Keystone logo
© Carrianna Field
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Εισαγωγή

«Αν σας αρέσει ο τομέας της υγείας, να βοηθήσει τους ανθρώπους για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών, την έρευνα ή οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με φυσικές θεραπείες, θα πρέπει να σας εκπαιδεύσει σε ένα σχολείο που προσφέρει μια σταθερή βάση για το επαγγελματικό σας μέλλον.»

Ιστορία

Ισμέτ(Ανώτερο Ινστιτούτο Παραδοσιακής Ιατρικής) ιδρύθηκε το 1992, το χέρι του José Luis Badrena, και εγκαινιάστηκε από τον Κοσμήτορα της Σχολής Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής στο Πεκίνο. Γεννήθηκε Ισμέτ με σκοπό την παροχή κατάρτισης σε φυσικές θεραπείες, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να γίνουν τα καλύτερα επαγγελματιών στους τομείς που διδάσκουν Naturopathy και Ομοιοπαθητική, MedicinaTradicional Κίνας και Βελονισμός, Τεχνικά εγχειρίδια, Οστεοπαθητική, ευεξίας και φυσικής Αισθητική, Coaching και την Υγεία , Προσωπικής Ανάπτυξης και Ενέργειας θεραπείες. Από τότε, μέχρι σήμερα, Ισμέτ συνεχίζει να εξελίσσεται και να επεκτείνει την προσφορά της, εκτός από την ενσωμάτωση καθημερινή εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των ετών, και οι δύο απόφοιτοι, οι πλοίαρχοι και συνεχή εκπαίδευση και κλινική πρακτική για τους νέους φοιτητές.

Περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας που έχουν περάσει ένα μεγάλο αριθμό φοιτητών και περισσότερα από χίλια φοιτητές στην ενεργή πίσω μας. Παράλληλα με τη δημιουργία του σχολείου ξεκίνησε και το κέντρο θεραπείας, με το διπλό στόχο να συμβάλει στην έρευνα την εφαρμογή των μεθόδων που μελετήθηκαν και να χρησιμεύσει ως ένα απαραίτητο συμπλήρωμα στην εκπαίδευση των φοιτητών τους.

Ισμέτ συνεργάζεται σήμερα με UCC-UVic (Κεντρικό Πανεπιστήμιο της Καταλωνίας - Πανεπιστήμιο Vic) κέντρο και UCAM (Καθολικό Πανεπιστήμιο του San Antonio της Μούρθια).

σχολείο

Γιατί να μελετήσει μαζί μας

 • Εμείς έχουμε ευέλικτα ωράρια και μεθοδολογιών μελέτης (στο πρόσωπο ή στο διαδίκτυο), να προσαρμοστούν στη δουλειά σας και την οικογενειακή ζωή.
 • Η μεταπτυχιακών προγραμμάτων έχουν αναπτυχθεί και καθοδηγεί την κατάρτιση με βάση IES (Institut d'Estudis Υγείας - Τμήμα Υγείας της Generalitat de Catalunya).
 • Σας προσφέρουμε μια διδακτική ομάδα του πάνω από 100 επαγγελματίες που συνδυάζουν τη διδασκαλία με την κλινική πρακτική τους
 • Κάθε χρόνο διεξάγονται περίπου 250 σεμιναρίου και την περίπτωση, αν εισαγωγικό ή εξειδίκευση
 • Παρέχουμε επαγγελματική ανάπτυξη μέσω των κλινικών πρακτικών με πραγματικούς ασθενείς και τις πρακτικές σε αθλητικές εκδηλώσεις. Κάθε χρόνο περίπου 18.000 επισκέψεις
 • Συμφωνίες με εθνικά και διεθνή πανεπιστήμια να λάβουν οι ίδιοι πανεπιστημιακά πτυχία στον τομέα των φυσικών θεραπειών
 • Μέσα από την αγορά εργασίας κάθε χρόνο πάνω από 200 θέσεων εργασίας ανοίγματα προχωρήσουμε ... ρίξτε μια ματιά στο Instagram, δημοσιεύουμε τους εκεί!
 • ISMETalumni, σύλλογος αποφοίτων Ισμέτ, προσφέρει εκπτώσεις και ειδικές τιμές για διάφορες αποκλειστικές υπηρεσίες για τους πρώην φοιτητές Ισμέτ ... μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία
 • Είμαστε το μοναδικό κέντρο στην περιοχή που βρίσκεται σε ένα κτίριο πάνω από 2000m2 στο αριστερό Eixample.

Τέλος, η Κοινότητα Ισμέτ προσφέρει δωρεάν διαλέξεις και σεμινάρια, εκδρομές, συνεχή εκπαίδευση, βιομηχανία των πληροφοριών και άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες.

σχολείο

Online mode

«Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να μελετήσει τα προγράμματα κατάρτισης, χωρίς χρονοδιαγράμματα και χωρίς μετατόπιση»

Κύρια χαρακτηριστικά του online mode:

 • Το διδακτικό υλικό που παρουσιάζεται από τα κεφάλαια και τα θέματα που συμπληρώνεται από το υλικό αξιολόγησης: ασκήσεις, εργασίες, εξετάσεις, αξιολόγησης και auto - τεστ αξιολόγησης, φόρουμ λειτουργήσει. Όλα αυτά για να εξασφαλίσει τη διδασκαλία και τη μάθηση δυναμική που διευκολύνει την κατανόηση και προωθεί τη μάθηση.
 • Εξατομικευμένη διδασκαλία από καθηγητές που ειδικεύονται στον τομέα, που προάγει τη μάθηση και να καθοδηγήσει τους μαθητές. Διαδραστική πανεπιστημιακή κοινότητα ενθαρρύνει την επικοινωνία μεταξύ δασκάλων και μαθητών και επιτρέπει την εξέλιξη του μαθητή ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
 • Προωθεί τη συμμετοχή των φοιτητών. Ο μαθητής είναι σε συνεχή επαφή με τους συμμαθητές του και τον δάσκαλό του. Επιπλέον, η συνεχής αξιολόγηση (φόρουμ, συζητήσεις, ομαδικές ασκήσεις, ε) προωθεί το κίνητρο για μάθηση. Όλες οι συμμαθητές και καθηγητές συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης (ερωτήσεις ανταλλαγή, τις ιδέες και τις επεξηγήσεις), και έτσι παράγει ένα αποτέλεσμα «τροφοδοτούν» και στις δύο πλευρές.
 • Είναι πιο ευέλικτο, διότι εκεί είναι καμία χρονοδιαγράμματα ή περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο φοιτητής επιλέγει πότε να μελετήσει και για πόσο χρονικό διάστημα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσει το μάθημα σε κάθε συγκεκριμένη ανάγκη.
 • Campus σχολή παραμένει ενεργή από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούλιο. Κατά τη διάρκεια του μήνα Αυγούστου ο μαθητής εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στο Campus να επανεξετάσει τα μαθήματα ή να καλύψουν τη διαφορά σε θέματα που πάει αργά.
 • Συνεχής αξιολόγηση. Το μάθημα αξιολογείται λαμβάνοντας υπόψη την εξελικτική τους διαδικασία καθ 'όλη τη διάρκεια. Έτσι, δεδομένου ότι η πορεία ξεκινά μέχρι την ημερομηνία λήξης της, θα πρέπει να αξιολογούνται με τη χρήση διαφορετικών μεθόδων: ασκήσεις, τεστ, εξετάσεις, εργασίες, συμμετοχή σε forums, κλπ και το άθροισμα όλων αυτών των εξετάσεων θα οδηγήσει στον τελικό βαθμό φυσικά. Τα αποτελέσματα Φοιτητής μελετηθεί από μια ακαδημαϊκή επιτροπή για περαιτέρω επικύρωση.
 • μάθησης παρακολούθηση. Ηλεκτρονικό σύστημα κατάρτισης Ισμέτ, επιτρέπει στους μαθητές να ελέγχουν την πρόοδό τους σε όλη τη μαθησιακή τους διαδικασία. Με αυτή την έννοια, ο φοιτητής έχει πλήρη επίγνωση ανά πάσα στιγμή την τρέχουσα ακαδημαϊκή κατάστασή σας, και ως εκ τούτου μπορούν να προσαρμόσουν το επίπεδο των σπουδών τους με τις ανάγκες της κάθε στιγμής. Για να ξεπεραστούν τα υλικά δεν είναι κατασκευασμένα (εκκρεμούν επί του παρόντος και ρυθμίζεται από τη διοίκηση) proctored εξετάσεις.

τεχνικές απαιτήσεις:

 • πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής που μπορεί να παίξει περιεχόμενο Flash
 • Ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1024 × 768
 • σύνδεση στο Internet και 20MBs συνιστώμενη ταχύτητα
 • Mozilla Firefox πρόγραμμα περιήγησης στο Web συνιστάται. tablet Android, αν η Dolphin web browser. Σε περίπτωση Ipad, ο web browser Puffin
 • Plugin Flash Player 6, τουλάχιστον. Συνιστάται αφού είναι πολύ καλά ενημερωμένο
 • Καλό θα είναι να έχουν βασικές δεξιότητες πληροφορικής σε επίπεδο χρήστη.

Απευθύνεται σε

Η εικονική πανεπιστημιούπολη γεννήθηκε ο Ισμέτ για όλους εκείνους τους ανθρώπους που, για την εργασία, την προσωπική ή ακόμα και γεωγραφικούς λόγους τοποθεσία, δεν είναι σε θέση να παρακολουθούν τακτικά μαθήματα.

Η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται σε δύο ανθρώπους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν για πρώτη φορά σε αυτές τις περιοχές, όπως οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συμπληρώσουν την εκπαίδευσή τους ή να ανακυκλωθούν σε αυτή τη γνώση, αν θεραπευτές που ειδικεύονται σε αυτούς τους τομείς ή άλλες συμπληρωματικές (chiromasseurs, βελονιστές, κλπ), καθώς και οι εργαζόμενοι της υγείας θέλουν να συμπληρώσουν την εκπαίδευσή τους στον τομέα αυτό (γιατροί, ψυχολόγοι, φυσιοθεραπευτές, ΤΕΛΗ, κλπ).

Στόχοι

Ο βασικός στόχος της σε απευθείας σύνδεση μελέτες μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον τομέα των φυσικών θεραπειών, ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις αναγκαίες γνώσεις για την άσκηση του επαγγέλματος. Έτσι, ο μαθητής θα μάθει να εκτελεί τις λειτουργίες μιας πρακτικής φυσικές θεραπείες και θα εκπαιδεύσει με την απαραίτητη τεχνογνωσία για θεραπείες με φυσικές μεθόδους.

Οι εκπαιδευτικοί και οι Υλικό

Με στόχο την παροχή μια σταθερή εκπαίδευση και την ποιότητα, έχουμε ένα χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σε διαφορετικές περιοχές. Έτσι εκπλήρωση συμβολή της γνώσης, οι εκπαιδευτικοί έχουν εκτενή επαγγελματική εμπειρία που εμπλουτίζει αναπόφευκτα την ποιότητα των online μαθήματα περαιτέρω. Επιπλέον, οι δάσκαλοι έχουν εκπαιδευτεί για να προσφέρει ένα δυναμικό και την τρέχουσα διδασκαλίας, κατάλληλη για αυτό το είδος της εκπαίδευσης, και συντονίζεται από ένα σύστημα εκπαιδευτικό σχεδιασμό.

