Keystone logo
© IBS International Business School
International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

Εισαγωγή

Ελάτε να σπουδάσετε για βρετανικό πτυχίο σε μια πραγματικά διεθνή σχολή επιχειρήσεων στην καρδιά της Ευρώπης!

Προσφέρουμε 3ετή πτυχία, 1ετή μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα στη Βουδαπέστη.

Η ιστορία του IBS

Από ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1991 ως το πρώτο ιδιωτικό κολέγιο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κεντρική Ευρώπη, το International Business School εξελίχθηκε σε ένα πραγματικά σύγχρονο και δυναμικό σχολείο επιχειρήσεων. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με ένα διάσημο βρετανικό πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο του Μπάκιγχαμ, το οποίο έχει την κορυφή για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων και ηγείται της βρετανικής εθνικής έρευνας φοιτητών για την ικανοποίηση των φοιτητών.

Είναι ένα ελκυστικό μέρος για μάθηση και διδασκαλία λόγω της συνεργατικής μας κουλτούρας - ένα μείγμα ακαδημαϊκής αυστηρότητας, συνεργατικής ομαδικής εργασίας, επιχειρηματικότητας, ποικιλομορφίας και συνεχούς καινοτομίας. Η ακαδημαϊκή εμπειρία που προσφέρουμε παρέχει στους φοιτητές μας από περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου όχι μόνο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό, αλλά δεξιότητες και ευκαιρίες δικτύωσης που φέρνουν δια βίου ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Οραμα και αποστολή

Το όραμά μας είναι να είμαστε ένας περιφερειακά αναγνωρισμένος, πολλαπλά διαπιστευμένος, πάροχος υπηρεσιών υψηλής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για μια πολύ διεθνή και κινητή φοιτητική ομάδα, που ενδιαφέρεται για τους παραμεθόριους τομείς των επιχειρήσεων και της διαχείρισης.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε οικονομικά και πολιτιστικά συναφή, αγγλόφωνη επιχειρηματική και σχετική με τη διαχείριση εκπαίδευση σε άτομα που μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν. Είμαστε προσανατολισμένοι στη ζήτηση και εστιασμένοι στους πελάτες. Ενισχύουμε τη μάθηση, χτίζουμε αυτοπεποίθηση και δημιουργούμε μια ευκαιρία για όλους όσους επιλέγουν να επενδύσουν στη φοίτηση στο σχολείο μας.

Εκτιμούμε:

 • δημιουργικότητα και καινοτομία στην αναζήτηση της αριστείας,
 • τις δυνατότητες κάθε ατόμου,
 • την εξειδίκευση και τη δέσμευση του προσωπικού μας,
 • συνεργασία και δημιουργία ισχυρών και διαρκών συνεργασιών όπου μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα δουλεύοντας με άλλους εκτός από μόνοι,
 • ποιότητα και βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας.

Γιατί βρετανικό πτυχίο;

 • Τα βρετανικά πανεπιστήμια είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την αριστεία στην έρευνα και τη διδασκαλία.
 • Ένας ανεξάρτητος φορέας, ο Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση των υψηλών προτύπων της βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Ένα βρετανικό πτυχίο σας εγγυάται μια καλή ποιότητα εκπαίδευσης.
 • 1.000 χρόνια εξαιρετικής ακαδημαϊκής καινοτομίας - επί του παρόντος το Ηνωμένο Βασίλειο κατατάσσεται τρίτο στον κόσμο για καινοτομία.
 • Τρία από τα δέκα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του πανεπιστημίου που κατατάσσεται πρώτο στον κόσμο.
 • Τα βρετανικά πτυχία είναι σημαντικά για τους εργοδότες επειδή δίνουν μεγάλη έμφαση στην απόκτηση πρακτικής εμπειρίας στον σχετικό τομέα και σας εξοπλίζουν με όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη διεθνή επαγγελματική καριέρα.
 • Η μαθητοκεντρική προσέγγιση στη μάθηση στη βρετανική εκπαίδευση σημαίνει ότι θα αναπτύξετε την ανεξαρτησία, την αυτοπειθαρχία και τις αναλυτικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες.
 • Τα αγγλικά είναι η γλώσσα των παγκόσμιων επιχειρήσεων, οπότε η μελέτη για βρετανικό πτυχίο σάς επιτρέπει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα.
 • Τα μεγέθη των τάξεων είναι γενικά αρκετά μικρά ώστε να εξασφαλίζεται ότι οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε εξοπλισμό και αρκετό χρόνο για να μιλήσουν με τους καθηγητές τους.
 • Δίνουμε μεγάλη σημασία στην αύξηση των δεξιοτήτων απασχόλησης των μαθητών . Η IBS έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα UpSkill, το οποίο ενισχύει και αναπτύσσει τις δεξιότητες που είναι πιο απαιτητικές στην αρένα της εργασίας και επιτρέπει στους αποφοίτους μας να έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων σε αιτήσεις εργασίας.
 • Τα βρετανικά προγράμματα είναι πιο σύντομα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Τα προγράμματα Bachelor μας είναι τριετή μαθήματα πλήρους απασχόλησης και τα προγράμματα Master μας διαρκούν 1 χρόνο.
 • Το 38 τοις εκατό των βραβείων Νόμπελ που σπούδασαν στο εξωτερικό το έκαναν για βρετανικό πτυχίο.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Βουδαπέστη

