Keystone logo
© BIMM University
iQualify UK

iQualify UK

iQualify UK

Εισαγωγή

iQualify UK είναι ένας εγγεγραμμένος οργανισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο που ιδρύθηκε για να παρέχει τα καλύτερα στην εκπαίδευση μέσω μαθημάτων και προσόντων για όσους είχαν προηγουμένως αποκλειστεί για λόγους χρηματοδότησης ή για την ανάγκη να εργαστούν παρά να σπουδάσουν. Επομένως, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτή τιμή.

Σύγχρονη βρετανική εκπαίδευση

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του iQualify UK βρίσκονται σε πολλά χαρακτηριστικά που συχνά απουσιάζουν στα σύγχρονα ιδρύματα:

 • Καλύτερη σχολή
 • Προσωπική αλληλεπίδραση
 • Ολιστική εμπειρία
 • Επαγγελματική κουλτούρα
 • Διεθνώς συνδεδεμένος

Συνδυάζοντας την καλύτερη σχολή

Η iQualify UK είναι μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που προέρχονται από μια σειρά ιδρυμάτων. Βάζουμε τα καλύτερα μαζί και θα επεκτείνουμε το δίκτυο σχολών καθώς αναπτύσσουμε.

Προσωπική αλληλεπίδραση

Η διαθεσιμότητα σε φοιτητές προσωπικής αλληλεπίδρασης με μέλη της σχολής μέσω Skype, email ή τηλεφώνου και η δυνατότητα προβολής ζωντανών διαλέξεων.

Προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία

Προσφέρουμε μια ολιστική εμπειρία τόσο στο περιβάλλον όσο και στη διδακτική φιλοσοφία, έτσι ώστε η μαθησιακή εμπειρία να ξεπεράσει το επίπεδο του εγχειριδίου. Το διαδικτυακό περιβάλλον υποστηρίζει μια διδακτική φιλοσοφία που ενθαρρύνει τη μάθηση μέσω διαλόγου μεταξύ φοιτητών και καθηγητών και μεταξύ των ίδιων των μαθητών. Για παράδειγμα, τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προάγουν τη συζήτηση των φοιτητών για σχετικές μελέτες περιπτώσεων και σύγχρονα παραδείγματα.

Μια επαγγελματική κουλτούρα

iQualify UK διοικείται από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για τους μαθητές και την εκπαίδευσή τους.

Ισχυροί διεθνείς δεσμοί

Με προσανατολισμό προς τις διεθνείς επιχειρήσεις.

Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με τη βρετανική μας κληρονομιά, μας επιτρέπουν να επικεντρώσουμε τα πλεονεκτήματα ενός επαγγελματικού δικτύου στην προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών στους μαθητές μας.

Η δήλωση αποστολής μας

Η αποστολή iQualify UK είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας προσιτή εκπαίδευση σε διεθνή πρότυπα προσόντα και δεξιότητες, οι οποίες παρέχουν τόσο εξαιρετικό περιεχόμενο όσο και μαθησιακή εμπειρία, σε μαθητές σε όλο τον κόσμο.

139115_pexels-photo-3762806.jpeg

Πώς δουλεύουμε

iQualify UK είναι ένας εντελώς ανεξάρτητος εκπαιδευτικός οργανισμός, αφιερωμένος στους μαθητές μας. Παραδίδουμε τα μαθήματά μας κυρίως ακολουθώντας τις δύο μεθόδους:

 • Μέθοδος διδασκαλίας μπλοκ τάξης
 • Ηλεκτρονική μέθοδος μάθησης

Μέθοδος διδασκαλίας μπλοκ τάξης

Η διδασκαλία μπλοκ στην τάξη συνδυάζει τη διδασκαλία στην τάξη με τις διαδικτυακές πληροφορίες για να σας δώσει το καλύτερο και των δύο! Εμείς, λοιπόν, σας προσφέρουμε μια επιλογή μεθόδων μελέτης ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Ένα από τα βασικά οφέλη είναι ότι σας επιτρέπει να μελετάτε ενώ εργάζεστε.

Η διδασκαλία στην τάξη παραδίδεται συνήθως σε ένα μπλοκ τριών έως πέντε ημερών στην πανεπιστημιούπολη ένα σαββατοκύριακο. Κάθε διδακτικό μπλοκ θα καλύπτει μία από τις ενότητες. Στη συνέχεια, έχετε μια περίοδο μερικών εβδομάδων για να πραγματοποιήσετε την έρευνα και να ολοκληρώσετε την εργασία σας πριν από την επόμενη ομάδα διδασκαλίας. Αυτή η συγκεντρωμένη δραστηριότητα θα σας δώσει την κατανόηση και τη γνώση που χρειάζεστε. Το διαδικτυακό στοιχείο παρέχεται μέσω της ζώνης διδασκαλίας μας. Περιέχει το περιεχόμενο του μαθήματος, συμπεριλαμβανομένου υλικού ανάγνωσης και ασκήσεων αυτοαξιολόγησης, για να σας υποστηρίξει στις σπουδές σας. Έτσι, εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε ή χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες, τότε μπορείτε συνήθως να το βρείτε στη Ζώνη Διδασκαλίας.

Ηλεκτρονική μέθοδος μάθησης

Η διαδικτυακή μάθηση είναι η σύγχρονη εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή εκπαίδευση που σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε από το σπίτι στον δικό σας χρόνο - ή από την εργασία ή οπουδήποτε εσείς επιλέξετε. Είναι η ευκαιρία σας να μάθετε νέες δεξιότητες και να επιτύχετε τους στόχους σας, σας παρέχουμε τα μέσα και την ευελιξία για να βελτιώσετε την καριέρα σας.

Είμαστε ένας από τους πιο έμπειρους παρόχους διαδικτυακής μάθησης στον κλάδο. Προσφέρουμε προσόντα εγκεκριμένα από κορυφαίους επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς φορείς, ώστε να έχετε τη διαβεβαίωση ενός αναγνωρισμένου τίτλου. Επιλέγοντας το iQualify UK , επιλέγετε έναν ευέλικτο και οικονομικό τρόπο για να μάθετε νέα ή να αναπτύξετε τις υπάρχουσες δεξιότητές σας και ή να αποκτήσετε επιπλέον προσόντα.

Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασής σας για τη ζώνη διδασκαλίας, όπου θα βρείτε όλο το υλικό του μαθήματος και τις πληροφορίες υποστήριξης. Σας στέλνουμε επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας για τον διαδικτυακό σας δάσκαλο.

Ποιο iQualify UK είναι το σωστό κομμάτι για εσάς;

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών διαπιστευμένων μαθημάτων. Επειδή οι στόχοι και οι φιλοδοξίες όλων είναι διαφορετικοί, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το μάθημα που θέλετε να σπουδάσετε είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ίσως έχετε ήδη μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε ή πρέπει να μελετήσετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για το θέμα που πρέπει να λάβετε ή σε ποιο επίπεδο να ξεκινήσετε, λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα σημεία μπορεί να σας βοηθήσουν να λάβετε τη σωστή απόφαση:

 1. Πρώτα, σκεφτείτε τι θα θέλατε να μάθετε και τους λόγους για τους οποίους. Ίσως θελήσετε να αποκτήσετε ένα προσόν για να πάρετε την εκπαίδευσή σας στο επόμενο επίπεδο, να πάρετε μια καλύτερη θέση στην εργασία ή να μάθετε κάτι νέο για να εκπληρώσετε ένα πάθος. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι και τα ενδιαφέροντά σας, προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί που θέλετε.
 2. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το χρόνο που μπορείτε ή είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε στις σπουδές σας. Γνωρίζουμε ότι θα μπορούσατε να έχετε μια πολύ πολυάσχολη ζωή ή ότι μπορεί να μην έχετε σπουδάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και να θέλετε να ξεκινήσετε αργά. Όλα τα μαθήματά μας προσφέρουν ευέλικτες επιλογές μάθησης που θα ταιριάζουν γύρω σας, ώστε να μπορείτε να μελετήσετε όσο πιο γρήγορα θέλετε ή να πάρετε την πλήρη περίοδο σπουδών για να ολοκληρώσετε το μάθημά σας.
 3. Τέλος, είναι σημαντικό να σκεφτείτε ποια είναι η εμπειρία σας όταν σκεφτείτε ποιο επίπεδο σκοπεύετε να ξεκινήσετε. Για μερικούς ανθρώπους, αυτή είναι η πιο δύσκολη απόφαση από όλα, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε. Δεν πρέπει να απομακρύνεστε με υψηλό στόχο, αλλά δεν θέλετε να πάρετε κάτι που δεν θα μπορείτε να επιτύχετε. Η απόφασή σας θα εξαρτηθεί από την ισορροπία της εμπειρίας σας, της προηγούμενης εκπαίδευσής σας και του χρόνου που είστε πρόθυμοι και ικανοί να σπουδάσετε.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και επιπέδων και πολλά μαθήματα δεν χρειάζονται προηγούμενα προσόντα, οπότε αν πληροίτε τις βασικές απαιτήσεις και πιστεύετε ότι μπορείτε να το κάνετε, είστε έτοιμοι να πάτε. Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες, διαβάστε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας.

139114_pexels-photo-3781529.jpeg

Online εκπαιδευτές

Μόλις εγγραφείτε σε ένα από τα προσόντα μας, σας ανατίθεται ένας ειδικός δάσκαλος ο οποίος είναι ένας προσεκτικά επιλεγμένος ειδικός στον τομέα της μελέτης σας. Καθένας από τους εκπαιδευτικούς μας έχει εμπειρία στη διδασκαλία διαδικτυακών μαθημάτων και γνωρίζει τις προκλήσεις καθώς και τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής μάθησης.

Ο καθηγητής σας παρέχει ακαδημαϊκή υποστήριξη και απαντά σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τα προσόντα σας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου και των αξιολογήσεών του. Διασφαλίζουν ότι είστε πλήρως προετοιμασμένοι να περάσετε επιτυχώς τις εργασίες και τις εξετάσεις σας (εάν υπάρχουν) παρέχοντας και επισημαίνοντας αποτελεσματικά βοηθήματα αναθεώρησης, όπως δοκιμαστικά έγγραφα και πλαστές εξετάσεις. Όλα τα χαρτιά σας έχουν επισημανθεί με εποικοδομητικό τρόπο, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας.

Ο δάσκαλός σας έχει δεσμευτεί να σας υποστηρίξει στις σπουδές σας και υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους:

 • Με email: Υποβάλετε ερωτήσεις στο χρόνο σας όλο το 24ωρο. ο δάσκαλός σας θα απαντήσει με απαντήσεις και συμβουλές εντός 24 ωρών (εργάσιμες ημέρες).
 • Μέσω της διαδικτυακής δυνατότητας συνομιλίας: Κάντε την ερώτησή σας ενώ είναι φρέσκο στο μυαλό σας και επικοινωνεί με τον δάσκαλό σας σε πραγματικό χρόνο όταν είναι συνδεδεμένοι.
 • Πάνω από το τηλέφωνο ή το Skype: Επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτή σας μέσω τηλεφώνου κατά τις ώρες εργασίας τους και θα μπορούν να σας βοηθήσουν αμέσως.

Οι μαθητές μας μας λένε ότι το να έχουμε κάποιον εκεί για να τον καθοδηγήσει μέσα από το υλικό και να παρέχει υποστήριξη όταν το χρειάζονται είναι πολύ σημαντικό με τη διαδικτυακή μελέτη. Η σωστή υποστήριξη μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σημειώστε ότι θα έχετε έναν δάσκαλο μόνο εάν σπουδάζετε για μια πιστοποίηση. Τα μαθήματα δεν περιλαμβάνουν πρόσβαση σε εκπαιδευτή (και η τιμή τους είναι χαμηλότερη ανάλογα). Εάν δεν είστε βέβαιοι για τη διαφορά, μια πιστοποίηση θα έχει «Επίπεδο» και θα προέρχεται από έναν Οργανισμό Απονομής.

Διδακτική Ζώνη

Όλα τα μαθήματα και τα προσόντα μας παραδίδονται μέσω της iQualify UK διδασκαλίας iQualify UK . Οι μαθητές λαμβάνουν έναν κωδικό πρόσβασης και έναν κωδικό πρόσβασης όταν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή για το επιλεγμένο μάθημα ή τα προσόντα τους.

Εξετάσεις και εργασίες

Για να επιτύχετε τη φιλοδοξία σας και να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που θέλετε, οι μαθητές πρέπει να περάσουν από κάποια μορφή αξιολόγησης. Αυτές είναι συνήθως εξετάσεις και εργασίες για τα επιλεγμένα μαθήματα και τα προσόντα τους.

Τοποθεσίες

 • London

  11 Selsdon Way, London, E14 9GL, UK, E14 9GL, London

Προγράμματα

Ερωτήσεις