Keystone logo
IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Εισαγωγή

IFA Paris - Η Διεθνής Σχολή μόδας για το σχεδιασμό και τις επιχειρήσεις

Με 1200 μαθητές εγγεγραμμένους στα προγράμματα Bachelor and Master / MBA στις πανεπιστημιουπόλεις του στο Παρίσι, τη Σαγκάη και την Κωνσταντινούπολη, το IFA Paris μεταδίδει τη γαλλική κληρονομιά μόδας και πολυτέλειας, καθώς και την αίσθηση της καινοτομίας και την ικανότητα να εργάζεται ως ομάδα στο ένα διεθνές περιβάλλον.

Οι 3000 αποφοίτοι μας που εκπροσωπούν περισσότερες από 50 διαφορετικές εθνικότητες έχουν ενσωματωθεί επιτυχώς στον κόσμο της μόδας και της πολυτέλειας.

Το σύνθημά μας: ανθίστε τη δημιουργικότητά σας, μοιραστείτε το πάθος μας για την αριστεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πανεπιστημιουπόλεις, τα προγράμματα και πολλά άλλα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ifaparis.com

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

IFA Paris ιδρύθηκε το 1982 για να συνδυάσει τη γαλλική κληρονομιά μόδας με τον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Ως το μοναδικό ινστιτούτο στο Παρίσι που προσφέρει όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά και τα γαλλικά, το IFA Paris εξυπηρετεί ένα εξαιρετικά διεθνές φοιτητικό σώμα από όλες τις γωνιές του κόσμου. Η Διεθνής Ακαδημία Μόδας, γνωστή ως IFA Paris , προσφέρει στους φοιτητές προπτυχιακά μαθήματα σχεδιασμού και μάρκετινγκ και μεταπτυχιακά μαθήματα σχεδιασμού, επιχειρήσεων, επικοινωνίας και πολυτέλειας σε ένα περιβάλλον διεπιστημονικής συνεργασίας. Με τις πανεπιστημιουπόλεις στο Παρίσι, τη Σαγκάη και την Κωνσταντινούπολη, η IFA Paris βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μόδας και της πολυτελούς εκπαίδευσης και προσφέρει μαθήματα που αντικατοπτρίζουν το εύρος των διαθέσιμων ευκαιριών σε αυτόν τον ζωντανό κλάδο.

Πρόσφατα μετεγκαταστάθηκε στο 18-24 Quai de la Marne, το IFA Paris έχει θέα στο φημισμένο κανάλι και βρίσκεται στην καρδιά του αναπτυσσόμενου 19ου διαμερίσματος. Η νέα τοποθεσία έχει τριπλασιάσει το μέγεθος των προηγούμενων ακαδημαϊκών εγκαταστάσεων και έχει προσθέσει εκτεταμένες νέες ανέσεις για να ωφελήσει τους μαθητές, όπως μεγαλύτερες αίθουσες διδασκαλίας, χώρο lounge φοιτητών και κέντρο πόρων και σπουδών. Το κτίριο θα φιλοξενήσει επίσης αρκετούς νέους χώρους εργαστηρίου μόδας για να φιλοξενήσει πρακτικά έργα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΝΓΧΑΙ

