Δημοσιογραφία τροφίμων και κρασιών
Florence, Ιταλία
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
ΓΛΏΣΣΕΣ
Ιταλικός
ΡΥΘΜΌΣ
Ζητήστε το ρυθμό
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Oct 2023
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
Αίτηση διδάκτρων
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Ο Δάσκαλος στοχεύει στην παροχή τεχνικών-επιστημονικών δεξιοτήτων που σχετίζονται με τις οργανοληπτικές ιδιότητες των προϊόντων, δεξιότητες που επικεντρώνονται στις τεχνικές και τις τεχνολογίες του μετασχηματισμού του κρασιού και των τροφίμων. Για την ολοκλήρωση του μαθήματος, θεωρητικές και πρακτικές σε βάθος μελέτες προβλέπονται με πρακτική άσκηση, σχετικά με τις πτυχές της εστίασης και της φιλοξενίας. Τέλος, παρέχεται ένας αποκλειστικός και συγκεκριμένος χώρος για την απόκτηση δεξιοτήτων και ικανοτήτων κειμένου, που στοχεύουν στην εξασφάλιση πλήρους εξοικείωσης με την ερμηνεία και την παραγωγή κειμένων διαφορετικών στυλ και στοχεύουν σε διαφορετικά είδη κοινού.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
MSc Οίνου & Γαστρονομίας
- Reims, Γαλλία
Master in Wine Business and Wine Management
- L'Hospitalet de Llobregat, Ισπανία
Master of Science στην ιταλική κουζίνα και κρασί
- Padua, Ιταλία