Keystone logo
IMT Business School

IMT Business School

IMT Business School

Εισαγωγή

Ένα Premier Business School στα ΗΑΕ

Το IMT Business School ιδρύθηκε το 2006 και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναδείχθηκε σε κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στην περιοχή που προσφέρει επιχειρηματικά προγράμματα υψηλής ποιότητας. IMT Business School είναι η μόνη ανεξάρτητη σχολή επιχειρήσεων στα ΗΑΕ διαπιστευμένη από το Υπουργείο Παιδείας, ΗΑΕ. Με ένα πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας, καθηγήτρια παγκόσμιας κλάσης, εξαιρετική υποδομή και εγκαταστάσεις, οι μαθητές στο IMT Business School βιώνουν ένα μοναδικό και ευνοϊκό περιβάλλον μάθησης. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των ακαδημαϊκών προγραμμάτων μας είναι η ισχυρή διεπαφή των φοιτητών με τη συνεχή αλληλεπίδραση με την τοπική βιομηχανία μέσω πρακτικών, εταιρικών έργων και συζητήσεων σε πάνελ.

Οραμα

Το IMT Dubai φιλοδοξεί να γίνει ένα κορυφαίο Πανεπιστήμιο στην περιοχή για την καλλιέργεια επαγγελματιών υψηλής ποιότητας στη διαχείριση.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να μεταδώσουμε ποιοτική εκπαίδευση για να προετοιμάσουμε την επόμενη γενιά επαγγελματιών ηθικής επιχείρησης. Υιοθετούμε διαδραστικές παιδαγωγικές διδασκαλίες και αναλαμβάνουμε εφαρμοσμένη έρευνα συμμετέχοντας σε πραγματικά θέματα του εταιρικού και κοινωνικού τομέα.

Στρατηγικοί Στόχοι & Στόχοι

 • Προσφέροντας προγράμματα υψηλής ποιότητας που αφορούν επιχειρήσεις και βιομηχανίες στην περιοχή.
 • Δημιουργία παραγωγικών περιβάλλοντων που ευνοούν τη μάθηση και την επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών.
 • Επίτευξη εθνικής, περιφερειακής και διεθνούς αναγνώρισης για ακαδημαϊκά προγράμματα υψηλής ποιότητας.
 • Προώθηση συνεργασιών με βιομηχανικούς και κυβερνητικούς φορείς για βιωματική μάθηση.
 • Προώθηση διεθνών επαφών με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και ιδρύματα.
 • Εστιάζοντας στην εφαρμοσμένη επιχειρηματική έρευνα σχετική με τη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Στατιστική

Υπουργείο Παιδείας, ΗΑΕ

Το IMT Business School έχει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, ΗΑΕ και όλα τα προγράμματα που προσφέρονται από το πανεπιστήμιο είναι διαπιστευμένα από το (MOE) μέσω της Επιτροπής Ακαδημαϊκής Διαπίστευσης (CAA ). Αυτή η διαπίστευση διασφαλίζει ότι τα πτυχία που απονέμονται από το IMT Business School αναγνωρίζονται σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και διασφαλίζει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας.

Η CAA ακολουθεί αυστηρές διαδικασίες και συστήματα για τη διατήρηση μιας εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας που συνάδει με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές σε αδειοδοτημένα ιδρύματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η εστίασή του είναι στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης που προσφέρεται στους μαθητές που μαθαίνουν στα ΗΑΕ. Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν με το IMT Business School πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις του Υπουργείου Παιδείας και να προσκομίσουν πιστοποιητικό από τα ΗΑΕ (Γυμνάσιο για Προπτυχιακό και Πτυχίο για Μεταπτυχιακό) για εισαγωγή.

Αρχή Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης (KHDA)

IMT Business School έχει επίσης άδεια από την Αρχή Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης (KHDA), Κυβέρνηση του Ντουμπάι. Αυτό διασφαλίζει ότι τα πτυχία που απονέμονται από το IMT Business School αναγνωρίζονται από όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στο Ντουμπάι.

Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση

Το Institute of Management Technology, Dubai έχει λάβει εξειδικευμένη διαπίστευση για τα επιχειρηματικά του προγράμματα (MBA, EMBA και BSBA) μέσω του International Accreditation Council for Business Education (IACBE) που βρίσκεται στη διεύθυνση 11374 Strang Line Road στο Lenexa, Κάνσας, ΗΠΑ.

Συνδρομές

IMT Business School είναι μέλος διαφόρων διεθνών οργανισμών όπως:

 • The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), ο πιο φημισμένος διεθνής οργανισμός που διαπιστεύει σχολές επιχειρήσεων. Θεωρείται ως το σημείο αναφοράς για την ποιότητα των σχολών επιχειρήσεων μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας.
 • Supply Chain & Logistics Group SCLG
 • Dubai Quality Group
 • Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Η υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη του IMT Dubai βρίσκεται στο Dubai International Academic City (DIAC). Η μεγάλη πανεπιστημιούπολη που εκτείνεται σε μια συνολική έκταση 250.000 τετραγωνικών ποδιών αποτελείται από οκτώ κτίρια. Η πανεπιστημιούπολη είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις.

  Φοιτητικές Εστίες

  Οι κατοικίες στο IMT Dubai προσφέρουν στους φοιτητές ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Παρέχονται καλά εξοπλισμένες κατοικίες ανδρών και γυναικών σε φοιτητές που χρειάζονται στέγαση. Η πανεπιστημιούπολη έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 600 φοιτητές, από τους οποίους οι μισοί είναι για μονόκλινο και οι υπόλοιποι για δίδυμο. Οι κατοικίες διαθέτουν επίσης κοινόχρηστες τραπεζαρίες, αίθουσες τηλεόρασης και εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών. Παρέχεται μεταφορά στους μαθητές για εβδομαδιαίες επισκέψεις στην πόλη και εκπαιδευτικές περιηγήσεις.

  The Learning Resource Center (Βιβλιοθήκη)

  Η βιβλιοθήκη είναι ένας κόμβος μάθησης στο ινστιτούτο. Παρέχει το γνωστικό υλικό για τα προγράμματα διδασκαλίας, έρευνας και παροχής συμβουλών. Το IMT στοχεύει να παρέχει αποτελεσματική πρόσβαση σε όλους τους πόρους μάθησης. Μεταξύ των διαθέσιμων πόρων είναι βιβλία, ηλεκτρονικά βιβλία, περιοδικά, ηλεκτρονικά περιοδικά, οπτικοακουστικό υλικό, εταιρικές εκθέσεις και πολλά άλλα. Οι συνδρομές σε διάσημα περιοδικά επιτρέπουν στους αφοσιωμένους φοιτητές να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στις παγκόσμιες επιχειρήσεις και τη διαχείριση. Σημαντικοί ψηφιακοί πόροι περιλαμβάνουν το EBSCO (Business Source Premier), τη μεγαλύτερη επιχειρηματική βάση δεδομένων πλήρους κειμένου στον κόσμο, με περισσότερα από 3.650 επιστημονικά περιοδικά.

  Αθλητικές & Ψυχαγωγικές Εγκαταστάσεις

  Οι μαθητές στο IMT Dubai μπορούν να επωφεληθούν από διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις που προσφέρει η πανεπιστημιούπολη προκειμένου να υποστηρίξουν εξωσχολικές δραστηριότητες και να βελτιώσουν την εμπειρία τους στην πανεπιστημιούπολη. Στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης βρίσκεται το αμφιθέατρο που λειτουργεί ως χώρος για πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και αθλητικές εκδηλώσεις. Υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάντμιντον καθώς και αίθουσα πινγκ πονγκ. Υπάρχει επίσης γυμναστήριο με διάφορα είδη γυμναστικής που είναι ανοιχτό από τις 7.00 π.μ. έως τις 12.30 τα μεσάνυχτα. Τα ευρύχωρα φοιτητικά σαλόνια με εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών παρέχουν στους μαθητές ένα άνετο μέρος για να χαλαρώσουν μετά τα μαθήματά τους. Η αίθουσα μουσικής προσφέρει τα μουσικά όργανα στους εκκολαπτόμενους μουσικούς αστέρες του IMT Dubai. Η καντίνα στην πανεπιστημιούπολη σερβίρει επίσης μια ποικιλία από επιλογές φαγητού για να επιλέξουν οι μαθητές.

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

  Το υπερσύγχρονο κέντρο τεχνολογίας πληροφοριών εξυπηρετεί την πλήρη κοινότητα του IMT Dubai - φοιτητές, μέλη ΔΕΠ και προσωπικό - όλο το εικοσιτετράωρο. Το κέντρο περιλαμβάνει έναν αριθμό προσωπικών υπολογιστών, πολυάριθμους εκτυπωτές και εξελιγμένες εφαρμογές λογισμικού, συγκεκριμένα για διαχείριση έργων και οικονομική ανάλυση. Το ασύρματο δίκτυο παρέχει στους φοιτητές δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

   Εισαγωγές

   Όλα τα προγράμματά μας απαιτούν από εσάς να είστε αφοσιωμένοι, πρόθυμοι να μάθετε και να προσαρμοστείτε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον εργασίας και διαβίωσης. Όταν γίνετε μέλος του IMT Dubai, προετοιμαστείτε για μια εμπειρία μεταμόρφωσης μέσω μιας εξαιρετικής επιχειρηματικής εκπαίδευσης, πόρων και εγκαταστάσεων.

   Αναζητούμε μαθητές υψηλής ποιότητας που θα προσθέσουν αξία στην τάξη μας και θα συμβάλουν θετικά στο IMT Dubai. Δίνουμε προσεκτική, ατομική προσοχή σε κάθε υποψήφιο στη διαδικασία εισαγωγής μας για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουμε την καλύτερη απόφαση εισαγωγής τόσο για τον μαθητή όσο και για το σχολείο μας.

   Η Επιτροπή Εισδοχής μας αξιολογεί τους υποψηφίους για τις ακαδημαϊκές και μη ακαδημαϊκές τους επιδόσεις, τα ενδιαφέροντά τους, τις δυνατότητες ανάπτυξης, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Αναζητούμε φοιτητές που εμπνέουν τους γύρω τους και είναι φιλόδοξοι να επιτύχουν στο σημερινό παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και να αντιμετωπίσουν σημαντικά ζητήματα στον κόσμο που μοιραζόμαστε.

   Στατιστικά Αποφοίτων

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Τοποθεσίες

   • Dubai

    Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις