Keystone logo
ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Εισαγωγή

Η Σχολή ISCTE Business School εντοπίζει την προέλευσή της στο προηγούμενο τμήμα των επιστημών διαχείρισης που δημιουργήθηκε το 1972. Το σχολείο αναγνωρίζεται για την αριστεία του στη μάθηση και την έρευνα, το διεθνές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον και τη σταθερή σχέση με τον επιχειρηματικό κόσμο που προσφέρει στους εξαιρετικούς αποφοίτους μας , την ηγετική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

ISCTE Business School είναι ένα από τα πέντε σχολεία που αποτελούν ISCTE , μαζί με τη Σχολή Κοινωνιολογίας και Δημόσιας Πολιτικής, τη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, τη Σχολή Τεχνολογίας και Αρχιτεκτονικής και τη Σχολή Εφαρμοσμένων Ψηφιακών Τεχνολογιών (που βρίσκεται στη Sintra).

7 λόγοι για να επιλέξει το ISCTE Business School

1. Μια επιχειρηματική νοοτροπία

Στο ISCTE Business School κάθε σπουδαστής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει στενά τον επιχειρηματικό κόσμο. Να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε από την πρώτη ημέρα της επαγγελματικής σας ζωής.

Αυτή η επαφή είναι σταθερή σε κάθε διαδρομή μέσω:

 • Πρακτικές εργασίες - Στη συντριπτική πλειοψηφία των μαθημάτων οι μαθητές εκτελούν πρακτικές εργασίες, ομάδες ή άτομα, τα οποία αναλύουν συγκεκριμένα προβλήματα των επιχειρήσεων.
 • Τελικό Πρόγραμμα (Προπτυχιακό) - Όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές έχουν το τελευταίο έτος ένα θέμα σχεδίου στο οποίο διεξάγεται μια βαθύτερη μελέτη μιας συγκεκριμένης επιχειρηματικής πραγματικότητας.
 • Κέντρο υποστήριξης επιχειρηματικότητας - AUDAX - Η ISCTE Business School είναι ο κύριος ιδρυτής της Audax, ενός κέντρου που βοηθά τους νεοεισερχομένους φοιτητές με μια ενδιαφέρουσα ιδέα να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Υποστηρίζει τα έργα σε νομικές και οργανωτικές πτυχές και έχει ακόμη συνδέσει ένα επενδυτικό ταμείο που χρηματοδοτεί την έναρξη νέων εταιρειών.
 • Διδάσκοντες με υψηλή επιχειρησιακή εμπειρία - Η Σχολή διαθέτει ένα σύνολο προσκεκλημένων εκπαιδευτικών που εκτελούν εξέχοντες ρόλους στις κύριες πορτογαλικές εταιρείες και μεταδίδουν όλη την εμπειρία και τις πρακτικές γνώσεις τους στην τάξη.

2. Μια μοναδική διεθνή επικοινωνία

ISCTE Business School έχει σήμερα περίπου 250 φοιτητές που ανταλλάσσουν σε περισσότερες από 30 χώρες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Ασία και λαμβάνει περίπου 400 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 40 εθνικότητες που φοιτούν στα Πτυχίο, Μάστερ ή Θερινά Πανεπιστήμια του ISCTE Business School. Αυτή η πολυπολιτισμικότητα επιτρέπει στους μαθητές να γνωρίσουν στο σχολείο τους πολύ διαφορετικές εμπειρίες και πολιτισμούς.

3. Επιτυχής Καριέρα

Το επίπεδο απασχόλησης των πρόσφατων αποφοίτων του σχολείου είναι 100% μετά από 3 μήνες ολοκλήρωσης του μαθήματος. Στην περίπτωση των Μεταπτυχιακών φοιτητών, το ποσοστό είναι 80% τοποθέτηση πριν από την ολοκλήρωση του Master.

4. Μια κουλτούρα ανταμοιβής της αριστείας

Η αξία και η ατομική προσπάθεια αποτελούν θεμελιώδεις αξίες μιας σύγχρονης και δημοκρατικής κοινωνίας. ISCTE ανταμείβει όσους καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτύχουν επίπεδα αριστείας τόσο στην αρχή του μαθήματος όσο και στο τέλος του μαθήματος.

5. Ανάπτυξη μαλακών δεξιοτήτων

ISCTE Business School προσφέρει στους σπουδαστές του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη εγκάρσιων προσωπικών ικανοτήτων, όπως: η ικανότητα ανάπτυξης αυτοτελούς εργασίας, καθώς και η ομαδική εργασία, η πραγματοποίηση μεμονωμένων ερευνών, να αναλύει πολύπλοκες καταστάσεις και να επικοινωνεί. Προκειμένου να προετοιμαστούν οι μελλοντικοί απόφοιτοι, αφενός να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε μεταγενέστερους κύκλους σπουδών και αφετέρου να ενσωματωθούν πλήρως στην αγορά εργασίας.

6. Διδακτικές Μέθοδοι & Παιδαγωγική Ποιότητα

ISCTE Business School έχει μια μεγάλη παράδοση διδασκαλίας στον τομέα της Διοίκησης:

 • Η σχολή ISCTE Business School έχει συγγράψει περισσότερα από 100 βιβλία σε διαφορετικούς κλάδους διαχείρισης, πολλά από τα οποία απαιτούνται τώρα για ανάγνωση σε άλλα πορτογαλικά πανεπιστήμια.
 • Υπάρχει μια στενή σχέση εργασίας μεταξύ των φοιτητών και της σχολής?
 • Οι φοιτητές επωφελούνται από τις εβδομαδιαίες ώρες επαφής, τη συνεχή επαφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη συνεχή σχέση τους με τους αποφοίτους καθ 'όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους ζωής.

7. Το Πνεύμα

Η μελέτη στο ISCTE είναι επίσης μια ευκαιρία να απολαύσετε εξαιρετικές συνθήκες μελέτης και να συμμετέχετε σε ένα περιβάλλον όπου ο ελεύθερος χρόνος, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός καταλαμβάνουν ένα πολύ σημαντικό χώρο.

Στατιστική

ISCTE Business School έχει περίπου 181 καθηγητές κατανεμημένους στα έξι του Τμήματα: Λογιστική, Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά, Μάρκετινγκ, Λειτουργίες και Διοίκηση, Ποσοτικές Μέθοδοι Διοίκησης και Οικονομικών και Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτικής Συμπεριφοράς.

Περισσότεροι από 3.500 φοιτητές είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στα 7 προπτυχιακά προγράμματα, 15 προγράμματα μάστερ και 4 διδακτορικά που προσφέρονται από το σχολείο.

  Κατάταξη

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

  Τοποθεσίες

  • Lisbon

   ISCTE-IUL Business School International Admissions Office Office 1W2 Avenida das Forças Armadas

   Ερωτήσεις