Η πανεπιστημιούπολη IBS στη Βουδαπέστη, που αποτελείται από τρία όμορφα ανακαινισμένα κτίρια αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, βρίσκεται στο Graphisoft Park στην Óbuda, ακριβώς δίπλα στον Δούναβη, και είναι ένας ιδανικός χώρος για εκπαίδευση. Το Πάρκο φιλοξενεί περισσότερες από 60 διεθνείς και ουγγρικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft, SAP, Canon ή Samsung, και παρέχει ένα ζωντανό επιχειρηματικό περιβάλλον για το σχολείο μας. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις υπονοούμενες δυνατότητες προς το συμφέρον των φοιτητών και των αποφοίτων μας. Η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει επίσης μια αίθουσα διαμονής για τους μαθητές μας.

  Εισαγωγές

  Πώς να εφαρμόσει?

  1. Μεταβείτε στη σελίδα Εφαρμογής IBS και κάντε κλικ στο κουμπί «Γίνε υποψήφιος». Θα δείτε αμέσως τη σύνδεσή σας και θα σταλεί και στο email σας. Αποθηκεύστε τη σύνδεσή σας καθώς θα πρέπει να συνδέεστε από καιρό σε καιρό.
  2. Επιλέξτε το πρόγραμμα και την πρόσληψη (μπορείτε να κάνετε αίτηση μόνο για ένα πρόγραμμα).
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα και ανεβάστε τα απαιτούμενα έγγραφα.
  4. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις «Εργασίες της λίστας ελέγχου», πρέπει να τις κάνετε όλες για να γίνετε δεκτοί.
  5. Υποβάλετε την αίτησή σας.
  6. Θα χρειαστεί να πληρώσετε 100 ευρώ το τέλος αίτησης (δεν επιστρέφεται). Λάβετε υπόψη ότι η αίτησή σας καθίσταται έγκυρη μόνο μετά την πληρωμή του τέλους αίτησής σας.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Οι πολίτες μη ευρωπαϊκών χωρών πρέπει να υποβάλουν προσωπικά αίτηση για άδεια φοιτητικής διαμονής στο πλησιέστερο ουγγρικό προξενείο. Μετά τη συνέντευξη, συνήθως χρειάζονται αρκετές εβδομάδες για να λάβετε βίζα. Εάν το Προξενείο χορηγήσει βίζα, θα λάβετε βίζα τύπου D που ισχύει για μία μόνο είσοδο στην Ουγγαρία και μετά την είσοδο στην Ουγγαρία έχετε 30 ημέρες για να πάτε στο Γραφείο Μετανάστευσης στη Βουδαπέστη για να λάβετε την άδεια διαμονής σας.

  Απαιτήσεις για άδεια φοιτητικής παραμονής στην Ουγγαρία:

  • επίσημα και πρωτότυπα σχολικά έγγραφα και έγγραφα ταυτότητας,
  • Πιστοποιητικό υποστήριξης βίζας του IBS που πιστοποιεί την ιδιότητα του φοιτητή, τη διαμονή στο Residence Hall, την ασφάλιση υγείας για το πρώτο έτος σπουδών και τις αγγλικές δεξιότητες,
  • σημαντικό οικονομικό υπόβαθρο στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή των γονιών σας (αρκετό για διαμονή ενός έτους στη Βουδαπέστη, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων ταξιδίου επιστροφής, περίπου 5-6000 ευρώ, που προέρχεται από τακτικό εισόδημα που πρέπει να προκύπτει από τις καταστάσεις τραπεζικού λογαριασμού) και εάν οι γονείς σας είναι χορηγώντας τη διαμονή σας, πρέπει να αποδείξετε ότι είστε συγγενείς προσκομίζοντας τα πιστοποιητικά γέννησής τους,
  • κάποιες γνώσεις για την Ουγγαρία, το IBS και τα προγράμματά μας,
  • ασφάλιση υγείας (περίπου 260 EUR που καταβάλλονται κατά την άφιξη στο IBS),
  • στοιχεία διαμονής (πιστοποιούμε τη διαμονή σας στη διεύθυνση Residence Hall της πανεπιστημιούπολης: 1031 Budapest, Reichl Kálmán u. 6., αλλά είναι δική σας ευθύνη να κανονίσετε και να πληρώσετε για τη διαμονή σας),
  • ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας για τις αγγλικές δεξιότητες αποτελεί πλεονέκτημα για το Προξενείο.

  Η διαδικασία έκδοσης βίζας μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 2-4 εβδομάδων, κάντε κράτηση για τη συνέντευξή σας εγκαίρως. Σε ορισμένα προξενεία θα πρέπει να ρωτήσετε και να περιμένετε ένα ραντεβού για τη συνέντευξη για την έκδοση βίζας, γι' αυτό σας προτείνουμε να κανονίσετε ένα ραντεβού αμέσως αφού πληρώσετε τα δίδακτρα και τα τέλη εγγραφής και θα σας στείλουμε το πιστοποιητικό υποστήριξης της Visa με express courier μέσα σε λίγα λεπτά ημέρες.

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Budapest

   Záhony utca 7, H-1031, Budapest

  Ερωτήσεις