Keystone logo
International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

Εισαγωγή

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας αποτελείται από τρεις διεθνείς εκπαιδευτικούς και διδάσκοντες, ενωμένους με μια κοινή προσπάθεια να παρέχουν υψηλής ποιότητας προγράμματα ESL τόσο για τους νέους ενήλικες όσο και για επαγγελματίες του χώρου της Βοστώνης.

Τα alma maters μας περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο Brandeis, το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, το Πανεπιστήμιο της Λευκορωσίας, το κολλέγιο Skidmore και το La Sorbonne IV. Μεταξύ των τριών μας, μιλάμε σε συνδυασμό 10 γλώσσες, οι οποίες περιλαμβάνουν σλαβικές, γερμανικές και ρομαντικές γλώσσες.

Όντας οι ίδιοι οι μετανάστες, πιστεύουμε ότι είμαστε μοναδικά έτοιμοι να κατανοήσουμε και να βοηθήσουμε τους φοιτητές του ESL καθώς αντιμετωπίζουν τα εμπόδια της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας ως ενηλίκων. Αξιοποιώντας την ποικίλη και εκτεταμένη εκπαιδευτική μας κατάρτιση και ενισχύοντας την εμπειρία μας με την εμπειρία μετανάστευσης ESL από πρώτο χέρι, δημιουργήσαμε ένα σχολείο που διδάσκει αγγλικά και βοηθά τους μαθητές μας να οικοδομήσουν μια ζωή για τον εαυτό τους στην Αμερική ή να βρουν επιτυχία ως δίγλωσσο επαγγελματία στο εξωτερικό.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να αναζητήσουμε μια καλά πληρωμένη και διεγερτική δουλειά, ειδικά όταν η γνώση της αγγλικής γλώσσας δεν είναι τόσο προηγμένη όσο θα θέλατε να είναι. Γνωρίζουμε επίσης πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι η ύπαρξη πρακτικών και εμπορεύσιμων δεξιοτήτων, ενώ δεν διαθέτουν επαρκή μέσα έκφρασής τους.

Η φιλοσοφία μας είναι καθοδήγηση.

Παρέχοντας ένα αξιόπιστο πλαίσιο μέσω της εκμάθησης γλωσσών με καριέρα, θα σας βοηθήσουμε να περιηγηθείτε στην πορεία των δικών σας όνειρων. Είτε έχετε ήδη κατανοήσει τη γλώσσα και χρειάζεστε βοήθεια για την εφαρμογή στον εαυτό σας προς τους στόχους σας, είτε αν δεν γνωρίζετε σε ποια κατεύθυνση θέλετε να πάρετε τη ζωή σας - αλλά ξέρετε ότι χρειάζεστε αγγλικά για να φτάσετε εκεί - θα εργαστούμε μαζί σας για να καθοδηγήσετε τη ζωή σας προς τα εμπρός.

Πιστεύουμε στην ενδυνάμωση των ικανοτήτων καθοδήγησης μέσω της εκπαίδευσης και της διασφάλισης. Βοηθώντας σας να κατανοήσετε τη διαδικασία εξεύρεσης της ιδανικής δουλειάς σας ή της σταδιοδρομίας σας, θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας δεξιότητες, υπόβαθρο και ενθουσιασμό για να πετύχετε την επιτυχία.

Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΣ

Η γνώση είναι δύναμη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια μοναδική και πιο σημαντική προσιτή προσέγγιση στην εκμάθηση γλωσσών.

Κάθε φοιτητής που περνά μέσα από τις πόρτες μας έχει ιδιαίτερες ανάγκες. Η δική μας ξεχωριστή προσέγγιση "building block" επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόσουν την εκπαίδευσή τους ώστε να ταιριάζουν στο προσωπικό ταξίδι μάθησης και να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Δεν υπάρχει μια προσέγγιση "ενιαίου μεγέθους" για την εκπαίδευση ενηλίκων και συνεπώς εργαστήκαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια σειρά προγραμμάτων που θα επιτρέψουν σε όλους που περπατούν στις πόρτες μας να μάθουν με τον τρόπο που τους έχει νόημα. Ένας επαγγελματίας που εργάζεται με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα θα ωφεληθεί περισσότερο από μια βραχυπρόθεσμη εντατική πορεία, ενώ ένας νεαρός ενήλικας που με ένα ευέλικτο πρόγραμμα μπορεί να επωφεληθεί από ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα βύθισης.

Ταυτόχρονα, θέλουμε το σχολείο μας να είναι επίσης ένα ασφαλές καταφύγιο - ένα κέντρο βοήθειας και εκπαίδευσης τόσο για τους ξένους γείτονές μας που ζουν με πλήρη απασχόληση στη Βοστώνη όσο και για τους προσωρινούς φοιτητές που επισκέπτονται την πόλη. Η εκτεταμένη προσφορά μας για φοιτητικές υπηρεσίες δημιουργήθηκε ως μια σωτηρία στη Βοστώνη και ένα χέρι βοήθειας σε ολόκληρο το φοιτητικό μας σώμα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα καθώς και τις βασικές γλωσσικές δεξιότητες και πολιτισμικές γνώσεις που θα βοηθήσουν τους μαθητές μας να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς, επαγγελματικούς και προσωπικούς τους στόχους.

Παρέχετε στους φοιτητές την ευκαιρία να βελτιώσουν τις γλωσσικές δεξιότητές τους και να ενθαρρύνουν την εκτίμηση της αμερικανικής αγγλικής γλώσσας και του πολιτισμού σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Διατηρήστε μια ομάδα εκπαιδευτών και διαχειριστών που είναι αφιερωμένοι στο να βοηθούν τους μαθητές να αφομοιωθούν και να ενσωματωθούν άνετα στον αμερικανικό πολιτισμό και την καθημερινή ζωή.

Προσφέρετε επίσημες ακαδημαϊκές οδηγίες καθώς και πρακτική εκπαίδευση για την καθημερινή ζωή.

Να προσφέρουμε εξατομικευμένη προσοχή στους μαθητές μέσω της μοναδικής μας προσέγγισης Building Blocks.

Να παρέχουν προγράμματα που είναι εκπαιδευτικά υγιή, ενημερωμένα, υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένα αποτελεσματικά.

Τοποθεσίες

  • Boston

    20 Linden Street - 2nd Floor, Allston, MA 02134, Boston

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις