Keystone logo
IPAM

IPAM

IPAM

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

IPAM είναι ένα σχολείο που έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία μάρκετινγκ, παρέχοντας πάντα άριστη εκπαίδευση σε κοντινή απόσταση από τις εταιρείες και τις αγορές.

Το διδακτικό μας μοντέλο συνδυάζει τη θεωρία και την πρακτική, που διδάσκονται από την σχολή με την επιχειρηματική εμπειρία και τις πραγματικές προκλήσεις που τίθενται στους μαθητές από τις εταιρείες.

Το περιβάλλον στο IPAM Λισαβόνας είναι ένα θέμα επαγγελματισμού, ικανότητας και αποφασιστικότητας. Οι μαθητές είναι αληθινοί Διευθυντές Μάρκετινγκ κατά την έναρξη ή την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους.

Ιστορία

Ιδρύθηκε το 1984, είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο σχολείο μάρκετινγκ στην Πορτογαλία και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 9.000 μαθητές στα 31 χρόνια της ύπαρξής του.

Ήταν ένα από τα πρώτα πορτογαλικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έπρεπε να αξιολογηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων, την πιο σημαντική ένωση στον τομέα.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, το IPAM βλέπει αξιοσημείωτη ανάπτυξη. Αναπτύσσει μια πολύ στενή σχέση με την επιχειρηματική αγορά, τα μαθήματα της αναγνωρίζονται από την πορτογαλική κυβέρνηση, κατέχει το 1ο Συνέδριο Επαγγελματιών Μάρκετινγκ και εγκαινιάζει το μοναδικό επιστημονικό περιοδικό που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ μέχρι σήμερα.

Μετά το 2000, το IPAM κατέχει τον μεγαλύτερο προσομοιωτή διαχείρισης σε εθνικό επίπεδο, ενσωματώνει πλήρως όλα τα ακαδημαϊκά του προγράμματα στο πλαίσιο της διαδικασίας της Μπολόνια και καλωσορίζει τους επιφανείς μαθητές Philip Kotler και Tom Peters σε εναρκτήρια μαθήματα για το ακαδημαϊκό έτος.

Ακαδημαϊκό Μοντέλο

Ένα μαθησιακό μοντέλο διδασκαλίας που στοχεύει στην προετοιμασία των σπουδαστών για έναν παγκόσμιο κόσμο μέσω της απόκτησης γνώσεων και της ανάπτυξης δεξιοτήτων που θα ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους οπουδήποτε στον κόσμο.

Στο IPAM , όλα αυτά τα χρόνια IPAM ένα παιδαγωγικό μοντέλο που συνδυάζει δραστηριότητες στην τάξη, τεχνολογία και σύνδεσμο προς την αγορά.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων στην τάξη, η διδασκαλία δίνεται στο πιο συμβατικό μοντέλο, αλλά με καινοτόμες παιδαγωγικές μεθοδολογίες (μελέτες περιπτώσεων, θέατρο, παιχνίδι ρόλων, ομαδική εργασία, σεμινάρια ή προσομοιώσεις). Η διδασκαλία σε ένα περιβάλλον συνδυασμένης μάθησης υποστηρίζεται από νέες τεχνολογίες (διάθεση, δικτύωση, φόρουμ, συνομιλίες, τηλεδιάσκεψη).

Τέλος, η διδασκαλία σε περιβάλλον αγοράς πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους (εργάσιμες ημέρες και άνοιγμα, τάξεις σε εταιρείες, επισκέψεις εργασίας, πρακτική άσκηση, εργαστήρια ή συνέδρια).

Το καινοτόμο και διαφοροποιημένο ακαδημαϊκό μοντέλο της IPAM βασίζεται επομένως σε 2 βασικούς πυλώνες:

 • Σύνδεση με τις επιχειρήσεις
 • Διεθνής εμπειρία

IPAM Lisbon" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50877_rsz_detalhe1.jpg" alt="IPAM Lisbon" />

© Instituto Português de Administração de Marketing ( IPAM )

Πανεπιστημιούπολη

IPAM πανεπιστημιούπολη IPAM βρίσκεται στη Λισαβόνα και το Πόρτο είναι έτοιμη να προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ακαδημαϊκή εμπειρία και να ενισχύσει την ακαδημαϊκή επιτυχία τους

Ανοιχτό 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

 • Περιοχές μελέτης και κοινόχρηστοι χώροι που αποσκοπούν στην τόνωση της ομαδικής εργασίας και στην προώθηση της ολοκλήρωσης των πανεπιστημίων: Δωμάτια κατηγορίας | Εργαστήρια | Αμφιθέατρο | Βιβλιοθήκη | Μελέτες Εξωτερικό σαλόνι
 • Υπηρεσίες που στοχεύουν στη διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των σπουδαστών: δικαστήριο τροφίμων Κέντρο αντιγραφής | Υπηρεσίες Φοιτητών | Εικονική πανεπιστημιούπολη | Ελεύθερο ασύρματο ίντερνετ

IPAM" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50878_rsz_ipam.png" alt="IPAM" />

© Instituto Português de Administração de Marketing (Αλφα = "IPAM")

Τοποθεσίες

 • Lisbon

  Quinta do Bom Nome, Estr. da Correia 53 1500-210 Lisboa, , Lisbon

  • Porto

   Rua Manuel Pinto de Azevedo, 748 4100-320 Porto, , Porto

   Ερωτήσεις