Ο φοιτητής έχει ένα σύμβουλο / a για κάθε μάθημα, το οποίο θα συνοδεύει την εξέλιξή της καθ 'όλη τη διάρκεια. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει η φιγούρα του συντονιστή στη γραμμή, του οποίου η κύρια λειτουργία είναι να συντονίζει την αλληλεπίδραση μεταξύ μαθητή-δασκάλου, την αξιολόγηση των παιδαγωγικών διαδικασιών και τη διασφάλιση και προώθηση της κουλτούρας των campus.El εκπαιδευτικού υλικού που απαιτείται για την πραγματοποίηση των μαθημάτων, παρουσιάζεται μέσα από το διαδίκτυο πανεπιστημιούπολη. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί από ειδικούς στον τομέα.

αφιέρωση

Το σύστημα εκμάθησης πανεπιστημιούπολη Ισμέτ σε απευθείας σύνδεση προσφέρει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τα προγράμματα κατηγορίας. Έτσι που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με την πανεπιστημιούπολη όποτε θέλετε και τις ώρες που θέλετε, για όσο διάστημα θα πάτε καλύπτουν τους στόχους που έθεσε το θέμα των εκπαιδευτικών.

Στην αρχή του μαθήματος, ο δάσκαλος θα σχεδιάζει το περιεχόμενο αυτής, έτσι ώστε ο φοιτητής θα γνωρίζει εκ των προτέρων πότε και ποια θέματα θα μελετήσει κάθε εβδομάδα. Η σχέση μεταξύ των πιστώσεων και τις ώρες της αφοσίωσης είναι 1 πόντος = 10 ώρες χρήσης. Ο συνολικός αριθμός των πιστώσεων (ώρες χρήσης) αναφέρεται στον χρόνο που εκτελούν δραστηριότητες και τις αξιολογήσεις και όχι με το χρόνο σύνδεσης.

πιστοποιηθεί

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος / s μονογραφία / s εγγραφεί, και αφού πέρασαν τα τεστ αξιολόγησης και να γνωρίζουν την πληρωμή, ένα δίπλωμα πιστοποιητικό θα πρέπει να παραδοθεί περιοχή μελέτης. Τα δεδομένα των φοιτητών του πιστοποιητικού, ο αριθμός των ωρών (μονάδες) μαθήματα που λαμβάνονται, η ημερομηνία και ο αριθμός των diploma.El πιστοποιητικού εγγραφής αναλυτική online μαθήματα είναι μια σφραγισμένη εγχειρίδιο και ενδεχομένως κατατεθειμένα από το σχολείο. Είναι αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από την πανεπιστημιούπολη σε προστατευμένη μορφή PDF, έτσι ώστε να μπορεί να χειραγωγηθεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία στην Ισπανία σχετικά με την εγκυρότητα των ψηφιακών εγγράφων.

Προοπτικές Σταδιοδρομίας

Υπουργικού Συμβουλίου ή ιδιωτικές διαβουλεύσεις και πρακτική Naturist κριτήριο, το κριτήριο βολικό ή πρακτικό ομοιοπαθητική θεραπεία Παραδοσιακά Κινέζικα. Συνεργασία: κέντρα υγείας και θεραπείες, ινστιτούτα αισθητικής, spa, ιαματικά λουτρά και τις αστικές ιαματικά λουτρά, καταστήματα υγιεινής διατροφής, γυμναστήρια ή κέντρα deportivos.Se είναι αναμφίβολα ένα επάγγελμα με υψηλό κοινωνικό αίτημα και, ως εκ τούτου, με ένα λαμπρό μέλλον .

Διεθνής

Θέλετε να σπουδάσουν εκτός της Ισπανίας; Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και την ώρα που σας ταιριάζει, οι τάξεις έχουν μια ημερομηνία έναρξης και μια ημερομηνία λήξης για να ακολουθήσετε για να κρατήσει μια σωστή ρυθμό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση φορές θέλετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο χρόνος είναι απεριόριστη για όσο διάστημα μπορείτε να μείνετε στην πανεπιστημιούπολη, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε ενισχύσει τα μαθήματα που απαιτούν περισσότερες φορές.

Τοποθεσίες

 • Barcelona

  Carrer de Floridablanca, 18-20 , 08015, Barcelona

 • Spain Online

  Spain Online, Ισπανία

  Ερωτήσεις