IFA Paris έχει γίνει η κορυφαία σχολή μόδας στην Κίνα και είναι μοναδική στην απόδειξη της αφοσίωσής της στην επιτυχία, φέρνοντας τους καλύτερους, κυρίως Γάλλους, επαγγελματίες εκπαιδευτές μόδας. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μηχανικών της Σαγκάης, η IFA Paris ίδρυσε το σχολείο της στη Σαγκάη το 2002, την πρώτη κινεζική κοινοπραξία μόδας που εγκρίθηκε από την κινεζική κυβέρνηση. Το σχολείο της IFA της Σαγκάης προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά μόδας και πολυτελείας στον κόσμο, ενώ λαμβάνουν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας που διδάσκεται στα αγγλικά όπως στο Παρίσι. Η Σαγκάη είναι μια ανοιχτή και εξωστρεφής μητρόπολη και η άνοδος της στις τάξεις ως μόδα μόδας είναι αναμφίβολα ένα σοβαρό θέμα. Από τη μεταγενέστερη περίοδο του 19ου αιώνα, η Σαγκάη υπήρξε το κέντρο μόδας της Κίνας. Το στυλ της Σαγκάης ταξίδεψε τον κόσμο στη δεκαετία του '20 και του '30 και επανεμφανίστηκε στο παρόν με σχεδιαστές μόδας χρησιμοποιώντας ένα μείγμα παραδοσιακών και σύγχρονων ιδεών για να δημιουργήσει νέες τάσεις της μόδας. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι σημερινοί καταναλωτές της χώρας μεταμορφώνουν την Κίνα στη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο για πολυτελή και υψηλής ποιότητας προϊόντα μόδας. Η Σαγκάη είναι αναμφισβήτητα η Μέκκα της Κίνας για τη διεθνή μόδα και τη βιομηχανία πολυτελείας. Οι περισσότερες ξένες μάρκες μόδας και κοσμημάτων, από τις πολυτελείς έως τις μαζικές αγορές, βασίζονται σε περισσότερα από ένα κατάστημα στις πολυάριθμες περιοχές λιανικής πώλησης μόδας της πόλης και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα. Ενώ τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα ξενοδοχεία 5 αστέρων και τα εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών είναι τακτικά αξιοθέατα στο κέντρο της πόλης, υπάρχει επίσης ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για κότερα και ιδιωτικά αεροπλάνα μεταξύ των πλουσιότερων στην Κίνα.

ΣΧΟΛΕΙΟ ISTANBUL

Αφού ιδρύθηκε στη Γαλλία και την Κίνα, η σχολή μόδας IFA Paris είναι επίσης παρούσα σε μια από τις πιο ζωντανές πόλεις που βρίσκονται στο σταυροδρόμι της Ευρώπης και της Ασίας: την Κωνσταντινούπολη.

IFA Paris είναι πολύ περήφανη που συνεργάζεται με ένα από τα πιο αξιόπιστα πανεπιστήμια της Κωνσταντινούπολης: το πανεπιστήμιο Bahçeşehir .

Η πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου Bahçeşehir είναι ένα σημαντικό βήμα στην εκπλήρωση της αποστολής του πανεπιστημίου για τη δημιουργία ενός μέλλοντος από το παρελθόν της χώρας, τη δημιουργία ενός κόμβου στο επιχειρηματικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου ο πολιτισμός, η εκπαίδευση και η μάθηση συναντιούνται για την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων αναγκών της Τουρκίας και του κόσμου Το IFA Paris πιστεύει ότι είναι προνόμιο, καθώς και πλεονέκτημα για τους μαθητές της να κάνουν το καλύτερο από αυτό που μπορεί να προσφέρει η τοποθεσία.

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και δυναμικές πόλεις του κόσμου, και ένα διαφοροποιημένο μέρος γεμάτο μουσεία, γκαλερί, πάρκα και σύγχρονα κολέγια, και μπορεί να προσφέρει μια σκηνή για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και να ξεκινήσουν καριέρα στο επιχειρηματικό περιβάλλον της μόδας και της πολυτέλειας.

Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Bahçeşehir (BAUSEM)

Το θεσμικό όραμα του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Bahçeşehir (BAUSEM) είναι ότι η εκπαίδευση είναι μια δια βίου διαδικασία του αυτοεκπληρούμενου μηχανισμού ενός ατόμου. Η βασική αρχή του BAUSEM είναι η διάδοση της κουλτούρας δια βίου μάθησης στην κοινωνία και η ευαισθητοποίηση των ατόμων ότι η μάθηση δεν περιορίζεται στα όρια της τυπικής εκπαίδευσης. IFA Paris και το Πανεπιστήμιο Bahçeşehir προσφέρουν ευκαιρίες καριέρας στη μόδα και την πολυτέλεια για τους επαγγελματίες και για όσους ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα με τα σύντομα εκπαιδευτικά τους προγράμματα που δημιουργήθηκαν από κοινού μέσω του BAUSEM.

Γιατί IFA Paris και Bahçeşehir University/BAUSEM Συνεργασία;

Το σύνθημα "Στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης" είναι κατάλληλο για ένα πανεπιστήμιο όπως το Πανεπιστήμιο Bahcesehir (BAU) ... Με την κύρια πανεπιστημιούπολη του στην άκρη του Βοσπόρου στην Μπεσίκτας κάθε μέρα ξεκινά νωρίς με γρήγορη κινητικότητα και συνεχίζεται όλη την ημέρα. Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσετε μια εκδήλωση σχεδόν σε κάθε μέρος του πανεπιστημίου.

Το πρώτο πράγμα που θα σας εντυπωσιάσει όταν μπείτε στο πανεπιστήμιό μας θα είναι ο μεγάλος αριθμός ξένων φοιτητών. Από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κίνα, από τη Γαλλία στη Νότια Κορέα από μια ευρεία γεωγραφική περιοχή που εκτείνεται σε περισσότερους από χίλιους ξένους φοιτητές σπουδάζουν στο BAU.

Το "BAU GLOBAL" παρέχει στους φοιτητές BAU την ευκαιρία να λάβουν εκπαίδευση από πολύ διαφορετικά σημεία. Η BAU Global είναι σε θέση να το επιτύχει αυτό μέσω Βερολίνου, Τορόντο, Ουάσινγκτον, Μπατούμι, Κύπρος, Ανόι, Κίεβο, Πουέμπλα, Μπρόκβιλ.

Η μεταφορά στο BAU είναι αρκετά εύκολη. Το BAU παρέχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς στους φοιτητές και τους μελετητές με τα δικά τους σκάφη μεταξύ δύο πανεπιστημιουπόλεων που βρίσκονται στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, Besiktas North, Beşiktaş South, Göztepe ve Galata. Τα σκάφη αναχωρούν από μια περιοχή στην οποία δίνουν το όνομα BAUPORT. Είναι μια περιοχή που διατίθεται πλήρως για χρήση από τους μαθητές με πράσινο και εξαιρετική θέα στον Βόσπορο. Τα σκάφη αναχωρούν ορισμένες ώρες της ημέρας από τη δική τους προβλήτα και αυτό επιτρέπει ένα ευχάριστο ταξίδι μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεων της Μπεσίκτας και του Γαλατά. Έτσι, οι μαθητές μένουν μακριά από την πολυσύχναστη κίνηση της Κωνσταντινούπολης και απολαμβάνουν τον ωκεανό και τον καθαρό αέρα του, ενώ μεταβαίνουν από την πανεπιστημιούπολη στην πανεπιστημιούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.ifaparis.com

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

IFA Paris ιδρύθηκε το 1982 για να συνδυάσει τη γαλλική κληρονομιά της μόδας με τον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Ως το μοναδικό ινστιτούτο στο Παρίσι που προσφέρει όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του μαθήματα που διδάσκονται στα Αγγλικά και τα Γαλλικά, το IFA Paris απευθύνεται σε ένα άκρως διεθνές φοιτητικό σώμα από όλες τις γωνιές του κόσμου. Η Διεθνής Ακαδημία Μόδας, πιο γνωστή ως IFA Paris , προσφέρει στους φοιτητές προπτυχιακά μαθήματα σχεδίασης και μάρκετινγκ, καθώς και μεταπτυχιακά μαθήματα σχεδίου, επιχειρήσεων, επικοινωνίας και πολυτέλειας σε ένα περιβάλλον διεπιστημονικής συνεργασίας. Με πανεπιστημιουπόλεις στο Παρίσι, τη Σαγκάη και την Κωνσταντινούπολη, το IFA Paris βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης στη μόδα και την πολυτέλεια και προσφέρει μαθήματα που αντικατοπτρίζουν το εύρος των ευκαιριών που διατίθενται σε αυτόν τον ζωντανό κλάδο.

Πρόσφατα μεταφέρθηκε στο 18-24 Quai de la Marne, το IFA Paris έχει θέα στο διάσημο κανάλι και βρίσκεται στην καρδιά του αναπτυσσόμενου 19ου διαμερίσματος. Η νέα τοποθεσία έχει τριπλασιάσει το μέγεθος των προηγούμενων ακαδημαϊκών εγκαταστάσεων και έχει προσθέσει εκτεταμένες νέες ανέσεις προς όφελος των φοιτητών, όπως μεγαλύτερες αίθουσες διδασκαλίας, χώρο φοιτητικού σαλονιού και κέντρο πόρων και μελέτης. Το κτίριο θα στεγάσει επίσης αρκετούς νέους χώρους εργαστηρίων μόδας για να φιλοξενήσει πρακτικά έργα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΓΚΑΗ

IFA Paris έχει γίνει η κορυφαία σχολή μόδας στην Κίνα και είναι μοναδική στο να επιδεικνύει την αφοσίωσή της στην επιτυχία φέρνοντας τους καλύτερους, κυρίως Γάλλους επαγγελματίες εκπαιδευτές μόδας. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μηχανικών Επιστημών της Σαγκάης, η IFA Paris ίδρυσε τη σχολή της στη Σαγκάη το 2002, την πρώτη σινο-γαλλική κοινοπραξία στην εκπαίδευση μόδας που εγκρίθηκε από την κινεζική κυβέρνηση. Το σχολείο της Σαγκάης της IFA προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά μόδας και πολυτέλειας στον κόσμο, ενώ λαμβάνουν το ίδιο υψηλής ποιότητας πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται στα αγγλικά όπως στο Παρίσι. Η Σαγκάη είναι μια ανοιχτή και εξωστρεφής μητρόπολη και η άνοδός της στις τάξεις ως πρωτεύουσα της μόδας είναι αναμφίβολα ένα σοβαρό θέμα. Από την τελευταία περίοδο του 19ου αιώνα, η Σαγκάη υπήρξε το κέντρο μόδας της Κίνας. Το στιλ της Σαγκάης ταξίδεψε στον κόσμο τις δεκαετίες του 1920 και του 1930 και επανεμφανίστηκε στο παρόν με τους σχεδιαστές μόδας να χρησιμοποιούν ένα μείγμα παραδοσιακών και σύγχρονων ιδεών για να δημιουργήσουν φρέσκες τάσεις της μόδας. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι σύγχρονοι καταναλωτές της χώρας είναι αυτοί που μεταμορφώνουν την Κίνα στη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο για προϊόντα πολυτελείας και υψηλής ποιότητας μόδας. Η Σαγκάη είναι αναμφισβήτητα η Μέκκα της Κίνας για τη διεθνή μόδα και τη βιομηχανία πολυτελείας. Οι περισσότερες ξένες μάρκες μόδας και κοσμημάτων, από την πολυτέλεια έως τις μαζικές αγορές, βασίζονται σε περισσότερα από ένα καταστήματα στις πολυάριθμες συνοικίες λιανικής πώλησης μόδας και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης. Ενώ τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα ξενοδοχεία 5 αστέρων και τα εστιατόρια υψηλής ποιότητας είναι τακτικά αξιοθέατα στο κέντρο της πόλης, υπάρχει επίσης ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για γιοτ και ιδιωτικά τζετ μεταξύ των πλουσιότερων της Κίνας.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Αφού ιδρύθηκε στη Γαλλία και την Κίνα, η σχολή μόδας IFA Paris είναι επίσης παρούσα σε μια από τις πιο ζωντανές πόλεις που βρίσκεται στο σταυροδρόμι Ευρώπης και Ασίας: την Κωνσταντινούπολη.

IFA Paris είναι πολύ περήφανη που συνεργάζεται με ένα από τα πιο αξιόπιστα πανεπιστήμια της Κωνσταντινούπολης: το Πανεπιστήμιο Bahçeşehir .

Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Bahçeşehir είναι ένα σημαντικό βήμα στην εκπλήρωση της αποστολής του πανεπιστημίου για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος από το παρελθόν της χώρας, δημιουργώντας έναν κόμβο στο επιχειρηματικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου ο πολιτισμός, η εκπαίδευση και η μάθηση συναντώνται για να αντιμετωπίσουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της Τουρκίας και του κόσμου . Ο IFA Paris πιστεύει ότι είναι προνόμιο, καθώς και πλεονέκτημα για τους μαθητές του να αξιοποιούν στο έπακρο αυτό που μπορεί να προσφέρει η τοποθεσία.

Όντας μια από τις πιο συναρπαστικές και δυναμικές πόλεις στον κόσμο, και ένα διαφοροποιημένο μέρος γεμάτο μουσεία, γκαλερί, πάρκα και σύγχρονα κολέγια, η Κωνσταντινούπολη είναι σε θέση να προσφέρει μια σκηνή για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και να ξεκινήσουν ένα σταδιοδρομία στα επιχειρηματικά περιβάλλοντα μόδας και πολυτελείας.

Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Bahçeşehir (BAUSEM)

Το θεσμικό όραμα του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Bahçeşehir (BAUSEM) είναι ότι η εκπαίδευση είναι μια δια βίου διαδικασία του μηχανισμού αυτοεκπλήρωσης ενός ατόμου. Η κύρια αρχή του BAUSEM είναι η διάδοση της κουλτούρας δια βίου μάθησης στην κοινωνία και η ευαισθητοποίηση των ατόμων ότι η μάθηση δεν περιορίζεται στα όρια της επίσημης εκπαίδευσης. Το IFA Paris και το Πανεπιστήμιο Bahçeşehir προσφέρουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα της μόδας και της πολυτέλειας για τους επαγγελματίες και για όσους ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα με τα σύντομα προγράμματα κατάρτισης που δημιουργήθηκαν από κοινού μέσω της BAUSEM.

Γιατί IFA Paris και Πανεπιστήμιο Bahçeşehir/BAUSEM Cooperation;

Το σύνθημα «Στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης» είναι κατάλληλο για ένα πανεπιστήμιο όπως το Πανεπιστήμιο Bahcesehir (BAU)... Με την κύρια πανεπιστημιούπολη του στην άκρη του Βοσπόρου στην Μπεσίκτας, κάθε μέρα ξεκινά νωρίς με γρήγορη κινητικότητα και συνεχίζεται όλη την ημέρα. Επιπλέον, είναι δυνατό να συναντήσετε ένα γεγονός σχεδόν σε κάθε μέρος του πανεπιστημίου.

Το πρώτο πράγμα που θα χτυπήσει το μάτι σας όταν μπείτε στο πανεπιστήμιό μας θα είναι ο μεγάλος αριθμός ξένων φοιτητών. Από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την Κίνα, από τη Γαλλία έως τη Νότια Κορέα από μια ευρεία γεωγραφική περιοχή που εκτείνεται σε πάνω από χίλιους ξένους φοιτητές σπουδάζουν στο BAU.

Το "BAU GLOBAL" παρέχει στους φοιτητές του BAU την ευκαιρία να λάβουν εκπαίδευση από πολύ διαφορετικά σημεία. Η BAU Global μπορεί να το πετύχει μέσω του Βερολίνου, του Τορόντο, της Ουάσιγκτον, του Μπατούμι, της Κύπρου, του Ανόι, του Κιέβου, της Πουέμπλα, του Μπροκγουίλ.

Η μεταφορά στο BAU είναι αρκετά εύκολη. Το BAU παρέχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στους φοιτητές και τους μελετητές με τα δικά τους σκάφη μεταξύ δύο πανεπιστημιουπόλεων που βρίσκονται στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, το Besiktas North, το Beşiktaş South, το Göztepe ve Galata. Τα σκάφη αναχωρούν από περιοχή που δίνουν το όνομα BAUPORT. Είναι ένας χώρος που διατίθεται πλήρως για χρήση από τους μαθητές με πράσινο και υπέροχη θέα στο Βόσπορο. Τα σκάφη αναχωρούν ορισμένες ώρες της ημέρας από τη δική τους προβλήτα και αυτό επιτρέπει ένα ευχάριστο ταξίδι μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεων σε Μπεσίκτας και Γαλατά. Έτσι, οι μαθητές μένουν μακριά από την πολυσύχναστη κίνηση της Κωνσταντινούπολης και απολαμβάνουν τον ωκεανό και τον καθαρό αέρα του κατά τη μετάβαση από την πανεπιστημιούπολη στην πανεπιστημιούπολη.

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Τοποθεσίες

  • Paris

   18-24 Quai de la Marne

  • Shanghai

   350 Xianxia Road

   • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali

    Ερωτήσεις