Keystone logo
Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Istanbul Medipol University

Εισαγωγή

Σε ολόκληρη την ιστορία της σύγχρονης κοινωνίας, η έννοια του πανεπιστημίου κατανοήθηκε ως το λίκνο της γνώσης, ένας τόπος σοφίας και ένα εργαστήριο της ανθρωπότητας. Ωστόσο, μόνο η εφαρμογή της αληθινής σοφίας στην αποκτηθείσα γνώση και τα πρότυπα αποφάσεων θα μπορούσε να εξασφαλίσει την ευτυχία και το μέλλον των ανθρώπων. Επομένως, ο στόχος του προσωπικού του Istanbul Medipol University είναι να «ανοίξει το μονοπάτι» προς την απόκτηση σοφίας για όλους τους μαθητές του.

Για να το πετύχει αυτό, το IMU έχει προσαρμόσει ένα καινοτόμο μοντέλο μάθησης και διδασκαλίας και έχει δημιουργήσει μια πραγματική «κοινωνία της γνώσης» επιτυχημένων ακαδημαϊκών. Κάθε μέλος της σχολής μας δεσμεύεται να εκπαιδεύσει τους μαθητές του σύμφωνα με τις πραγματικές συνθήκες και να τους βοηθήσει να αποκτήσουν τις πληροφορίες και τις δεξιότητες που θα χρειαστούν για μια λαμπρή καριέρα για ένα λαμπρό μέλλον. Οι τεχνολογίες πληροφοριών χρησιμοποιούνται ευρέως στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η διευκόλυνση της πρόσβασης των μαθητών στις βιβλιοθήκες πολυμέσων, καθώς και η εκπαίδευσή τους σε αίθουσες πολυμέσων και υπολογιστών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αυξάνουν την ποιότητα της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Ένα από τα βασικά καθήκοντα του πανεπιστημίου είναι να αυξήσει την κινητικότητα των φοιτητών στην ανάπτυξη του «ολοκληρωμένου» εκπαιδευτικού μοντέλου. Επίσης, με τη δημιουργία προγραμμάτων ηλεκτρονικής μάθησης και την παροχή εκπαίδευσης χωρίς εμπόδια για όλους, η IMU θα έχει σημαντική επιρροή στην ανάπτυξη της περιοχής. Αυτή η προσέγγιση είναι απαραίτητη για ένα πανεπιστήμιο που υποδέχεται φοιτητές από όλο τον κόσμο και σέβεται τη διαφορετικότητα.

Καθώς προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για ζωές ηγεσίας και υπηρεσίας, γνωρίζουμε ότι θα είναι αυτοί που θα καθορίσουν το κοντινό και το μακρινό μέλλον.

Πρύτανης

Αποστολή

Με την εκπαίδευση που προσφέρει και τη διαφορά που δημιουργεί, Istanbul Medipol University υιοθετεί την αρχή να δημιουργεί άτομα που έχουν αποκτήσει μόνιμα υψηλά προσόντα, που εστιάζουν στην παραγωγή επιστήμης και τεχνολογίας και που μπορούν να ανταποκριθούν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της κοινωνίας και καθιστά ευθύνη της συμβολής στην επιστημονική γνώση καθώς και στην ευημερία της κοινωνίας.

Οραμα

Να είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο που θα δίνει κατευθύνσεις στην επιστήμη και την κοινωνία με ισχυρή οργανωτική κουλτούρα, πνεύμα επιχειρηματικότητας και σταθερό δυναμισμό.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Συγκρότημα Medipol Mega Hospitals

Εκτός από πανεπιστημιακό νοσοκομείο, το Medipol Mega Hospitals Complex, το οποίο είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική ιατρική επένδυση στην Τουρκία, είναι ένα ιατρικό συγκρότημα που αποτελείται από τέσσερις ξεχωριστούς κλάδους.

Διακρίνεται επίσης ως το νοσοκομείο με τον υψηλότερο αριθμό παραρτημάτων στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων των General Training Hospital, Oncology, Cardiothoracic Surgery και Dental Hospital. Σε αυτό το νοσοκομείο εκπαιδεύονται όχι μόνο οι φοιτητές της Ιατρικής Οδοντιατρικής, της Φυσικοθεραπείας και της Αποκατάστασης, των Νηπιαγωγείων, των Τμημάτων Διαχείρισης Υγείας στα προπτυχιακά προγράμματα, αλλά και εκείνοι της Επαγγελματικής Σχολής Υπηρεσιών Υγείας που κατέχει πολλούς τομείς εξειδίκευσης. Επίσης, στις εξαιρετικά άρτια εξοπλισμένες κλινικές του νοσοκομείου μας διεξάγεται εκπαίδευση Ειδικότητας στην Ιατρική.

