Keystone logo
© Carrianna Field
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Εισαγωγή

Ποιοι είμαστε

Το INISEG είναι ένα Διεθνές Ινστιτούτο Σπουδών που γεννήθηκε ως η ανάγκη να παραδώσει στους μελλοντικούς σπουδαστές του όλη την εκπαίδευση, τις πληροφορίες μελέτης, τις δραστηριότητες και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που αναπτύσσονται στον τομέα της Παγκόσμιας Ασφάλειας.

Το Ινστιτούτο ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2017, υπό την καθοδήγηση του Manuel González Folgado, εξέχοντα επαγγελματία στον τομέα της ασφάλειας, με πολύ σημαντικές σπουδές εξειδίκευσης στον τομέα και αποτελεί σημαντική καινοτόμο αναφορά στο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό σύστημα στην Ισπανία, ανοίγοντας δυνατότητες την πρόσβαση στην επαγγελματική κατάρτιση για πάνω από 18 χρόνια στην αγορά και παίζει σήμερα το ρόλο του Προέδρου του Aucal Foundation και του Γενικού Διευθυντή της Aucal Business School.

Για το λόγο αυτό και λόγω της σημασίας που έχουν οι χρήστες Aucal και INISEG να προσεγγίσουν όλους τους χρήστες που επιθυμούν να αναπτυχθούν σε αυτόν τον τομέα,

είναι δυνατόν αυτή η πραγματική ευκαιρία να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην εκπαίδευση, την πρόσβαση σε δραστηριότητες στην περιοχή, την πρόσβαση σε ένα πλήρες κέντρο τεκμηρίωσης του τομέα και την ευκαιρία συνέχειας των σπουδών στον τομέα της Ασφάλειας.

Μετά από 18 χρόνια εκπαίδευσης στο Διαδίκτυο, το Ινστιτούτο ιδρύθηκε για να διασχίσει τα σύνορα της περιοχής και να γίνει πραγματική αναφορά ως κορυφαίος θεσμός στον τομέα της Παγκόσμιας Ασφάλειας, καθώς και στη διεπιστημονική ανάλυση των θεμάτων Διεθνών Σπουδών όπως η Τρομοκρατία Διεθνής, εταιρική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, εγκληματολογία, στρατιωτική ιστορία και δημόσια και ιδιωτική ασφάλεια.

Το Ίδρυμα Aucal

Το Aucal Foundation είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με καινοτόμο χαρακτήρα και ανησυχεί για την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών που εφαρμόζονται στον ακαδημαϊκό και εκπαιδευτικό κόσμο. Ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, γεννήθηκε το έργο Aucal που είναι γνωστό στην Ισπανία ως επαγγελματική σχολή ειδικευμένη στον τομέα της ασφάλειας. προσφέρει αποκλειστικά όλα τα μαθήματα σε απευθείας σύνδεση, μεικτά και πρόσωπο με πρόσωπο που προσφέρει η INISEG στο ευρύ φάσμα των μαθημάτων της και από τα οποία οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υποτροφίες, παροχές πληρωμών, μπόνους και ειδικές προσφορές μέσω αυτής της διάσημης σχολής επιχειρήσεων , που παρουσιάζονται εδώ και πάνω από 18 χρόνια στην ηλεκτρονική αγορά εκπαίδευσης στην Ισπανία και με περισσότερους από 45.000 μαθητές που έχουν ήδη εκπαιδευτεί και έχουν πιστοποιηθεί.

Ομοίως, το Aucal Foundation συμμετέχει σε εξωτερικά έργα, όπου ενεργεί ως συνεργάτης.

αποστολή

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύουμε επαγγελματίες του μέλλοντος ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες κατάρτισης ή εξειδίκευσης που η αγορά απαιτεί ανά πάσα στιγμή να επεκτείνει το τεχνικό προφίλ των επαγγελματιών και την ανταγωνιστικότητα της εργασίας τους.

τιμές

Βασίζουμε τη δραστηριότητά μας στην καινοτομία, προωθώντας το επιχειρηματικό πνεύμα. Δεν μεταβιβάζουμε μόνο τη γνώση, αλλά θέλουμε επίσης να ενσταλάξουμε στους σπουδαστές μας επαγγελματικές δεξιότητες ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους ως εμπειρογνώμονες.

Ποιότητα

Στο INISEG πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να διδάξουμε τις έννοιες αλλά ακόμα περισσότερο όπως μάθαμε. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε ποιοτικές πληροφορίες βασισμένες στην πρακτική εφαρμογή του και είναι όσο το δυνατόν πιο δυναμικές ώστε να είναι μια αποτελεσματική και διασκεδαστική μάθηση. .

Ένα βήμα πέρα

Η INISEG έχει άλλους σημαντικούς συνεργάτες που καθιστούν δυνατή την εκπαιδευτική αποστολή ως οργανισμό δημιουργώντας ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα ψηφιακής ιστορικής τεκμηρίωσης στον τομέα της Ασφάλειας που θα επιτρέψουν στους σπουδαστές και στους χρήστες γενικά να έχουν σημαντικά και σχετικά δεδομένα σε αυτόν τον τομέα.

Μεταξύ των τμημάτων που θα βρουν οι χρήστες σε αυτόν τον πλήρη ιστότοπο, μπορούμε να αναφέρουμε ορισμένα πολύ σημαντικά, όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκπαιδευτικά εργαστήρια, τάξη και εθελοντικές δραστηριότητες που περιλαμβάνονται σε ορισμένα προγράμματα κατάρτισης, γενικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, ψηφιακές εκθέσεις, σημαντικές εκθέσεις κατάρτισης στον τομέα, μεταξύ άλλων. πολλές εκδόσεις που θα ενημερώνονται πάντα προς όφελος όλων όσων ενδιαφέρονται.

Χάρη στην πορεία της και στη συνεχή ανταλλαγή με φοιτητές από όλο τον κόσμο, το INISEG ξεκινά με ένα δίκτυο επαφών, συμμαχιών και σημαντικών συμφωνιών με κορυφαίους φορείς του τομέα και

ο στόχος του οποίου είναι να παρέχει τη μέγιστη δυνατή πρόσβαση στη μελέτη που θέλουν να επιτύχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι χρήστες.

Το INISEG ορίζει τρεις βασικές γραμμές δράσης:

 • Δημιουργία σχετικών γνώσεων στις Διεθνείς Μελέτες Ασφάλειας
 • Επικοινωνία σχετικά με τις σχετικές γνώσεις στις Διεθνείς Μελέτες Ασφάλειας
 • Εκπαίδευση και σύσταση ειδικών

Τοποθεσίες

 • Madrid

  Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

 • Zamora

  Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις