Keystone logo
© Elisava
IE University

IE University

IE University

Εισαγωγή

IE University είναι ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο στην Ισπανία με πανεπιστημιουπόλεις στη Μαδρίτη και τη Σεγκόβια. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο, το IE διαμορφώνει ηγέτες που οδηγούν την καινοτομία και την αλλαγή στους οργανισμούς, παρέχοντας ένα περιβάλλον μάθησης όπου οι τεχνολογίες και η διαφορετικότητα παίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση του παγκόσμιου οράματος, μιας επιχειρηματικής νοοτροπίας και μιας ανθρωπιστικής προσέγγισης.

Το IE είναι ένα κατεξοχήν διεθνές ίδρυμα, αφιερωμένο στην προετοιμασία φοιτητών από 130 χώρες σε πόλεις που περιλαμβάνουν τη Μαδρίτη, τη Σεγκόβια, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Σάο Πάολο, τη Σιγκαπούρη, το Κέιπ Τάουν και τη Σαγκάη. Η ποικιλομορφία που προσφέρουν παρέχει στους φοιτητές μια διεθνή προοπτική απαραίτητη για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία έναν όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Ιδρύθηκε το 1973, το IE προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, διδακτορικά και εκτελεστικά προγράμματα εκπαίδευσης σε διάφορους τομείς γνώσης, ομαδοποιημένα σε πέντε σχολές:

IE Talent & Careers

Το IE Talent & Careers είναι ο καλύτερος συνεργάτης για την επαγγελματική ανάπτυξη όλων των σημερινών και πρώην φοιτητών μας στο IE. Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε αποτελεσματικές συμβουλές σταδιοδρομίας, πόρους μάθησης και εργαλεία ανάπτυξης που επιτρέπουν στους μαθητές να σχεδιάζουν, να διαχειρίζονται και να επιτυγχάνουν τους επαγγελματικούς τους στόχους, ενώ τους τοποθετούμε ως τα καλύτερα ταλέντα στην εταιρική κοινότητα.

Οι ακόλουθες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε όλους τους φοιτητές, σε όλα τα στάδια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας:

 • Αποτελεσματική εκπαίδευση και παροχή συμβουλών για επαγγελματική σταδιοδρομία
 • Προετοιμασία και ανάπτυξη στρατηγικής αναζήτησης εργασίας
 • Ένα βιβλίο συλλογής βιογραφικών για αποστολή στους υπεύθυνους προσλήψεων
 • Τράπεζα εργασίας: IE Career Portal
 • Παρουσιάσεις στην πανεπιστημιούπολη και εικονικές εταιρικές παρουσιάσεις
 • Τομεακά φόρουμ ταλέντων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Talent & Careers κάντε κλικ εδώ.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Δείτε τις εικονικές περιηγήσεις στην πανεπιστημιούπολη εδώ!

Μια αληθινή εμπειρία πανεπιστημιούπολης

Η πανεπιστημιούπολη IE University στην πόλη της Σεγκόβια προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία πανεπιστημιούπολης. Στεγάζεται στο μοναστήρι της Santa Cruz la Real, ένα ιστορικό κτήριο που ανακηρύχθηκε μνημείο εθνικής κληρονομιάς το 1931. Η Σεγκόβια απέχει μόλις 25 λεπτά από τη Μαδρίτη με το τρένο υψηλής ταχύτητας και καλωσορίζει φοιτητές από περισσότερες από 80 χώρες σε ένα παγκόσμιο πανεπιστημιακό περιβάλλον, με μια ατμόσφαιρα ακαδημαϊκή και ζωντανή. (href="https://www.ie.edu/university/about/segovia-campus/)

Στην καρδιά ενός ζωντανού αστικού κέντρου

Η Μαδρίτη είναι κορυφαία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Οι μαθητές μας επωφελούνται από ένα παγκόσμιο περιβάλλον μάθησης, ευκαιρίες δικτύωσης κορυφαίας βαθμίδας και κτίρια εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις – όλα κοινά με το διάσημο κορυφαίο IE Business School. (href="https://www.ie.edu/university/about/study-in-madrid/)

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Ποτέ μια βαρετή στιγμή στο IE University!

Με περισσότερους από 6.000 μαθητές από 130 διαφορετικές χώρες, 100 και πλέον συλλόγους και περίπου 1.500 ετήσιες εκδηλώσεις, πάντα κάτι συμβαίνει στο IE University. Η μοναδική προσέγγισή μας στην εκπαίδευση με επίκεντρο τις ανθρωπιστικές επιστήμες θα σας προσφέρει τις παγκόσμιες προοπτικές που είναι απαραίτητες για την επιτυχία στον τομέα της επιλογής σας.

Διαβάστε περισσότερα για το Campus Life εδώ.

 • Λέσχες IEU: Ό,τι κι αν σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, σας έχουμε καλύψει. Οι λέσχες IE είναι καθοριστικοί για την εμπειρία του IE. Αποτελούν τον κινητήρα μιας μοναδικής και γεμάτης διασκέδασης στιγμής στο IE. (Όμιλοι Arts Society, Γεωγραφικοί Σύλλογοι, Επαγγελματικοί Σύλλογοι, Αθλητικοί Σύλλογοι, Κοινωνικοί και κοινοτικοί σύλλογοι)
 • IEU Athletics: Εκπροσωπεί IE University σε ένα ευρύ φάσμα ομαδικών και ατομικών αθλημάτων, τόσο σε ανταγωνιστικές όσο και σε ψυχαγωγικές ατμόσφαιρες (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Ράγκμπι, Βόλεϊ, Τένις και άλλα!)
 • Κέντρο Δημιουργικότητας IEU:Το IE Creativity Center είναι ένας ανοιχτός χώρος που ενεργοποιεί τη δημιουργικότητα εγκάρσια, διευκολύνοντας την αλληλεπίδραση μεταξύ της Segovia και του ποικίλου σύμπαντος IE.
 • Οι παραδόσεις μας: Το μεταδοτικό πνεύμα και η υπερηφάνεια του IE Universityέχουν αυξηθεί πάρα πολύ με τα χρόνια, ενισχύονται από συναρπαστικές εκδηλώσεις και προγράμματα σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

  Κατάταξη

  IE University υπερηφανεύεται για τις κορυφαίες του κατατάξεις από μερικές από τις πιο διάσημες ενώσεις στους αντίστοιχους τομείς τους. Κάθε κλάδος χαίρει επίσης μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των εργοδοτών από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

  • 1ος στην Ισπανία - Youth Incorporated, Global University Rankings 2019
  • 5ος στην Ευρώπη - Youth Incorporated, Global University Rankings 2019
  • 7η στην Ικανοποίηση Προσλήψεων παγκοσμίως - Youth Incorporated, Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων 2019
  • 6ος στην Ικανοποίηση Φοιτητών παγκοσμίως - Youth Incorporated, Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων 2019
  • 19ο Κορυφαίο Πανεπιστήμιο παγκοσμίως - Youth Incorporated, Global University Rankings 2019

  Εισαγωγές

  Τα διάφορα στάδια της διαδικασίας αποδοχής μας στοχεύουν στον εντοπισμό εκείνων των τομέων του ακαδημαϊκού και προσωπικού προφίλ σας που σας κάνουν μοναδικούς και διασφαλίζουν ότι ταιριάζετε με το εκπαιδευτικό μας μοντέλο.

  Στην IE, δεν έχουμε συγκεκριμένη προθεσμία για την εισαγωγή σε κανένα από τα προγράμματά μας. Έχουμε μια κυλιόμενη πολιτική εισδοχής, που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αίτηση στο IE University οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Ωστόσο, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού θέσεων στα προγράμματα και του διαφορετικού φοιτητικού σώματος, συνιστάται ιδιαίτερα να υποβάλετε την αίτησή σας αρκετούς μήνες πριν από την έναρξη του προγράμματος.

  Η διαδικασία εισαγωγής χωρίζεται σε πέντε κύριες φάσεις:

  • Ηλεκτρονική Αίτηση & Υποστηρικτικά Έγγραφα
  • Εισαγωγικό Τεστ
  • Διαδικτυακή Αξιολόγηση
  • Προσωπική Συνέντευξη
  • Τελική απόφαση της επιτροπής

  Σας συνιστούμε να εγγραφείτε για τις επερχόμενες εκδηλώσεις μας (ανοιχτές, εικονικές συνεδρίες) ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για όλα τα πτυχία μας, να διαβάζετε για τη μεθοδολογία μας και να μεταφέρετε τυχόν απορίες σας.

