Keystone logo
West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

West Virginia University – Reed College of Media

Εισαγωγή

Ο WVU Reed College of Media είναι ένα μαθητοκεντρική σχολείο δημοσιογραφίας ότι έχει την αποφοίτησή τους δημοσιογράφους και τους στρατηγικούς επικοινωνίας από το 1939. Ενώ ριζωμένη στην παράδοση, η WVU Reed College of Media Προσφέρει επίσης ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών και πραγματικές εμπειρίες που προετοιμάζουν τους μαθητές για σταδιοδρομία στη σημερινή βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης. Πρωτοπόρος σε απευθείας σύνδεση μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, η Integrated Marketing Communications (IMC) πρόγραμμα είναι το πρώτο πτυχιακό πρόγραμμα εντελώς on-line πλοιάρχου του έθνους, και της Επικοινωνίες Δεδομένων Μάρκετινγκ (DMC) πρόγραμμα πτυχίο μάστερ πρώτη του έθνους επικεντρώθηκε ειδικά για τα δεδομένα επιπτώσεις έχει για τις εμπορικές επικοινωνίες.

Σχετικά με τον Δρ Perley Ισαάκ Reed

yi., u

Ο Δρ Perley Ισαάκ Reed ίδρυσε την Ακαδημία των Μέσων στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια το 1939. Ο πρώην αγγλικά και τη δημοσιογραφία καθηγητής, Reed βοήθησε να επεκτείνει τις προσφορές μάθημα δημοσιογραφίας σε WVU και ονομάστηκε ο πρώτος διευθυντής της Ακαδημίας των ΜΜΕ όταν έγινε ένα ανεξάρτητο σχολείο.

Reed έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση πολλών του Σώματος των φοιτητικών οργανώσεων Media. Βοήθησε επίσης να καθιερώσουν δύο εθνικών ομάδων - Kappa Tau Άλφα, μια κοινωνία τιμήν κολέγιο που αναγνωρίζει την ακαδημαϊκή αριστεία και προωθεί την υποτροφία στη δημοσιογραφία και τη μαζική επικοινωνία, και την Αμερικανική Εταιρεία Δημοσιογραφίας Σχολής διαχειριστές, το οποίο αργότερα συνδεδεμένη με την Ένωση για την Εκπαίδευση στη δημοσιογραφία.

Reed πίστευε στη διατήρηση φοιτητές δημοσιογραφίας γνωρίζουν και είναι σε στενή επαφή με τους επαγγελματίες στον τομέα αυτό, και αυτός συχνά κάλεσε τα μέλη του Τύπου που εργάζονται για την παροχή ειδικών διαλέξεων στο σώμα των φοιτητών. Η έννοια αυτή συνεχίζεται μέσω ειδικών εκδηλώσεων όπως ετήσιων της Ακαδημίας "Δημοσιογραφία εβδομάδα," και η Ogden Εφημερίδες Σειρά σεμιναρίων, καθώς και οι πολλοί απόφοιτοι που επιστρέφουν στο alma mater τους ως επισκέπτες καθηγητές και τους επαγγελματίες στην κατοικία.

Πάνω απ 'όλα, Reed συμβόλιζε τον επαγγελματισμό στη δημοσιογραφία και μαζικής επικοινωνίας. Πίστευε στην πειθαρχία και σκληρή δουλειά - για τον εαυτό του, καθώς και για την σχολή του και τους μαθητές του - και έζησε από το ρητό, "Ακρίβεια! Ακρίβεια! Ακρίβεια! "Κληρονομιές Reed περιλαμβάνουν όχι μόνο μια εδραιωμένη College of Media σε WVU αλλά και δυσκολότερο να καθορίσει το πνεύμα επαγγελματισμού ενστάλαξε στην φοιτητές τώρα εργάζεται ως δημοσιογράφοι και τα επαγγελματικά επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο.

Μια Σύντομη Ιστορία του Martin Hall

i, jhtdsb

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Downtown Campus WVU του, Martin Hall είναι το παλαιότερο κτίριο στην Πανεπιστημιούπολη. Ολοκληρώθηκε το 1870, αρχικά ονομάστηκε Πανεπιστήμιο Hall. Ήταν το πρώτο κτίριο που κατασκευάστηκε από το νέο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια, η οποία ιδρύθηκε από τον συνδυασμό των Woodburn Γυναίκα Seminary και Monongalia Ακαδημία το 1867.

Η μοναδικότητα του Martin Hall έσωσε από την καταστροφή - την τύχη των πολλών κτιρίων νωρίς Πανεπιστήμιο κατεδαφίστηκαν για να δημιουργηθεί χώρος για νέες κατασκευές. Θεωρείται ένα αναντικατάστατο παράδειγμα της αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα, ο Martin Hall και τα άλλα κτίρια Woodburn Circle (Woodburn Hall και Chitwood Hall) έχουν εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο των ιστορικών τόπων. Γιώργος Α Smyth, πρώην αρχιτέκτονας Πανεπιστήμιο, δήλωσε ο Martin Hall "χτίστηκε το εκλεκτικό περίοδο της Αναγέννησης Classic και μπορούν να αναγνωριστούν ως το γαλλικό τρόπο της Δεύτερης Αυτοκρατορίας." Το κτίριο μετονομάστηκε Martin Hall το 1889, προς τιμήν του πρώτου προέδρου του Πανεπιστημίου, ο αιδεσιμότατος Alexander Martin. Μια μεθοδιστής υπουργός που γεννήθηκε στη Σκωτία, Μάρτιν ήταν πρόεδρος WVU από την ίδρυσή της μέχρι το 1875.

Για σχεδόν 50 χρόνια, ο Martin Hall ήταν το κέντρο για όλες τις τάξεις για τους μαθητές prep και υπηρέτησε ως έδρα για τους Κολομβίας και τον Παρθενώνα Λογοτεχνικό κοινωνίες. Από το 1918 έως το 1952, στέγασε το Τμήμα Φυσικής.

Το 1952, ο Δρ Perley Ισαάκ Reed, πρύτανης του Κολεγίου των ΜΜΕ, υπέβαλε αίτηση για να κινήσει το κολλέγιο από περιορισμένα τέταρτα του στον τελευταίο όροφο του Woodburn Hall στο Martin Hall. Μετά από μια ανακαίνιση, το Σώμα των Μέσων Ενημέρωσης μεταφέρθηκε σε νέες συνοικίες της το 1953.

Υπό τη διεύθυνση του Dean Guy Stewart, το κτίριο υπέστη σημαντικές ανακαινίσεις στο 1976-1977. Martin Hall ήταν χωρίς εντόσθια, και ένα νέο εσωτερικό κατασκευάστηκε για να βελτιώσει την τάξη και το γραφείο χώρο και να παρέχει αναβαθμισμένες παροχές.

Από το 2005, ο Martin Hall έχει υποστεί άλλη σειρά των ανακαινίσεων που αποσκοπούν στη βελτίωση της γήρανσης των υποδομών του κτιρίου και παρέχει ένα πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον για το κολλέγιο των μαθητών Media. πρόσφατες ανακαινίσεις Martin Hall είναι μια επέκταση του οράματος Dean Stewart, φέρνοντας το Σώμα των ΜΜΕ στον 21ο αιώνα.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • USA Online

    USA Online, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις