Keystone logo
ISM University of Management and Economics

ISM University of Management and Economics

ISM University of Management and Economics

Εισαγωγή

Ποιότητα και Διεθνή

Από την έναρξη των δραστηριοτήτων του το 1999, ISM University of Management and Economics είχε από την αρχή έναν στόχο – να προσφέρει καινοτόμες, ποιοτικές σπουδές και εκπαίδευση στη διοίκηση και τα οικονομικά για δημιουργικούς, φιλόδοξους νέους και ήδη έμπειρους διευθυντές επιχειρήσεων. Αναγνώριση Πελατών (φοιτητές, επιχειρήσεις και απόφοιτοι), Διεθνής Αναγνώριση και Βιωσιμότητα. Η ποιότητα και η διεθνότητα έχουν γίνει οι σημαντικότερες προτεραιότητες των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου. Αυτός ο στόχος έχει αξιολογηθεί από τη Διεθνή Διαπίστευση Ποιότητας (IQA) που απονεμήθηκε στον ISM το 2006 από την Ένωση Ανάπτυξης Διαχείρισης Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEEMAN), πιστοποιώντας έτσι ότι το ISM ανήκει σε πανεπιστήμια που προσφέρουν τις πιο προηγμένες επιχειρηματικές σπουδές στην περιοχή.

207772_StudiesthatwillgetYoufar.png

Ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για τη σύγχρονη επιχείρηση

Τα προγράμματα σπουδών ISM συνδυάζουν με επιτυχία θεωρητική και πρακτική γνώση. Πολλοί από τους επιστήμονες που εργάζονται εδώ είναι αναγνωρισμένοι πρακτικοί. Έτσι, γνωρίζουν καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επίλυσή τους. Οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι επιδιώκουν επίσης ενεργές ακαδημαϊκές δραστηριότητες μέσω της έρευνας των φαινομένων διαχείρισης στις πολιτείες της περιοχής της Βαλτικής – ο ISM είναι ένας από τους εμπνευστές του Baltic Journal of Management. Το Πανεπιστήμιο συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες διεθνών επιστημονικών οργανισμών, όπου ανταλλάσσει σύγχρονη γνώση και εμπειρία με συνεργάτες.

Οι διεθνείς επιχειρηματικές προοπτικές για τους φοιτητές εξασφαλίζονται από την εμπειρία του ιδρυτή του ISM, της Νορβηγικής Σχολής Διοίκησης BI και των καθηγητών που προσκαλούνται από όλο τον κόσμο.

Το ISM επιδιώκει να εκπαιδεύσει επιτυχημένους και υπεύθυνους επιχειρηματικούς ηγέτες. Το Πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο στη Λιθουανία που ανταποκρίθηκε στο παγκόσμιο κάλεσμα για τις σχολές επιχειρήσεων και τις ακαδημαϊκές ενώσεις να προωθήσουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη παγκοσμίως. Ο ISM έχει δεσμευτεί να τηρεί τις Αρχές για την Εκπαίδευση Υπεύθυνης Διοίκησης (PRME), οι οποίες αποκαλύφθηκαν από μια ομάδα μελετητών και κορυφαίων ακαδημαϊκών οργανισμών στη Σύνοδο Κορυφής Ηγετών του Παγκόσμιου Συμφώνου του ΟΗΕ τον Ιούλιο του 2007. Το PRME παρέχει ένα πλαίσιο για τα ακαδημαϊκά ιδρύματα για την προώθηση του ευρύτερου αιτία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και να ενσωματώσουν οικουμενικές αξίες στα προγράμματα σπουδών και την έρευνα.

Το ISM είναι επίσης ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια στη Λιθουανία που εντάχθηκε στο Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ και έτσι έγινε μέρος του Εθνικού Δικτύου Υπεύθυνων Επιχειρηματικών Οργανώσεων. Τα μέλη αυτού του δικτύου και του Παγκόσμιου Συμφώνου έχουν δεσμευτεί να ευθυγραμμίσουν τις λειτουργίες και τις στρατηγικές τους με δέκα παγκοσμίως αποδεκτές αρχές στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της εργασίας, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις, ως πρωταρχικός μοχλός της παγκοσμιοποίησης, μπορούν να βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι οι αγορές, το εμπόριο, η τεχνολογία και η χρηματοδότηση προχωρούν με τρόπους που ωφελούν τις οικονομίες και τις κοινωνίες παντού.

Το Πανεπιστήμιο έχει επιτύχει πολλά στην ενίσχυση της υπεύθυνης και ηθικής ηγεσίας. Η πορεία της επιχειρηματικής δεοντολογίας προσφέρεται στους φοιτητές όλων των πανεπιστημιακών κύκλων. Αυτό το θέμα εξετάζεται στις τελικές διατριβές των πτυχιούχων, των μεταπτυχιακών και των διδακτορικών φοιτητών. Η ISM μοιράζεται τη γνώση και την εμπειρία με άλλους.

Έναρξη του ISM

Ο προκάτοχος του ISM ήταν το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, ένα πολύ γνωστό εκπαιδευτικό ίδρυμα στελεχών επιχειρήσεων στη Λιθουανία. Ιδρύθηκε το 1995 από τη νορβηγική επιχειρηματική σχολή BI και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Kaunas.

ISM University of Management and Economics του ISM University of Management and Economics ιδρύθηκε στο Kaunas το 1999 ως το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα διαχειριστικής εκπαίδευσης στη Λιθουανία. Οι κύριοι ιδρυτές του ISM είναι η νορβηγική επιχειρηματική σχολή BI, η μεγαλύτερη επιχειρηματική σχολή στην Ευρώπη και η καινοτομία Νορβηγία (πρώην Ταμείο Βιομηχανικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Νορβηγίας).

Στατιστική

ISM σήμερα

 • Όλα τα επίπεδα σπουδών: Πτυχίο, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό
 • ISM Executive Schoolmaster σπουδών διαχείρισης και κατάρτισης
 • Έρευνα: γνώση και ανάπτυξη επιχειρήσεων
 • Το 42% της σχολής μας είναι διεθνής
 • Δυνατότητες διπλού πτυχίου σε σχολές επιχειρήσεων με υψηλή κατάταξη στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ
 • Περισσότερα από 100 πανεπιστήμια συνεργάτες για σπουδές ανταλλαγής
 • Περισσότεροι από 2000 μαθητές
 • Πάνω από 4000 Απόφοιτοι
 • Το 98% των αποφοίτων ISM εργάζονται εντός του πτυχίου τους
 • 1 στους 3 ξεκινάει τη δική του επιχείρηση
 • Καινοτόμες και διαδραστικές μέθοδοι διδασκαλίας: μελέτες περιπτώσεων, ομαδικές εργασίες, προσομοιώσεις, ομαδική εργασία

  Τοποθεσίες

  • Vilnius County

   Arklių gatvė,18, 01305, Vilnius County

   Ερωτήσεις