Keystone logo
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Imagine Education Australia

Εισαγωγή

Σχετικά με το Imagine Education Australia

Imagine Education Australia είναι ένα Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και ένα ιδιόκτητο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας με πανεπιστημιουπόλεις στο Brisbane και στην Gold Coast.

Imagine Education Australia έχει τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις: την κύρια περιοχή μας στο Benowa Road. η κεντρική πανεπιστημιούπολη του Southport από την οδό Scarborough. το Ashmore Campus στο Ashmore. και το Brisbane Campus μας στην καρδιά της πόλης του Μπρίσμπεϊν.

Φανταστείτε Η εκπαίδευση έχει επίσης τέσσερα ζωντανά περιβάλλοντα κατάρτισης, όπου οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία που εργάζεται σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Τα ζωντανά περιβάλλοντα κατάρτισης απευθύνονται σε φοιτητές που φοιτούν στο Τμήμα Αυτοκινήτου της Σχολής Παιδικών Υπηρεσιών και στη Σχολή Φιλοξενίας.

Imagine Education παρέχει:

 • Κατασκευές τελευταίας τεχνολογίας
 • Πρώτα μαθήματα σε φοιτητές από την Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο
 • Φοιτητικές υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένης της Οικισμού και της βοήθειας για την απασχόληση)
 • Έμπειρο και επαγγελματικό προσωπικό
 • Διασκεδαστικές και συναρπαστικές τάξεις

Η αποστολή μας

Η αποστολή της Imagine Education Australia είναι να παρέχει μια παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση για όλους τους μαθητές σε ένα θετικό και φροντίδα περιβάλλον μάθησης. Αυτό θα επιτευχθεί με:

 • Μεγιστοποίηση της διεθνούς ευαισθητοποίησης με την ενσωμάτωση των φοιτητών στην αυστραλιανή κοινωνία και ως εκ τούτου την ανάπτυξη μιας βαθύτερης κατανόησης του αυστραλιανού πολιτισμού.
 • Χρησιμοποιώντας νέες και καινοτόμες μεθοδολογίες διδασκαλίας.
 • Βοηθώντας τους μαθητές να αναπτύξουν την ικανότητα και την εμπιστοσύνη τους στη χρήση της αγγλικής γλώσσας για να αντιμετωπίσουν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις του Γυμνασίου και του Πανεπιστημίου της Αυστραλίας
 • Δημιουργία εκπαιδευτικών Pathways , υπηρεσιών και ευκαιριών για σπουδαστές μέσω προγραμμάτων υψηλής ποιότητας για φοιτητές σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό σχολικό περιβάλλον από τους αφοσιωμένους δασκάλους και το προσωπικό υποστήριξης.

Φανταστείτε Η εκπαίδευση είναι συνώνυμη με την ποιοτική εκπαίδευση και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της σταδιοδρομίας.

Γιατί να μελετήσετε μαζί μας;

 1. Εμπειρία και εγκαταστάσεις: Imagine Education Australia είναι ένας εγγεγραμμένος οργανισμός κατάρτισης που παρέχει ποιοτική εκπαίδευση σχετική με τη βιομηχανία από το 2005. Διαθέτουμε εγκαταστάσεις και σύγχρονα περιβάλλοντα μάθησης που ενσωματώνουν τεχνολογία διαδραστικού πίνακα.
 2. Διαπιστευμένα μαθήματα: Τα προσόντα μας είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Εθνικά Πακέτα Εκπαίδευσης και συμμορφώνονται με το Πλαίσιο Ποιότητας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Imagine Education Australia Τα μαθήματα της Imagine Education Australia επικυρώνονται από τη βιομηχανία για να εξασφαλιστεί η πιο σύγχρονη, σχετική εκπαίδευση για το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον.
 3. Το προσωπικό που απασχολείται από τη βιομηχανία: Με πλήρως καταρτισμένο και παθιασμένο εκπαιδευτικό προσωπικό που έχει πολυετή εμπειρία στην εργασία στις αντίστοιχες βιομηχανίες και οι οποίες υποστηρίζουν τη μάθηση χωρίς αποκλεισμούς, οι σπουδαστές λαμβάνουν εκπαίδευση από τους καλύτερους.
 4. Αναγνώριση προηγούμενης μάθησης και μεταφοράς πίστωσης: Οι προηγούμενες σπουδές και η επαγγελματική σας εμπειρία μπορούν να αναγνωριστούν ως πίστωση στο Imagine Education Australia .
 5. Ίδρυμα Pathways *: Οι φοιτητές που αναζητούν ένα Pathway έναρξη προγραμμάτων bachelor πανεπιστημίου μπορούν να επωφεληθούν από Imagine Education Australia Ιδρύματος Pathway πρόγραμμα. Pathways από τα επαγγελματικά μας προγράμματα σας επιτρέπουν να προχωρήσετε στα προγράμματα του πτυχιούχου με πίστωση, που σημαίνει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας ακόμα πιο γρήγορα!
 6. Ζωντανά περιβάλλοντα κατάρτισης: Μην απλά μαθαίνετε σε μια τάξη: μελετήστε σε ένα από τα ζωντανά περιβάλλοντα κατάρτισης του Imagine, όπου θα έχετε την πρακτική, πρακτική εκπαίδευση και την εμπειρία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας.
 7. Αξιολόγηση βάσει δεξιοτήτων: Επιδείξτε τη μάθησή σας με πολλούς τρόπους, όχι μόνο εξετάσεις. Επιπλέον, οι μαθητευόμενοι κατά την εργασία αξιολογούνται σε συνδυασμό με τη δική τους κατάρτιση στην απασχόληση.
 8. Ευέλικτες απαιτήσεις εισόδου και πολλαπλές προσλήψεις: Δεν θα χάσετε ποτέ την ημερομηνία έναρξης με τις ευέλικτες επιλογές εγγραφής του Imagine και τις πολλαπλές προσλήψεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
 9. Επιλογές αμοιβής: Ανακαλύψτε έναν αποτελεσματικό από πλευράς κόστους τρόπο επίτευξης της πορείας της καριέρας σας ή το Pathway για περαιτέρω μελέτη με τις ανταγωνιστικές τιμές των μαθημάτων μας και τη φήμη για ευέλικτα σχέδια πληρωμών.
 10. Υποτροφίες: Αναγνωρίζουμε το πάθος και το ακαδημαϊκό ταλέντο των υποψηφίων μας και προσφέρουμε ένα πρόγραμμα υποτροφιών.
 11. Διαθέσιμες θέσεις που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση: Οι θέσεις που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση είναι διαθέσιμες για εγχώριες εγγραφές, περιόδους πρακτικής άσκησης και μαθητεία.
 12. Πανεπιστημιακή άρθρωση *: Η εκμάθησή σας μπορεί να μετρήσει για το πανεπιστημιακό πτυχίο σας με την πανεπιστημιακή άρθρωση στο Πανεπιστήμιο Bond και σε άλλα μεγάλα πανεπιστήμια της Αυστραλίας Εμείς πάντα διευρύνουμε τις επιλογές σταδιοδρομίας σας!

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό δεν σημαίνει καθόλου εγγυημένο μέρος σε πρόγραμμα πανεπιστημίου ή γυμνασίου. Οι ατομικές αιτήσεις πρέπει να εγκριθούν από το εφαρμοσμένο Πανεπιστήμιο ή Σχολείο.

Τοποθεσίες

 • Gold Coast

  3 Benowa Rd, 4215, Gold Coast

 • Brisbane

  Brisbane, Αυστραλία

  Ερωτήσεις