Haliç Campus

Η Πανεπιστημιούπολη Haliç (Χρυσός Κέρας) βρίσκεται στη χερσόνησο κοντά στο Haliç, που είναι ένα από τα παλαιότερα μέρη της Κωνσταντινούπολης και όπου η γέφυρα Unkapanı συναντά τη στεριά. Στην πανεπιστημιούπολη βρίσκεται το Κολλέγιο Επιστημών Υγείας και Επαγγελματικές Σχολές. Η πανεπιστημιούπολη έχει επίσης αρκετές εγκαταστάσεις.

Πανεπιστημιούπολη Kavacık

Και στις δύο πλευρές του TEM (Διευρωπαϊκός Αυτοκινητόδρομος), που γεφυρώνει την Ασία και την Ευρώπη, βρίσκεται η Βόρεια και Νότια Πανεπιστημιούπολη του Kavacık.

Βόρεια Πανεπιστημιούπολη

Στη Βόρεια Πανεπιστημιούπολη βρίσκονται το κτίριο της Διοικητικής Πρυτανείας, η Σχολή Γλωσσών και οι Επαγγελματικές Σχολές. Η πανεπιστημιούπολη καλύπτει επίσης έναν αριθμό εγκαταστάσεων, όπως αθλητικό κέντρο, εστιατόρια, κοιτώνα, βιβλιοθήκη, αίθουσες μελέτης, τραπεζαρίες, εργαστήρια, χώρους στάθμευσης, Ιατρικό Κέντρο, Συμβουλευτική Υπηρεσία και Ερευνητικό Κέντρο REMER.

Νότια Πανεπιστημιούπολη

Η South Campus καλύπτει τη Σχολή Ιατρικής, τη Διεθνή Σχολή Ιατρικής, τη Σχολή Οδοντιατρικής, τη Φαρμακευτική Σχολή, τη Σχολή Επιχειρήσεων Medipol, τη Σχολή Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών, τη Νομική Σχολή, τη Σχολή Εκπαίδευσης, τη Σχολή Επικοινωνίας, τη Σχολή Καλών Τεχνών, το Σχέδιο και Αρχιτεκτονική, Σχολή Επιστημών Υγείας, Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Κολλέγιο Επιστημών Υγείας, Επαγγελματικές Σχολές, Μεταπτυχιακή Σχολή Εγκληματολογικών Επιστημών, Μεταπτυχιακή Σχολή Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών, Μεταπτυχιακή Σχολή Επιστημών Υγείας και Μεταπτυχιακή Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Επιπλέον, η πανεπιστημιούπολη καλύπτει έναν αριθμό εγκαταστάσεων όπως αίθουσες συνεδριάσεων, πολιτιστικές δομές τέχνης, βιβλιοθήκη, τραπεζαρίες, εμπορικό κέντρο, κομμωτήριο, καφέ μπαρ, κοιτώνες, εστιατόρια, ερευνητικά κέντρα και εργαστήρια κ.λπ.

  Εισαγωγές

  Πώς μπορώ να κάνω αίτηση στο πανεπιστήμιό σας;

  Προϋποθέσεις εισαγωγής:

  • Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης.
  • Συμβολαιογραφική μετάφραση Πιστοποιητικού Απολυτηρίου Λυκείου από την Τουρκική Πρεσβεία ή Προξενείο στη χώρα καταγωγής του υποψηφίου.
  • Συμβολαιογραφική μετάφραση του πιστοποιητικού μεταγραφής από την Τουρκική Πρεσβεία ή Προξενείο στη χώρα καταγωγής του υποψηφίου.
  • Πρωτότυπο αντίγραφο της έκθεσης αποτελεσμάτων της εξέτασης εγκεκριμένο από την Τουρκική Πρεσβεία ή Προξενείο στη χώρα καταγωγής του υποψηφίου. Παράδειγμα: SAT DI: 7226.
  • Πιστοποιητικό Ισοτιμίας Απολυτηρίου Λυκείου, το οποίο δείχνει ότι το πιστοποιητικό ισοδυναμεί με απολυτήρια γυμνασίου που εκδόθηκαν στην Τουρκία, από την Πρεσβεία ή το Προξενείο της Τουρκίας στην κομητεία καταγωγής του υποψηφίου.
  • Αντίγραφο της σελίδας προσωπικών στοιχείων του διαβατηρίου που έχει εγκριθεί από την Τουρκική Πρεσβεία ή Προξενείο στη χώρα καταγωγής του υποψηφίου.
  • Φοιτητική βίζα που λαμβάνεται από την Τουρκική Πρεσβεία.
  • Οι υποψήφιοι που υποβάλλουν αίτηση στην Ιατρική και Οδοντιατρική Σχολή πρέπει να αποδείξουν την επάρκειά τους στα αγγλικά. Για παράδειγμα, TOEFL DI: 3619.
  • Πιστοποιητικό τουρκικής επάρκειας από IMU Turkish Proficiency Exam ή TOMER.
  • Δελτίο μόνιμης διαμονής για υποβολή στο IMU φοιτητικών υποθέσεων εντός ενός μηνός από την εγγραφή.
  • Τέσσερις φωτογραφίες διαβατηρίου.
  • Τραπεζική απόδειξη που να δείχνει την πληρωμή των διδάκτρων (ολόκληρο ή μέρος).
  • Έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο αιτών χρηματοδοτήθηκε οικονομικά κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
  • Φόρμα πληροφοριών μαθητή (συμπληρώνεται κατά την εγγραφή).

  Απαιτήσεις Βίζας

  Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για την άδεια παραμονής;

  Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης ηλεκτρονικά και, στη συνέχεια, πρέπει να παραδώσετε τα χαρτιά σας αυτοπροσώπως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση href="https://e-ikamet.goc.gov.tr/

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Έχουμε ευκαιρίες για υποτροφίες έως και 50%. Μπορείτε να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες κατά την περίοδο εγγραφής.

  Κατάταξη

  Istanbul Medipol University στην παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων

  Istanbul Medipol University εκδηλώνει την ποιοτική της εκπαίδευση και έρευνα με την επιτυχημένη θέση της στις κατατάξεις που αναφέρονται από τους πιο αξιόπιστους οργανισμούς κατάταξης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο.

  Η Medipol, η οποία ενίσχυσε την ποιότητά της ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες διαπίστευσής της το 2019, κατατάχθηκε σε πολλές κατατάξεις πανεπιστημίων όπως η Times Higher Education (THE), University Ranking by Academic Performance (URAP), Scimago, Round University Ranking (RUR), Webometrics και U-Multirank.

  The World's Young University Rankings: Η Times Higher Education είναι ένας οργανισμός αξιολόγησης με έδρα το Λονδίνο που κατατάσσει τα πανεπιστήμια σύμφωνα με ορισμένους βασικούς δείκτες απόδοσης, όπως ο αντίκτυπος της έρευνας, οι αναφορές, οι διεθνείς εντυπώσεις και το εκπαιδευτικό περιβάλλον. Istanbul Medipol University κατατάχθηκε στο εύρος 1001+ στην κατάταξη THE World University Ranking όπου αξιολογήθηκαν πάνω από 25 χιλιάδες πανεπιστήμια. Η Medipol κατετάγη επίσης 401+ στην κατάταξη THE World's Young University Rankings, 401+ στην κατάταξη THE Asia University Ranking, 501+ στην κατάταξη THE Emerging Economies University Ranking και 601+ στην κατάταξη κατά Θέμα: Κλινική, Προκλινική και Υγεία.

  Η Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων

  Η Κατάταξη κατά Θέμα: Κλινική, Προκλινική και Υγεία

  THE Emerging Economies University Ranking

  Η κατάταξη του πανεπιστημίου της Ασίας

  THE Impact Rating Παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων

  Κατάταξη πανεπιστημίου URAP (University Ranking by Academic Performance): Το Medipol κατέλαβε την κατάταξη 65 στα 166 πανεπιστήμια και 12 στα 57 ιδιωτικά πανεπιστήμια της Τουρκίας στην κατάταξη 2019-2020. Στην παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων από το URAP, το Medipol κατετάγη 2104 από 2500 πανεπιστήμια.

  RUR (Round University Ranking): Η Medipol κατέταξε το 768 από τα 829 πανεπιστήμια, τα οποία επιλέχθηκαν από 1100 πανεπιστήμια που μετρήθηκαν με βάση ορισμένα κριτήρια.

  Κατάταξη Πανεπιστημίου Scimago: Το Medipol κατετάγη 734 από τα 3471 πανεπιστήμια (παγκόσμια) και 20 από τα 112 πανεπιστήμια (Τουρκία) στην κατάταξη του 2020.

  Κατάταξη Πανεπιστημίου Webometrics: Η Medipol κατατάχθηκε στην 2570 (παγκόσμια) και στην 65η (Τουρκία) από την Webometrics, η οποία κατατάσσει 28 χιλιάδες πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο στον κόσμο και σε ομάδες χωρών.

  U-Multirank: Το U-Multirank παρέχει δεδομένα για ιδρύματα και ορισμένα προγράμματα από το 2017. Έχουμε την ευκαιρία να συγκρίνουμε το πανεπιστήμιό μας με τα άλλα πανεπιστήμια του κόσμου, στο πλαίσιο ιδρυμάτων και ορισμένων προγραμμάτων.

  Τοποθεσίες

  • Istanbul

   Haliç Campus Cibali, Atatürk Blv. 25, Fatih/İstanbul, Turkey, 34083, Istanbul

   • Istanbul

    Kavacık Campus Kavacık, Beykoz/İstanbul, Turkey, 34810, Istanbul

    • Istanbul

     Medipol Mega Hospitals Complex Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul, Turkey, 34214, Istanbul

     Ερωτήσεις