Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Εισαγωγή

ITT_Campus

Νέες δημογραφικές, οικονομικές και κλιματικές πιέσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα των ασφαλών και βιώσιμων προμήθειες τροφίμων, νερού και ενέργειας απαιτούν νέες στρατηγικές για τη διαχείριση των πολύτιμων φυσικών πόρων μας. Για να αντιμετωπίσει αυτή την παγκόσμια πρόκληση, η ζήτηση για τους εμπειρογνώμονες που μπορούν να αναλύουν πολύπλοκη ανθρώπινη-περιβαλλοντικού συστήματος και την ανάπτυξη κατάλληλων λύσεων αυξάνεται. Τροπικές και υποτροπικές περιοχές αντιπροσωπεύουν μια ειδική περίπτωση, όπως συχνά έχουν πρόσθετες προκλήσεις και επιδεικνύουν εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον.

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Διαχείρισης Πόρων σε τροπικές και υποτροπικές (ITT) στο TH Köln (Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών) έχει ως στόχο να επιτρέψει στους ανθρώπους των διαφόρων τεχνικών και πολιτιστικά υπόβαθρα για να λύσει καλύτερα τα περίπλοκα ζητήματα που σχετίζονται με τα περιβαλλοντικά προβλήματα με μια διεπιστημονική και διαπολιτισμική προσέγγιση σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τις σπουδές του στο ΙΤΤ δεν σημαίνει μόνο να επιτευχθεί ένα μεταπτυχιακό, αλλά πέρα ​​από την επαγγελματική και προσωπική σύνορα κάποιου. Μέσω της πολλαπλής προπονήσεις και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης, αντιλαμβανόμαστε την έννοια της δια βίου μάθησης και να θέσει το μαθητή στο κέντρο της εκπαίδευσης των προσπαθειών μας.

Πιστεύουμε ότι οι απόφοιτοι μας είναι ένα σημαντικό μέρος του παγκόσμιου δικτύου των επιστημόνων και επαγγελματιών. Συνεργαζόμαστε με τους βασικούς περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς στους τομείς της διαχείρισης των πόρων, την ανάπτυξη της συνεργασίας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εκτός από την παροχή διδασκαλίας, της έρευνας και της ανάπτυξης ικανοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Το Δίκτυο ITT

Network_map

Μέλλον μέσω της συνεργασίας

ITT δημιουργήσει ένα ευρύ και ενεργό δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα από την ίδρυσή της το 1978. Το δίκτυο περιλαμβάνει περίπου 30 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια και τα πολυάριθμα ιδρύματα της ανάπτυξης και συνεργασίας σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας έτσι μια ιδανική ευκαιρία για την ανταλλαγή γνώσεων και εργάζονται σε κοινά ερευνητικά προγράμματα. Επιπλέον, οι πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που συμμετέχουν σε έργα της ΙΤΤ μας δώσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα όσον αφορά την εφαρμοσμένη έρευνα. Το αναπτυσσόμενο δίκτυο Αποφοίτων αποτελείται σήμερα πάνω από 700 (από το 1984), επαγγελματίες που τελείωσε την καριέρα τους σε ΙΤΤ και είναι πλέον επιτυχημένων επαγγελματιών που εργάζονται για τους φυσικούς πόρους ζητήματα διαχείρισης.

Το διεθνές δίκτυο της ITT έχει βιώσει μια σημαντική εξέλιξη με την ίδρυση της CNRD (Κέντρα Φυσικών Πόρων και Ανάπτυξης). CNRD υποστηρίζεται από το DAAD και του Υπουργείου Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (BMZ). CNRD είναι ένα κομβικό σημείο της γνώσης και του δικτύου όσον αφορά θέματα σχετικά με την αξιολόγηση και τη διαχείριση της βάσης των φυσικών πόρων ως προϋπόθεση για την αειφόρο ανάπτυξη. Το κεντρικό σημείο του δικτύου είναι στην Κολωνία, όπου συντονίζονται οι δραστηριότητες με όλους τους εταίρους σε όλο τον κόσμο. CNRD συνδέει τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προώθηση ακαδημαϊκών ανταλλαγών και τη συνεργασία στον τομέα της διαχείρισης των φυσικών πόρων, ιδίως σε σχέση με νερό, τη γη, τα οικοσυστήματα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Προάγει διεπιστημονικές προσεγγίσεις για τη διαχείριση των φυσικών πόρων που σχετίζονται με τη δημοσίευση το 2015 Ατζέντας και τα οραματίστηκε Βιωσιμότητας Στόχων (SDG).

Η ιδιότητα του μέλους στο δίκτυο CNRD είναι ανοικτό για κάθε Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που διαθέτει για να συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της CNRD. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.cnrd.info

cnrd

Συμμετοχές

Η ITT αποτελεί μέρος των ακόλουθων συμμαχίες:

 • Επιστήμη Συμμαχία eV
 • Εταιρικής σχέσης γερμανική Νερό (GWP)
 • Aqualon, Wupperveband
 • Deutsche Vereinigung für Wasserwirtschaft, Abwasser und Abfall eV (DWA)
 • Umweltcluster Μπάγερν
 • Σύλλογος Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων με ιδιαίτερη σημασία για τις αναπτυσσόμενες χώρες (AGEP)
 • RESURBE
 • Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη (HESD)

Τοποθεσίες

 • Cologne

  ITT – Institute for Technology and Resources Management in the Tropics and Subtropics Betzdorfer Straße 2, 50679, Cologne

  Ερωτήσεις