Keystone logo
ISPED

ISPED

ISPED

Εισαγωγή

σχετικά με ISPED

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Νότου για την Έρευνα και την Ανάπτυξη - ISPED είναι μια βραζιλιάνικη εταιρεία, που εδρεύει στο Σάο Πάολο / SP εκπροσωπείται σε διάφορες πόλεις της χώρας μέσα από συνεργασίες με προπαρασκευαστικά μαθήματα και άλλες εταιρείες στον τομέα της εκπαίδευσης.

Το ίδρυμα επιδιώκει πιο ευέλικτη πρόσβαση στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές εμπειρίες σε άλλες χώρες, καθώς και η στήριξη από την πρώτη επαφή με την έκδοση και την επικύρωση του σώματος ευπατριδών.

Μετασχηματισμός μαθητές σε ειδικευμένων επαγγελματιών στη χώρα μας είναι ο κύριος στόχος της ISPED που επιδιώκει να κρατήσει ενήμερους για την παγκόσμια αγορά, ιδίως μέσω των νέων ευκαιριών που τα θεσμικά όργανα της Νότιας Αμερικής παρέχουν.

Τα μαθήματα που προσφέρονται επιδιώκουν να πληρούν τις απαιτήσεις των χωρών προέλευσης, της Βραζιλίας πρότυπα και ιδιαίτερα τις προσδοκίες των μαθητών μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προσφέρουν πολιτισμό και την επαγγελματική ανάπτυξη, καθώς επίσης και τη διεθνή εμπειρία που παρέχεται από αναγνωρισμένους φορείς.

ΟΡΑΜΑ

Αύξηση της προσφοράς των μαθημάτων και να αναγνωρίζεται ως μια σύγχρονη και παγκοσμιοποιημένη εταιρεία στον κόσμο.

ΤΙΜΕΣ

Ακεραιότητα, Σεβασμός και τις ευκαιρίες στην αγορά εργασίας και σε εκείνους που έρχονται σε μας με σκοπό την βελτίωση και καινοτόμων εμπειριών? Υπεύθυνη και βιώσιμη δραστηριοποιούνται παράλληλα με μια διεθνή συμφωνία που έχει την οικονομική ανάπτυξη ως κύριο στόχο? Καινοτόμος Διαχείριση με Ανοικτό σε νέα μέλη και ορισμένες επαγγελματικές και καθορισμένους σκοπούς? Φιλόδοξος και η Εταιρεία εξυπηρετεί τους φοιτητές, τους συνεργάτες και ασφαλισμένους, έτσι ώστε όλοι να έχουν την ανάπτυξη ως ένας στόχος που πρέπει να επιτευχθεί? Πιστωτικές η σχέση μεταξύ των επαγγελματιών ανάλογα με τις ανάγκες προϋπόθεση για τη δημιουργία δικτύων και προηγμένων ανάπτυξη της χώρας μας.

Σχετικά με την Universidad Autónoma de Ασουνσιόν

ΧΓΕ - Universidad Autónoma de Asunción προήλθε το 1978 μέσα από τη δημιουργία της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων (ESAE), με τον αρχικό στόχο της κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού για τις υπάρχουσες επιχειρήσεις στην Παραγουάη.

Με το πέρασμα του χρόνου και χάρη στην εικόνα της σοβαρότητας και της ζήτησης που μεταδίδονται από ΧΓΕ να ληφθεί μια ποιοτική εκπαίδευση και προσιτή για τον πληθυσμό της, ESAE επεκτάθηκε φυσική και ακαδημαϊκή υποδομή της, αυξάνοντας τα μαθήματα προσφορά της σε άλλους τομείς, όπως η στις Κοινωνικές Επιστήμες, Δίκαιο, ανθρωπιστικές Επιστήμες, Πολιτική, Υγεία και Τεχνολογίας.

Από το έτος 1991, η Τράπεζα μέσω διάταγμα αριθ 11615 του Υπουργείου Παιδείας της χώρας του μετατράπηκε σε πανεπιστήμιο, επεκτείνοντας περαιτέρω τη λίστα των υφιστάμενων μαθημάτων, επίσης, πρόκειται να παρέχει στους φοιτητές του μαθήματα Μεταπτυχιακά Lato Sensu και sensu stricto.

Επί του παρόντος, η ΧΓΕ έχει πάνω από 125 συμφωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι η μόνη χώρα που αναγνωρίζονται στις ΗΠΑ από ACBSP - Διαπίστευση του Συμβουλίου για Business Schools και Προγράμματα. Εκτός από την αναγνώριση αυτή, η ΧΓΕ έχει επίσης μεγάλη διεθνούς κύρους, που θεωρείται το 2015 από τους QS κορυφαία πανεπιστήμια ένα από τα κορυφαία 3 πανεπιστήμια στην Παραγουάη και περιλαμβάνονται μεταξύ των πιο κατάλληλο στη Λατινική Αμερική.

