικής εκπαίδευσης που προσφέρουμε.

Δικαιοσύνη των σπουδαστών

Η HPU υπερηφανεύεται για τη διαφάνεια ως ίδρυμα και για την ανησυχία της για την ευημερία και τη δίκαιη μεταχείριση όλων των μαθητών της. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον Νόμο για τα δικαιώματα του μαθητή.

Επιτυχία σπουδαστών

Η HPU έχει δεσμευτεί για την αριστεία στα επιτεύγματα των μαθητών. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες στρατηγικές διδασκαλίας και μάθησης και βιωματικές προσεγγίσεις ριζωμένες στην τροπική κοινότητα των νησιών, διασφαλίζουμε ότι οι μαθητές μας καλλιεργούν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες που αναμένονται από όλους τους μορφωμένους πολίτες. Τους παρέχουμε ένα φιλελεύθερο ίδρυμα τεχνών που βρίσκεται στο πλούσιο πολιτιστικό πλαίσιο της Χαβάης προσφέροντας διαφορετικά μαθήματα έξω από τη μεγάλη που εμπνέουν τη δια βίου μάθηση και εισάγουν στους μαθητές ιδέες, προοπτικές και εμπειρίες που σχετίζονται με τη ζωή τους. Τους προετοιμάζουμε επίσης για τις μοναδικές προκλήσεις και ευκαιρίες του 21ου αιώνα, προσφέροντας μαθήματα εντός των σπουδών που διευκολύνουν την εκμάθηση και την κυριότητα των εννοιών, των θεωριών και των μεθόδων των επιλεγμένων κλάδων τους. Τέλος, ενθαρρύνουμε την εμπλοκή στην HPU και την τοπική κοινότητα παρέχοντας ένα πλούσιο φάσμα διδακτικών δραστηριοτήτων που φωτίζουν τις μοναδικές πολιτιστικές παραδόσεις μας, το υπέροχο φυσικό περιβάλλον και το θαυμάσιο πνεύμα της aloha.

Hawaii Pacific University","author_url":"","source":""}" />

151236_1440x243-aloha-tower

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Honolulu

    1 Aloha Tower Drive Honolulu, HI, 96813, Honolulu

    Ερωτήσεις