Keystone logo
IADE

IADE

IADE

Εισαγωγή

IADE είναι ένα εργαστήριο δημιουργικότητας, ταλέντου και ηγεσίας που αναγνωρίζεται από την κοινωνία στο σύνολό της. Έχει ενθαρρύνει τους μαθητές να δοκιμάσουν τα ταλέντα τους, να πιστέψουν στον εαυτό τους, να τους κάνουν το καλύτερο από το καλύτερο, στην προσωπική τους ζωή ή στη μελλοντική τους επαγγελματική ένταξη.

IADE σήμερα είναι μια αναφορά στη διδασκαλία δημιουργικότητα. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα σχολεία σχεδιασμού στην Ευρώπη και πρωτοπόρος στο μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και τη φωτογραφία.

Ιδρύθηκε το 1969, στη Λισαβόνα, υπήρξε πρωτοπόρος στη διδασκαλία της σχεδίασης στην Πορτογαλία. Επί του παρόντος, είναι το ίδρυμα που εκπαιδεύει τους περισσότερους φοιτητές στον τομέα αυτό, με ποσοστό απασχολησιμότητας 97%.

Το 2012 κέρδισε το καθεστώς του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου, τίτλου που επέτρεψε τη δημιουργία ενός σύγχρονου Διδακτικού Προγράμματος στο Design, με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργικότητα και τη διεθνοποίηση.

Μεταξύ 2015 και 2019, το IADE ήταν μέρος των Laureate International Universities, του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Από το 2016, το IADE αποτελεί μέρος του Universidade Europeia, ενισχύοντας τη θέση του ως δημιουργικού σχολείου στην Ευρώπη.

Σήμερα, το IADE χορηγεί ακαδημαϊκούς, μεταπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σε τομείς σχετικούς με τη δημιουργικότητα: Σχεδιασμός, Τέχνη και Επικοινωνία, Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Φωτογραφία.

Accolades

2017 - Για το τρίτο έτος, IADE εμφανίζεται ως ένα από τα κορυφαία 50 σχεδίασης σχολεία στην Ευρώπη στο Domus κατάταξη.

2016 - Το IADE παρουσιάζεται για μία ακόμη φορά ως ένα από τα 50 κορυφαία σχολεία σχεδιασμού στην Ευρώπη στην κατάταξη του Domus.

2015 - Η IADE χαρακτηρίζεται ως μία από τις κορυφαίες 50 σχολές σχεδιασμού στην Ευρώπη στην κατάταξη της ιταλικής Magazine Domus.

2014 - Η IADE έλαβε την ετικέτα DS από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Ετικέτα DS είναι σφραγίδα ποιότητας που αναγνωρίζει και διακρίνει την αριστεία και τις βέλτιστες πρακτικές των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όσον αφορά την εφαρμογή του Συμπληρώματος Διπλώματος.

IADE Lisboa 101" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50755_IADE_Lisboa_101.jpg" alt="IADE Lisboa 101" />

© IADE - Faculdade de Σχεδιασμός, Tecnologia e Comunicação

Universidade Europeia

Το Universidade Europeia ξεχωρίζει για την ικανότητά του να καινοτομεί και για το διαφοροποιημένο ακαδημαϊκό του μοντέλο που βασίζεται στις αρχές της ποιότητας, της διεθνοποίησης και της εγγύτητας με τις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας.

Η προετοιμασία των σπουδαστών της στοχεύει να τους καταστήσει τους Παγκόσμιους Επαγγελματίες του μέλλοντος, εξοπλίζοντας τους με όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν επαγγελματική επιτυχία οπουδήποτε στον κόσμο.

Το Universidade Europeia χορηγεί ακαδημαϊκά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά πτυχία και προσφέρει μεταπτυχιακά μαθήματα σε πλήθος τομέων όπως οι επιχειρήσεις, το δίκαιο, η ψυχολογία, οι ανθρώπινοι πόροι, το μάρκετινγκ, η επικοινωνία, ο αθλητισμός, η επιστήμη των υπολογιστών και οι τεχνολογίες και ξεχωρίζει ως κορυφαίο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού.

Αποστολή

Δημιουργήστε παγκόσμιους επαγγελματίες.
Συμβάλλετε στην ανάπτυξη μιας παγκόσμιας κοινωνίας προετοιμάζοντας τους μαθητές, προωθώντας μια επιχειρηματική στάση, βασισμένη στις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, της διεθνοποίησης, της αριστείας στην έρευνα και της απασχολησιμότητας.

Οραμα

Να γίνει ένα διεθνές Πανεπιστήμιο αναφοράς και να δημιουργηθεί επιλογή για φοιτητές και εργαζόμενους.

IADE Lisboa 102" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50756_IADE_Lisboa_102.jpg" alt="IADE Lisboa 102" />

© IADE - Faculdade de Design, Tecnologia e Comunicação

Πανεπιστημιούπολη

Ανοίξτε 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Το Campus Santos βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης της Λισαβόνας με εκπληκτική θέα στον ποταμό Τάγο, προσφέροντας στους μαθητές του ένα περιβάλλον που επιδιώκει να ενισχύσει τη δημιουργικότητά τους.

 • Περιοχές μελέτης και κοινόχρηστοι χώροι που αποσκοπούν στην τόνωση της ομαδικής εργασίας και στην προώθηση της ολοκλήρωσης των πανεπιστημίων
  Δωμάτια κατηγορίας | Βιβλιοθήκη | Μελέτες Σαλόνι
 • Υπηρεσίες που στοχεύουν στη διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των μαθητών
  Γωνιά Τροφίμων | Κέντρο αντιγραφής | Υπηρεσίες Φοιτητών | Εικονική πανεπιστημιούπολη | Ελεύθερο ασύρματο ίντερνετ
 • 15 Εργαστήρια με τεχνολογικό εξοπλισμό που επιτρέπει την εφαρμογή ενός καινοτόμου μοντέλου διδασκαλίας
  MediaLab Studio | Παιχνίδι Studio / Εργοστάσιο Έργου Εργαστήριο Φωτογραφίας | 3D Εργαστήριο | Ψηφιακά Εργαστήρια | Τεχνικά εργαστήρια | IT Labs

Τοποθεσίες

 • Lisbon

  Av. Dom Carlos | 4, 1200-649, Lisbon

  Ερωτήσεις