Keystone logo
ISTUD Business School

ISTUD Business School

ISTUD Business School

Εισαγωγή

Πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρίας μαζί με οργανισμούς

Η ISTUD, που ιδρύθηκε το 1970 με πρωτοβουλία της Assolombarda και μιας ομάδας μεγάλων ιταλικών και πολυεθνικών εταιρειών (συμπεριλαμβανομένων των Pirelli, Olivetti και IBM), ISTUD πάντα την εξέλιξη της ιταλικής διοίκησης , συμβάλλοντας σημαντικά στη διάδοση ενός σύγχρονου "πολιτιστική διαχείριση" στη χώρα μας. Η πρώτη Σχολή της Business School απαρτιζόταν από καθηγητές του Harvard Business School , υποστηριζόμενους από Ιταλούς επαγγελματίες συμβούλων διαχείρισης .

Το Ίδρυμα ISTUD είναι σήμερα η μόνη ανεξάρτητη ιταλική επιχειρηματική σχολή υψηλού επιπέδου. Σε 40 χρόνια πάνω από 51.000 στελέχη και τους διευθυντές δραστηριότητες, εκτός από 2.300 απόφοιτοι έχουν παρακολουθήσει προγράμματα κατάρτισης και μάστερ και πολλοί επαγγελματίες, που εργάζονται στο χώρο της εκπαίδευσης και της έρευνας, είμαστε όλοι μορφές» ISTUD οι εβδομήντα να σήμερα.

Chronology

Η αποστολή μας

Υποστηρίζοντας την ανάπτυξη εταιρειών και διαχειριστών που επιθυμούν να ανταγωνιστούν μέσω της δημιουργίας ενός νέου βιώσιμου οικονομικού μοντέλου, επικεντρώθηκε στη δημιουργία αξίας για όλους τους παράγοντες της διαδικασίας. Αυτή είναι η αποστολή του Ιδρύματος ISTUD , της πρώτης ανεξάρτητης Business School στην Ιταλία, η οποία από το 1970 δραστηριοποιείται στον τομέα της τριτοβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης και της διαχείρισης, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων έρευνας και κατάρτισης, εφαρμόζοντας άμεσα τις πραγματικότητες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί.

Τιμές μας

Αειφορία: η συστημική, ηθική και βιώσιμη προσέγγιση.

Η προσέγγισή μας

Το Ίδρυμα ISTUD σκοπεύει να είναι μια διαφορετική φωνή στον τομέα της κατάρτισης και της ανάπτυξης της διαχείρισης , τοποθετώντας στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων του τη μοναδικότητα και το δυναμικό των ατόμων και των οργανισμών στους οποίους λειτουργούν.
Στη βάση των διαφόρων προτεινόμενων πρωτοβουλιών υπάρχει μια συνεχής δραστηριότητα έρευνας και καινοτομίας , με την ανάπτυξη μιας σύγχρονης τεχνογνωσίας προσανατολισμένης στα προβλήματα και τα θέματα που έρχονται σήμερα στην προσοχή των εταιρειών, των οργανώσεων και των διαχειριστών, σήμερα.

Η επιλογή του ISTUD σημαίνει "να έρθετε σε επαφή" με μια κορυφαία εταιρεία στο ιταλικό περιβάλλον διαχείρισης της εκπαίδευσης , με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατάρτισης διαχείρισης και της έρευνας σε οργανισμούς .
Η αποδεδειγμένη ικανότητα συμβολής στην εξέλιξη της διοικητικής σκέψης, το διεθνές δίκτυο, η κατάλληλη παρουσία σε επιχειρήσεις και ιδρύματα, το υψηλό επίπεδο της διαδικασίας προσφοράς και η διαδικασία διδασκαλίας, μαζί με την ποιότητα της σχολής, τη φήμη και το κύρος του brand, είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που οδηγούν στο να θεωρηθεί το ISTUD ως μια μοναδική επιλογή αριστείας στην ιταλική σκηνή.

Business meeting-1209640_960_720

ISTUD : συγκρίσεις εμπειριών

Η συμμετοχή σε ένα σεμινάριο ή σε ένα ISTUD σημαίνει μια πολύ ελκυστική εμπειρία κατάρτισης , στην οποία ο συμμετέχων είναι ο πρωταγωνιστής της μαθησιακής διαδικασίας , σε ένα διεγερτικό περιβάλλον , με τη συνεχή παρουσία των επαγγελματιών του ISTUD να συνοδεύουν ολόκληρο το μάθημα.
Η ανάλυση των συγκεκριμένων καταστάσεων, η αναζήτηση αποτελεσματικών λύσεων, η ανάληψη ευθύνης, η διαπροσωπική επικοινωνία, η διαπραγμάτευση και η ομαδική εργασία αποτιμώνται πάντα μέσα στις τάξεις. Οι καθηγητές των σχολών, σε σχέση με τις διαφορετικές στιγμές του προγράμματος και τα περιεχόμενα που επεξεργάζονται, κάνουν χρήση ενός ευρέος και ευέλικτου συνδυασμού διδακτικών εργαλείων, όπως μαθήματα, ασκήσεις, συζητήσεις περίπτωσης .

Η προσέγγιση μας είναι το μέγεθος της σύγκρισης . Μια σύγκριση που προκύπτει από το διάλογο με τους συμμετέχοντες από διαφορετικούς τομείς και επαγγελματικές οικογένειες και από τη συνεχή συζήτηση και ανταλλαγή με καθηγητές του πανεπιστημίου, με όλους τους εμπειρογνώμονες στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης, με αποτελεσματική γνώση των επιχειρηματικών προβλημάτων που προέρχονται από σημαντική εμπειρία στη διαχείριση, της έρευνας.
Όλοι οι συμμετέχοντες διαθέτουν πάντα ένα ευρύ φάσμα θεωρητικής τεκμηρίωσης για τα θέματα που καλύπτονται, καθώς και μια πλήρη και ενημερωμένη βιβλιογραφία (εκτός από τη χρήση αποκλειστικών υλικών ISTUD που προετοιμάζονται και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών).

Τοποθεσίες

  • Stresa

    ISTUD Business School Corso Umberto I, 71,

Ερωτήσεις