Keystone logo
ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

Εισαγωγή

Η Pathway σας προς την ηγεσία

Για να γίνουν οι μαθητές μας οι επαγγελματίες που κάθε πελάτης θέλει να έχει στο πλευρό τους, χρειάζεται μια μέθοδος που ξεπερνά το τεχνητό χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης, μεταβαίνοντας από την αφαίρεση της υποθετικής υπόθεσης στην άμεση εφαρμογή στην πραγματική περίπτωση. Πρόκειται για πραγματική εκπαίδευση, που αντιμετωπίζει πραγματικές περιπτώσεις υψηλότερης ζήτησης και σε πραγματικό περιβάλλον.

Οι μαθητές μας ακολουθούν αυτόν τον δρόμο με οδηγό εμπειρογνώμονες από τις σημαντικότερες εθνικές και διεθνείς εταιρείες. Μόνο με αυτούς τους δασκάλους και αυτή τη μέθοδο, μπορούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να πετύχουν με επιτυχία τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Γιατί να σπουδάσω στο ISDE;

Το ISDE υπήρξε οραματιστικό ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που δημιουργήθηκε από τις κύριες δικηγορικές εταιρείες παγκοσμίως. Από την ίδρυσή του, υπήρξε πρωτοπόρος, αποτελώντας το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο που εισήγαγε μια πραγματική πρακτική μεθοδολογία, ενσωματώνοντας τους μαθητές μας στις κύριες δικηγορικές εταιρείες του κόσμου. Γνωρίστε έναν νέο νόμο, τον ευφυή νόμο. Οι ηγέτες των εταιρειών σας εκπαιδεύουν από την αριστεία και σας ενσωματώνουν στις τάξεις τους.

Τι αναζητούν τα δικηγορικά γραφεία, οι εταιρείες και οι συνεργάτες του ISDE;

Οι εκπρόσωποι των δικηγορικών γραφείων που ίδρυσαν το ISDE και περισσότεροι από 200 συνεργάτες στις μέρες μας, είχαν έναν σαφή στόχο: να βασιστούν σε ένα ίδρυμα που θα μπορούσε να επιλέξει το καλύτερο ταλέντο από τα πανεπιστήμια για να το συμπληρώσει με επαγγελματική κατάρτιση που βασίζεται στην αριστεία. Ως εκ τούτου, επιτυγχάνουμε ότι το βήμα από μια τάξη στις τάξεις ενός δικηγορικού γραφείου και μιας εταιρείας είναι φυσικό και πληροί τα πρότυπα υψηλής ζήτησής τους.

Ιστορία

Το ISDE είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που γεννήθηκε από την καρδιά του νομικού επαγγέλματος. Εκπρόσωποι των κυριότερων εθνικών και διεθνών επιχειρήσεων συμμετείχαν στη δημιουργία του, με στόχο τη δημιουργία ενός ακαδημαϊκού ιδρύματος αφιερωμένου στην παροχή κατάρτισης υψηλού επιπέδου.

Το ISDE επιλέγει ταλαντούχους φοιτητές από κορυφαία εθνικά και διεθνή πανεπιστήμια, προσφέρει εκπαίδευση που βασίζεται στην αριστεία και, ως εκ τούτου, τους εισάγει σε επαγγελματικές δομές με επαρκείς εγγυήσεις.

Το ISDE είναι ένα κέντρο που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης. Οι μαθητές του εκπαιδεύονται σε μερικά από τα πιο διάσημα διεθνή πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο Georgetown, το NYU, το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και το Πανεπιστήμιο Jindal Global, κορυφαίοι σε διεθνείς κατατάξεις.

Αυτή η διπλή συμβολή των καλύτερων ακαδημαϊκών και επαγγελματικών συνεργατών διαμορφώνει ένα παγκόσμιο μοντέλο κατάρτισης που σπάει το τεχνητό χάσμα μεταξύ θεωρίας και πρακτικής και μεταφράζεται σε μια ολοκληρωμένη μέθοδο επαγγελματικοποίησης.

Ερευνητικά κέντρα

Τα Ερευνητικά Κέντρα είναι ένας τύπος συνεργασίας με το ISDE με σκοπό την υλοποίηση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την κατάρτιση και την έρευνα στον τομέα του δικαίου και των οικονομικών.

Τα Ερευνητικά Κέντρα δημιουργήθηκαν με την αποστολή να προωθούν συμμαχίες με εξωτερικούς εταίρους και ιδρύματα από διαφορετικούς τομείς, προκειμένου να ευνοήσουν την ανάπτυξη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στόχος είναι η ενίσχυση των σχέσεων με τον επιχειρηματικό και τον επαγγελματικό τομέα, μέσω διαφορετικών πρωτοβουλιών έρευνας και κατάρτισης που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο των ερευνητικών κέντρων ISDE.

Ερευνητικά Κέντρα ISDE:

 • Ερευνητικό Κέντρο ISDE για το BlockChain & Law
 • Ερευνητικό Κέντρο ISDE για τη Συμμόρφωση
 • Ερευνητικό Κέντρο ISDE για το Αθλητικό Δίκαιο
 • Κέντρο Ερευνών ISDE σε συνεργασία με το Brains School Master

Επαγγελματίες συνεργάτες

Το ISDE γεννήθηκε από επαγγελματικούς κύκλους όταν εκπρόσωποι των πιο διάσημων δικηγορικών γραφείων αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα ίδρυμα που επιλέγει ταλαντούχους φοιτητές για να τους εκπαιδεύσει με βάση την αριστεία και ως εκ τούτου τη δυνατότητα να τους ενσωματώσει επιτυχώς στις ομάδες τους.

Κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες, όπως αυτές του London Magic and Silver Circle , αμερικανικές εταιρείες, ηπειρωτική Ευρώπη ή ασιατική αγορά, εταιρείες επαγγελματικών υπηρεσιών όπως η Big Four , πολυεθνικές, ιδρύματα, αθλητικοί εταίροι συνεισφέρουν με τις καλύτερες επαγγελματικές τους γνώσεις -πώς να σχεδιάζουμε, να κατευθύνουμε και να διδάσκουμε τα διαφορετικά προγράμματα μας.

Ακαδημαϊκοί συνεργάτες

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε εθνικές και διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες με στόχο να προσφέρουμε τρέχουσες και παγκόσμιες εμπειρίες στην κατάρτιση των μαθητών μας.

Περισσότερες από 250 δικηγορικές εταιρείες και εταιρείες σε περισσότερες από 50 χώρες έχουν ενταχθεί στο έργο.

Το ISDE διατηρεί στενή σχέση με τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό τομέα. Επί του παρόντος, συνεργάζεται με περισσότερες από 250 συνδεδεμένες δικηγορικές εταιρείες και εταιρείες από πολλές χώρες. Επιπλέον, η ISDE έχει συνεργασίες με πανεπιστήμια κύρους όπως το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Georgetown, το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και το Jindal Global University, μεταξύ άλλων.

Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι διπλός: να εγγυηθεί ότι οι μαθητές θα λαμβάνουν συνεχώς ενημερωμένη εκπαίδευση και ευκαιρίες για να αναπτύξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, και επίσης να ενθαρρύνει τις συνεργαζόμενες δικηγορικές εταιρείες και εταιρείες να είναι πιο ανταγωνιστικές και κοινωνικά υπεύθυνες χάρη στην ένταξη στην εργασία νέων ταλέντων που εκπαιδεύονται σε περιβάλλον διεθνούς αριστείας.

Σχολή

Η σχολή του ISDE αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στην έρευνα και τη διδασκαλία. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι γιατροί και πρακτικοί δικηγόροι σε κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες και εταιρείες, γεγονός που αποδεικνύει την αξία τους στην έρευνα σε συνδυασμό με μια πρακτική άποψη του επαγγέλματος.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Οι πανεπιστημιουπόλεις και τα κεντρικά γραφεία μας

Οι φοιτητές μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις διάφορες πανεπιστημιουπόλεις ανάλογα με το είδος του προγράμματος που σπουδάζουν. Εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βρίσκονται στις πιο εξέχουσες γειτονιές κάθε πόλης, σε οποιονδήποτε από τους τέσσερις χώρους διεξαγωγής τους, θα βρουν ευκαιρίες να ασκηθούν σε αθλήματα, να παρακολουθήσουν μαθήματα, συνέδρια και master sessions που συμπληρώνουν τα ακαδημαϊκά τους προγράμματα. Οι δραστηριότητες που προωθεί το ISDE στοχεύουν στην απόκτηση περισσότερων γνώσεων και την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των μαθητών.

Τεχνολογία & Ψηφιακή

Το ISDE αντιγράφει τα εργασιακά περιβάλλοντα κορυφαίων δικηγορικών γραφείων και εταιρειών. Ως εκ τούτου, ως ουσιαστική υποστήριξη για την εκπαίδευσή τους, οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση στα ίδια εργαλεία που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες που βασίζονται στο Διαδίκτυο.

Μαδρίτη

Η Μαδρίτη είναι μια πολυσύχναστη πόλη σε συνεχή ανάπτυξη. Θεωρείται από πολλούς ως το φυσικό σταυροδρόμι για τις επιχειρήσεις μεταξύ Ευρώπης, Αμερικής και Αφρικής. Η πανεπιστημιούπολη του ISDE βρίσκεται στην οικονομική περιοχή, κοντά στα κεντρικά γραφεία κορυφαίων δικηγορικών γραφείων και εταιρειών, των οποίων οι επαγγελματίες συνθέτουν τη σχολή του και όπου οι φοιτητές του ISDE πραγματοποιούν πολλά εσωτερικά εργαστήρια.

Βαρκελώνη

Βρίσκεται σε μια από τις πιο γοητευτικές περιοχές της πόλης και σε ένα κτίριο που συνδυάζει την παράδοση της ιστορίας του με όλες τις ανέσεις για τους φοιτητές. Η πανεπιστημιούπολη του ISDE στη Βαρκελώνη έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παρέχει το καλύτερο περιβάλλον για εκπαίδευση και εξέλιξη με βάση την αριστεία.

Νέα Υόρκη

Τα κεντρικά γραφεία του ISDE, που βρίσκονται στο κέντρο της Νέας Υόρκης, είναι όπου συντονίζονται όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών συμμαχιών με πανεπιστήμια κύρους σε όλη τη χώρα.

Αστούριας

Η πανεπιστημιούπολη του ISDE, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Οβιέδο, είναι το μέρος όπου το ISDE παρέχει τις υπηρεσίες εκπαίδευσης για τη βόρεια Ισπανία, διδάσκοντας μαθήματα στα κεντρικά γραφεία για εξατομικευμένη εκπαίδευση για ομάδες ή εταιρείες.

  Τοποθεσίες

  • Madrid

   C. de Serrano, 208, , Madrid

  • New York

   350 5th Ave, , New York

   • Oviedo

    ISDE Law Business School, , Oviedo

    • Madrid

     Madrid, Ισπανία

     Ερωτήσεις