Keystone logo
ISM - International School of Management

ISM - International School of Management

ISM - International School of Management

Εισαγωγή

Η Διεθνής Σχολή Διοίκησης (ISM) είναι μια εξειδικευμένη, διαπιστευμένη σχολή επιχειρήσεων που εδρεύει στο Παρίσι της Γαλλίας με προγράμματα σε πέντε διαφορετικές ηπείρους.

Δίνουμε στους φοιτητές την παγκόσμια προοπτική που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν ως σύγχρονοι επιχειρηματικοί ηγέτες. Αυτό το κάνουμε διατηρώντας τα μαθήματά μας μικρά, επιλεγμένα και ποικίλα πολιτιστικά και προσφέροντας προγράμματα σε μεγάλους εμπορικούς κόμβους σε όλο τον κόσμο.

Το IMBA μας αναπτύσσει τους ηγέτες των παγκόσμιων επιχειρήσεων του αύριο, ενώ το DBA μας γίνεται για έμπειρα στελέχη που επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ανώτερης ηγεσίας σε διεθνές επίπεδο. Για τους αποδεδειγμένους ανώτερους επαγγελματίες, το διδακτορικό μας διδάσκει τις διδακτικές και ερευνητικές δεξιότητες που απαιτούνται για να δώσουν πίσω στην επιχειρηματική κοινότητα και να διαμορφώσουν την επόμενη γενιά ηγετών.

Χτισμένο σε παγκόσμιες αξίες

Ο ιδρυτής μας, Jack Forget, άνοιξε το ISM για να αμφισβητήσει το παραδοσιακό μοντέλο σχολικών ιδρυμάτων.

Το όραμά του ήταν για ένα εξωτερικό σχολείο που προάγει την καινοτομία και τους νέους τρόπους διδασκαλίας. Θα ήταν ένας πραγματικά παγκόσμιος θεσμός, με εταιρικές σχέσεις στις αναδυόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι σπουδαστές από όλες τις ηπείρους θα μάθουν από καθηγητές του ανώτατου βαθμού και θα οικοδομήσουν ένα πολύτιμο επαγγελματικό δίκτυο ενώ θα σπουδάσουν.

Το ISM του σήμερα διατηρεί τη δύναμη και την ευελιξία αυτής της ιδρυτικής φιλοσοφίας. Ακόμα με έδρα το Παρίσι, έχουμε τώρα συνεργατικά ιδρύματα στη Νέα Υόρκη , τη Σαγκάη , το Νέο Δελχί , το Σάο Πάολο και το Κέιπ Τάουν . Συνεχίζουμε να δίνουμε στους σπουδαστές τις εξειδικευμένες δεξιότητες, τις παγκόσμιες προοπτικές και τις επαφές που χρειάζονται για να αναπτυχθούν ως ηγέτες.

Βασισμένο στην πρακτική του πραγματικού κόσμου

Οι μαθητές μας είναι φιλόδοξοι. Τρέφονται για να φτάσουν στην κορυφή. Έτσι, ενώ μια σταθερή βάση της θεωρητικής γνώσης είναι σημαντική, είναι απαραίτητη η ενεργητική γνώση και εμπειρία.

Επιλέγουμε τους καθηγητές μας τόσο για την αριστεία της διδασκαλίας όσο και για την επιχειρηματική τους διάθεση. Όταν δεν βρίσκονται στη ISM, μπορούν να βρεθούν κορυφαίες εταιρείες, να διδάξουν σε κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο και να επηρεάσουν την κατεύθυνση της διεθνούς επιχειρηματικής πρακτικής.

Οι μικρές μας, διαδραστικές τάξεις μας επιτρέπουν τη στενή πρόσβαση στην εμπειρία των καθηγητών μας. Και επειδή οι σπουδαστές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες από μόνα τους, έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την πρωτότυπη γνώση και να ενημερώσουν τι συμβαίνει στην τάξη.

Κατασκευασμένο για στελέχη εργασίας

Οι φοιτητές ISM είναι στελέχη υψηλού επιπέδου με απαιτητικά χρονοδιαγράμματα. Ο χρόνος τους είναι ένας πολύτιμος πόρος και χρειάζονται τις σπουδές τους για να ταιριάζουν στην καριέρα και τον τρόπο ζωής τους.

Αυτή η ανάγκη για ευελιξία εμπνέει όλα όσα προσφέρουμε. Οι μαθητές μπορούν να συνδυάσουν μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο στο Παρίσι με την ηλεκτρονική μάθηση και να παρακολουθήσουν προγράμματα στο εξωτερικό σε ένα από τα πέντε ιδρύματα συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο.

Επιτρέπουμε επίσης στους μαθητές να προσαρμόσουν τις σπουδές τους και να επικεντρωθούν σε ό, τι έχει σημασία για την καριέρα τους. Ανάλογα με το βαθμό που επιλέγουν, μπορούν να ακολουθήσουν μια γενική Pathway στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων ή να ειδικευτούν στη χρηματοδότηση, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία ή την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ένα διαρκές επαγγελματικό δίκτυο

Για τους σπουδαστές μας, τα οφέλη της μελέτης στο ISM συνεχίζονται πολύ πέρα από την ημέρα των αποφοίτων.

Οι συμμαθητές και οι καθηγητές που συναντώνται κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο σχολείο αποτελούν ένα επαγγελματικό δίκτυο διάρκειας ζωής, με ιδέες, υποστήριξη και ευκαιρίες που ξεπερνούν τους επιχειρηματικούς τομείς και τα γεωγραφικά όρια.

Τοποθεσίες

 • Paris

  ISM Paris 17, boulevard Raspail, 75007, Paris

 • Shanghai

  ISM - International School of Management, , Shanghai

  • São Paulo

   ISM - International School of Management, , São Paulo

   • New York

    101 astor place, , New York

    • Cape Town

     ISM - International School of Management, , Cape Town

     • New Delhi

      amity university campus, , New Delhi

      Ερωτήσεις