Keystone logo
© TESS
HEC Paris -  Executive Education

HEC Paris - Executive Education

HEC Paris -  Executive Education

Εισαγωγή

HEC Paris - Executive Education: Κατάρτιση ηγέτες των επιχειρήσεων για περισσότερο από έναν αιώνα Η έννοια Grande Ecole εισήχθη για πρώτη φορά στη Γαλλία με στόχο την παροχή της γαλλικής βιομηχανικής, διοικητική και στρατιωτική ελίτ με μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Σήμερα HEC Paris (Hautes Etudes Εμπορικών) κατατάσσεται μεταξύ την κρέμα της Grandes Ecoles και εκπαιδεύει τους σπουδαστές και τους ηγέτες των επιχειρήσεων από όλα τα κοινωνικά στρώματα, που προέρχονται από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες. HEC Paris, ιδρύθηκε το 1881 από το Επιμελητήριο στο Παρίσι Εμπορικό και Βιομηχανικό (ΔΕΚ), με σκοπό την εκπαίδευση των φοιτητών στη διαχειριστική πρακτική για την αντιμετώπιση της ανάπτυξης στη βιομηχανία και η αλματώδης αύξηση των χρηματοπιστωτικών αγορών. Το 2009, HEC Paris Executive Education βρίσκεται στη θέση # 2 σε όλο τον κόσμο για ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για μια πισίνα μέσα σε 45 μεταπτυχιακά προγράμματα. HEC Executive Education είναι # 5 σε όλο τον κόσμο για όλα τα προγράμματα στελεχών της εκπαίδευσης, καθώς και: έχει μετακινηθεί προς τα επάνω έξι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη κατά το τελευταίο έτος. HEC Paris - Executive Education Η επιτυχία σας είναι η φιλοδοξία μας. Η πρόκληση για μας είναι να καλύψει τα δικά σας. Η επιχείρησή μας είναι να βοηθήσει εσάς και την παρέα σας να αυξηθεί. Ένα πρόγραμμα εκμάθησης θα πρέπει να σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τις φιλοδοξίες σας, και η λύση μας σας βάζει στο επίκεντρο της μαθησιακής διαδικασίας. Πράγματι, παίρνουμε την εμπειρία σας, προσθέστε το στο ότι καθηγητών, εμπειρογνώμονες και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας μας, και να δημιουργήσει ένα πλαίσιο αμοιβαίας μάθησης. Θέλουμε να παρέχουν αξία και όχι απλώς την κατάκτηση της γνώσης. Για να γίνει αυτό θα περιλαμβάνει τρεις θεμελιώδεις αξίες σε μαθήματά μας:

  • Άμεση πρόσβαση στο «παραγωγούς διαχείριση» Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματά μας τρέχουν από καθηγητές που διεξάγουν την έρευνα, επίσης, και να δημοσιεύουν τα αποτελέσματά τους. Θα σας δώσει πρόσβαση σε αυτό το έργο για να σας βοηθήσει να αποκτήσουν νέες γνώσεις σχετικά με τη δική σας εμπειρία.
  • Κρατώντας ένα ανοιχτό μυαλό Βήμα πίσω, επανεξετάζει τις πεποιθήσεις σας και βάλτε τους σε μια προοπτική. Πάρτε τη διαφορετικότητα των άλλων συμμετεχόντων και να αναπτυχθεί ως ένα πρόσωπο.
  • Στενούς δεσμούς με την εταιρική ζωή Στα προγράμματα σπουδών, που εκτελούν τα έργα του το δικό σας σχέδιο που πληρούν τα προσωπικά σας καθώς και τους στόχους της εταιρείας σας. Όταν τα αποτελέσματα του έργου να οδηγήσει σε νέες αγορές για την εταιρεία σας ή καλύτερα επιχειρησιακές μεθόδους, η απόδοση της επένδυσης είναι απλό για όλους να δείτε! Δεδομένης στα γαλλικά, αγγλικά και στα κινεζικά, τα προγράμματα σπουδών μας, Open Εγγραφών Προγράμματα και προσαρμοσμένα προγράμματα που παραδίδονται στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Τα ίδια τα προγράμματα εκμάθησης είναι όλα τα διεθνώς αναγνωρισμένα, είτε μέσω της διαπίστευσης ή απλά φήμη. Υπάρχει η περίφημη AMBA, AACSB Equis και τριπλή διαπίστευση. Αλλά υπάρχουν επίσης οι βαθμολογίες των Financial Times που θέτουν τα προγράμματα HEC μεταξύ των καλύτερων του κόσμου: Trium Global Executive MBA αναπτύχθηκε από κοινού με το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Stern και το London School of Economics κατατάσσεται νούμερο δύο σε όλο τον κόσμο, και HEC Paris έχει βαθμολογηθεί νούμερο ένα Ευρωπαϊκό Business School, όλα τα κριτήρια που λαμβάνονται από κοινού.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Paris

    HEC Paris - Executive Education 1, rue de la Libération - 78351 Jouy en Josas cedex, , Paris

    Ερωτήσεις