Keystone logo
Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business

Εισαγωγή

Το ταξίδι μας από το 1956

Για περισσότερο από μισό αιώνα, το Χονγκ Κονγκ Baptist University (HKBU) βρίσκεται στην πρωτοπορία της επιχειρηματικής εκπαίδευσης στην Ασία, σχηματίζοντας γενιές επιχειρηματικών ηγετών. Βασισμένο σε μια παράδοση ακαδημαϊκής αριστείας, αλλά ανυπομονεί πάντα για νέους πνευματικούς ορίζοντες, το HKBU υπερηφανεύεται για την προσπάθειά του να παραμείνει πάντα ένας πραγματικός πρωτοπόρος στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταξύ των αναδυόμενων χωρών της Ασίας και της Δύσης, το HKBU βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που επηρεάζουν τον κόσμο μας, είτε πρόκειται για την οικονομική ανάκαμψη της Κίνας, τον βαθύτερο αντίκτυπο της παγκοσμιοποίησης ή την ανάγκη για νέα ηθικά πρότυπα στην εποχή βιωσιμότητα.

"Ενίσχυση ηθικών ηγετών με παγκόσμιο όραμα"

Ένα μέλλον για τη διατήρηση

Η επιχειρηματική δεοντολογία, η εταιρική διακυβέρνηση και η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελούν βασικά δομικά στοιχεία της εταιρικής βιωσιμότητας. Αυτό είναι το μέλλον των επιχειρήσεων. Για τους μαθητές μας όχι μόνο να υπερέχουν στην καριέρα τους, αλλά και να διαμορφώσουν τον κόσμο, η σκέψη καινοτόμα δεν είναι αρκετή. ενεργώντας υπεύθυνα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Στη Σχολή Επιχειρήσεων, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον μέσω υπεύθυνης επιχειρηματικής εμπλοκής. Ως απόδειξη της δέσμευσής μας, η HKBU ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο στο Χονγκ Κονγκ για να συμμετάσχει στις αρχές PRME που υποστηρίχθηκαν από τον ΟΗΕ και επίσης συνδιοίκησε το World Business Ethics Forum (WBEF) με το Πανεπιστήμιο του Μακάο. Συνδυάζοντας ακαδημαϊκές προκλήσεις με πρακτική εμπειρία σε ένα ζωντανό πνευματικό περιβάλλον: Η Σχολή Επιχειρήσεων HKBU είναι η ιδανική πλατφόρμα για τους μελλοντικούς ηγέτες να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να ερευνήσουν και να δημιουργήσουν.

Η Αποστολή και το Όραμά μας

Από το 1956, η HKBU έχει προσφέρει καινοτόμα επιχειρηματική εκπαίδευση σε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Στη Σχολή Επιχειρήσεων της HKBU επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε καλές επιχειρηματικές πρακτικές, να δημιουργήσουμε αξίες για τους ενδιαφερόμενους και να ενισχύσουμε την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη και ανάπτυξη μέσω της έρευνάς μας για θέματα εταιρικής βιωσιμότητας που περιλαμβάνουν τομείς επιχειρηματικής ηθικής, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και εταιρικής διακυβέρνησης.

Το "The Now", "Το Γιατί" και "Ο τρόπος" της Σχολής μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:

Το όραμά μας

Επιδιώκουμε να είμαστε ηγέτης στην επιχειρηματική εκπαίδευση σε ολόκληρο τον άνθρωπο και ένα κέντρο αριστείας στην επιχειρηματική έρευνα σε επιλεγμένους στρατηγικούς τομείς, προκειμένου να εμπνεύσουμε επιχειρηματικές πρακτικές, να δημιουργήσουμε αξία για τους ενδιαφερόμενους και να ενισχύσουμε την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Η αποστολή μας

Μέσα από διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα επιχειρηματικής εκπαίδευσης και ερευνητικά επιτεύγματα, το σχολείο μας επιδιώκει να προάγει τους ηθικούς ηγέτες επιχειρήσεων με παγκόσμιο όραμα, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά στους οργανισμούς, τις βιομηχανίες και τις κοινότητες που εξυπηρετούν, στο Χονγκ Κονγκ, στην ηπειρωτική Κίνα και στην παγκόσμια κοινότητα.

Σύμφωνα με αυτή την αποστολή, προσπαθούμε:

 • να καλλιεργήσουμε και να ενθαρρύνουμε την ακαδημαϊκή περιέργεια και την ακεραιότητα των μαθητών μας, να απελευθερώσουμε το ηγετικό δυναμικό τους και να προετοιμάσουμε το έδαφος για να γίνουν ολόπλευροι, απόφοιτοι με γνώμονα τις αξίες μέσω του υψηλής ποιότητας και ισορροπημένου προγράμματος σπουδών μας.
 • υπερέχει ως κορυφαίος θεσμός σε επιλεγμένους τομείς στρατηγικής έρευνας για την προώθηση και τη διάδοση των γνώσεων των επιχειρήσεων καθώς και για την ενίσχυση της ποιότητας της διδασκαλίας.
 • να είναι μία από τις πιο ορατές και σημαντικές επιχειρηματικές σχολές της περιφέρειας όσον αφορά την εταιρική συμβουλευτική και τις επιπτώσεις της δημόσιας πολιτικής.
 • να είναι μια παγκόσμια επιχειρησιακή σχολή που αγκαλιάζει την πολυμορφία των φοιτητών και των φοιτητών σε έναν όλο και περισσότερο αλληλοεξαρτώμενο και συνδεδεμένο κόσμο.
 • να ενθαρρύνουμε το προσωπικό και τους αποφοίτους μας να δεσμευτούν να καλλιεργήσουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες με διπλή έμφαση στη βελτίωση της γνώσης και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
 • να ενισχύσει τη συλλογικότητα στο σχολείο υιοθετώντας μια συμμετοχική δομή διακυβέρνησης που διευκολύνει τις ευρείες και συχνές αλληλεπιδράσεις μεταξύ εκείνων που μαθαίνουν, διδάσκουν και εργάζονται στο σχολείο.

Βασικές αξίες

 • Ποιότητα
 • Ακεραιότητα
 • Επαγγελματικότητα
 • Καινοτομία
 • Παγκόσμιες προοπτικές
 • ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
 • Κοινωνική ευθύνη

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Kowloon Tong

  Baptist University Road, , Kowloon Tong

Ερωτήσεις