Keystone logo
Institute of Lutheran Theology

Institute of Lutheran Theology

Institute of Lutheran Theology

Εισαγωγή

Ψάχνετε για εκπαίδευση στη θεολογία, αλλά δεν μπορείτε να μετεγκαταστήσετε;

Το Institute of Lutheran Theology είναι ένα διαπιστευμένο Λουθηρανικό σεμινάριο που παρέχει απόφοιτους, πιστοποιητικά και θεολογική εκπαίδευση σε επίπεδο επίπεδο μέσω μιας πλήρως ενσωματωμένης διαδικτυακής πανεπιστημιούπολης. Οι πιστοί, πλήρως διαπιστευμένοι δάσκαλοι οδηγούν τους μαθητές βαθιά στις Γραφές και τη χριστιανική παράδοση μέσω ενός συνεχούς διαλόγου μέσω ζωντανής διαδικτυακής διάσκεψης βίντεο που αναπαράγει μια παραδοσιακή τάξη. Αυτό δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να σπουδάσουν στο ILT χωρίς την ταλαιπωρία της μετεγκατάστασης. Οι μαθητές εφαρμόζουν αμέσως ό, τι μαθαίνουν στη ζωή τους, τις κοινότητες, τις οικογένειες και τις εκκλησίες τους.

Δήλωση αποστολής

Το Institute of Lutheran Theology είναι μια κοινότητα χριστιανικής πίστης, σχολή και μεταπτυχιακό σχολείο που εξοπλίζει αυστηρά τους πιστούς πάστορες, τους δασκάλους και τους λαούς για να διακηρύξουν αποτελεσματικά το Ευαγγέλιο και να υπηρετήσουν την εκκλησία του Χριστού σε όλο τον κόσμο.

Όραμα Δήλωση

Το Institute of Lutheran Theology θα είναι το κορυφαίο κέντρο της κλασικής θεολογικής μελέτης της λουθηρανικής παράδοσης που, σύμφωνα με τη Μεγάλη Επιτροπή, κρατά το σκάνδαλο του σταυρού ενώπιον της εκκλησίας και του κόσμου μέσω (1) των μαθητών και των αποφοίτων της, (2) τη συμμετοχή της στην οικουμενική θεολογική επιχείρηση και (3) τις πρωτοποριακές προσπάθειές της στη λαϊκή, προπτυχιακή, σχολή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

Οι στόχοι μας

 1. Οι μαθητές της ILT θα αγαπήσουν, θα γνωρίζουν και θα εφαρμόσουν τις Γραφές ως Λόγος του Θεού και την έγκυρη πηγή και κανόνα όλης της διδασκαλίας τους.
 2. Οι μαθητές της ILT θα ερμηνεύσουν τις Γραφές ως Νόμο και Ευαγγέλιο υπό το φως των γραπτών ομολογιακών λουθηρανικών.
 3. Οι μαθητές της ILT θα αναγνωρίσουν τόσο την πλήρη αποκάλυψη του Ιησού Χριστού όσο και την πλήρη πραγματικότητα του κόσμου ως απαραίτητη για τη θεολογική εργασία.
 4. Οι μαθητές της ILT θα επιδείξουν πνεύμα διαφάνειας στη θεολογική συζήτηση και αλληλεπίδραση.
 5. Οι μαθητές της ILT θα ομολογήσουν το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού ως τη μόνη ελπίδα για τον κόσμο.

Τιμές μας

Τολμηρός

Είμαστε τολμηροί να διεκδικήσουμε την αλήθεια του ευαγγελίου.

Η ILT ομολογεί με απόλυτο επείγον το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού που παραδόθηκε κάποτε στους αγίους, όπως διακηρύσσεται στην Αγία Γραφή και ομολογείται στα Λουθηρανικά Συμβολικά Βιβλία, χωρίς συμβιβασμούς ή συντομεύσεις.

«Γιατί δεν ντρέπομαι για το ευαγγέλιο. Είναι η δύναμη του Θεού για σωτηρία σε όσους έχουν πίστη. . " (Ρωμαίους 1:16)

Οριο

Είμαστε δεσμευμένοι στην υποταγή μας στον σταυρό του Ιησού.

Η ILT δεν έχει δόξα στην κατοχή αλήθειας για τον Ιησού Χριστό, αλλά αιχμαλωτίζεται από την αλήθεια του Ιησού Χριστού και τον σταυρώθηκε.

«Αποφάσισα να μην ξέρω τίποτα ανάμεσά σας εκτός από τον Ιησού Χριστό και τον σταυρώθηκε». (1 Κορινθίους 2: 2)

Ανοιξε

Είμαστε ανοιχτοί στην ακρόαση όσων μπορούν να συμβάλουν στο θεολογικό έργο.

Η ILT έχει δεσμευτεί για την ελευθερία έρευνας και έκφρασης για την κατανόηση και διακήρυξη της αλήθειας του ευαγγελίου.

«Παίρνουμε κάθε σκέψη αιχμάλωτη για να υπακούμε στον Χριστό.» (2 Κορινθίους 10: 5)

Κρίσιμος

Είμαστε κριτικοί στην εξέταση όλων των ισχυρισμών αλήθειας.

Η ILT προωθεί τη σωστή χρήση του λόγου και απαιτεί πνευματική ειλικρίνεια από όλα τα μέλη της κοινότητάς της.

«Μην συμμορφώνεστε με αυτόν τον κόσμο, αλλά μεταμορφωθείτε με την ανανέωση του νου σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε ποιο είναι το θέλημα του Θεού - τι είναι καλό και αποδεκτό και τέλειο. (Ρωμαίους 12: 2)

Ανεξάρτητος

Είμαστε ανεξάρτητοι κατά την εκτέλεση της αποστολής μας.

Η ILT δεν είναι δεσμευμένη σε εξωτερικούς περιορισμούς, αλλά είναι ελεύθερη να υπηρετεί ολόκληρη την εκκλησία και τον κόσμο γενικά με ακεραιότητα και πίστη.

«Έχω γίνει όλα τα πράγματα σε όλους τους ανθρώπους, που θα μπορούσα, με κάθε τρόπο, να σώσω μερικά». (1 Κορινθίους 9: 22β)

Φιλόξενος

Είμαστε φιλόξενοι στην εξυπηρέτηση των μαθητών μας.

Η ILT επιδιώκει να προσφέρει μια εξαιρετική θεολογική εκπαίδευση στους μαθητές ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τις περιστάσεις τους.

«Δεν βάζουμε κανένα εμπόδιο σε κανέναν, έτσι ώστε να μην βρεθεί σφάλμα στο υπουργείο μας». (2 Κορινθίους 6: 3)

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Brookings

  4th Street,910, 57006, Brookings

Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις