Keystone logo
IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

IM – Digital Business School

Εισαγωγή

Είμαστε το κορυφαίο Digital Business School στο Digital Marketing. Έχουμε περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας, η οποία μας δίνει μοναδική μάθηση με την οποία μπορούμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να εξειδικευόμαστε και κυρίως να εκπαιδεύουμε νέους κορυφαίους επαγγελματίες στον ψηφιακό τομέα, από τους οποίους υπάρχουν ήδη περισσότεροι από 20.000.

Στο IM Digital Business School διασφαλίζουμε την τέλεια ενοποίηση των ψηφιακών τεχνικών δεξιοτήτων με τις δεξιότητες απόδοσης στο Digital Marketing, το Digital Business και την Ψηφιακή Επικοινωνία. Αυτή η ένωση είναι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε ένα μοντέλο εκπαίδευσης προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά και που πρέπει να ικανοποιούνται.

Αυτό το μοντέλο συνδέεται με παγιωμένες αρχές και αξίες, ικανές να βοηθήσουν τους μαθητές και τους επαγγελματίες μας να γίνουν και να τοποθετηθούν ως επιχειρηματικοί, καινοτόμοι, ικανοί και, πάνω απ 'όλα, υπεύθυνοι ειδικοί, τόσο ηθικά όσο και κοινωνικά.

Προετοιμάζουμε ηγέτες ώστε να ξέρουν πώς να προσαρμοστούν με ασφάλεια στο μέλλον που χαρακτηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας, αλλά και για να αναλάβουν ενεργό ρόλο και να το χτίσουν.

Γιατί το IM Digital Business School κάνει τη διαφορά;

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός και έχει τις δικές του πρωτοβουλίες, στόχους, στόχους που πρέπει να συναντήσει και ιδιότητες που πρέπει να καλλιεργήσει, επομένως είναι απαραίτητο να δοθεί προτεραιότητα και να βελτιστοποιηθεί η αυτονομία, η αυτομάθηση και η εκπαιδευτική του ανάπτυξη. Αυτά τα βασικά σημεία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας εκπαίδευσης στην οποία οι μαθητές ενδυναμώνονται και δείχνουν όλες τις δυνατότητές τους εστιάζοντας στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ευημερία. Το 90% των φοιτητών IM βρίσκουν δουλειά σε λιγότερο από 24 μήνες. Τα πρόσφατα αποτελέσματα που προέκυψαν στις έρευνες ελέγχου ISO, UNE και QS υποστηρίζουν το IM Digital Business School ως εγγύηση για την απασχολησιμότητα και την προώθηση της εργασίας σε λιγότερο από 24 μήνες. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η κατάσταση απασχόλησης των φοιτητών που σπουδάζουν μεταπτυχιακό ή έχουν ήδη αποκτήσει το πτυχίο τους είναι ολοένα και πιο ωφέλιμη. όχι μόνο ως προς την επαγγελματική θέση που κατέχουν πλέον, αλλά και ως προς τον μισθό τους.

Επιπλέον, με ψηφιακή εκπαίδευση υψηλών επιδόσεων , το IM Digital Business School έχει πραγματοποιήσει καινοτομία στην ποιότητα διδασκαλίας και στην παιδαγωγική του μεθοδολογία, καθώς, καθ' όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής τους διαδρομής, οι μαθητές εφαρμόζουν δεξιότητες όπως η διαχείριση χρόνου, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση δράσεων που επικεντρώνονται σε επίτευξη στόχων. Με αυτόν τον τρόπο, εκπαιδεύουν τις μαλακές δεξιότητες που σχετίζονται με την επιτυχία και τις ενσωματώνουν στην καθημερινότητά τους μέχρι να γίνουν μια φυσική απάντηση στις επαγγελματικές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν.

Το επίκεντρο των προγραμμάτων μας

Abordamos la formación de profesionales para la nueva generación de negocios digitales desde una visión transversal: marketing, comunicación y negocios digitales, con másteres especializados que destacan por un temario profundo y actualizado, donde todas las asignaturas son prácticas e impartidas por expertos en activo.

Όλα τα μεταπτυχιακά μας έχουν διπλό πτυχίο με 100% πρακτικά θέματα, τα οποία προστίθενται σε μια εικονική πανεπιστημιούπολη χωρίς ανταγωνισμό σε άλλα ευρωπαϊκά σχολεία και μια μεθοδολογία που παρακολουθεί την απόδοσή σας παρέχοντάς σας περιοδικά σχόλια, μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι εξελίσσεστε σωστά κατεύθυνση. Ομοίως, δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία που μεταφράζεται σε άριστα εκπαιδευμένους και ανταγωνιστικούς επαγγελματίες που ξεχωρίζουν στις διαδικασίες επιλογής.

BOLSA DE EMPLEO ESPECIALIZADA EN PERFILES DIGITALES

Ο απώτερος στόχος μας είναι οι επαγγελματίες που εκπαιδεύονται στο IM να έχουν περισσότερες και καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε το τμήμα Digital Careers που αποτελείται από ειδικούς ανθρώπινου δυναμικού, αφιερωμένο στην επιλογή ψηφιακών ταλέντων με στόχο την ενίσχυση της σταδιοδρομίας τους μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, επιταχύνοντας το ταξίδι τους στην αγορά εργασίας. Καλύπτουμε 2 τομείς: επαγγελματική πρακτική άσκηση και προσφορές εργασίας.

Συνεργαζόμαστε με μια ισχυρή ομάδα απασχόλησης που είναι μοναδική λόγω της εξειδίκευσής της στα ψηφιακά προφίλ που είναι σε συνεχή ζήτηση και της τοποθέτησης εξειδικευμένων προφίλ όπως της Jessica σε μεγάλες εταιρείες στην Ισπανία.

Η Τζέσικα σου λέει από πρώτο χέρι:


ΔΙΠΛΩΝ και ΤΡΙΠΛΩΝ ΒΑΘΜΩΝ

¿QUÉ NOS MUEVE?

Ofrecer la mejor formación en Marketing Digital y ponerla al alcance de todos. El marketing Digital no debe ser patrimonio de unas pocas empresas.

Εκπαιδεύουμε, εμπνέουμε και συνεργαζόμαστε με μια κοινότητα φοιτητών, αποφοίτων, δασκάλων και επαγγελματιών του κλάδου, προωθώντας ένα ζωντανό και ενεργό δίκτυο. Ένα σχεσιακό σύστημα που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον στο περίπλοκο ψηφιακό περιβάλλον.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

Εικονική επίσκεψη στο Campus Barcelona:

https://www.im.education/tour-im/

Τοποθεσίες

 • Barcelona

  Fisica, 13-17 L.2, 08038, Barcelona

 • Madrid

  Plaza de Carlos Trias Bertrán, 4, 28020, Madrid

 • Barcelona

  Carrer de la Física,13-17, 08038, Barcelona

  Ερωτήσεις