Keystone logo
Hult

Hult

Hult

Εισαγωγή

Για αυτούς που είναι φτιαγμένοι να κάνουν

Περισσότερο από μια μη κερδοσκοπική σχολή επιχειρήσεων, Hult είναι μια δυναμική πολυπολιτισμική κοινότητα που εκπαιδεύει, εμπνέει και συνδέει μερικά από τα πιο προνοητικά επιχειρηματικά ταλέντα στον κόσμο. Αντιστρέφουμε την παραδοσιακή προσέγγιση της εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας εμπειρίες μάθησης με πράξη για να μετατρέψουμε τις δεξιότητες των μαθητών από τη στιγμή που θα έρθουν μαζί μας, σε έναν εξαιρετικό επιχειρηματία, από τη στιγμή που αποφοιτούν.

Είμαστε σε μια αποστολή ναγίνουμε η πιο σχετική σχολή επιχειρήσεων στον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι μια σχολή επιχειρήσεων θα πρέπει να σας δώσει πολλά περισσότερα από ένα πτυχίο. Η εκπαίδευση έχει να κάνει με τον μετασχηματισμό. Οι μαθητές θέλουν δεξιότητες που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Οι εργοδότες θέλουν πτυχιούχους που θα μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις τους. Η κοινωνία θέλει επιχειρήσεις που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο. Όπως όλες οι αλλαγές, ξεκινούν με τη δράση.

Εστιάζοντας στο τι μπορούν να κάνουν οι μαθητές μας στον πραγματικό κόσμο, αντί στη θεωρία που μελετούν στις τάξεις, δίνουμε προτεραιότητα σε εκείνες τις δεξιότητες και νοοτροπίες που σχετίζονται περισσότερο με την αλλαγή αυτή τη στιγμή—στην καριέρα του ατόμου, στις επιχειρήσεις που εργάζονται μέσα και την κοινωνία στην οποία ζουν. Αυτή η πίστη στη μάθηση μέσω της πράξης υπερβαίνει μια εκπαιδευτική φιλοσοφία. είναι η καθοδηγητική δύναμη πίσω από κάθε πρόγραμμα που παρέχουμε, κάθε μάθημα που δημιουργούμε και κάθε τάξη που τρέχουμε.

Εκείνοι που πρέπει να κάνουν έρχονται στο Hult από όλο τον κόσμο για να:

Κάντε προκλήσεις

Η δημιουργική επίλυση προβλημάτων και η συνεργασία είναι απαραίτητες για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Οι μαθητές μας εξασκούν συνεχώς αυτό που θα κάνουν στο χώρο εργασίας, ώστε να χτίσουν ένα σχετικό σύνολο δεξιοτήτων που τους επιτρέπει να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσουν μετά την αποφοίτησή τους. Είναι αυτό —σε συνδυασμό με τη στάση τους για την ικανότητα, τη φυσική τους περιέργεια και τη διεθνή προοπτική— που κάνει τους αποφοίτους μας τόσο περιζήτητους από τους εργοδότες σε όλο τον κόσμο.

Κάντε παγκόσμιο

Η επιτυχία στις διεθνείς επιχειρήσεις έχει να κάνει με τη διαπολιτισμική κατανόηση. Βυθισμένοι σε ένα χωνευτήρι 141 εθνικοτήτων σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πανεπιστημιουπόλεων, οι απόφοιτοι Hult δεν ευδοκιμούν απλώς σε ένα διεθνές περιβάλλον. ξέρουν πώς να το αξιοποιήσουν για να έχουν αποτελέσματα. Οι μαθητές μας χτίζουν ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργαζόμενοι με συμμαθητές από όλο τον κόσμο - πιθανοί συνεργάτες, επενδυτές και επαφές είναι παντού. Ειδικευόμαστε στο να βοηθάμε τους διεθνείς φοιτητές να βρουν διεθνείς θέσεις εργασίας. Απόφοιτοι της τάξης του 2020 Hult προσλήφθηκαν σε 450 διαφορετικές εταιρείες σε 75 χώρες.

Κάντε ανάπτυξη

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να γίνουν οι ανθεκτικοί, με αυτογνωσία, ηθικοί ηγέτες που χρειάζεται το μέλλον. Για να μπορούν να συνεχίσουν να βελτιώνουν όχι μόνο τη δική τους ζωή αλλά την επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία συνολικά. Η αλλαγή δεν σταματά ποτέ και ούτε πρέπει να μαθαίνουμε. Είτε αλλάζουν οι στόχοι των αποφοίτων μας είτε αλλάζει ο κλάδος τους, οι επιλογές δια βίου μάθησης τους επιτρέπουν να επιστρέφουν στο Hult κάθε χρόνο για το υπόλοιπο της καριέρας τους, προκειμένου να είναι πάντα ενημερωμένοι και σχετικοί.

Η δήλωση αποστολής μας:

Προσπαθούμε να είμαστε η πιο σχετική σχολή επιχειρήσεων στον κόσμο. Η αποστολή μας είναι να έχουμε θετικό αντίκτυπο σε άτομα και οργανισμούς μεταμορφώνοντας τις πρακτικές διαχείρισης τους. Το κάνουμε αυτό χρησιμοποιώντας την παγκόσμια εμβέλειά μας, όντας δημιουργικοί, επιχειρηματικοί και πρωτοποριακά. Συμβάλλουμε επίσης στη βιώσιμη ανάπτυξη, βοηθώντας τους ηγέτες να ενσωματώσουν την εμπορική επιτυχία και την κοινωνική ευημερία. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουμε να είμαστε η επιχειρηματική σχολή της επιλογής για υπάρχοντες και επίδοξους ηγέτες.

Συνεργασίες και συνεργασίες που αλλάζουν το παιχνίδι

Μια πρωτοποριακή συνεργασία

Προσφέρουμε τη μοναδική μας εκπαίδευση στην κορυφαία εταιρεία—Ernst & Young (EY). Τώρα παραδίδουμε τρία εταιρικά προγράμματα στους 312.000 υπαλλήλους της EY σε περισσότερες από 150 χώρες—το EY Tech MBA έως τις Hult (2020), το EY Master's in Business Analytics έως τις Hult (2021) και το EY Master's in Sustainability από τον Hult (2022). Τα καινοτόμα μαθησιακά μας μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους μαθητές και τους εργοδότες να παραμείνουν σχετικοί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Αυτή είναι μόνο η αρχή για να βοηθήσουμε περισσότερους εταιρικούς συνεργάτες να προετοιμαστούν για τις προκλήσεις του αύριο.

Καφέ Business Boot Camp

Συνεργασία για την επιχειρηματική αριστεία

Συνεργαζόμαστε με το Brown University για να κάνουμε την πρακτική, πραγματική προσέγγισή μας στην επιχειρηματική εκπαίδευση διαθέσιμη στους φοιτητές του Brown. Διδασκόμενο από εξέχοντες καθηγητές και από τα δύο σχολεία, το Business Boot Camp είναι ένα εντατικό, καθηλωτικό ταξίδι στη χαρακτηριστική εμπειρία μάθησης-από-πράξης του Hult .

Αυστηρά σχετική έρευνα

Η δύναμή μας έγκειται στη μετάφραση της πρωτοποριακής σκέψης στις πρακτικές που στηρίζουν τα προγράμματά μας για να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδο και να παραμείνουν μπροστά από το παιχνίδι.

Η έρευνά μας εμπίπτει σε δύο θέματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν την υπάρχουσα ερευνητική μας πρόοδο και επίσης αξιοποιούν το διαφοροποιητικό πλεονέκτημα του σχολείου ως μοναδικά διεθνούς ιδρύματος, με φοιτητές και καθηγητές να προέρχονται από και να διδάσκουν σε διάφορα μέρη του πλανήτη ως μια ενιαία κοινότητα.

Το Creating Disruption υπογραμμίζει τις στρατηγικές που προβλέπουν, διαμορφώνουν και αντιδρούν στις αλλαγές στις διεθνείς αγορές. Ποια τοπικά ή παγκόσμια γεγονότα, τεχνολογία ή σενάρια επιτρέπουν ή ενεργοποιούν μια νέα στρατηγική; Πώς κατασκευάζονται, κοινοποιούνται και εφαρμόζονται οι στρατηγικές; Πόσο καλά αποδίδουν συγκεκριμένες στρατηγικές, ειδικά σε πολυεθνικά περιβάλλοντα; Πώς μπορούν οι στρατηγικές που είναι επιτυχημένες σε μια αγορά να αξιοποιηθούν σε μια άλλη αγορά που μπορεί να είναι στα μισά του δρόμου σε όλο τον κόσμο;

Η Μετασχηματιστική Συμπεριφορά σχετίζεται με τη συνεχή βελτίωση των οργανωτικών και προσωπικών ηγετικών πρακτικών. Αυτό περιλαμβάνει αυστηρή αξιολόγηση βάσει δεδομένων των παρεμβάσεων και των προγραμμάτων που δημιουργούν τη μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη βελτίωση στη συμπεριφορά ατόμων, ομάδων και οργανισμών σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα παγκοσμίως.

Επίδραση στην εκπαίδευση με το βραβείο Hult

Το μεγαλύτερο βραβείο κοινωνικού αντίκτυπου στον κόσμο

Στο Hult , πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να αλλάξουν ζωές προς το καλύτερο. Το Βραβείο Hult είναι ένας παγκόσμιος φοιτητικός διαγωνισμός που προκαλεί τις πανεπιστημιακές ομάδες να λύσουν τα πιο πιεστικά παγκόσμια ζητήματα με βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες.

Το Βραβείο Hult διοργανώνεται σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη. Οι φιναλίστ παρουσιάζονται σε μια αξιόλογη ομάδα κριτών που αποτελείται από ηγέτες παγκόσμιων επιχειρήσεων, ηγέτες σκέψης και δημιουργούς αλλαγής. Η ομάδα με την επιχειρηματική ιδέα που έχει τη δυνατότητα να έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο λαμβάνει 1 εκατομμύριο $ USD και υποστήριξη για να κάνει την ιδέα της πραγματικότητα.

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Τοποθεσίες

 • Boston

  1 Education Street, , Boston

  • San Francisco

   1355 Sansome Street, , San Francisco

   • London

    37-38 John St, , London

    • Dubai

     Hult Dubai Campus Dubai Internet City, , Dubai

     • Shanghai

      4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, , Shanghai

      • New York

       41 Cooper Sq #901, , New York

       Ερωτήσεις