Keystone logo
© Carrianna Field
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Εισαγωγή

Οι επιχειρήσεις, ο τουρισμός και η φιλοξενία αποτελούν τους υψηλότερους παραγωγούς απασχόλησης αλλά απαιτούν επίσης ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό. Με αυτό το πνεύμα, η HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​προσφέρει μια σειρά από προγράμματα σπουδών στον κλάδο των επιχειρήσεων, του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Μεταξύ των στόχων του σχολείου είναι:

 • Να παράγει υψηλής ποιότητας έρευνα, δίνοντας έμφαση τόσο στις κοινωνικές όσο και στις βιομηχανικές ανάγκες.
 • Να αναπτύξει και να προσφέρει προγράμματα μεταπτυχιακού, πτυχίου, διπλωμάτων και πιστοποιητικών ανεξάρτητα και σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς / οργανισμούς / βιομηχανίες.
 • Να προσφέρουν προγράμματα κατάρτισης για την ανάπτυξη ικανοτήτων, προγράμματα κατάρτισης κατά τη διάρκεια της εργασίας, προγράμματα επιχειρηματικής ανάπτυξης και προγράμματα ανάπτυξης διαχείρισης σε διάφορα επίπεδα, ανεξάρτητα και σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς / οργανισμούς / βιομηχανίες.

Όλα τα προγράμματά τους αναπτύχθηκαν σε συνεννόηση με εμπειρογνώμονες από την τουριστική βιομηχανία, τις ενώσεις του κλάδου και τους ακαδημαϊκούς. Όλα τα μέλη ΔΕΠ της Σχολής είναι πλήρως εξειδικευμένα και έμπειρα σε διάφορες επιχειρήσεις, τομείς μάρκετινγκ και τουρισμού όπως επιχειρηματική διοίκηση, ψηφιακό μάρκετινγκ, ξενοδοχειακή διαχείριση, F

Το HTL στοχεύει στη δημιουργία του τέλειου συνδυασμού γνώσεων, πρακτικής εμπειρίας και συνάφειας για να εξοπλίσει τους σπουδαστές με την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να προχωρήσουν στον κόσμο της εργασίας. Όχι μόνο οι δεξιότητες απασχολησιμότητας ενσωματώνονται σε όλα τα μαθήματα, αλλά η τομεακή «μελλοντική» σταδιοδρομία και η απασχολησιμότητα προσφέρουν βοήθεια και συμβουλές, μαθήματα και ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας για να βοηθήσουν τα βιογραφικά σημειώματα των σπουδαστών να ξεχωρίζουν από το πακέτο.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το σχολείο έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις: ένα από αυτά βρίσκεται στο κέντρο της Βαρκελώνης, ένα άλλο στο κέντρο της Βαλένθια.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η HTL Διεθνής Σχολή Φιλοξενίας, Τουρισμού και Γλωσσών είναι ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα διαπιστευμένο από τα Συμβούλια της πόλης της Βαρκελώνης και του Lloret de Mar. Συνεργάζονται στενά με το Πανεπιστήμιο Girona, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Miguel de Cervantes, την Σχολή Artesis Plantijn Antwerpen. Είναι ένα συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα με συντεχνίες του ξενοδοχείου Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Το σχολείο είναι διαπιστευμένο από το Instituto Cervantes, το κρατικό ίδρυμα ισπανικής γλώσσας για τους αλλοδαπούς ως εξεταστικά κέντρα για εξετάσεις SIELE. Στα σχέδια σπουδών τους περιλαμβάνεται η ενότητα προετοιμασίας της ισπανικής γλώσσας για εξετάσεις DELE a SIELE σε οποιοδήποτε από τα 5 προσφερόμενα επίπεδα από A1 έως C1.

69114_Accreditations.jpg

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Οι εκπαιδευτικοί, οι εκπαιδευτές, οι ειδικοί και οι βοηθοί της HTL ακολουθούν τις βασικές αξίες του ιδρύματός τους.

Εκμάθηση: υποστηρίζουν την επιτυχία των σπουδαστών, την πρόσβαση στην εκπαίδευση, την κατάλληλη χρήση της τεχνολογίας, την ανάπτυξη του γραμματισμού, την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των κλάδων και τοποθεσιών, την εξερεύνηση και εφαρμογή της νέας σκέψης και την επιδίωξη της δια βίου μάθησης.

Ανακάλυψη: μέσω της αναζήτησης ελεύθερης έρευνας προωθούν μια διαρκή μάθηση κοινότητα.

Δέσμευση: εκτιμούν τη συνεχή συνεργασία με τους εταίρους τους στην εκπαίδευση, με κοινότητες στην περιοχή τους και με συναδέλφους σε όλο τον κόσμο.

Επιτυχία: πιστεύουν στη δυνατότητα των μαθητών τους και δεσμεύονται να προωθήσουν την αριστεία και την επιτυχία των φοιτητών, των διδασκόντων, του προσωπικού και των αποφοίτων τους.

Διαφορετικότητα: εκτιμούν την ανθρώπινη ποικιλομορφία σε όλες τις διαστάσεις της και δεσμεύονται να διατηρήσουν περιβάλλοντα μάθησης και εργασίας που είναι δίκαια, ποικίλα και χωρίς αποκλεισμούς.

Εορτασμός: γιορτάζουν τα επιτεύγματα των μαθητών, των διδασκόντων, του προσωπικού, των αποφοίτων τους και των κοινοτήτων που υπηρετούν.

Αειφορία: υποστηρίζουν ένα υγιές βιώσιμο περιβάλλον μέσω προοδευτικών επιχειρησιακών πρακτικών και προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης.

69151_CitiesInSpain.jpg

BARCELONA ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η πόλη της Βαρκελώνης βρίσκεται σε ένα μεγάλο στυλ και είναι το ιδανικό μέρος για να μελετήσετε. Με την προνομιακή του θέση ανάμεσα στις μεσογειακές ακτές και τα χιονισμένα βουνά και τις ασυναγώνιστες εγκαταστάσεις για τουρισμό, αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες, δεν είναι περίεργο ότι πολλοί από τους μαθητές επέλεξαν να μετακομίσουν στη Βαρκελώνη. Η εγκατάσταση στο κέντρο της πόλης έχει επιτρέψει στο HTL International School να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών εγκαταστάσεων για τη δημιουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας που εστιάζεται στην εξατομικευμένη επαγγελματική μάθηση.

Στο HTL International School έχουν δύο μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις: Βαρκελώνη και Βαλένθια. Στο σχολείο, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν τις μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας της πανεπιστημιούπολης, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις μάθησης, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών για εξετάσεις, βιβλιοθήκες και αίθουσα επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Επιπλέον, το σχολείο της Βαρκελώνης περιβάλλεται από έναν τεράστιο αριθμό αξιοθέατων, εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, δίκτυο μεταφορών, παραλίες της πόλης, μουσεία, θέατρα και εμπορικούς δρόμους.


ΒΑΛΕΚΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η Βαλένθια αξίζει να ζει όχι μόνο λόγω της παέλας. Αυτή είναι η τρίτη μεγάλη πόλη στην Ισπανία και ο κύριος προορισμός τόσο για τον πολιτιστικό τουρισμό όσο και για τον τουρισμό αναψυχής. Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στο απλό κέντρο της πόλης, ώστε να συνδυάσετε όλες τις μορφές τουρισμού με τις σπουδές σας.

Στο HTL International School έχουμε δύο μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις: Βαρκελώνη και Βαλένθια. Στο σχολείο, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν τις μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις μάθησης, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών για εξετάσεις, βιβλιοθήκες και αίθουσα επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Χάρη στην τοποθεσία του, η πανεπιστημιούπολη της Βαλένθια μπορεί να σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Από πολιτιστικά αξιοθέατα μέχρι τις τεμπέλης της παραλίας, στην οποία μπορείτε να φτάσετε με απευθείας λεωφορείο από το σχολείο.

Τοποθεσίες

 • Barcelona

  Carrer Diputación 282, 08009, Barcelona

 • Valencia

  Calle Cotanda 1, 46002, Valencia

  • Madrid

   Calle Santa Brígida 23, 28004, Madrid

   Ερωτήσεις