Keystone logo
ISM University of Management and Economics

ISM University of Management and Economics

ISM University of Management and Economics

Εισαγωγή

Ποιότητα και διεθνικότητα

Από την έναρξη των δραστηριοτήτων του το 1999, το ISM University of Management and Economics είχε έναν στόχο από την αρχή - να προσφέρει καινοτόμες, ποιοτικές σπουδές και κατάρτιση διοίκησης και οικονομίας για δημιουργικούς, φιλόδοξους νέους και ήδη έμπειρους διευθυντές επιχειρήσεων. Αναγνώριση Πελατών (φοιτητές, επιχειρήσεις και απόφοιτοι), Διεθνής αναγνώριση και βιωσιμότητα. Η ποιότητα και η διεθνικότητα έχουν γίνει οι σημαντικότερες προτεραιότητες των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου. Αυτός ο στόχος έχει αξιολογηθεί από τη Διεθνή Διαπίστευση Ποιότητας (IQA) που απονεμήθηκε στον ISM το 2006 από την Κεντρική και Ανατολική Ευρωπαϊκή Ένωση Διαχείρισης Ανάπτυξης (CEEMAN), πιστοποιώντας έτσι ότι ο ISM ανήκει σε πανεπιστήμια που προσφέρουν τις πιο προηγμένες επιχειρηματικές σπουδές στην περιοχή.

118313_ISMUniversityofManagementandEconomics.jpg

Ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για σύγχρονες επιχειρήσεις

Τα προγράμματα σπουδών ISM συνδυάζουν με επιτυχία θεωρητική και πρακτική γνώση. Πολλοί από τους επιστήμονες που εργάζονται εδώ είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες, επομένως γνωρίζουν καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη επιχείρηση και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επίλυσή τους. Οι καθηγητές πανεπιστημίου ασκούν επίσης ενεργές ακαδημαϊκές δραστηριότητες μέσω της έρευνας για τα φαινόμενα της διαχείρισης στα κράτη της περιοχής της Βαλτικής - η ISM είναι ένας από τους πρωτοπόρους της Baltic Journal of Management. Το Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες διεθνών επιστημονικών οργανισμών, όπου ανταλλάσσει σύγχρονες γνώσεις και εμπειρίες με συνεργάτες.

Οι διεθνείς επιχειρηματικές προοπτικές για τους φοιτητές εξασφαλίζονται από την εμπειρία του ιδρυτή του ISM, της Νορβηγικής Σχολής Διοίκησης BI και των προσκεκλημένων καθηγητών από όλο τον κόσμο.

118312_ISMbusiness.png

Η ISM επιδιώκει να εκπαιδεύσει επιτυχημένους και υπεύθυνους επιχειρηματικούς ηγέτες. Το Πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο στη Λιθουανία που ανταποκρίθηκε στην παγκόσμια έκκληση για σχολές επιχειρήσεων και ακαδημαϊκές ενώσεις να προωθήσουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη παγκοσμίως. Η ISM δεσμεύτηκε να τηρεί τις Αρχές για την Εκπαίδευση με Υπεύθυνη Διαχείριση (PRME), οι οποίες παρουσιάστηκαν από μια ομάδα μελετητών και κορυφαίων ακαδημαϊκών οργανώσεων στη Σύνοδο Κορυφής των Παγκόσμιων Συμφώνων του ΟΗΕ τον Ιούλιο του 2007. Το PRME παρέχει ένα πλαίσιο για τα ακαδημαϊκά ιδρύματα να προωθήσουν το ευρύτερο αιτία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ενσωμάτωση καθολικών αξιών στα προγράμματα σπουδών και την έρευνα.

Το ISM είναι επίσης ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια στη Λιθουανία που εντάχθηκε στο Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ και έτσι έγινε μέρος του Εθνικού Δικτύου Υπεύθυνων Επιχειρηματικών Οργανώσεων. Τα μέλη αυτού του δικτύου και του Παγκόσμιου Συμφώνου δεσμεύτηκαν να ευθυγραμμίσουν τις δραστηριότητες και τις στρατηγικές τους με δέκα γενικά αποδεκτές αρχές στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της εργασίας, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις, ως πρωταρχικός μοχλός της παγκοσμιοποίησης, μπορούν να βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι οι αγορές, το εμπόριο, η τεχνολογία και η χρηματοδότηση προχωρούν με τρόπους προς όφελος των οικονομιών και των κοινωνιών παντού.

Το Πανεπιστήμιο έχει επιτύχει πολλά στην ενίσχυση της υπεύθυνης και ηθικής ηγεσίας. Το μάθημα της Επιχειρηματικής Ηθικής προσφέρεται στους φοιτητές όλων των κύκλων πανεπιστημίου. Αυτό το θέμα εξετάζεται στις τελικές εργασίες των φοιτητών του πτυχίου, του μεταπτυχιακού και του διδακτορικού. Ο ISM μοιράζεται τη γνώση και την εμπειρία με άλλους.

Έναρξη ISM

Ο προκάτοχος του ISM ήταν το Business Training Center, ένα γνωστό ίδρυμα εκπαίδευσης στελεχών στη Λιθουανία. Ιδρύθηκε το 1995 από το BI Norwegian Business School και το Kaunas University of Technology.

ISM University of Management and Economics ιδρύθηκε στο Κάουνας το 1999 ως το πρώτο ιδιόκτητο ίδρυμα εκπαίδευσης διαχείρισης στη Λιθουανία. Οι κύριοι ιδρυτές του ISM είναι το BI Norwegian Business School, το μεγαλύτερο σχολείο επιχειρήσεων στην Ευρώπη και το Innovation Norway (πρώην νορβηγικό ταμείο βιομηχανικής και περιφερειακής ανάπτυξης).

118310_ISM.png

ISM σήμερα

 • Όλα τα επίπεδα σπουδών: Πτυχίο, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό
 • ISM Executive School - μεταπτυχιακό σε σπουδές και εκπαιδεύσεις διαχείρισης
 • Έρευνα: γνώση και ανάπτυξη επιχειρήσεων
 • Το 42% της σχολής μας είναι διεθνής
 • Δυνατότητες διπλού πτυχίου σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές σχολές επιχειρήσεων με υψηλή κατάταξη
 • Περισσότερα από 100 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια για σπουδές ανταλλαγής
 • Περισσότεροι από 2000 μαθητές
 • Πάνω από 4000 απόφοιτοι
 • Το 98% των αποφοίτων ISM εργάζονται στον τομέα του πτυχίου τους
 • 1 στους 3 ξεκινάει τη δική του επιχείρηση
 • Καινοτόμες και διαδραστικές μέθοδοι διδασκαλίας: μελέτες περιπτώσεων, ομαδικές εργασίες, προσομοιώσεις, ομαδική εργασία

118311_ISMtoday.png

Στατιστική

ISM σήμερα

 • Όλα τα επίπεδα σπουδών: Πτυχίο, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό
 • ISM Executive Schoolmaster σπουδών διαχείρισης και κατάρτισης
 • Έρευνα: γνώση και ανάπτυξη επιχειρήσεων
 • Το 42% της σχολής μας είναι διεθνής
 • Δυνατότητες διπλού πτυχίου σε σχολές επιχειρήσεων με υψηλή κατάταξη στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ
 • Περισσότερα από 100 πανεπιστήμια συνεργάτες για σπουδές ανταλλαγής
 • Περισσότεροι από 2000 μαθητές
 • Πάνω από 4000 Απόφοιτοι
 • Το 98% των αποφοίτων ISM εργάζονται εντός του πτυχίου τους
 • 1 στους 3 ξεκινάει τη δική του επιχείρηση
 • Καινοτόμες και διαδραστικές μέθοδοι διδασκαλίας: μελέτες περιπτώσεων, ομαδικές εργασίες, προσομοιώσεις, ομαδική εργασία

  Τοποθεσίες

  • Vilnius County

   Arklių gatvė,18, 01305, Vilnius County

   Ερωτήσεις