Για να επιτευχθεί όλη αυτή την ευθύνη, η αποστολή ΧΓΕ είναι να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, με επαρκείς φυσικούς πόρους ρητά την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό στις αντίστοιχες δραστηριότητές τους, διατηρώντας έτσι την αναγνώριση της καλύτερης εκπαιδευτικής υποδομής της Παραγουάης.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Μορόν

UM είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα που από το 1960 είναι αφιερωμένο στη διδασκαλία στο γνωστικό αντικείμενο. Επί του παρόντος, έχει 26.000 τετραγωνικά μέτρα των υποδομών εκπαίδευσης, 6.000 τ.μ. για τα εργαστήρια και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης σας.

Για τάξεις τους έχουν περάσει περισσότερα από 50.000 απόφοιτοι από μία από τις 10 υφιστάμενες σχολές, συμπεριλαμβανομένης και της Ιατρικής Σχολής.

Οι επαγγελματίες που εργάζονται στο ίδρυμα επιλέγονται προσεκτικά ανάλογα με τις επιδόσεις τους και την εμπειρία, έτσι ώστε η ποιότητα της εκπαίδευσης και του σεβασμού υπερισχύουν όλων των υφισταμένων σταδιοδρομία στο Πανεπιστήμιο.

Το Πανεπιστήμιο ξεχωρίζει για τη μεγάλη εικόνα, που παραμένει στην τρέχουσα διαχείριση της. Ένα ίδρυμα με ευρεία πειθαρχικό πολυμορφία και αυθεντικά δημοκρατικό πνεύμα που χαρακτηρίζεται μέσα σε μια διαφορετική έννοια από άλλα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Αργεντινή, η οποία παρέχει μια σύγχρονη άποψη, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κοινότητας και της κοινωνίας τους, καθώς και την επέκτασή της στη διεθνή εκπαίδευση σκηνή.

Ιατρική Σχολή

Οι στόχοι του εστιάζονται στην επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα της επιστήμης και της τέχνης της ιατρικής, το οποίο έχει ως στόχο να κατανοήσουν τη δομή του ανθρώπινου όντος, την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών.

Η Ιατρική Σχολή χρησιμοποιεί για την ολοκλήρωση του σκοπού της, μια σταθερή επιστημονική, τεχνική και ανθρωπιστική, με την παρουσία των κυρίων ερευνητών, ένα εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό και εργαστήρια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κόσμο.

Το ίδρυμα θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιατρικά πανεπιστήμια του κόσμου, ως Αντιπρόεδρος καγκελάριος της, Dr. Domingo Liotta, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ο δημιουργός της τεχνητής καρδιάς. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Α έχει το υψηλότερο ποσοστό των εγκρίσεων για τις δοκιμές παραμονής στην Αργεντινή, με τους αριθμούς υψηλότερο από το 70% των αποφοίτων του.

Επί του παρόντος, η ONE είναι υπεύθυνη για την υγεία των τεσσάρων εκατομμυρίων κατοίκων, μέσα από επισκέψεις που έγιναν από τους μαθητές του, ως εκ τούτου, ο θεσμός με τη μεγαλύτερη κοινωνική ευθύνη της χώρας σε σχέση με τη δημόσια υγεία.

Με αυτά τα περιουσιακά στοιχεία, εξασφαλίζει ενθαρρύνουν τη μελλοντική τους γιατρούς και άλλους επαγγελματίες να αποκτήσουν και να οικοδομήσουν τη γνώση για να ενισχύσουν τις θεωρητικές βάσεις που απαιτούνται για την άσκηση της ιατρικής αξιόπιστους και το πνεύμα της έρευνας.

Σχετικά με το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κόρδοβα

Η UNC - Εθνικό Πανεπιστήμιο της Κόρδοβα ξεκίνησε την καριέρα του στην Αργεντινή στα μέσα του δέκατου έβδομου αιώνα, όταν ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με την επωνυμία Colegio Máximo, όπου οι μαθητές του, οι οποίοι στην πλειοψηφία ήταν θρησκευτική πόλη της Κόρδοβα, έλαβε μαθήματα φιλοσοφίας και της θεολογίας .

Είναι ακριβώς μέσα από τη γέννηση του UNC που η Αργεντινή ξεκίνησε την ιστορία της στον τομέα της εκπαίδευσης. Μέσω αυτού του οργάνου, η οποία για πάνω από 400 χρόνια παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες της, ολόκληρη η πόλη της Κόρδοβα μπορούν να εξελιχθούν και να δούμε, από αυτό το ίδρυμα, απόφοιτοι στροφή πρόεδροι.

Επί του παρόντος, UNC είναι το αρχαιότερο ίδρυμα της Αργεντινής και τον τρόπο πάνω από 110.000 μαθητές από διαφορετικές τοποθεσίες μέσω των 250 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται και αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, περισσότερα από 1.500 ερευνητικά προγράμματα που συνδέονται άμεσα με αυτήν, καθώς και 13 κολέγια, 100 ερευνητικά κέντρα, 25 βιβλιοθήκες και μουσεία 16.

Νομική Σχολή

Η Σχολή Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών, UNC είναι το παλαιότερο τμήμα της πόλης, δίπλα στο πρώτο κτίριο του Πανεπιστημίου, το Colegio Nacional de Μονσεράτ, αλλά και τα άλλα κτίρια της εποχής.

Τοποθεσίες

  • São Paulo

    Rua Madre de Deus, 499 – 1°andar Mooca – São Paulo/SP – CEP 03119-000, , São Paulo

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις