Keystone logo
IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Καλώς ήρθατε στην πανεπιστημιούπολη του Τορίνο του IAAD., έναν εξαιρετικό κόμβο δημιουργικότητας που βρίσκεται στην καρδιά της μαγευτικής πόλης του Τορίνο. Μπείτε σε έναν κόσμο όπου ο σχεδιασμός ανθίζει, η καινοτομία ευδοκιμεί και η έμπνευση δεν έχει όρια.

Από ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας γεμάτες φυσικό φως έως πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια γεμάτα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, κάθε γωνιά είναι φτιαγμένη για να πυροδοτήσει τη φαντασία σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να ζωντανέψετε τα οράματά σας.

Καθώς εξερευνάτε την πανεπιστημιούπολη, θα βρείτε τον εαυτό σας βυθισμένο σε μια ζωντανή ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό. Συμμετάσχετε σε ζωηρές συζητήσεις με συμφοιτητές, ανταλλάξτε ιδέες στους κοινόχρηστους χώρους μας και συνεργαστείτε σε καινοτόμα έργα. Η πανεπιστημιούπολη μας ενθαρρύνει την αίσθηση της κοινότητας, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση και τη διασταυρούμενη επικονίαση ιδεών μεταξύ φοιτητών από διαφορετικούς κλάδους σχεδιασμού.

Στην πανεπιστημιούπολη μας θα βρείτε:

 • μια φυσική και εικονική βιβλιοθήκη για συμβουλευτικά κείμενα και περιοδικά, μια βιβλιοθήκη για ψηφιακό σχεδιασμό, πρόσβαση στην πλατφόρμα σχεδιασμού Material Connexion και σε συλλογές υφασμάτων.
 • εργαστήρια πολυμέσων με χωρητικότητες που κυμαίνονται από 25 έως 31 σταθμούς εργασίας.
 • εργαστήρια μοντέλων με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία μακέτες, μοντέλα και πρωτότυπα, με την υποστήριξη ενός βοηθού εργαστηρίου που θα σας καθοδηγήσει.
 • εργαστήρια μόδας με τραπέζια κοπής, μανεκέν, ραπτομηχανές, δείγματα υφασμάτων και όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για τα μαθήματα και τα έργα μας.
 • εργαστήρια φωτογραφίας και VR για διδακτικές δραστηριότητες και για τη δημιουργία μεμονωμένων έργων.

Πέρα από τα τείχη της πανεπιστημιούπολης, σας περιμένει η μαγευτική πόλη του Τορίνο. Βουτηγμένο σε πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, το Τορίνο είναι ένα χωνευτήρι ιστορίας, τέχνης και σχεδίου. Βυθιστείτε στα αρχιτεκτονικά θαύματα της πόλης, από το μεγαλείο του Βασιλικού Παλατιού μέχρι το εμβληματικό Mole Antonelliana. Εξερευνήστε τους γοητευτικούς δρόμους του Τορίνο, με τα γραφικά καφέ, τις πολυσύχναστες αγορές και τα κρυμμένα πετράδια που περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Το Τορίνο κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στον κόσμο του σχεδιασμού ως η γενέτειρα του ιταλικού σχεδιασμού αυτοκινήτων. Καθώς διασχίζετε την πόλη, θα γοητευτείτε από την κληρονομιά της καινοτομίας στην αυτοκινητοβιομηχανία που διαπερνά τους δρόμους της. Από τα κομψά υπεραυτοκίνητα έως τα επαναστατικά πρωτότυπα, το πνεύμα της αυτοκινητικής αριστείας είναι απτό, σας εμπνέει να ξεπεράσετε τα όρια και να επαναπροσδιορίσετε το μέλλον του σχεδιασμού των μεταφορών.

Στο IAAD. Τορίνο, καταλαβαίνουμε την αξία των συνδέσεων. Η πανεπιστημιούπολη μας λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ του ακαδημαϊκού χώρου και της βιομηχανίας, παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες για συνεργασία με διάσημες εταιρείες σχεδιασμού και σημαντικούς ηγέτες του κλάδου. Μέσα από πρακτική άσκηση, εργαστήρια και διαλέξεις προσκεκλημένων, θα έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με επαγγελματίες που διαμορφώνουν το τοπίο του σχεδιασμού, αποκτώντας ανεκτίμητες γνώσεις και χτίζοντας ένα δίκτυο που θα προωθήσει την καριέρα σας.

IAAD. Το Τορίνο δεν είναι απλώς ένας θεσμός - είναι μια πύλη σε ατελείωτες δυνατότητες. Σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε ένα μετασχηματιστικό ταξίδι σχεδιασμού όπου θα απελευθερώσετε πλήρως τις δυνατότητές σας, καθοδηγούμενοι από μια ομάδα έμπειρων μεντόρων και περιτριγυρισμένοι από μια ζωντανή κοινότητα δημιουργικών με ομοϊδεάτες. Ανακαλύψτε τη συνέργεια των χώρων της πανεπιστημιούπολης μας, βυθιστείτε στην καλλιτεχνική ταπετσαρία του Τορίνο και αγκαλιάστε το εξαιρετικό.

Καλώς ήρθατε στο IAAD. Τορίνο, όπου τα σχεδιαστικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΟΥ

  IAAD . προσφέρει στους πρωτοετείς φοιτητές οικονομική βοήθεια με βάση το εισόδημα, τα κίνητρα και τις ικανότητές τους.

  Η συνεισφορά προσφέρει μερική απαλλαγή από τα ετήσια δίδακτρα. Τα οικονομικά προσόντα βασίζονται στο εισόδημα και τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας του μαθητή.

  Οι φοιτητές μπορούν να στείλουν με email ένα αντίγραφο του έγκυρου πιστοποιητικού ISEE του Πανεπιστημίου κατά τη φάση της αίτησης, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία της συνεδρίας του τεστ εισαγωγής που σκοπεύουν να συμμετάσχουν.

  ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΤΕΡ

  IAAD . υποστηρίζει φοιτητές με υποτροφίες που καλύπτουν εν μέρει τα έξοδά τους για το μεταπτυχιακό και με επιδοτούμενα δάνεια για να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

  σημ.: ο αριθμός των διαθέσιμων υποτροφιών είναι πάντα χαμηλότερος από τη ζήτηση, επομένως είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι περισσότερες υποτροφίες βασίζονται στην αξιολόγηση ορισμένων προσόντων από την Επιτροπή, όπως:

  • προσωπικό χαρτοφυλάκιο?
  • εκπαιδευτικά προσόντα και πτυχία·
  • επαγγελματική εμπειρία.

  Η αξιολογήτρια της Επιτροπής θα χορηγήσει διαθέσιμες υποτροφίες κατά την αποκλειστική της κρίση.

  IAAD . παρέχει υποτροφίες ύψους 50% των διδάκτρων.

  Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν σε υποψήφιους που έχουν λάβει την αποδοχή τους στο πρόγραμμα Master μέσω email.

  Τοποθεσίες

  • Turin

   IAAD Via Pisa 5 , 10152, Turin

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις