Keystone logo
© Carrianna Field
INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

Εισαγωγή

INSA Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ & Σχολικά Η επικοινωνία είναι ένα ιδιωτικό σχολείο των επιχειρήσεων με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εκπαίδευσης, η οποία έχει

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ κατάρτιση επαγγελματιών

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των up-to-ημερομηνία προγράμματα κατάρτισης σε διάφορους τομείς της εταιρείας, πάντα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς, την κατάρτιση των επαγγελματιών που είναι σε θέση να εισέλθουν με επιτυχία στην αγορά εργασίας, χάρη στις γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις που μεταφέρει, και η σχεδιασμός με πρακτικό και ρεαλιστικό σχέδιο κατάρτισης, που διδάσκονται από τους επαγγελματίες.

Όλα αυτά, άλλωστε, συνοδεύεται από άλλες υπηρεσίες και την προσωπική φροντίδα που σας αξίζει.

INSA δημιουργήθηκε το 1984 ως απάντηση στην επιτακτική ανάγκη των εταιρειών να ενσωματώσει εξαιρετικά εκπαιδευμένους ανθρώπους? άτομα με πραγματικές και πρακτικές το όραμα της αγοράς εργασίας.

Από την αρχή, INSA επέλεξε εξειδίκευση στους τομείς του Βοηθού Διοίκησης και Επικοινωνίας (Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ). Η καλή δουλειά των καθηγητών μας, η ευελιξία προσαρμογής των προγραμμάτων σπουδών μας ανά πάσα στιγμή και να έχουν μια πρακτική μεθοδολογία έχει καταστήσει ότι INSA έχει περισσότερους από 13.000 αποφοίτους από 40 διαφορετικές εθνικότητες.

Της αγοράς, πολιτικές, οικονομικές και τεχνολογικές αλλαγές έχουν ζητήσει από INSA ενημερώνει ετησίως τα προγράμματά τους, τη δημιουργία νέων μαθημάτων, καθώς και την προσφορά τους μαθητές μας τη δυνατότητα να σπουδάζουν εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα με μια μεγάλη διεθνή προοπτική.

Επί πλέον, INSA Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Σχολή διατηρεί αρκετές συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλα θεσμικά και εθνικά και διεθνή πανεπιστήμια.

Οι εγκαταστάσεις του σχολείου που βρίσκεται σε ένα παλιό εργοστάσιο πλήρως ανακαινισμένο, αλλά διατηρώντας την αρχική δομή με το μοντέρνο εσωτερικό και είναι εξοπλισμένα με ευρύχωρο και ευέλικτο τάξεις σε τρεις ορόφους που προάγει τη μάθηση και εργαστήρια.

Βρίσκεται κοντά στην πλατεία Lesseps, στη γειτονιά της Gracia, επιτρέπει την καλή προσβασιμότητα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό, FGC, λεωφορείο, Bicing) και επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τα εστιατόρια της γειτονιάς, dorm, χώρος ψυχαγωγίας, βιβλιοθήκες κλπ ..

Η προσοχή στους μαθητές μας και η διαχείριση ποιότητας είναι οι κύριοι άξονες της INSA:

Προσανατολισμός πελάτη. Κάθε μαθητής είναι μοναδική. Αναγνώριση των υποχρεώσεων του οργανισμού, τόσο με τους πελάτες και με τους εργαζόμενους, τα διοικητικά συμβούλια, τους προμηθευτές και την κοινωνία γενικότερα. Η συμμετοχή και η κατανομή των αρμοδιοτήτων σε άτομα και ομάδες. διαδικασιών διαχείρισης. Συνεχής βελτίωση.

Στόχος και μεθοδολογία

Ο κύριος στόχος μας είναι να εκπαιδεύσει επαγγελματίες, σε θέση να ενσωματώσει στην αγορά εργασίας και στο χώρο εργασίας, έχοντας μια σταθερή βάση των πρακτικών γνώσεων και δεξιοτήτων για να εκτελέσει με επιτυχία τα καθήκοντά τους από την πρώτη ημέρα και, επιπλέον, να τους δώσουμε την κοινωνική, επαγγελματική και εργάζονται αναγνώριση.

Για το σκοπό αυτό, η συνεχής επαφή με τις επιχειρήσεις και τις ανάγκες τους είναι απαραίτητη και INSA το κάνετε μέσω Professional που είναι εκπαιδευτικοί μας και μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει σε επιχειρήσεις και μέσω του δικτύου αποφοίτων.

Η επίτευξη αυτού του στόχου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς μια μεθοδολογία που υποστηρίζει την επιτυχία των προγραμμάτων μας και βασίζεται σε:

Up-to-ημερομηνία, δυναμική και εξατομικευμένων σχεδίων κατάρτισης Προσωπική προσοχή στους μαθητές το δικό της σύστημα παρακολούθησης και αξιολόγησης της

τα προσόντα όλων των INSA ταιριάζουν με τις προσφορές εργασίας που προέρχονται από τον επαγγελματικό κόσμο και την αγορά εργασίας που απαιτεί όλο και νεότερες επαγγελματικές ειδικότητες που είναι διαφορετική από την παραδοσιακή.

Ο κόσμος των επιχειρήσεων απαιτεί εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις και εκτελεστικό βοηθοί, με εκτεταμένη εκπαίδευση, τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να κατέχουν τις νέες τεχνολογίες.

Με τις μελέτες μας, οι μαθητές αποκτούν κοινωνικές, προσωπικές και τεχνικές δεξιότητες, καθώς και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την επιτυχή ένταξη στην αγορά εργασίας. Δική προγράμματα σπουδών και μια μεθοδολογία που βασίζεται σε προσωπικό και πολύ πρακτική προσέγγιση με μελέτες περιπτώσεων, και προσφέροντας τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε εταιρείες, πληρούν κύριος στόχος μας και ο φοιτητής, στο τέλος των σπουδών, μπορούν να ενσωματωθούν με επιτυχία σε κάθε εργασιακό χώρο.

Ραχοκοκαλιά της μεθοδολογίας μας

Η δική μας, up-to-ημερομηνία και δυναμικά σχέδια κατάρτισης Τα ακαδημαϊκά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με ρεαλιστικό και ευέλικτο τρόπο, ξεπερνώντας τις δυσκαμψίες που χαρακτηρίζουν σήμερα πολλά σχέδια κατάρτισης.

Σχεδιάζει να ταιριάζουν με τις τρέχουσες ανάγκες του επαγγέλματος, που επιδιώκουν τους τομείς της γνώσης και των θεμάτων που εξισορροπούν τη θεωρητική με την πρακτική.

Εξατομικευμένη προσοχή για τους φοιτητές Το σχολείο παρακολουθεί την προσωπική κατάσταση και την πρόοδο του κάθε μαθητή. Για το σκοπό αυτό, η διδασκαλία διεξάγεται μέσα σε μικρές ομάδες φοιτητών που έχουν, αντίστοιχα μαθήματα τους, ένα δάσκαλο ότι ο μαθητής συναντά διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και λαμβάνει καθοδήγηση τόσο σε εκπαιδευτικά και επαγγελματικά θέματα.

πρακτική διδασκαλία: Επαγγελματική εκπαιδευτικοί Για την επίτευξη της απασχολησιμότητας των φοιτητών, INSA ενισχύει την πρακτική πλευρά της διδασκαλίας. Ως εκ τούτου, η σχολή INSA αποτελείται από δραστήριους επιχειρηματίες και στελέχη, που να ανταποκρίνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο προφίλ, το οποίο λαμβάνει υπόψη την εκπαίδευση, την επαγγελματική εμπειρία και τις δεξιότητές τους κατάρτιση.

Φοιτητής Πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας Να παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση στην αγορά εργασίας και να διευκολύνουν την προσαρμογή τους στο επιχειρηματικό περιβάλλον, INSA έχει τους ακόλουθους στόχους στα προγράμματά τους:

Ανάπτυξη δεξιοτήτων για την κοινωνία της γνώσης Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας Παρέχει ένα ανοιχτό περιβάλλον μάθησης Την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και δημιουργική εταιρεία

υπηρεσίες

INSA προσφέρει επιπλέον προγράμματα επιμόρφωσης, μια σειρά από υπηρεσίες που επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν πέρα ​​από τις ίδιες τις μελέτες. Κάθε μαθητής είναι μοναδικός και αντιμετωπίζεται έτσι. Επίσης INSA προσφέρει τις υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που δίνει μια πραγματική και πρακτική άποψη σε όλα τα προγράμματά μας.

Τοποθεσίες

  • Barcelona

    INSA - Business, Marketing and Communication School Carrer Torrent de l’Olla 208

  • Lucerne

    Lucerne, Ελβετία

    Ερωτήσεις