Keystone logo
Hungarian University of Sports Science

Hungarian University of Sports Science

Hungarian University of Sports Science

Εισαγωγή

Το Hungarian University of Sports Science (παλαιότερα ονομαζόταν Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής) είναι ένα από τα παλαιότερα, πιο επιτυχημένα και επαγγελματικά αναγνωρισμένα πανεπιστήμια για την εκπαίδευση και την αθλητική επιστήμη στην Κεντρική Ευρώπη. Σεβόμαστε και εκτιμούμε πολύ την κληρονομιά μας, διατηρούμε τις παραδόσεις μας και διερευνούμε συνεχώς καινοτόμες μεθόδους στην εκπαίδευση και την έρευνα. Οι τελευταίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του 21ου αιώνα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και τις προσδοκίες των μαθητών μας για σταθερή γνώση, ποιοτικούς εκπαιδευτικούς και υπηρεσίες, μαζί με μεγάλες εξωσχολικές εμπειρίες. Η διοίκηση μας είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση γενιών προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και μεταπτυχιακών Ούγγρων και ξένων φοιτητών. Η σχολή μας περιλαμβάνει παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικούς. Οι μαθητές και οι απόφοιτοί μας έχουν υψηλές επιδόσεις σε διάφορους τομείς του αθλητισμού και της επιστήμης.

Το TE, που παραδοσιακά αποκαλείται "TF", είναι το περήφανο σπίτι πολλών Ολυμπιονικών, σπουδαίων προπονητών αθλημάτων, εκπαιδευτικών και ειδικών αναψυχής. Η κοινότητα ΤΕ παρέχει υποστήριξη σε όλη τη σταδιοδρομία των φοιτητών και των αποφοίτων μας, βοηθώντας τους να φιλοδοξούν προσωπικά και επαγγελματικά και να απολαμβάνουν δια βίου επαγγελματική υποστήριξη. Η TE συμμετέχει επί του παρόντος σε ένα μεγάλο έργο ανακατασκευής και επέκτασης της πανεπιστημιούπολης. Η ανάπτυξη της υποδομής είναι παράλληλη με την ουσιαστική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων και του χαρτοφυλακίου έρευνας, τη διασφάλιση ποιότητας καθώς και μια σύνθετη πρωτοβουλία διεθνοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών κινητικότητας, προγραμμάτων αγγλικής γλώσσας και στρατηγικών θεσμικών συνεργασιών.

Ως αποτέλεσμα του σύγχρονου προγράμματος σπουδών μας, των πολυλειτουργικών αθλητικών εγκαταστάσεων, των κοινοτικών χώρων και των εκδηλώσεων, οι μαθητές μας απολαμβάνουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ανταγωνιστικές γνώσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, ενώ συγκεντρώνουν εμπειρίες δια βίου με μοναδική φοιτητική ζωή ΤΕ. Η αφοσίωσή μας εξυπηρετεί επίσης μεγαλύτερες φιλοδοξίες για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των Ούγγρων και εκείνων που βρίσκονται εκτός των συνόρων μας επίσης.

Κληρονομιά

Το Hungarian University of Sports Science διαθέτει τη διατήρηση των παραδόσεων και τη συνεχή προσαρμογή ταυτόχρονα, σύμφωνα με τα κριτήρια της δεδομένης ηλικίας. Αν και πολλά έχουν αλλάξει με τα χρόνια, οι παραδόσεις του ζουν, γεμάτες με νέα πνεύματα ανοίγοντας παράλληλα τα παράθυρα του Πανεπιστημίου στον κόσμο. Το TE και το διδακτικό προσωπικό του, οι αθλητές και οι απόφοιτοι του είναι γνωστοί παγκοσμίως για τα επιτεύγματα σε διάφορους τομείς του αθλητικού επαγγέλματος και οι εκπαιδευτικοί και οι προπονητές μας χαίρουν εκτίμησης σε όλο τον κόσμο.

Αν κάποιος όχι μόνο επιθυμεί να είναι σπουδαίος καθηγητής φυσικής αγωγής, φυσιοθεραπευτής, προπονητής, διευθυντής αθλημάτων, ειδικός σε θέματα αναψυχής, ανθρώπινης κινησιολογίας ή επιστήμης υγείας, αλλά επιθυμεί επίσης να ακολουθήσει μια επιστημονική καριέρα, το Hungarian University of Sports Science είναι μια ιδανική επιλογή. Αυτό είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην Ουγγαρία όπου διδάκτορας. μπορεί να αποκτηθεί πτυχίο στην αθλητική επιστήμη και το TE χρησιμεύει ως χώρος επώασης σταδιοδρομίας καθώς και δια βίου επαγγελματική υποστήριξη για τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας.

Οι προπονητές πολλών Ολυμπιονικών, παγκόσμιων και Ευρωπαίων πρωταθλητών έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής ή σε προκατόχους του. Μεταξύ των Επίτιμων Γιατρών μας, υπάρχουν εξαιρετικοί εκπρόσωποι από τη διεθνή αθλητική διπλωματία και την αθλητική επιστήμη.

Διασφάλιση ποιότητας

Η Hungarian University of Sports Science προσφέρθηκε εθελοντικά να λανσάρει, να λειτουργεί και να βελτιώνει συνεχώς το σύστημα διασφάλισης ποιότητας MSZ EN ISO 9001:2015 προκειμένου να αυξήσει περαιτέρω την ικανοποίηση των πελατών και να αναπτύξει την οργανωτική μας δομή, τις υπηρεσίες και τα πρότυπα.

Οι τομείς πιστοποίησης που παρακολουθούνται συνεχώς περιλαμβάνουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα εξειδικευμένα μαθήματα εκπαίδευσης ενηλίκων, την επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη, τις βελτιώσεις στον αθλητισμό και τη φυσική αγωγή βάσει έργων, καθώς και συστήματα κατάρτισης και εξετάσεων. Τα αποτελέσματα της ανατροφοδότησης για διάφορες υπηρεσίες και οι επακόλουθες αναλύσεις έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις μελλοντικές διαδικασίες χάραξης πολιτικής και σχεδιασμού.

Το Πανεπιστήμιο μας δίνει μεγάλη έμφαση στην προώθηση των ευαίσθητων στην αγορά εργασίας δεξιοτήτων και γνώσεων των φοιτητών μας.

Τοποθεσίες

  • Budapest

    Alkotás utca,42-48, 1123, Budapest

Προγράμματα

Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

Ερωτήσεις