  Ημέρες Εισαγωγής

  Οι Ημέρες Εισδοχής είναι μοναδικές συνδυασμένες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στα διεθνή γραφεία της IE, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν μια καταπληκτική ευκαιρία να πάρουν μια αίσθηση του τι σημαίνει να είσαι μέλος της κοινότητας IE University . Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να επιταχύνουν τη διαδικασία εισαγωγής τους θα έχουν την ευκαιρία να την ολοκληρώσουν σε μία ημέρα. Τι κάνει μια ημέρα εισαγωγής μοναδική;

  • Παρακολουθήστε ενημερωτικές συνεδρίες σχετικά με σημαντικές πτυχές της διαδικασίας εισαγωγής σας
  • Απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις σας με τους εκπροσώπους του IE University αυτοπροσώπως
  • Συναντηθείτε με το προσωπικό, τους αποφοίτους και τη σχολή
  • Κάντε το τεστ εισαγωγής IE University
  • Πάρτε τη συνέντευξή σας την ίδια μέρα
  • Ζήστε τη μεθοδολογία διδασκαλίας μας

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ημέρες Εισαγωγής κάντε κλικ εδώ.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Η φοίτηση στο IE είναι μια επένδυση χρόνου, προσπάθειας και οικονομικών πόρων. Για να βοηθήσει τους φοιτητές να διαχειριστούν τη χρηματοδότηση του προγράμματός τους, το IE Financial Aid παρέχει πρόσβαση σε υποτροφίες και προγράμματα φοιτητικών δανείων. Οι αιτήσεις οικονομικής ενίσχυσης λαμβάνονται σε κυλιόμενη βάση, αλλά ορισμένες υποτροφίες έχουν συγκεκριμένες προθεσμίες. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να υποβάλετε αίτηση το συντομότερο δυνατό, τα κεφάλαια είναι περιορισμένα και επομένως όσο πιο κοντά είναι η πρόσληψη, τόσο μικρότερος είναι ο αριθμός των διαθέσιμων κεφαλαίων.

  Για να ζητήσετε οικονομική βοήθεια, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική μας φόρμα που είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.ie.edu/financial-aid/ μόλις υποβληθεί η φόρμα εισδοχής και πάντα πριν από την έναρξη του προγράμματος.

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  • Αίθουσα WOW τελευταίας τεχνολογίας στο IE Business School: ένας απαράμιλλος εικονικός χώρος εκμάθησης.
  • Area31: ένας κόμβος όπου οι ταλαντούχοι παίκτες μας που αλλάζουν παιχνίδια αναπτύσσουν τις ιδέες τους για startup.
  • IE Talent & Careers: επαγγελματικός προσανατολισμός, πόροι και ευκαιρίες για τους μαθητές να σας βάλουν στην επαγγελματική σας πορεία.
  • Media Lab: μάθετε να σχεδιάζετε, να παράγετε και να μεταδίδετε υλικό πολυμέσων.
  • Κέντρο Δημιουργικότητας: Απελευθερώστε τη δημιουργική σας πλευρά με έργα, εκθέσεις και δραστηριότητες.

  Υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις στο IE University και πάντα κάτι συμβαίνει. Η IE Experience είναι ακριβώς αυτό: μια πλήρης εμπειρία. Με περισσότερα από 140 κλαμπ και πάνω από 500 εκδηλώσεις, ο χρόνος σας στο IE University έχει σχεδιαστεί για να τον ζήσετε στο έπακρο. Η ποικιλομορφία και η επιχειρηματική νοοτροπία της Κοινότητας IE εγγυάται ότι θα βρείτε μια δυναμική εμπειρία που ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντά σας.

  Από αθλητικούς και κοινωνικούς συλλόγους μέχρι κοινοτικούς και επαγγελματικούς συλλόγους, θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε καθώς και να αναπτυχθείτε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιπλέον, η προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της Μαδρίτης θα οδηγήσει σε μέρες εξερεύνησης και νύχτες που μετατρέπονται σε πρωινά.

  Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

  Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

  Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

  Τοποθεσίες

  • Madrid

   C/ María de Molina, 13, 28006, Madrid

  • Amsterdam

   Amsterdam, Κάτω Χώρες

   • Madrid

    Madrid, Ισπανία

    • Chicago

     Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες

     • London

      London, Ηνωμένο Βασίλειο

      • Singapore

       Singapore, Σινγκαπούρη

       • Los Angeles

        Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

        • Mexico City

         Mexico City, Μεξικό

         • Shanghai

          Shanghai, Κίνα

          • Geneva

           Geneva, Ελβετία

           • Dubai

            Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

            • Segovia

             Segovia, Ισπανία

            • Nicosia

             Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία

            • Providence

             Providence, Ηνωμένες Πολιτείες

            • Frankfurt

             Frankfurt, Γερμανία

            • Cape Town

             Cape Town, Νότια Αφρική

            • 7th Avenue

             7th Avenue, Ηνωμένες Πολιτείες

            Ερωτήσεις